بسيج دانشجويي دانشگاههاي استان اصفهان:
عليرضا افتخاري را افتخار خود ميدانيم
خبرگزاري فارس: بسيج دانشجويي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي استان اصفهان طي بيانيهاي ضمن حمايت از استاد آواز ايران، عليرضا افتخاري را افتخار شهر اصفهان و ايران خواندند.
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، بسيج دانشجويي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي استان اصفهان امروز طي بيانهاي با محكوم كردن توهين كنندگان به عليرضا افتخاري استاد آواز ايران از دستگاههاي امنيتي و قضايي درخواست كردند با مسببان و عوامل اينگونه هتك حرمتها برخورد شود.
متن اين بيانيه به شرح زير است:
بسمه تعالي
هنرمند آشنا، مردمي و متعهد، استاد عليرضا افتخاري
چندي است كه متاسفانه جنابعالي و خانواده محترمتان به واسطه حمايت از ارزشهاي اسلامي و انقلاب مورد هجمه اقليتي فتنهگر و بيهويت قرار گرفتهايد. اگر تاكنون در حمايت از جنابعالي سكوت كردهايم و سخني بر قلم و زبان نراندهايم نه از سر بياطلاعي از آنچه بر شما ميگذرد، است و نه از سر بياعتنايي به هنرمند اين سرزمين بلكه خواستيم تا گذر زمان بيش از پيش پرده از نفاق مدعيان آزادي بيان برافكند و خورشيد حقيقت نمايانتر از هميشه بر رهروان راه نور بتابد.
استاد آواز ايران جناب آقاي افتخاري
جنابعالي به رسم ادب و به طريق هنرمندان واقعي كه حرف دل مردم را بازگو ميكنند، در مراسم روز خبرنگار بر شانههاي رئيس جمهور مردمي ايران اسلامي بوسه زديد و خطاب به آقاي احمدينژاد گفتيد شما رئيس جمهور شجاعي هستيد و نيز افزوديد كه اين حرف از روي خودستايي و تكلف نميگويم بلكه از دلم برخاست و حرف دل من است.
قطعاً زماني كه اين جملات را بر زبان ميرانديد، هرگز گمان نميكرديد از سوي جماعتي كه داعيهدار اخلاق، ادب، آزادانديشي و آزادي بيان هستند، چنين مورد توهين و طعن قرار گيريد و خود و خانواده محترمتان چنين مورد بيحرمتي قرار گيريد. اين جماعت نادان مردم را تا زماني مردم ميدانند كه چشم و گوش بسته در جهت تامين منافع آنان حركت كنند و هنر و هنرمند را تنها تا زماني مورد تمجيد قرار ميدهند كه در جهت تحقق اميال شيطاني و خواستههاي نفساني آنها حركت كنند، از ديد آنان هنرمندي كه به وطن، مردم و خواست آنها احترام بگذارد مستحق هرگونه بد اخلاقي است و از اين رو چنين بر شما ستم روا ميدارند.
شما به صراحت اعلام كرديد «تمام وجود و زندگيام مال مردم است و هرگز اين گوهر ارزشمند را با چيز ديگري عوض نميكنم، من در اين آب و خاك رشد كرده و بالنده شدهام و به عشق اين مردم كار ميكنم، من مانند كساني نيستم كه با اين انقلاب در دلهاي مردم جا گرفتند و بعد به آنها پشت كردند».
امروز شهر اصفهان، مهد تمدن و فرهنگ، مهد عالمان و دانشمندان، مهد اديبان و هنرمندان و مهد رشادتها و جانبازيها به داشتن هنرمندي آگاه و متعهد چون شما به خود ميبالد و افتخاري را افتخار خود و او را متعلق به مردم و كشور ميداند و صميمانه آماده است از اين گوهر خود در مقابل بدخواهان و بدانديشان حراست كند.
ما دانشجويان بسيجي دانشگاههاي استان اصفهان نيز مشتاقانه دستان اين هنرمند عزيز را ميفشاريم و مصرانه از دستگاههاي امنيتي و قضايي ميخواهيم در برخورد با مسببان و عوامل هتك حرمت به اين استاد گرانقدر لحظهاي مسامحه نكنند.
قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست) /عنکبوت20