0

آیا مهدی(عج) همان عیسی(ع) نیست که ظهور می کند؟

 
anwarsabahi
anwarsabahi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 261
محل سکونت : خوزستان

آیا مهدی(عج) همان عیسی(ع) نیست که ظهور می کند؟

 

پرسش:
با توجه به این که در انجیل و تورات از حضرت عیسی(ع) نام برده شده در حالی که در قرآن از حضرت مهدی(عج) نامی برده نشده، آیا مهدی(عج) همان عیسی(ع) نیست که ظهور می کند؟
 
پاسخ:


این قیاس، قیاس مع الفارق است. اولاً انجیل را چنان چه می دانید در عصر حضرت مسیح(ع) نازل شده است و ظاهر قرآن کریم آن است که این کتاب یک باره نازل شده است (سوره مائده، آیه 68[1]و سوره آل عمران ، آیه 48[2]و...) و نسخة اصلی انجیل مفقود شده و سالها اهل مسیحیت بدون کتاب بودند تا بعدها بعضی از حواریون و بزرگان مذهبی مسیحیت انجیل را به روایتهای متعدد و فراوان نقل کردند و جمع آوری کردند که بعدها نیز نسخه های متعدد مورد قبول ارباب کلیسا واقع نشد و تنها چهار نسخه (متی، مرقس، لوقا، یوحنا) پذیرفته شد و هیچ کدام نمی توانند همان انجیل باشند که بر پیامبر خدا حضرت مسیح(ع) نازل شده است. پس اصل انجیل به خاطر ظلمهای زمانه از میان رفت و این اناجیل بعدها نگارش یافته است که بعضی از آنها بعد از بیشتر از صد سال از میلاد مسیح به نگارش آمدند[3] پس اگر اسم مسیح(ع) و تاریخ زندگی و به صلیب کشیدن او در این کتابها آمده است جای تعجبی نیست بهر حال شرایط و اسباب آن عصر زمینه را برای تحریف تورات و انجیل فراهم آورده بود که می بایست برای قرآن کریم که آخرین کتاب آسمانی و سند وحیانی است این شرایط فراهم نشود و با دقت تمام اسباب تحریف و دست خوردن آن از میان برداشته شود.

اما این که گفته اید ممکن است ما در مورد مهدی(عج) اشتباه کنیم باید گفت شما موضوعات دینی در اسلام را چگونه پذیرفته اید؟ به نظر ما هر گاه الف: حقانیت یک پیامبر(ص) ثابت شود ب: موضوعی به لحاظ عقلی محال نباشد ج: آن پیامبر که حقانیتش ثابت شده است خبر از وجود آن دهد نپذیرفتن آن مطلب امری خلاف عقل و ایمان است. این در حالی است که در مورد مهدی(عج) ما بیش از هزار روایت داریم که شاید در هیچ موضوعی اینقدر روایت نیامده باشد. این روایات از منابع اهل سنت و تشیع را حضرت آیت الله صافی گلپایگانی در کتابی تحت عنوان منتخب الاثر آورده است.

--------------------------------------------------------------------------------

[1]قُلْ یا أَهْلَ الْکِتابِ لَسْتُمْ عَلی‏ شَیْ‏ءٍ حَتّی تُقیمُوا التَّوْراةَ وَ اْلإِنْجیلَ وَ ما أُنْزِلَ إِلَیْکُمْ مِنْ رَبِّکُمْ وَ لَیَزیدَنَّ کَثیرًا مِنْهُمْ ما أُنْزِلَ إِلَیْکَ مِنْ رَبِّکَ طُغْیانًا وَ کُفْرًا فَلا تَأْسَ عَلَی الْقَوْمِ الْکافِرینَ‏.

ای اهل کتاب! شما هیچ آیین صحیحی ندارید، مگر اینکه تورات و انجیل و آنچه را از طرف پروردگارتان بر شما نازل شده است، برپا دارید. ولی آنچه بر تو از سوی پروردگارت نازل شده، (نه تنها مایه بیداری آنها نمی‏گردد، بلکه) بر طغیان و کفر بسیاری از آنها می‏افزاید. بنابر این، از این قوم کافر، (و مخالفت آنها،) غمگین مباش!

[2]وَ یُعَلِّمُهُ الْکِتابَ وَ الْحِکْمَةَ وَ التَّوْراةَ وَ اْلإِنْجیلَ‏.

و به او، کتاب و دانش و تورات و انجیل، می‏آموزد.

[3]ر.ک مقایسه ای بین علم، تورات، انجیل و قرآن نوشته موریس بوکای ترجمه ذبیح الله دبیر.

 


منبع: پایگاه حوزه4892-14892-1

جمعه 26 خرداد 1391  2:26 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها