نقل قول qolameali و nikbakht88و qolameali
با اجازه خدمت تمامی دوستان سلام عرض میکنم!
بحثتون کمی طولانی شد!
چون هر سه نفر عزیزان دوستان خودم هستید اصلاً برام خوشایند نیست که بحثای اینچنینی داشته باشید.
بنده به طور 100% از تمام صحبت های رد و بدل شده خبر ندارم،دلیلش هم بعضی پست های جناب qolameali بود که ظاهراً در تالار گفتگو غیرفعال شده بود. علی ایحال متوجه اصل بحث شده ام.
فکر میکنم اگر هر 3 عزیز کمی اخلاق نیکو و صبر و متانت پیش بگیرند همه چیز حل میشود. اصلاً به نظرم موضوع انقدرها مهم و پیچیده نبود که بیخودی بابتش از وقت گرانمایه تان برای آن صرف نمودید.
دوستان اگر قصد دارید نسبت به صندلی داغ و موضوعات دیگه بحث نماییم و انتقاد کنیم و پیشنهاد بدیم خیلی هم خوبه! منتها در محیط دوستانه ! من خودم در این یکی 2 روز نظرات و پیشنهاداتی در مورد صندلی داغ به ذهنم رسید که انشاالله به زودی آن را خدمتتون عرض خواهم نمود. تا جایی که هر 3دوست گرامی را میشناسم همگی یکی از اهدافتون کمک به پیشرفت سایت و رونق آن میباشد، این نیازمند تعامل همراه با محبت بیشتر میباشد.
امام صادق (ع):
ثَلاثٌ تـُورِثُ المَحَبَّه: الـدَیـنُ وَ التَّـواضُعُ وَ البَذلُ؛
سه چیز است که محبت آورد: قـرض دادن و فـروتنـى و بخشـش.
تحف العقول، ص 316
راستی تا یادم نرفته از تذکر بجای جناب nikbakht88در مورد عسلویه تشکر میکنم! حق با شماست! بنده با توجه به طولانی بودن پاسخ به سوالات دچار اشتباهات ناخواسته میشوم! عسلویه با میدان گازی پارس جنوبی اش معروف است.
ببخشید اگر باز هم جسته و گریخته صحبت کردم! تمام حرفها از دلم برآمد!
بهترین هدیه که میتوانم از دوستان دریافت کنم محیط دوستانه و شاد و پرانرژی بینمان است!
از هر سه مدیر و کاربر عزیز میخواهم که بحث را تمام شده بدانید!!!
(به قول آقای X
)
+++راستی دوستان اگر این وسط بنده هم تقصیرکار بودم واقعاً معذرت میخوام! حقیقتاً هیچگ.نه نیت بدی وجود نداشته! گاهی هم مثلاً با جناب architec0811 شوخی میکنم از دستم ناراحت نشه! لحن حرفهای شوخی و جدی من با توجه به شکلک ها و یا موارد دیگری که در کلمه ها استفاده میکنم مشخص هست!
بسیار ممنون از یکایک شما