0

برهاني: فقط گفتم آرام بازي كن

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

برهاني: فقط گفتم آرام بازي كن

اي كاش با گلم مي‌برديم
بازيكنان استقلال ايستاده بودند تا به خاطر افتادن بازيكن صبا توپ را به اوت بزنند، با رعايت نكردن حركت جوانمردانه به گل دست يافتند. آرش برهاني با بيان مطلب فوق به سايت رسمي باشگاه استقلال اظهار داشت: وقتي بازيكن صبا بر روي زمين افتاد اين انتظار وجود داشت توپ را به اوت بزنند تا به وضعيت آسيب ديده رسيدگي شود. ما نيز ايستاده بوديم و حواسمان نبود، متاسفانه آنها حتي به بازيكن خودشان نيز توجهي نداشتند. فوتبال جوانمردانه فراموش شد و در شرايطي كه تمركز نداشتيم و حواسمان نبود توپ سانتر شد و تپ با برخورد به سر صادقي وارد دروازه‌‌مان شد، اگر از اين طريق صبا به گل نمي‌رسيد آنها نمي‌توانستند گل بزنند.  برهاني در ادامه افزود: خوشحالم براي استقلال گل زدم، اما اي كاش اين گل باعث پيروزي استقلال مي‌شد، در دقيقه 4 سانتر مبعلي به من رسيد و وقتي ديدم واعظي روي هوا و زمين است سعي كردم توپ را از زير بدنش رد كنم كه خواسته‌ام برآورده شد. يك فرصت ديگر نيز براي گلزني وجود داشت، ضربه‌ام اول توسط واعظي مهار شد و او كه نتوانست توپ را كامل جمع كند فرصت براي گل زدن به وجود آمد اما چون فاصله نبود توپ به تيرك خورد شايد اگر زاويه مخالف مي‌زدم دومين گل در اين مسابقه به نامم ثبت مي‌شد. برهاني در پايان گفت: بازيكن صبا روي من تكل خطرناكي رفت و براي اينكه مصدوم نشوم به هوا پريدم، از او خواستم آرام‌تر بازي كند همين،‌او خودش را زمين زد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

سه شنبه 20 مهر 1389  7:20 AM
تشکرات از این پست
mamadam
دسترسی سریع به انجمن ها