در حقیقت با این كار شما میتوانید دستور مورد نظرتان را روی آن لامپ اعمال كنید، مثلا یكی از لامپها را از راه دور روشن كنید. در این تكنیك، كیتهای الكتریكی كوچك كه با پروتكل 802.15.4 شبكههای بیسیم كار میكند، به كار برده شده است. اما كارایی مفید این مدل از لامپهایی كه به صورت شبكهای به هم متصلاند چیست؟ مطمئنا اتوماتیك كردن سیستمهای داخل خانه اولین كارایی این مدل از لامپهاست. برای نمونه میتوانید شدت نور را از طریق ریموت كنترل یا از طریق هر وسیلهای كه به اینترنت متصل میشود تنظیم كنید.
همچنین این سیستم در شب به شكل خودكار چراغها را وقتی كه سنسورهای لامپ حركت شما را تشخیص دهند، روشن میكند. اگر هم تمایل به كم كردن مبلغ قبض برقتان داشته باشید، میتوانید اطلاعاتی مانند تبلیغات را در كیتهای سبز رنگ درون لامپها ذخیره كنید و این اطلاعات را برای تولید انرژی لازم جهت روشن نگه داشتن لامپها به كار ببرید.
این سیستم خودكار لامپها با كمك JetNetIp (كه در حقیقت مانند چارچوبی است كه در آن ابزارهای الكتریكی میتوانند حرف یكدیگر را متوجه شوند) به بقیه لوازم الكتریكی اطراف شما اتصال پیدا میكند. با استفاده از این مدل، همه وسایل الكتریكی شما با داشتن ماركهای متفاوت براحتی به هم متصل میشوند، بدون این كه مشكلی در زمینه درك دستور وسیله الكتریكی جانبی داشته باشند. در كل شما میتوانید با استفاده از این نوع ارتباط، كارهای دلخواهتان را از طریق متصل كردن وسایل مختلف الكتریكی انجام دهید.
الهام اندرابی