0

روش‌هاي‌ موفقيت ‌در ‌‌زندگي

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

روش‌هاي‌ موفقيت ‌در ‌‌زندگي

موفقيت در زندگي مشترك قطعي و دائمي و همواره مطلوب نيست.

ازدواج از يك سو مي‌تواند به عنوان بهشتي براي زوجين تلقي شود و از سوي ديگر مي‌تواند تبديل به جهنمي آزار دهنده شود.

 

به قولي، ازدواج وقتي همواره خوشايند است كه طرفين كر و كور باشند تا نقايص همديگر را نبينند و سخنان ناراحت‌كننده يكديگر را نيز نشنوند.

البته همسراني هم هستند كه به دليل نزديكي و صميميت زياد با يكديگر زندگي خوبي دارند و توانسته‌اند محيطي گرم و پر از محبت براي خود و همسرشان پديد آورند.

بايد به اين نكته هم توجه داشت كه صرفا وجود علاقه و محبت موجب شيريني دائمي زندگي نخواهد شد و عوامل مهم ديگري نيز در اين ميان دخيل هستند.

براي دست‌يابي به زندگي مطلوب، ابتدا بايد هدف خود را از ازدواج مشخص كنيد.

آيا صرفا مي‌خواهيد يك خانواده تشكيل دهيد؟ كسي را براي روزهاي پيري‌تان مي‌خواهيد؟ آيا خواهان امنيت فكري و مالي هستيد؟يا...

البته تمام اين موارد در ازدواج دخيل است اما انگيزه‌هاي قوي‌تري نيز در اين ميان نقش دارند.

ازدواج يعني وقتي خود واقعي‌تان را آشكار مي‌كنيد و خواهان تكامل خود هستيد.

تمايل به ازدواج به طور فطري در تمام انسان‌ها وجود دارد، اما مساله اصلي اين است كه افراد پس از ازدواج براي بقا و حفظ آن چه بايد بكنند؟

احترام، همدردي و صبر مهم هستند، اما حتي بهترين ازدواج‌ها نيز ممكن است با مشكل روبه‌رو شوند.

علت آن هم در بسياري موارد اين است كه زوجين مي‌خواهند ساده‌ترين راه‌ها را امتحان كنند.

اما نكاتي هم وجود دارد كه با رعايت آنها زندگي شيرين‌تر و باثبات‌تر خواهد شد.

يكديگر را بپذيريد

فقط به اين دليل كه ازدواج كرده‌ايد قرار نيست كه همه چيز را در مورد همسرتان بدانيد. تمام افكار و گفتار و كردار همسرتان نبايد برايتان گزارش شود.

گاهي اوقات در زندگي مشترك از ياد مي‌بريم كه ما دو نفر با دو شخصيت و فكر متفاوت هستيم كه قرار است در كنار هم زندگي كنيم نه اين‌كه عينا مثل هم شويم. ويژگي‌هاي منحصربه‌فرد خود را از دست ندهيد، زيرا همين موارد موجب جذابيت‌هاي شما براي همسرتان شده است.

سعي كنيد آن‌گونه كه هستيد، رفتار كنيد و از همسرتان نيز نخواهيد كه تبديل به فرد ديگري شود. او را همان‌گونه كه هست بپذيريد.

خودتان را ‌كنترل كنيد

وقتي شما عصباني هستيد نه صداي ديگري را مي‌شنويد و نه به چيز ديگري مي‌انديشيد. پس اگر با عصبانيت همسرتان از كوره در برويد، راه به جايي نخواهيد برد.

در چنين شرايطي آرامش خود را حفظ كنيد‌، ‌نفس عميق بكشيد. مطمئن باشيد اين‌كار به آرامش شما كمك مي‌كند.

مسووليت پذير باشيد

هرگز وقتي همسرتان عصباني است بدون پرداختن و رسيدن به يك توافق نسبي به بهانه خواب به رختخواب نرويد و در ضمن هرگز هر دو با هم فرياد نزنيد مگر اين‌كه منزل آتش گرفته باشد و تقاضاي كمك كنيد!

نرمتر مخالفت كنيد

در بسياري موارد ممكن است نظر شما مخالف عقيده همسرتان باشد. بپذيريد كه هر كس حق دارد عقيده و فكر خود را داشته باشد.

نظر خود را بيان كنيد اما نه به صورتي كه انگار در حال نقد همسرتان هستيد.

مهم نيست كه چه كسي درست مي‌گويد و چه كسي غلط، زيرا قرار نيست در زندگي مشترك هر وقت بحثي به وجود مي‌آيد يك طرف در نهايت برنده باشد و نفر ديگر بازنده.

به گذشته بر‌نگرديد

وقتي مشكلي پيش مي‌آيد قرار نيست تمام مشكلات گذشته زندگي خود را از ابتدا تاكنون دوباره مرور كنيد، زيرا اينكار جز تخريب رابطه ميان شما و همسرتان نتيجه‌اي نخواهد داشت.

همسرتان را بستائيد

گاهي اوقات همسران فراموش مي‌كنند كه قرار نيست دائم به يكديگر فرمان دهند. گاهي اوقات جملات دائمي، امري مي‌شود. براي مثال زباله‌‌ها را بيرون ببر. لباس‌ها را بشور و عباراتي از اين دست. بد نيست كه در خواسته‌‌هايمان يك كلمه «لطفا» نيز به كار ببريم، زيرا هيچ يك از ما از ديگري طلبكار نيستيم.

در ضمن از راه‌هاي گوناگون و از طريق كلامي نيز به همسرتان نشان دهيد كه او را دوست داريد و شيريني و دوام اين رابطه برايتان اهميت دارد.

حتي وقتي از دست او دلخور هستيد نيز كمي نرمي مي‌تواند بسياري از مشكلات را حل كند.

با كمي تواضع و احترام به طرف مقابل موجب مي‌شويد كه او تمايل پيدا كند تا شما را نيز راضي نگاه دارد.

البته غرور چيز بدي نيست، اما در جامعه موجب اين مي‌شود كه سرتان را بالا نگاه داريد اما در خانه و خانواده بهتر است كمي غرورتان را پايين بياوريد، وگرنه به منزله مانعي براي طرف مقابل تلقي مي‌شود كه احساس مي‌كند بايد از روي آن بپرد و به عبارت ديگر حالت دفاعي و سرسختي او را افزايش مي‌دهد!

سحر كمالي نفر


چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

شنبه 17 مهر 1389  9:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها