0

آش دوغ

 
hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 42154
محل سکونت : بوشهر

آش دوغ

آش دوغ

● مواد لازم برای ۶ نفر:


▪ گوشت چرخ کرده: ۳۰۰ گرم،


▪ پیاز رنده شده: یک عدد،


▪ آرد برنج: یک لیوان، تخم مرغ: ۲ عدد،


▪ سبزی ( تره، گشنیز و سیر): یک کیلو،


▪ نخود پخته: ۲ لیوان،


▪ برنج: یک دوم لیوان،


▪ دوغ: ۴ کیلو،


▪ نمک و روغن و نعنا داغ: به مقدار کافی.


● شیوه پخت:


گوشت را با نمک و پیاز مخلوط کرده و به شکل کوفته قلقلی ریز در می آوریم و سپس در کمی روغن تفت می دهیم. اکنون دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط می کنیم و روی اجاق می گذاریم و مرتب هم می زنیم. ( برای این که بریده نشود) آخرین مرحله از پختن آش دوغ، افزودن سبزی، کوفته ریزه و نخود است. پس از آن ظرف آش را تا جا افتادن کامل هر از گاهی هم می زنیم. آش که آماده شد در یک ظرف چینی بکشید و روی آن را با نعنا و سیر داغ تزیین کنید. این آش را با لوبیای سفید و لپه و شوید هم می توان پخت. در این صورت آش پخته شده بیشتر باب دندان شیرازی ها خواهد بود. بدون آن که گوشت را قلقلی کنند!

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

 در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

یک شنبه 25 مهر 1389  8:16 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها