فیلم جلباب بالاترین نمره ارزیابی را به خود اختصاص داد
فیلم جلباب بالاترین نمره ارزیابی را به خود اختصاص داد
مرجع : خبرگزاری فارس
تهیهکننده فیلم جلباب گفت: فیلم«جلباب» با موضوع حجاب و عفاف از جمله فیلمهای تلویزیونی است که بالاترین نمره ارزیابی را به خود اختصاص داده است.
يکشنبه ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۱۰:۰۱
قدرتالله ایزدی درباره این فیلم اظهار داشت: فیلم «جلباب» که با موضوع حجاب و عفاف تهیه شده و از جمله فیلمهای تلویزیونی است که با رعایت تمامی استانداردهای فنی، هنری و محتوایی توانسته بالاترین نمره ارزیابی یعنی ۸۶ را از سوی معاونت امور استانهای سازمان صدا و سیما به خود اختصاص دهد.
وی با اشاره به اینکه مدت زمان این فیلم ۱۰۲ دقیقه است، بیان داشت: فیلم «جلباب» در مورد دو دختر دانشجو است که یکی از دختران در خانوادهای متعصب به دین و دیگری در خانوادهای بدون تقلید دینی و با افکاری غربی زندگی میکند، که با هم دوست هستند.
تهیهکننده فیلم جلباب ادامه داد: در این فیلم دختر مؤمن در حال تحقیق بر روی موضوع حجاب و عفاف است و از طرف دیگر دوستش به دلیل دوستی با پسری شیطان صفت گرفتار شده است.
وی با بیان اینکه فیلم جلباب به کارگردانی مجید کاشیفروشان ساخته شده است، تصریح کرد: با توجه به اینکه این فیلم در مورد حجاب تهیه شد و هم با شرکت در جشنواره قرآنی و اکران دو روزهاش در سینما نظر مثبتی بینندگان را به سمت خود جلب کرد.
ایزدی تاکید کرد: ریشه و اعتقادات مذهبی خانوادگی من و مشاهده مسائل موجود در جامعه سبب شد تا به فکر ارائه طرح فیلم جلباب بیافتم.
وی با اشاره به اینکه بیشتر به عنوان بازیگر طنز شناخته شده است، افزود: تهیه فیلمهای مذهبی و بازیگر طنز و خنداندن مردم هر دو را ثواب میدانم و اگر در فیلم جلباب توانسته باشم حتی یک درصد از مردم را به موضوع حجاب واقف کنم، برای من کافی است.
این بازیگر اصفهانی اضافه کرد: در این فیلم سعی شده از تمامی بازیگران اصفهانی استفاده شود زیرا تمامی آنها دارای توانمندیهای خوبی هستند، و پسر بزرگم هم موسیقی این فیلم را انجام داده است.
وی با بیان اینکه فیلمهای استان اصفهان هم میتوانند با فیلمهای پایتخت رقابت کنند، اظهار داشت: در صورتی که بودجه کافی و نگاه بالای مسئولان به تهیهکنندگان و بازیگران محلی شود، هنرمندان اصفهانی هم میتوانند رقابتی سنگین با تهران داشته باشند. /س
دوشنبه 22 خرداد 1391 9:34 AM
تشکرات از این پست