كنجد ؛ تقويتكننده حافظه ....
جام جم آنلاين
به گزارش ايسنا، دانشآموزان در اين ايام هرگز صبحانه خوردن را فراموش نكنند چون مصرف صبحانه، گلوكز مورد نياز براي فعاليت مغز را تامين ميكند.همچنين مصرف عسل بويژه به همراه كنجد به تقويت حافظه و به خاطر آوردن مطالب درسي كمك ميكند.
دانشآموزان براي داشتن خواب راحت، بايد شب قبل از امتحان يك ليوان شير گرم پيش از خواب ميل كنند، از مصرف قهوه، چاي يا نوشابه گازدار كولا از حدود 6 ساعت قبل از خواب پرهيز كنند و مصرف اين مواد را در طول روز به حداقل برسانند.
مصرف برخي مواد در ميانوعده آخر شب پيش از امتحان به كاهش اضطراب و داشتن خواب راحت كمك ميكند. اين مواد عبارتند از لوبيا، سويا و محصولات سويا، موز، تخممرغ، ماهي، گردو و لبنيات.
همچنين كمخوني سبب ايجاد بيحوصلگي، خستگي و عدم تمركز ميشود. دانشآموزان براي پيشگيري از اين حالت در ايام امتحان و قبل از آن هم بايد از منابع غذايي حاوي آهن مانند گوشت، جگر، حبوبات، خشكبار و انواع مغزها (گردو، بادام، فندق، پسته) استفاده كنند. همچنين خوردن مواد غذايي حاوي پروتئين و كلسيم در صبحانه در ايجاد آرامش موثر است.
تخممرغ و لبنيات منابع غذايي خوبي براي تامين اين مواد مغذي هستند.
گفتني است، براي غلبه بر اضطراب و خستگي در اين ايام بايد مواد غذايي مغذي و متعادل همراه با استراحت كافي و منظم وجود داشته باشد.مصرف ميوه و سبزي تازه، مواد لازم براي غلبه بر خستگي را در اختيار دانشآموز قرار ميدهد. مصرف قند و شكر و مربا به مقدار زياد سبب ايجاد خستگي، سردرد و اختلال در تمركز حواس ميشود.
مصرف انواع نان هم در وعده صبحانه ميتواند انرژي لازم و كافي براي زمان امتحان و پيشگيري از گرسنگي را فراهم كند.
دوشنبه 12 مرداد 1388 6:39 PM
تشکرات از این پست