به گزارش باشگاه خبری فارس «توانا»، در بیانیه کانون تربیت اسلامی در گرامیداشت شهدای هفتم تیر آمده است: 31 سال پیش در چنین روزهایی، نظام سلطه جهانی حادثه هفتم تیر را طراحی و اجرا کرد تا شعلههای انقلاب نوپای اسلامی که آتش در خرمن رژیم شاهنشاهی افکنده بود را خاموش سازد و مانع گسترش دامنه آن شود.
از روزی که عوامل اجرایی نظام سلطه یعنی منافقین، سیاست ترور مسئولان کشور و مردم ایران را در پیش گرفتند، اگر چه قریب هفده هزار نفر را از مقامات ارشد نظام گرفته تا مردم کوچه و خیابان به خاک و خون کشیدند، اگر چه تنها در یک انفجار رئیس جمهور و نخست وزیر کشور را شهید کردند و اگر چه در انفجار حزب جمهوری اسلامی، 72 تن از عالی رتبه ترین مسئولان کشور، اعم از رئیس قوه قضائیه و وزرا و نمایندگان مجلس و دیگر دولتمردان، را به شهادت رسانیدند، اما نتوانستند نظام جمهوری اسلامی را از پای درآورند، چرا که انقلاب اسلامی، انقلاب الهی است و ریشه در عمق وجود تمامی مردم ایران، بلکه همه مسلمانان جهان دارد و در برابر اینگونه فشارها مقاوم تر و بالنده تر می شود.
این بیانیه میافزاید: طی سه دههای که از آن انفجار میگذرد، به برکت خونهای پاک شهیدان، انقلاب اسلامی نه تنها عقیم و ابتر نماند بلکه نخستین فرزند برومندش با نام بیداری اسلامی، همسان آتشفشانی، کشورهای منطقه را تحت تأثیر خود قرار داده است و گدازههای آن کاخ ستمکاران را منهدم میکند.
اما در جبهه مقابل روزگار جریان نفاق بدانجا کشید که سرسپرده صدام جنایتکار شود و علیه مردم عراق هم دست به ترور بزند و اینک در کشور عراق نیز همانند ایران، مورد نفرت قرار گیرد و برای خود شیفتگان بازی خوردهای همچون بنی صدر نیز جز ننگ و نفرین بهرهای نماند. کوس رسوایی آمریکا و انگلیس و فرانسه هم به عنوان بزرگترین مدافعان ترورریسم بر سر هر بام و در زده شده و ترفند نقض حقوق بشر آنان علیه ملتها کارآیی خویش را از دست داده است.
در ادامه این بیانیه آمده است: در حقیقت بازخوانی حادثه هفتم تیر و تدبر در آن، ایمان به این سنت الهی را در دلها تقویت می کند که هر چند کافران و ستمکاران میخواهند نور خداوند را خاموش سازند اما اراده الهی بر فراگیر شدن این نور و سنت الهی، پیوزی خون بر شمشیر است.
جامعه فرهنگیان کشور یاد و خاطره شهدای هفتم تیرو به خصوص فرهنگیان شهید این حادثه و در رأس آنان معلم شهید آیت اله دکتر بهشتی را گرامی میدارد و سیره آن بزرگوار را به عنوان معلم والامقام، الگوی رفتاری خود قرار می دهد، معلمی که دیدگاههایی برجسته در عرصه تعلیم و تربیت داشت و با عشق به تربیت نسل آینده، گاه در دبیرستان دین و دانش قم به تدریس زبان پرداخت و گاه در وزارت آموزش و پرورش دست اندرکار تألیف کتابهای دینی مدارس شد.
معلمی که صاحبان افکار لیبرالیستی، شخصیت او را به دلیل پایمردی بر اصول، آماج بیرحمانه ترین تهمتها قرار دادند و مظلومانه در برابر هجوم تهمتهای دوستان نادان و دشمنان مکار صبر کرد. معلمی که در مسند عضویت در مجلس خبرگان با بصیرت تمام، جایگاه ولایت فقیه را در قانون اساسی تثبت کرد، معلمی که در سنگر دفاع از ارزش های انقلاب و مقابله با توطئهها و فتنهها، هوشیارانه بر تشکیلات و ضرورتهای آن پایبند بود و معلمی که در سمت مدیریت و ریاست، الگوی نظم و برنامهریزی بود و در یک کلام بهشتی، معلمی که افتخار جامعه معلمان است.
انتهای پیام/