به گزارش سلامت نيوز فلفل دلمهاي، حاوي ويتامين B6 و اسيد فوليك است كه در رفع گرفتگي رگهاي قلبي و بيماريهاي ديابتي تاثيرگذار است. فيبر موجود در فلفل دلمهاي ميتواند كلسترول را كه عامل ديگري براي ابتلا به حمله قلبي و سكته است، كاهش دهد.گفتني است در 100 گرم فلفل دلمهاي قرمز يا سبز به ترتيب 140 و 120 ميليگرم ويتامين C و مقدار قابل توجهي بتاكاروتين وجود دارد. همچنين ويتامين C موجود در فلفل دلمهاي آن را به درماني براي سرماخوردگي تبديل كرده است. مصرف مرتب فلفل دلمهاي در رژيم غذايي، شدت و طول دوران سرماخوردگي را كاهش ميدهد.
اين سبزي خواص ضدعفونيكننده نيز دارد. كپساسين موجود در فلفل، بويژه در فلفل معمولي، تركيب شيميايي دارد كه موجب تحريك سيستم ايمني شده و به اين سيستم در حمله به عوامل عفوني كمك ميكند. بعلاوه اين تركيبات موجب تحريك معده براي ترشح اسيد ميشود، بنابراين افرادي كه در برنامه غذاييشان به طور مرتب از اين سبزي استفاده ميكنند، كمتر به بيماريهاي عفوني مبتلا ميشوند. در بعضي موارد استفاده از مشتقات اين سبزي روي پوست ميتواند سبب عوارض و حساسيتهايي شود، از اين رو به افراد توصيه ميشود كه در مصرف اين گونه مشتقات روي پوست دقت بيشتري كنند.