0

انتقادات و پیشنهادات تالار پاتوق راسخونی ها

qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

پاسخ به:انتقادات و پیشنهادات

نقل قول qolameali

سلام بر شما دوست عزیز

درباره مورد اول که فرمودید ناراحت بشه،من فکر می کنم با اطلاع رسانی و مشورت با مسئولین بشه این مشکل رو حل کرد،

مثلا میشه در این مورد تاپیکی راه اندازی کرد و از کاربران نظر پرسید و دلایل اونارو هم شنید.تا اگه این مورد انجام شد کاربران به صورت نسبی در جریان باشند.

درباره مورد دوم هم من فکر می کنم برعکس هست، به این شکل که کابری که می خواد از مهمان های برنامه اطلاعات کسب کنه.باید از بین پست ها  دنبال نقل قول ها بگرده.  و به نطر من این کاربر رو خسته می کنه.

در مورد آواتار  کاربران سوال کننده هم که میشه با یه گشت و گذار کوچک در انجمن در مورد سوال کننده اطلاعات نسبی بدست آورد.

کلا هدف من از طرح این موضوع این بود که کاربران با اطلاعات دسته بندی مواجه شده باشند. و  با صرف کمترین زمان از مهمان برنامه اطلاعات بدست بیارن

با احترام

چهارشنبه 1 شهریور 1391  7:08 PM
تشکرات از این پست
qolameali architect0811
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول qodrat

نقل قول qolameali

سلام بر شما دوست عزیز

درباره مورد اول که فرمودید ناراحت بشه،من فکر می کنم با اطلاع رسانی و مشورت با مسئولین بشه این مشکل رو حل کرد،

مثلا میشه در این مورد تاپیکی راه اندازی کرد و از کاربران نظر پرسید و دلایل اونارو هم شنید.تا اگه این مورد انجام شد کاربران به صورت نسبی در جریان باشند.

درباره مورد دوم هم من فکر می کنم برعکس هست، به این شکل که کابری که می خواد از مهمان های برنامه اطلاعات کسب کنه.باید از بین پست ها  دنبال نقل قول ها بگرده.  و به نطر من این کاربر رو خسته می کنه.

در مورد آواتار  کاربران سوال کننده هم که میشه با یه گشت و گذار کوچک در انجمن در مورد سوال کننده اطلاعات نسبی بدست آورد.

کلا هدف من از طرح این موضوع این بود که کاربران با اطلاعات دسته بندی مواجه شده باشند. و  با صرف کمترین زمان از مهمان برنامه اطلاعات بدست بیارن

با احترام

.......................................................

سلام

نظراتمان متفاوت است و هر دو نظر هم محترم.

لذا این مطلب رو در تاپیک " هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!! " گذاشتم تا دیگر کاربران نظر بدهند.

با تشکر

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

چهارشنبه 1 شهریور 1391  7:42 PM
تشکرات از این پست
qodrat
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول reza_rasekhekhoon

با سلام جناب مدیر

طبق کارهای انجام گرفته برای ارتباط مدیران تالارها با یکدیگر، یک اتاق مخصوص مدیران در یک مسنجر ایرانی ایجاد کرده ایم. از شما خواستاریم که برای ثبت نام به لینک زیر و آخر صفحه مربوطه مراجعه کنید.

لینک

.....................................................

سلام بر شما

نظراتتان رو در لینک مورد نظر مطالعه کردم. از تلاش های شما سپاسگزارم.

موفق و مؤید باشید.

شنبه 4 شهریور 1391  2:53 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام

2-3 هفته هست که صندلی داغ خیلی از رونق افتاده! استقبال کم شده و گاهی روزی حتی یک پست هم زده نمیشه!

یکی از پیشنهادهای من اینه که صندلی داغ را یک هفته در میان برگزار کنید تا جایگاه و عزتش در بین کاربران بیشتر حفظ شود!

ضمناً اگر این پیشنهاد اجرایی شود از مسئولین بخواهید بیشتر از قبل روی آن تبلیغ کنند.

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 7 شهریور 1391  12:03 AM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام

2-3 هفته هست که صندلی داغ خیلی از رونق افتاده! استقبال کم شده و گاهی روزی حتی یک پست هم زده نمیشه!

یکی از پیشنهادهای من اینه که صندلی داغ را یک هفته در میان برگزار کنید تا جایگاه و عزتش در بین کاربران بیشتر حفظ شود!

ضمناً اگر این پیشنهاد اجرایی شود از مسئولین بخواهید بیشتر از قبل روی آن تبلیغ کنند.

..........................................................

سلام بر مدیر محترم

نمی دونم شما چرا همیشه از بی روغنی ( ببخشید بی رونقی)laugh صحبت می کنید...!

یکمی هم تعریف کنید...! کمی هم به به و چَهچَه کنید...! بگید چه پرشور و جذاب...!surprise

از شوخی که بگذریم این هفته دوستان کمتر در صندلی داغ مشارکت کردند ، شاید دلیلش این باشه که این هفته تصویر صندلی داغ در قسمت تبلیغات سایت نبود.

این مورد رو به مدیر ارشد انجمن ها اعلام خواهم کرد.

در پناه حق مؤید باشید.

سه شنبه 7 شهریور 1391  4:40 AM
تشکرات از این پست
bivafa
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مدیرمحترم تالارپاتوق آقای غلامعلی

یه پیشنهادمی دهم چنانچه همگی موافقند جناب حجت 20 نفربعدی صندلی داغ روازمسئولین انتخاب نمایندتاکاربران عزیزبیشتربامسئولین آشنابشوندوسئوالات خودراازایشان بپرسند.باکمال تشکر

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 7 شهریور 1391  2:03 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مدیرمحترم تالارپاتوق آقای غلامعلی

یه پیشنهادمی دهم چنانچه همگی موافقند جناب حجت 20 نفربعدی صندلی داغ روازمسئولین انتخاب نمایندتاکاربران عزیزبیشتربامسئولین آشنابشوندوسئوالات خودراازایشان بپرسند.باکمال تشکر

...................................................................

سلام بر مدیر محترمsmiley

انتخاب با میهمان فعلی هست ، اگه ایشان بخواهند می توانند یکی از مسئولین سایت رو به عنوان نفر بعدی صندلی داغ  انتخاب کنند.

در پناه حق

چهارشنبه 8 شهریور 1391  3:31 AM
تشکرات از این پست
farshon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول abiri064

با سلام

یه پیشنهاد داشتم . به نظرم اگه امکانی ایجاد میشد اعضای سایت بیشتر باهم آشنا میشدن خیلی خوب بود. مثلا فرمی تهیه میشد و اعضا این فرم ها را پر میکردن و سایر اعضا هم امکان مشاهده این فرم ها را داشتن .

منظورم اطلاعات شخصی افراد نیست . برای مثال اطلاعاتی مثل :  میزان تحصیلات و تخصص ، شغل ، معرفی وبلاگ ها یا وب سایت های اعضا ، علاقه های عمومی افراد در زمینه های مختلف فرهنگی اجتماعی و ... بطور کلی اعضای سایت کمی بیشتر با هم آشنا شوند. اینطوری به نظرم قسمت صندلی داغ هم جذاب تر میشه و افراد بهتر میتونن از مهمانان سوال کنن.

بازهم تاکید میکنم با حفظ اطلاعات خصوصی افراد. 

البته این فقط یه پیشنهاده .خوشحال میشم بقیه نظرشون رو در مورد این پیشنهاد بگن.

کاربر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

امیدواریم بزودی و در مراحل بارگذاری طراحی و امکانات نرم افزاری جدید، بتوان اطلاعاتی از این دست را از طریق پروفایل کاربران در دسترس قرار داد. البته کیفیت اطلاعات بر عهده هر کاربر خواهد بود.

همچنین با بارگذاری امکان نرم افزاری "صندوق پیام" گامی دیگر جهت ارتقاء تعامل کاربران با یکدیگر برداشته می شود.

با تشکر

سه شنبه 14 شهریور 1391  8:17 AM
تشکرات از این پست
farshon architect0811 qolameali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

مدیر گرامی سلامعلیکم؛

پیرو پیشنهادی که اینجانب در خصوص تغییر در رویه برنامه های صندلی داغ داده بودم و مورد موافقت جنابعالی واقع نگردیده بود، برای بار دیگر خواستار این تغییر رویه هستم.

با کمی توجه در خصوص آمارهای این برنامه،به طور محسوس شاهد کاهش بازدیدکنندگان و پاسخ های داده شده هستیم،به نحوی که هر هفته میگذرد این آمار افت بیشتری پیدا میکند.

باید واقع بین بود دوست من. 

داره صندلی داغ به نسبت هفته های نخست به شدت از چشم میافتد و مشمول بی توجهی و  روزمرگی میشه.

یکی دیگر از پیشنهادها دادن استراحت مثلاً یکماهه به این برنامه است.یکی دیگر تغییر در رویه و سیستم کلی آن....

اگر فکر بهتری به ذهنم رسید حتما خدمتتان عرض خواهم نمود،فعلاً که همین ها بود.شما نیز در تقلا باش. باور نمایید برای بهبود کار تالار خودتون و در کل راسخون اینها را میگویم.

و من الله توفیق

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

شنبه 18 شهریور 1391  12:43 AM
تشکرات از این پست
architect0811 ravabet_rasekhoon qolameali
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

یه پیشنهادم من بدم

به کاربری که به موقع نفر بعدی رو برای حضور در صندلی داغ معرفی نکرده این امکان برای اون در روزهای بعدی فراهم نباشه و خودتون اینکارو انجام بدید

از طرفی میتونید برای بیرون اومدن از این سردی برای این هفته یا هفته ی آینده  کاربران و مسئولان پرطرفداری که مشخصه صندلی داغشون داغ داغ میشه رو انتخاب کنید

شنبه 18 شهریور 1391  10:29 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon qolameali bivafa
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

مدیر گرامی سلامعلیکم؛

پیرو پیشنهادی که اینجانب در خصوص تغییر در رویه برنامه های صندلی داغ داده بودم و مورد موافقت جنابعالی واقع نگردیده بود، برای بار دیگر خواستار این تغییر رویه هستم.

با کمی توجه در خصوص آمارهای این برنامه،به طور محسوس شاهد کاهش بازدیدکنندگان و پاسخ های داده شده هستیم،به نحوی که هر هفته میگذرد این آمار افت بیشتری پیدا میکند.

باید واقع بین بود دوست من. 

داره صندلی داغ به نسبت هفته های نخست به شدت از چشم میافتد و مشمول بی توجهی و  روزمرگی میشه.

یکی دیگر از پیشنهادها دادن استراحت مثلاً یکماهه به این برنامه است.یکی دیگر تغییر در رویه و سیستم کلی آن....

اگر فکر بهتری به ذهنم رسید حتما خدمتتان عرض خواهم نمود،فعلاً که همین ها بود.شما نیز در تقلا باش. باور نمایید برای بهبود کار تالار خودتون و در کل راسخون اینها را میگویم.

و من الله توفیق

....................................................

وعلیکم السلام و رحمة الله

شاید یکی از دلایل افت این برنامه در این هفته های اخیر ، انتخاب نکردن به موقع میهمان بعدی برنامه صندلی داغ توسط میهمان قبلی است. و یا دلیل دیگر آن می تواند این باشد که هر هفته برگزار می شده و اهمیت خودش را از دست داده است.

برای مدتی این برنامه را متوقف می کنیم و انشا الله 1 مهرماه دوباره برنامه را اجرا خواهیم کرد.

از توجه شما سپاسگزارم.

شنبه 18 شهریور 1391  3:06 PM
تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام

یه پیشنهادم من بدم

به کاربری که به موقع نفر بعدی رو برای حضور در صندلی داغ معرفی نکرده این امکان برای اون در روزهای بعدی فراهم نباشه و خودتون اینکارو انجام بدید

از طرفی میتونید برای بیرون اومدن از این سردی برای این هفته یا هفته ی آینده  کاربران و مسئولان پرطرفداری که مشخصه صندلی داغشون داغ داغ میشه رو انتخاب کنید

.............................................

سلام برشما

پیشنهاد خوبی است. کاربری که میهمان بعدی را به موقع انتخاب نکند ، بنده ناچارا برای اینکه برنامه دچار مشکل نشود میهمان بعدی را انتخاب خواهم کرد. نکته دیگر اینکه اگربخواهیم میهمان بعدی یکی از مسئولین سایت باشد باید با روابط عمومی هماهنگ شود.

در پناه حق

شنبه 18 شهریور 1391  3:14 PM
تشکرات از این پست
architect0811 ravabet_rasekhoon
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

با سلام و تشکر 

خواستم بگم بنده آمادگی نشستن رو صنلی داغ رو دارم

حالا اگه دوست داشتید ! و امکانش داشت و کسی دیگه مد نظرتون نبودlaugh

یازهرا!

شنبه 18 شهریور 1391  3:44 PM
تشکرات از این پست
architect0811 bivafa qolameali ravabet_rasekhoon
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

نقل قول qolameali
نقل قول architect0811

سلام

یه پیشنهادم من بدم

.............................................

سلام برشما

پیشنهاد خوبی است. کاربری که میهمان بعدی را به موقع انتخاب نکند ، بنده ناچارا برای اینکه برنامه دچار مشکل نشود میهمان بعدی را انتخاب خواهم کرد. نکته دیگر اینکه اگربخواهیم میهمان بعدی یکی از مسئولین سایت باشد باید با روابط عمومی هماهنگ شود.

در پناه حق

سلام دوست عزیز

بنده جناب  iman_karbala کربلا را مهمان بعدی اعلام می نمایم

با تشکر

حمید.bmp

یک شنبه 19 شهریور 1391  8:02 AM
تشکرات از این پست
qolameali ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول aliasghar313

با سلام و تشکر 

خواستم بگم بنده آمادگی نشستن رو صنلی داغ رو دارم

حالا اگه دوست داشتید ! و امکانش داشت و کسی دیگه مد نظرتون نبودlaugh

یازهرا!

............................................

سلام

انشالله در هفته های آینده شما هم یکی از میهمانان برنامه صندلی داغ خواهید بود.

موفق باشید.

یک شنبه 19 شهریور 1391  9:56 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها