0

طرح ترویج چهره به چهره حجاب در خراسان‌رضوی اجرا می‌شود

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

طرح ترویج چهره به چهره حجاب در خراسان‌رضوی اجرا می‌شود

طرح ترویج چهره به چهره حجاب در خراسان‌رضوی اجرا می‌شود

مرجع : خبرگزاری فارس
جانشین سازمان بسیج زنان سپاه امام رضا(ع) گفت: طرح ترویج چهره به چهره حجاب در خراسان رضوی اجرا می‌شود.
چهارشنبه ۷ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۹:۰۸
Share/Save/Bookmark
عصمت صالحی در حاشیه مراسم اهدای ۴۰ سری جهیزیه به افراد نیازمند توسط حوزه ۱۵ حضرت زینب(س) بسیج خواهران، اظهار داشت: بسیج خواهران استان در حوزه عفاف و حجاب کمیته‌های مختلفی دارد که فعالیتی مستمر دارند و همایش‎ها و دوره‎های آموزشی زیادی را برگزار می‎کنند.

وی افزود: یکی از طرح‎هایی که امسال اجرایی می‌شود، طرح ترویج حجاب به صورت چهره به چهره است که در قالب این طرح خواهران بسیجی با افرادی که نیاز است راهنمایی شوند ارتباط برقرار کرده و دوست می‎شوند و به جای برخورد خشک و تذکری آنها را دوستانه راهنمایی می‌کنند.

صالحی در خصوص فعالیت بسیج زنان در استان خراسان‌رضوی، گفت: ما در حوزه‎های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی فعال هستیم و در طول سال همایش، کلاس و برنامه‎های مختلفی داریم تا بتوانیم رسالت خود که کمک به مردم است را به خوبی انجام دهیم.

جانشین سازمان بسیج زنان سپاه امام رضا(ع) در ارتباط با اهدای جهیزیه توسط پایگاه‎های بسیج خواهران نیز گفت: کمک به نیازمندان یکی از دغدغه‎های بسیج است که یکی از فعالیت‌های ما در این حوزه مربوط به آسان‌سازی ازدواج جوانان است و در طرح تجلی محبت با کمک خیّرین در نقاط مختلف به صورت نقدی و غیر نقدی کمک‎های مردمی جمع و برای افراد نیازمند جهیزیه تهیه می‎شود.

وی افزود: امسال به صورت نمادین تعدادی از این جهیزیه‎ها را در شهر حرکت می‎دهیم تا مردم خیّری که علاقه به کمک به نیازمندان دارند اما نمی‎دانند که چه طور و به چه وسیله‎ای می‎توانند کمک کنند با کار ما آشنا شوند و برای کمک به نیازمندان تشویق شوند.

جانشین سازمان بسیج زنان سپاه امام رضا(ع) ادامه داد: خواهران بسیجی در طول سال افراد محروم در حوزه پایگاه و ناحیه خود را شناسایی کرده و سعی می‎کنند با کمک خیّران در اعیاد و مناسبت‎های مختلف کمک‎ها را به آنها برسانند که این اتفاق در سراسر استان صورت می‌گیرد. /س
 
 
چهارشنبه 7 تیر 1391  10:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها