رنگينك
|
|
يك نوع شيريني است كه بيشتر در فصل رطب ساخته ميشود ولي گاهي نيز بجاي رطب از خرما استفاده ميكنند
مرحله اول :
روغن را داغ كرده و آرد را به آن افزوده و كمي تفت ميدهند و سپس زير شعله را خاموش ميكنند(توجه داشته باشيم كه آردها نبايد بسوزد)
مرحله دوم:
آنگاه هسته رطبها را بيرون آورده و هسته گردو ميگذارند.
مرحله سوم:
يك ظرف گرد انتخاب كرده و رطبها را درون آن قرار داده به اين ترتيب كه يك عدد رطب در مركز ظرف نهاده و يك دايره بدون فاصله دور آن تشكيل ميدهند و اين دايرهها تا انتهاي ظرف ادامه دارد.
مرحله چهارم:
وقتي رطبها چيده شد آرد و روغن را روي رطبها ميريزيم تا روي آنها كاملا پوشانده شود سپس مقداري دارچين و در آخر نيز مقدار شكر روي آن ميپاشيم. |
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
پنج شنبه 22 مهر 1389 4:42 PM
تشکرات از این پست
mashhadizadeh