مواد لازم:
ماهي سرخو يا سفيد متوسط=1 عدد
کره يا روغن زيتون=يکصد گرم
حلقه ليمو ترش و گوجه فرنگي=بمقدار زياد براي تزئين
آبليمو=1/2 فنجان
نمک و فلفل=بمقدار کافي
طرز تهيه:
فلسهاي ماهي را مي گيريم و شکمش را پاره مي کنيم و محتويات آنرا خارج کرده تميز مي شوئيم و با کارد يا اره مخصوص آنرا از وسط دو نيم مي نماييم بطوريکه بشکل دو عدد ماهي در بيايد. کره آبکرده و آبليمو و نمک و فلفل را مخلوط کرده و دو طرف قطعات ماهي را با اين سس آغشته مي کنيم و در فر ابتدا به مدت 45 دقيقه با درجه حرارت 250 درجه سانتيگراد مي گذاريم سپس از فر خارج مي کنيم و روي آنر اکمي روغن زيتون با آبليمو مي کشيم و دوباره در فر با درچه حرارت 200 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه مي گذاريم تا خوب پخته شود.ماهي ها را در ظرف متناسبي قرار مي دهيم و با حلقه هاي ليمو ترش و گوجه فرنگي و جعفري تزئين مي کنيم.
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست) /عنکبوت20