0

۱۰دیدار خانگی با طعم "تشریفات"

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

۱۰دیدار خانگی با طعم "تشریفات"

 آیت الله هاشمی رفسنجانی با آغاز سال 91 پس از 3 سال سکوت در مقابل اتفاقات مهم کشور، رو به دیدارهای خانگی آورده است.

 
خبرگزاری فارس: ۱۰دیدار خانگی با طعم "تشریفات"

 

به نقل از عصر امروز، آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس فعلی مجمع تشخیص مصلحت نظام و سابق مجلس خبرگان رهبری از جمله چهره های تاثیرگذار نظام است که "سکوت" وی پس از اتفاقات سال 88 مورد برخی انتقادها قرار گرفت.

آیت الله هاشمی به عنوان یکی از مسئولان رده بالای نظام آنطور که باید انتظارات مردم را برآورده نکرد و طی 3 سال گذشته، در مواجهه با اتفاقاتی چون "به آتش کشیدن عکس امام راحل"، "هتک حرمت امام حسین(ع) در روز عاشورا" و ... که فصل مشترک اعتقادات همه ایرانیان مسلمان بود، تنها سکوت اختیار کرد!

براساس این گزارش، پس از برگزاری باشکوه انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی در ماه پایانی سال 90 و حضور چشمگیر مردم پای صندوق های رای، بسیاری از اصلاح طلبان تندرو و حتی برخی مسببان فتنه 88 مواضع خود را تعدیل کرده و از بازگشت به عرصه رقابت سیاسی خبر دادند.

آیت الله هاشمی که طی بازه زمانی پس از وقوع فتنه، ریاست مجلس خبرگان رهبری را از دست داد، تنها طی 2 ماه اردیبهشت و خرداد 91 در کسوت ریاست مجمع تشخیص 10 بار با افراد و گروه های مختلف دیدار کرد؛ از "آرمیتای رضایی نژاد" تا "فائزه هاشمی"!

* 12 اردیبهشت/ تاکید آیت‌الله هاشمی بر ضرورت ایجاد "وحدت" و "هم‎دلی"

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در اولین دیدار خود در سال 91، جمعی از اعضای جبهه مردمی اصلاحات را به حضور پذیرفت. هاشمی در این دیدار ابتدا از "خوبی ها" گفت، سپس "بدی ها" را عنوان کرد!

وی در این دیدارتصریح کرد: در زمان برگزاری اجلاس سران سازمان کنفرانس اسلامی به ریاست جمهوری اسلامی ایران، میهمانان حاضر در کنفرانس از دیدن پیشرفت‌های کشورمان متعجب و خواستار دریافت تجارب ایران برای سازندگی کشورهای خود شده بودند.

هاشمی رفسنجانی، اعتلای فرهنگی و اخلاقی را هدف اصلی انقلاب اسلامی و مبارزات حضرت امام و یارانش خواند و تأکید کرد: مطابق با اعتقادات اسلامی و مکتبی، می‌بایست بیش و پیش از این‌که الگوی سیاسی و اقتصادی برای منطقه و جهان باشیم، به مدلی فرهنگی و اخلاقی برای الهام‌گیری مردم دنیا تبدیل شویم.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام سپس به بداخلاقی‌ها، تهمت‌ها، مفاسد گوناگون و نیز فقر و اعتیاد و معضلات اجتماعی دیگر در جامعه اشاره کرد و با بیان این‌که بنابر اعتقادات دینی و اسلامی می‌بایست راستگوترین مردم جهان باشیم، تصریح کرد: کسی که مردم‌فریبی، دروغ و ریاکاری را برای پیشبرد اهداف خود پیشه می‌سازد، خود و جامعه را از درون پوسانده و متلاشی می‌کند، زیرا زمانی که به جای خدا و انسانیت، شرک و پلیدی در دل جای گرفت، نمی‌توان ادعای اهداف الهی و انسانی را یدک کشید.

وی در ادامه "راه برون‌رفت از معضلات و مشکلات کنونی نیز بازگشت به اخلاق و اعتدال دانست"

هاشمی با تأکید بر ضرورت ایجاد وحدت و همدلی، حضور پرشور مردم در دور دوم انتخابات مجلس را بستر ایجاد وحدت آحاد مردم خواند و تصریح کرد: باید در عرصه سیاسی کشور فضایی ایجاد کنیم که مردم انتخابات، کشور و آینده‌اش را از آن خود بدانند، چرا که مردم علاوه بر حضور، اثر و ثمر نیز از انتخابات می‌خواهند.

* 13 اردیبهشت/ آیت‌الله هاشمی از "اصلاح" روابط با دیگر کشورها و عمل به تاکیدات رهبری می گوید

آیت الله هاشمی یک روز پس از دیدار با اصلاح طلبان، جمعی از کارگران را به حضور طلبید تا در میان آنها سخن بگوید.

وی در دیدار اعضای خانه کارگر و نمایندگان تشکّل‌های کارگری به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: اگر آنچه ایشان به درستی و کارشناسانه به عنوان حمایت از تولید، کار و سرمایه ایرانی اعلام کردند، توسط قوای سه‌گانه به صورت جدّی دنبال شود بخش اعظم مشکلات کشور برطرف خواهد شد.

هاشمی رفسنجانی پیاده‌سازی محورهای سه‌گانه شعار امسال را سخت ندانست و با اشاره به وجود تجربه‌های مفید سه دهه گذشته و داشتن مدیران، متخصصان و نیروی انسانی مستعد گفت: اصلاح روابط با سایر کشورها باعث جلب سرمایه‌های سرمایه‌گذاران خارجی و نیز ایرانیان خارج از کشور خواهد شد و این خود تولید داخلی را بیش از پیش رونق خواهد بخشید.

رئیس مجمع تشخیص مصحلت نظام در ادامه کمی به دولت انتقاد کرد و گفت: دادن مقرری به افراد و خانواده‌ها راهگشای معضلات اقتصاد و تولید کشور نیست و حتی خود بعد از مدتی به معضل بزرگ اقتصاد که گسترش بیکاری و بی‌عاری خواهد بود، مبدل خواهد شد.

* 18 اردیبهشت/ تاکید مجدد آیت‌الله هاشمی بر "وحدت ملی" و "هم‌دلی" و عمل به تاکیدات رهبری

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در ادامه دیدارهای اردی بهشتی، در دیدار اعضای مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم دغدغه و حساسیت‌های علما، مراجع و روحانیون عالی‌قدر نسبت به سرنوشت کشور را مهم و از سرمایه‌های نظام و انقلاب خواند و تاکید کرد: در شرایطی که کشور از سوی قدرت‌های استکباری مورد هجوم قرار گرفته، علما و روحانیون می‌توانند با شفافیت و صراحت پاسخ‌های درخوری برای طلاّب و جوانان ارائه کنند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با تشریح برخی مشکلات و مسائل اقتصادی، سیاسی و فرهنگی داخلی و خارجی گفت: در حال حاضر بهترین دفاع در مقابل تهدیدات داخلی و تحریم‌های بین‌المللی، حفظ و افزایش انسجام ملی و ایجاد همدلی میان اقشار گوناگون کشور و نیز مسئولان نظام است.

وی وحدت ملی و همبستگی داخلی را موجب عقب‌نشینی قدرت‌های طمعکار خارجی خواند و افزود: تحقق سه نیاز مورد تأکید رهبری معظم انقلاب در شعار امسال، بدون تردید نیاز به تعامل احترام‌آمیز متقابل و تلطیف روابط براساس منافع ملّی با سایر کشورها و ایجاد میدان برای نیروهای دلسوز و وفادار به انقلاب در داخل و نیز استفاده از تجربه، توان و اندیشه همه دلسوزان کشور از سلایق گوناگون دارد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، عقول جمعی و مشترک را راهگشای مشکلات خواند و با بیان اینکه باید به لطف خداوند برای گشایش در امور امیدوار بود، گفت: تشکّل‌ها و گروهها، حاصل دیدگاه‌ها و تحلیل‌های خود را در فضایی آرام و بدون درگیری‌های سیاسی در اختیار مسئولان قرار دهند که انشاءالله مثمرثمر خواهد بود.

* 19 اردیبهشت/ "آرمیتا" مهمان ویژه هاشمی

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام 19 اردیبهشت ماه سال 91 به دیدار خانواده‌های شهدای علمی و هسته‌ای کشور رفت که از "آرمیتا" فرزند شهید رضایی نژاد به عنوان مهمان ویژه این دیدار می توان یاد کرد؛ دخترکی که آن روز کمی بی حوصله بود!

هاشمی در این دیدار با بیان اینکه انشاءالله خداوند توفیق و لیافت ادامه راه نورانی و اهداف بزرگ این عزیزان را به همه بدهد، با توجه به سخنان خانواده شهدای هسته‌ای در مورد برخی مسائل جامعه، تصریح کرد: همسران شهید شما در عمل و با شهادت خود ثابت کردند که بهترین راه مقابله با دشمنان، ارتقای علمی و کوشش و جهد در جهت پیشرفت علمی، اقتصادی و فرهنگی کشور است.

وی ایران را برخوردار از نخبگان علمی گمنام و جوانان هوشمند فراوانی چون شهدای علمی و هسته‌ای کشور خواند و با اشاره لزوم حفظ این سرمایه عظیم انسانی تأکید کرد: انقلاب، نظام و کشور متعلق به شهدا، ایثارگران و جوانان و دلسوزان کشور است و همه ما باید بکوشیم رهروانی لایق و صادق برای شهدا و خدمتگزار مردم عزیز ایران باشیم.

* 20 اردیبهشت/ وقتی آیت‌الله هاشمی "نگران" می‌شود

آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام سپس در دیدار جمعی ‌از دبیران سازمان‌های غیردولتی و جوانان فعال N.G.Oهای کشور، تصریح کرد: اگر به مردم و جوانان میدان و فضا برای انتقاد سالم و فعالیت داده نشود، این انتقادات خاموش نخواهد شد و چه بسا به محفل‌های خانگی و زیرزمینی کشیده شود.

وی در ادامه این دیدار گفت: نگرانی را زمانی باید به خود راه بدهیم که مردم از صحنه مشارکت فعال اجتماعی حذف شده باشند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به سؤال یکی از حاضران در جلسه پیرامون سرنوشت اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها، تقویت اشتغال و تولید را هدف اصلی این مرحله عنوان کرد و گفت: اگر بناست فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها اجرا شود، باید برای تولید و اشتغال کشور فکر اساسی شود چرا‌که هم واحدهای تولیدی موجود کشور نیاز به احیا دارند و هم باید سرمایه‌گذاری گسترده‌ای در بخش‌های جدید صورت گیرد.

هاشمی رفسنجانی افزود: اگر به سازمان‌های مستقل مردمی اجازه فعالیت بیشتری داده شود، آنان با ابتکار و سرمایه خود به ایجاد اشتغال و تولید کشور کمک شایانی خواهندکرد.

* 2 خرداد/ تاکید خردادی آیت‌الله هاشمی بر "اتحاد" و "هم‌دلی" و اصلاح "تعاملات خارجی"

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدارهای خردادی خود را با جمعی از دانشجویان علوم سیاسی دانشگاه آزاد اسلامی آغاز کرد.

وی در این دیدار که در سالروز پیروزی خاتمی در انتخابات ریاست جمهوری سال 76 برگزار شد، یکی از مهمترین دلایل پیروزی انقلاب اسلامی را پیروی گسترده مردم از مرجع تقلید سیاسی زمان یعنی امام خمینی(ره) دانست.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی با توضیح اتکاء به مردم و نقش بی‌بدیل حضور مردم در تحولات تاریخ، افراطی‌گری را یکی از آفات لطمه‌زننده به اهداف انقلاب اسلامی خواند و گفت: همیشه مشی اعتدال و پرهیز از افراط و تفریط انقلاب را به پیش برده است، ولی متأسفانه در مقاطعی شاهدیم کسانی که اعتقادی به مبارزه با شاه نداشتند و یا آن را بی‌فایده و غیرضروری برمی‌شمردند، امروز مستقیم و یا غیرمستقیم هدایت برخی گروه‌های افراطی و تندرو را در دست گرفته‌اند و برای کشور راه‌حل تجویز می‌کنند.

رئیس هیأت مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی، در ادامه تصریح کرد: اگرچه انقلاب اسلامی با رهبری روحانیت و حضور مردم در صحنه به سرانجام رسید، اما نادیده گرفتن نقش گروه‌های گوناگون سیاسی که براساس اعتقاد خود با استبداد طاغوت مبارزه کردند هم بی‌انصافی است، چرا که "اتحاد" و "همدلی" همه اقشار مردم انقلاب را به پیروزی رساند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در ادامه به مراحل گوناگون شکل‌گیری نظام جمهوری اسلامی و موانع و توطئه‌های پیش روی آن اشاره و تصریح کرد: اگر حضور مردم در سه دهه گذشته و حمایت آنان از آرمان‌های اصیل انقلاب نبود، جمهوری اسلامی امروز وجود خارجی نداشت.

هاشمی در ادامه تصریح کرد: علی‌رغم هجمه‌های بی‌پایان دشمنان نظام و انقلاب اسلامی، جمهوری اسلامی ایران توانست با ایثارگری‌های شهدا و تدابیر دلسوزان نظام و اتحاد و همدلی اقشار مردم، جنگ تحمیلی را با اعلام صدام به عنوان متجاوز توسط سازمان ملل به پیروزی برساند.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، اتحاد و همدلی داخلی و اصلاح روابط و تعاملات خارجی را لازمه ادامه راه پیشرفت جمهوری اسلامی خواند و با تأکید بر لزوم بیان صریح مواضع و تأکید بر اصول در عین پرهیز از دشمن‌تراشی در دنیا و منطقه، به نحوه شکل‌گیری دانش صلح‌آمیز هسته‌ای و پیگیری آن پس از جنگ تحمیلی اشاره کرد و گفت: رشد و تعالی این دانش نوین در دولت زمان دفاع مقدس و پس از آن نیز وجود داشت، اما به لحاظ روابط خوب با سایر کشورها و جلب اعتماد بین‌المللی و نیز نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، بدون سروصدا به رشد خود ادامه داد و قطعاً پیشرفت امروز این دانش مفید حاصل تلاش و جدّیت همه دلسوزان پس از انقلاب بوده است.

وی در ادامه گفت: افراطیون هیچ‌گاه به کشور خدمت نکرده‌اند و کشور در مواردی از افراط ضربه خورده است.

* 3خرداد/ هاشمی: "نشاط" و "امید" را به "مردم" تزریق کنید/ من سنگ صبورم

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دومین دیدار خود در خردادماه که جمعی از تهیه‌کنندگان، کارگردانان و بازیگران عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون و همچنین نویسندگان، شعرا و خوانندگان کشور را به حضور پذیرفته بود، تاکید کرد که "در شرایط کنونی به دلیل بروز مشکلات سنگ صبور قشرهای مختلف کشور هستم"

هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: اگر قشری از جامعه نوعی سلیقه و فکر را نمی‌پسندد، نباید کل جامعه را از آن محروم کرد چراکه این ظلم به هنر و هنرمند متّعهد و مردم است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام رعایت اصول اسلامی و ارزش‌های اخلاقی، اسلامی و ملّی، رواداری و پرهیز از دگم‌اندیشی و تحمل سلیقه در عرصه هنر را از الزامات شکوفایی خلاقیت‌های هنری خواند و گفت: در شرایط کنونی باید با حمایت از جامعه هنری و نویسندگان و فرهیختگان کشور نشاط و امید را که مورد نیاز مردم است، به جامعه تزریق کرد.

وی افزود: توصیه می‌کنم هنرمندان واقعی با جدّیت به کار خود ادامه دهند و به آینده کشور، انقلاب و سرنوشت خود و مردم امیدوار باشند.

* 17 خرداد/ دفاع تمام قد هاشمی از "سید حسن خمینی"

رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد 3 روز پس از برگزاری مراسم ارتحال امام خمینی(ره) و حواشی این مراسم در دیدار جمعی از مدیران ارشد، استادان و دانشجویان برگزیده پژوهشکده امام خمینی(ره)، با بیان ابعاد شخصیتی مرحوم حاج سید احمد آقا و فرزند صالح ایشان حاج سیدحسن خمینی، آنان را یادگاران با ارزش بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در دوران حاضر خواند و تصریح کرد: بیت حضرت امام(ره) هم به لحاظ شخصیتی و هم به لحاظ علمی و دینی از مرتبت والایی در جامعه و حوزه‌های علمیه برخوردارند و همین امر حفظ حرمت آنها را برای همه ما واجب و لازم می‌کند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه برای سید حسن خمینی سنگ تمام گذاشت و با ابراز تأسف از حرمت‌شکنی برخی افراطیون مغرض در مراسم سالگرد امام خمینی در حرم مطهر نسبت به یادگار ایشان، اهانت و تعصب کور را غیرقابل قبول خواند و تصریح کرد: تضاد بسیار عجیبی است، چگونه می‌شود در سالروزی که اقشار مختلف مردم عاشق امام از سراسر کشور به امید وحدت و همدلی در آستان مطهر امام گرد هم می‌آیند، گرو‌هی اندک ولی متشکل و البته نامشخص، در مقابل چشم میلیون‌ها انسان و شبکه‌های تلویزیونی اجازه اهانت به بیت امام و مسئولان را به خود بدهند؟ آیا می‌توان تصور کرد آنها گروهی خودسر هستند؟

وی با اشاره به نارضایتی رهبر معظم انقلاب از حرکات تند و افراطی صورت گرفته نسبت به نوه امام آن هم در سالگرد امام راحل عظیم‌الشأن افزود: این رفتارهای افراطی نمود بارز استبداد عوام است که اگر جلوی آن گرفته نشود به اصل نظام آسیب می‌زند.

هاشمی رفسنجانی با ابراز تأسف از افراطی‌گری گفت: افراط و عوام‌فریبی در طول تاریخ و از زمان امام علی(ع) به عنوان خوارج تاکنون بوده و امروز هم به اشکال و شیوه‌های جدید و نو وجود دارد.

رئیس هیأت امنا و مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: امام(ره) همواره خشم خود را از گروهی به عنوان خشک‌مقدس‌ها نشان و نسبت به وجود چنین تفکری هشدار می‌دادند.

* 18 خرداد/ عکس یادگاری با "مجرم"؛ هاشمی هم از "فتنه" گفت، هم "جریان انحرافی"

رئیس سابق مجلس خبرگان رهبری در ادامه دیدارهای گسترده در سال 91 در میان جمعی از دانشجویان و استادان گروه حقوق و علوم سیاسی واحد پردیس دانشگاه آزاد اسلامی که "فائزه هاشمی" نیز حضور داشت با اشاره به دوران خلافت آن حضرت پس از 25 سال خانه‌نشینی و نیز فتنه‌ها و جنگ‌های دوران خلافت امام اول شیعیان گفت: با همه این مصائب و مشغله‌هایی که حضرت علی(ع) داشتند امروزه، منبع عظیمی از حکمت‌ها و پندهای گهرباری از ایشان موجود است که در هیچ زمانی تازگی و کارایی خود را از دست نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه به لحاظ جوانی این حکومت، طبیعی است که در قانون‌گذاری و اجرا ضعف‌هایی مشاهده بشود، اما به خاطر وجود منابع غنی فقهی و با تلاش و کوشش حوزه‌های علمیه در روزآمد کردن فقه اسلامی، آینده درخشانی پیش رو خواهیم داشت، افزود: البته افراد و جریان‌های انحرافی و دشمنان افراطی به نام اسلام مانع بزرگی در راه شناخت و حاکمیت اسلام ناب‌ هستند.

وی در پاسخ به سؤالی پیرامون آینده مذاکرات هسته‌ای با گروه 1+5، نابرابر بودن این مذاکرات را یادآور شد و گفت: اگرچه جمهوری اسلامی ایران با کمک خداوند متعال و مقاومت مردم فداکار کشورمان در راه حقوق خود ایستاده است، اما فشارهای همه‌جانبه جبهه استکبار، اجازه مذاکره برابر براساس «بازی برد- برد» را نمی‌دهد. لذا غرب باید بداند که راه موفقیت مذاکرات، تصریح آنها بر حقوق حقه مردم ایران و نیز عدم استفاده از ابزار نخ‌نمای، تهدید، تحریم و فشار است.

هاشمی رفسنجانی در پاسخ به پرسشی پیرامون آینده جنبش‌های منطقه و نقش جمهوری اسلامی در آن، حرکت‌های مردمی و اسلامی کشورهای اسلامی را الهام گرفته از انقلاب اسلامی ایران خواند و با تأکید بر لزوم هوشیاری انقلابیون درباره آینده انقلاب‌ها گفت: جمهوری اسلامی ایران می‌توانست از مرحله الهام‌بخشی به مرحله انتقال تجربیات و تأسیس و کارآمدی نظام اسلامی برسد، اما اینکه چرا در این مورد ضعف وجود دارد، نیاز به آسیب‌شناسی توسط کارشناسان و محققان حوزه و دانشگاه دارد.

* 22 خرداد/ هاشمی باز هم از "اتحاد" و "هم‌دلی" گفت...

براساس این گزارش، آیت الله هاشمی این بار در سالروز پیروزی احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری 88 در دیدار جمعی از طلاب، استادان و دانشجویان استان کرمان مقیم شهر قم بر حضور همیشگی خود در صحنه انقلاب و نظام تأکید کرد و گفت: بیش از 60 سال است که در عرصه سیاسی و مبارزاتی کشور فعال بوده و هستم و تا زمانی که توان و فایده‌ای برای کشور داشته باشم تا پایان عمر پای انقلاب و نظام ایستاده و خواهم ایستاد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: آنچه باید مبنای فعالیت قرار گیرد خدمت به اسلام، انقلاب، مردم و کمک به پیشرفت، اتحاد و همدلی و پرهیز از تفرقه و دعواست، چرا که نفع تشتت و تفرقه به دشمنان کمین کرده کشور خواهد رسید.

هاشمی رفسنجانی در پاسخ به نگرانی برخی از حاضران از گسترش یأس و ناامیدی نسبت به برخی از عملکردها، مردم و جوانان کشور را هوشیار و آگاه خواند و تصریح کرد: هیچ‌گاه نباید امید به اصلاح و بازگشت به راه صحیح را از دست داد، چرا که ملت آگاه و بالنده بالاخره خواست‌های به حق خود را به کرسی خواهد نشاند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه کسی که انقلاب را می‌شناسد و درد نظام را دارد در روز رحلت امام(ره) به نوه ایشان اهانت نمی‌کند، تصریح کرد: این اقدامات و اعمال نشان از عدم آشنایی به انقلاب، راه امام(ره) و آرمان‌های اصیل آن دارد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی طی 41 روز به جز شرکت در سخنرانی ها و همایش های مختلف، 11 مرتبه میزبان گروه ها و افراد مختلف بود و در تمامی آنها از "وحدت" و "هم‌دلی" سخن گفت؛ واژه هایی "شیرین" و "دلچسب" که کسی از شنیدن آنها ناراحت نمی شود!

اما مطمئنا وحدت با عناصر خود فروخته جریان فتنه و یا برخی مسئولان سابق نظام که خیانت آنها برای مردم ثابت شده و طی 3 سال گذشته هزینه های بسیار سنگینی را متوجه کشور کرده اند، امری است نشدنی و مردم ایران اسلامی هیچ گاه خیانت های فتنه گران و در راس آنها "سران فتنه" را از یاد نخواهند.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

یک شنبه 28 خرداد 1391  6:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها