زنان محجبه تونسي در گيرو دار تبعيض
زنان محجبه تونسي در گيرو دار تبعيض
مرجع : سايت خبری وفا
اخيراً تبليغات گسترده اي در اكثر كشورها توسط مقامات دولتي عليه زنان و دختراني كه تنها خواستار انتخاب آزادانه ي حجاب خود هستند به راه افتاده است
سه شنبه ۶ تير ۱۳۹۱ ساعت ۱۵:۳۴
زنان محجبه تونسي در گيرو دار تبعيض
اخيراً تبليغات گسترده اي در اكثر كشورها توسط مقامات دولتي عليه زنان و دختراني كه تنها خواستار انتخاب آزادانه ي حجاب خود هستند به راه افتاده است. به نقل از پايگا ه اينترنتي (Verite- action.org ) دانش آموزان و دانشجويان تونسي از ۲۴ شهريورماه همزمان با آغاز سال تحصيلي در اين كشور مورد آزار و اذيت قرار گرفته اند.در زمان برقراري حكومت "حبيب بورقيبه" رعايت حجاب در معابر عمومي بر مبناي بخشنامه ي ۱۰۸ ممنوع شد. اكنون اجراي بخشنامه ي فوق به شيوه اي براي سركوب تبديل شده و مسئولان بلندپايه ي دولتي و به ويژه احزاب قدرتمند سياسي آن را هدايت مي كنند. حريم شخصي هزاران زن و دختر جوان به طرزي سازمان يافته و خشونت آميز به نام قانون مورد تعرض قرار مي گيرد. در حاليكه اين بخشنامه همواره به دليل عدم مطابقت آن با قانون اساسي اين كشور مورد اعتراض قرار گرفته بود. آزادي در انجام فرائض ديني؛ طبق اعلاميه جهاني حقوق بشر؛ در توافق نامه ها و ساير تصميمات بين المللي گنجانده شده است و مورد تائيد دولت تونس و قانون اساسي اين كشور نيز مي باشد.
تبليغات خشونت آميز عليه حجاب نه تنها به اجراي تمهيدات معمول و ممانعت از ورود به مكان هاي آموزشي و دانشگاهي خلاصه نشده بلكه به دليل ايجاد نا امني روحي و رواني دختران جوان نگران كننده است. موارد زيادي از تعرض به دختران جوان، تعرض به حريم شخصي هزاران زن و كشيدن روسري از سرآنها، تهديد و احضار آنها به "كميته ي دختران جوان" در سازمان انضباطي دبيرستانها و دانشگاه هاي تونس؛ به نام اجراي قانون گزارش داده شده است.گاهي نيز رؤساي دانشگاه ها شخصاً زنان محجبه را مورد تعرض قرار داده، دختران جوان را تعقيب كرده و حجاب را از سر آنان بر مي دارند. اين تبليغات گسترده در برابر حجاب زنان كه يادآور سركوب هاي گذشته در دهه ي نود است، صدها زن تونسي را به جهل و ناداني متهم كرده و آزادي پوشش و حق آموزش آنان را مورد تهديد قرار مي دهد.
جك استراو : از سخنانم در مورد پوشش زنان مسلمان متأسف نيستم
به گزارش خبرگزاري فرانسه، "جك استراو" رئيس مجلس عوام انگليس گفت: از سخنانم در مورد حذف حجاب زنان مسلمان كه موجب شكل گيري واكنش هاي بي شمار در بريتانيا و خاورميانه شد متأسف نيستم.» وي با اشاره به نوشتن مقاله اي در ستون يكي از روزنامه هاي انگليس گفت: « دوباره چنين مطلبي را خواهم نوشت.» بنابراين گزارش اظهارات "جك استراو" وزير خارجه سابق انگليس بحث هايي در مصر و جهان عرب به وجود آورده است.
اخراج دانش آموزان محجبه در دانمارك
۱۵ دانش آموز دختر مسلمان دانماركي به خاطر محجبه بودن و پوشيدن لباسهاي بلند در زنگ ورزش تهديد به اخراج شدند. مدير اين دبيرستان دانماركي در اين باره گفت: ما از دانش آموزان مسلمان مي خواهيم در زنگهاي ورزش از پوشيدن لباسهاي بلند خودداري كنند. وي تصريح كرد؛ اين مسئله فقط به خاطر سلامتي آنهاست و هيچ مخالفت ديني در اجراي اين قانون وجود ندارد. وزير آموزش و پرورش دانمارك "مارگريتا فيسگر" با حمايت از اين تصميم گفت : پوشيدن لباسهاي بلند در زنگهاي ورزش حركات ورزشي دانش آموزان را با مشكل مواجه مي كند.
جنگ حجاب همسران در ميان مقامات عاليرتبه تركيه
فرماندهان نظامي ارتش تركيه در شهر سامسون در شمال اين كشور مراسم جشن هشتاد و سومين سالگرد جمهوريت را در اعتراض به حضور چند خانم محجبه ترك كردند. اين مراسم همه ساله در روز ۲۹ اكتبر در شهرهاي تركيه برگزار مي شود و سران سياسي و نظامي منطقه در آن شركت مي كنند. در آنكارا هم "احمد نجدت سزر" رئيس جمهوري تركيه مانند سالهاي گذشته آن دسته از وزيران و نمايندگان مجلس را كه همسرانشان محجبه هستند بدون همسر به ضيافت شام در كاخ رياست جمهوري دعوت كرد. نخست وزير، رئيس مجلس و وزير امور خارجه تركيه بدون همسران محجبه خود در اين ضيافت حضور داشتند. برخي از مدعوين در اعتراض به اين موضوع از شركت در ضيافت خودداري كردند و در مجموع از سيصد و پنجاه نماينده عضو حزب عدالت و توسعه در مجلس تركيه فقط هفده تن در ضيافت رياست جمهوري حضور داشتند.
حجاب در دادگاه عالي پيشاور ممنوع شد
قاضي ارشد دادگاه پيشاور، وكلاي زن مسلمان را از رعايت حجاب اسلامي در اين دادگاه محروم كرد!
به نقل از ديلي تايمز "طارق پرويز خان" قاضي ارشد دادگاه عالي پيشاور ضمن بيان اين مطلب خطاب به وكلاي مسلمان گفت : شما افراد متخصص هستيد و بايد پوششي مناسب تخصص خود داشته باشيد! ما قضات نمي توانيم وكلاي زن محجبه را از يكديگر تشخيص بدهيم."رييسه انجم" يكي از وكلاي محجبه دادگاه عالي لاهور در اين باره اظهار كرد: حجاب انعكاس محبوبيت زنان است و ما وكلاي محجبه با پوشش اسلامي احساس اعتماد بيشتري داريم. وي ادامه داد: حقوق دانان زن در حزب حاكم ائتلاف اسلامي در پيشاور، پوشش اسلامي را در دادگاهها بدون استثنا رعايت مي كنند.
فرانسه، زنان مسلمان را از داشتن حجاب در اماكن عمومي منع مي كند
به نقل از پايگاه اينترنتي محيط: « فيليپ دو ويليه» رئيس حزب حركت فرانسه طرح ممنوعيت حجاب اسلامي زنان مسلمان در اماكن عمومي و جاده هاي اين كشور را ارايه داد. رئيس حزب حركت فرانسه مدعي است؛ حجاب سمبل تسليم شدن زنان و هتك حرمت كرامت آنها به شمار مي آيد. "دو ويليه" معتقد است: فعالان مسلمان از حجاب به عنوان وسيله اي براي حمله به بنيان جمهوري در فرانسه استفاده مي كنند و اين در حالي است كه مسلمانان بايد به قوانين فرانسه احترام بگذارند. اين مسئول در گفتگو با روزنامه فيگارو فرانسه گفت: پارلمان بلژيك نيز از پوشش حجاب زنان مسلمان در اماكن عمومي جلوگيري مي كند. همچنين در برخي از شهرهاي كشور هلند نيز مشابه اين اقدامات صورت گرفته است.
عليرغم عدم ممنوعيت حجاب در نروژ، دانشجويان پزشكي مسلمان نمي توانند باحجاب اسلامي در بيمارستان حاضر شوند
به اين دانشجويان پيشنهاد شده است كه قبل از ورود به محل كار در بيمارستان روسري خود را درآورند، تعداد زيادي از دختران دانشجوي پزشكي مسلمان كه حاضر به درآوردن حجاب خود نشدند از كشورهاي اسلامي از جمله ج.ا.ا درخواست كردند تا تحصيلات خود را در دانشگاه هاي اين كشور ادامه دهند.
توقيف كتاب حجاب و نگاه معاصر در مصر
انجمن تحقيقات اسلامي مصر وابسته به دانشگاه الازهر دستور توقيف كتاب "حجاب و نگاه معاصر" نوشته "اقبال بركه" را صادر كرد. به نقل از روزنامه عربستاني "الوطن" ، "علي جمعه" مفتي مصر به دليل مخالفت آشكار اين كتاب با قرآن و سنت پيامبر (ص) عدم صلاحيت آن را براي چاپ اعلام كرده است. "خالد البحيري" نويسنده مسلمان مصري هم "اقبال بركه" را به مخالفت با علماء مسلمان در مورد مسئله حجاب متهم كرده است. "البحيري" تصريح كرد: مخالفت آشكار "بركه" با حجاب با اين جمله در كتابش مشخص مي شود كه مي گويد: "هيچ كتاب ديني به صورت واحد به مسئله حجاب نپرداخته است و حجاب بايد به اختيار بانوان باشد."وي افزود: "بركه" با تفسير و درك نادرست از قرآن، حجاب را مخصوص زنان پيامبر (ص) دانسته و با اين ديدگاه، هدف ديني حجاب را ناديده مي گيرد و به حجاب تنها به عنوان يك توصيه اجتماعي و نه يك قانون كه فرد در رعايت آن مختار است مي نگرد."اقبال بركه" مدعي است كه حجاب براي آشكار شدن تفاوت بين زنان برده و آزاده واجب شده است و اين در حالي است كه اين مسئله با آيه قرآني « وليضربن بخمرهن علي جيوبهن » مخالفت آشكار دارد. /س
سه شنبه 6 تیر 1391 10:29 PM
تشکرات از این پست