0

انتقادات و پیشنهادات تالار پاتوق راسخونی ها

salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

پاسخ به:انتقادات و پیشنهادات

نقل قول qolameali

نقل قول architect0811

با عرض سلام و خسته نباشید

خواهشمند هستم که نام بنده را از لیست اسامی شرکت کنندگان در صندلی داغ حذف بفرمایید.

سپاس فراوان

...........................................

سلام

بوی توطئه می آید...! قبلا هم در فاصله ی زمانی کمی جناب salmanjavan درخواست انصراف از صندلی داغ را داده بودند و بعد شما هم بعد از ایشان درخواست انصراف داده بودید.

و حالا هم شما دو کاربر گرامی در فاصله زمانی کمی دوباره همین درخواست را مطرح کردید.

اصراری برای شرکت در برنامه صندلی داغ نیست...!

نام کاربری شما هم از لیست ثبت نام کنندگان حذف شد.

موفق باشید.

سلام

هیچ توطئه ای در کار نیست. اصلاً توطئه چی خودتان هستید

درخواستم را هم فکر کنم اول در جای بهتری مطرح کرده بودم. درست در زیر لیست درخواست کنندگان.

از شما متعجب هستم که علی رغم خواندن درخواست بنده به آن بی محلی کردید تا مجبور شوم مجددا درخواست نمایم

در مورد کاربر دیگر هم هیچ ارتباطی با همدیگر نداریم. البته ایشان از کاربران فعال سایت هستند و در هر سه تالار اقتصادی ، سیاسی و گفتگوی آزاد فعالیت دارند که من هم فعالیت دارم ولی این که دو بار پشت سر هم تقاضا داده ایم احتمالاً به دلیل بی توجهی شما به این درخواست بوده است و در ثانی به دلیل حضور زیاد در سایت از سوی ایشان ، درخواست مجدد من را دیده اند و ایشان هم یادشان آمده است وگرنه هیچ گونه هماهنگی قبلی و بعدی و فعلی در این زمینه وجود نداشته است.

بنده به شخصه بعد از دیدن روال کار صندلی داغ از درخواست خودم پشیمان شدم. ایشان هم ممکن است دلایل خاص خودشان را داشته باشند

به هر حال این قدر بدبین نباشید.

بابت حذف نام کاربری ام هم ممنونم

یاعلی

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

یک شنبه 25 تیر 1391  2:59 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول architect0811

سلام

ما که بویی احساس نمیکنیم

حقیقتش میخواستم انصراف بدم فکر نمیکردم نام کاربریمون رو حذف کنید به همین دلیل تا دیدم salmanjavan انصراف دادن فرصت رو غنیمت شمردم

نه که همیشه تو سایت پرسه میزنم یهو دیدم که salmanjavan دوباره نظر گذاشتن گفتم جا نمونم

اتفاقا خیلی دوست داشتم در صندلی داغ شرکت کنم ولی دیدم صندلی داغ من زیاد جالب نمیشه چون کاربرا سوالاشون سخته و بنده با سن کمم قادر به پاسخگویی نخواهم بود در نتیجه ضایع خواهم شد البته تا حدودی هم خیلی سوالا شخصی میشه که باز هم قادر به پاسخ گویی نخواهم بود و مثل جناب bivafa هی باید بگم به این سوال نمیتونم جواب بدم

ان شاءالله در صندلی داغ شما لطفتون رو جبران میکنم

.............................................

سلام

هر جور مایلید...! داوطلبانه ثبت نام کردید و حالا هم داوطلبانه انصراف دادید.

انشالله در زندگی تان موفق و پیروز باشید.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

یک شنبه 25 تیر 1391  4:01 PM
تشکرات از این پست
javid1000
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

هیچ توطئه ای در کار نیست. اصلاً توطئه چی خودتان هستید

درخواستم را هم فکر کنم اول در جای بهتری مطرح کرده بودم. درست در زیر لیست درخواست کنندگان.

از شما متعجب هستم که علی رغم خواندن درخواست بنده به آن بی محلی کردید تا مجبور شوم مجددا درخواست نمایم

در مورد کاربر دیگر هم هیچ ارتباطی با همدیگر نداریم. البته ایشان از کاربران فعال سایت هستند و در هر سه تالار اقتصادی ، سیاسی و گفتگوی آزاد فعالیت دارند که من هم فعالیت دارم ولی این که دو بار پشت سر هم تقاضا داده ایم احتمالاً به دلیل بی توجهی شما به این درخواست بوده است و در ثانی به دلیل حضور زیاد در سایت از سوی ایشان ، درخواست مجدد من را دیده اند و ایشان هم یادشان آمده است وگرنه هیچ گونه هماهنگی قبلی و بعدی و فعلی در این زمینه وجود نداشته است.

بنده به شخصه بعد از دیدن روال کار صندلی داغ از درخواست خودم پشیمان شدم. ایشان هم ممکن است دلایل خاص خودشان را داشته باشند

به هر حال این قدر بدبین نباشید.

بابت حذف نام کاربری ام هم ممنونم

یاعلی

.......................................

سلام

به هرحال به درخواست خودتان نام کاربری تان از لیست حذف شد و نمی دانم روال برنامه چگونه بوده است که پشیمان شده اید هرچند اگر قوانین صندلی داغ را دوباره می خواندید بهتر بود.

موفق و موید باشید.

یک شنبه 25 تیر 1391  4:10 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

به رسم ادب سلام.

اینجا می نویسم که مناسب باشد و مجبور نشید مثل بنده حذف یا غیر فعال کنید.

اگر نوشتم پاتوق زیر نظر روابط عمومی اداره می شود، دلیل دارم. یکم همین تالار، همین تالار انتقادات پیشنهادات را نگاه کنید. چند درصد این مشکلات را شما می توانید حل کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قراربود این تالار پاتوقی باشه برای کاربران جهت آشنایی بیشتر، ارائه مشکلات و ... . بعد به نظرتون شما می تونید مشکلات سایت را حل کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر روابط عمومی کمکتون می کنه و این تالار را مورد توجه قرار داده اند به صرف ناتوانی شما نیست، بلکه نکاتی که اینجا نوشته می شود قرار است به گوش مسئولین سایت برسد و راه حلی برای آن پیدا شود. در ضمن این افتخاری است که نصیب شما شده و سایر تالار ها یا حداقل تالار گفتگو و اقتصاد از این لطف بی بهره اند. این دو تالار ارث پدری بنده نبوده و نیست و ادعایی هم نیست، اما جهت اطلاعتون:

از جان مایه گذاشته اممممممممممممممممممممممم

در ضمن اینکه مدیران پرطرفدارو محبوب سایت می شینند روی صندلی داغ  و آنرا پر بازدید می کنند از سر کفایت شما نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.

همین جا پاسخ دهید نه اینکه بیاید و فلان تاپیک تالار گفتگو را بابی کنید جهت اعتراض.

مجدد سر می زنم.

یک شنبه 25 تیر 1391  4:54 PM
تشکرات از این پست
architect0811 javid1000
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

به رسم ادب سلام.

اینجا می نویسم که مناسب باشد و مجبور نشید مثل بنده حذف یا غیر فعال کنید.

اگر نوشتم پاتوق زیر نظر روابط عمومی اداره می شود، دلیل دارم. یکم همین تالار، همین تالار انتقادات پیشنهادات را نگاه کنید. چند درصد این مشکلات را شما می توانید حل کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قراربود این تالار پاتوقی باشه برای کاربران جهت آشنایی بیشتر، ارائه مشکلات و ... . بعد به نظرتون شما می تونید مشکلات سایت را حل کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر روابط عمومی کمکتون می کنه و این تالار را مورد توجه قرار داده اند به صرف ناتوانی شما نیست، بلکه نکاتی که اینجا نوشته می شود قرار است به گوش مسئولین سایت برسد و راه حلی برای آن پیدا شود. در ضمن این افتخاری است که نصیب شما شده و سایر تالار ها یا حداقل تالار گفتگو و اقتصاد از این لطف بی بهره اند. این دو تالار ارث پدری بنده نبوده و نیست و ادعایی هم نیست، اما جهت اطلاعتون:

از جان مایه گذاشته اممممممممممممممممممممممم

در ضمن اینکه مدیران پرطرفدارو محبوب سایت می شینند روی صندلی داغ  و آنرا پر بازدید می کنند از سر کفایت شما نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.

همین جا پاسخ دهید نه اینکه بیاید و فلان تاپیک تالار گفتگو را بابی کنید جهت اعتراض.

مجدد سر می زنم.

.....................................................

و علیکم السلام

از اینکه بعد از مدت ها به این تالار آمدید تشکر و قدردانی می کنم.

خوب برویم سر گفتگویمان...!

بنده چنین ادعایی مبنی بر حل مشکلات سایت نکردم. نکته اینجاست که چه چیزی باعث شده این تالار مورد توجه روابط عمومی قرار بگیرد..!

شما هم در تالارهای تحت مدیریت تان تلاش زیادی می کنید بنده منکر این نیستم.

پاسخ تان را همین جا دادم ، اگر زحمتی نیست از این به بعد در تاپیک " هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!! " که در همین تالار است گفتگو را ادامه دهیم.

یا حق

یک شنبه 25 تیر 1391  5:15 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول qolameali

سلام

به هرحال به درخواست خودتان نام کاربری تان از لیست حذف شد و نمی دانم روال برنامه چگونه بوده است که پشیمان شده اید هرچند اگر قوانین صندلی داغ را دوباره می خواندید بهتر بود.

موفق و موید باشید.

خیلی خیلی از شما معذرت میخوام وقتی واسه صندلی داغ  ثبت نام کردید مگه ذکر کرده بودید که صندلی داغ واسه هر شخص به مدت یک هفته است و کاربرا میتونن هرنوع سوالی شخصی یا غیر شخصی بپرسن

تا الان که آقایون رو صندلی داغ بودن به نظرتون اگه خانم ها باشن زشت نیست که ازشون کسی بپرسه قدو وزنتون چقدره؟؟؟ وضع لباس پوشیدنتون چه طوره ؟؟؟؟؟ حجاب رو رعایت میکنید یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ چند سالتونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا به چه درد ما میخوره که کسی به سیاست علاقه داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟غذا چی دوست داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و .....................

اوا به هیچ کدوم از این سوالا که نمیشه جواب داد پس بهتر نیست بساط این صندلی داغ بر چیده بشه

البته من خودم این حرف و میزنما و نظر شخصی خودمه و از کسی هم انتظار ندارم که به اون احترام بزاره و از کسی هم نمیترسم تقصیر بنده خدای دیگه ای هم نندازید

یک شنبه 25 تیر 1391  6:04 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

خیلی خیلی از شما معذرت میخوام وقتی واسه صندلی داغ  ثبت نام کردید مگه ذکر کرده بودید که صندلی داغ واسه هر شخص به مدت یک هفته است و کاربرا میتونن هرنوع سوالی شخصی یا غیر شخصی بپرسن

تا الان که آقایون رو صندلی داغ بودن به نظرتون اگه خانم ها باشن زشت نیست که ازشون کسی بپرسه قدو وزنتون چقدره؟؟؟ وضع لباس پوشیدنتون چه طوره ؟؟؟؟؟ حجاب رو رعایت میکنید یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟ چند سالتونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا به چه درد ما میخوره که کسی به سیاست علاقه داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟غذا چی دوست داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و .....................

اوا به هیچ کدوم از این سوالا که نمیشه جواب داد پس بهتر نیست بساط این صندلی داغ بر چیده بشه

البته من خودم این حرف و میزنما و نظر شخصی خودمه و از کسی هم انتظار ندارم که به اون احترام بزاره و از کسی هم نمیترسم تقصیر بنده خدای دیگه ای هم نندازید

................................................

سلام

در تاپیک در خواست شرکت در برنامه صندلی داغ جزئیات برنامه نوشته شده بود ، علی الخصوص مدت صندلی داغ و اینکه کاربران در پاسخ دادن به سؤالات مختارند. ظاهرا شما مطالعه نفرمودید...!

کاربران داوطلبانه ثبت نام کردند و اگر کاربر خانوم در برنامه صندلی داغ شرکت کرد خوب سؤال کننده نباید سؤالات نامناسب بپرسد و اگرهم سؤال نامناسبی بپرسد سؤالش حذف خواهد شد.

صندلی داغ یک پیشنهاد بود که به مسئولین سایت داده شد و آن ها هم با اجرای آن موافقت کردند و بساط صندلی داغ را هم هر وقت مسئولین سایت بخواهند می توانند برچینند. شما هم اگر ناراحت هستید درخواست برچیده شدن صندلی داغ را می توانید به مسئولین سایت بدهید.

نمی دانم چرا یک دفعه بر صندلی داغ حمله شد...!

یا حق

یک شنبه 25 تیر 1391  7:22 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول qolameali و nikbakht88و qolameali
با اجازه خدمت تمامی دوستان سلام عرض میکنم!
بحثتون کمی طولانی شد!
چون هر سه نفر عزیزان دوستان خودم هستید اصلاً برام خوشایند نیست که بحثای اینچنینی داشته باشید.
بنده به طور 100% از تمام صحبت های رد و بدل شده خبر ندارم،دلیلش هم بعضی پست های جناب qolameali بود که ظاهراً در تالار گفتگو غیرفعال شده بود. علی ایحال متوجه اصل بحث شده ام.  
فکر میکنم اگر هر 3 عزیز کمی اخلاق نیکو و صبر و متانت پیش بگیرند همه چیز حل میشود. اصلاً به نظرم موضوع انقدرها مهم و پیچیده نبود که بیخودی بابتش از وقت گرانمایه تان برای آن صرف نمودید.
دوستان اگر قصد دارید نسبت به صندلی داغ و موضوعات دیگه بحث نماییم و انتقاد کنیم و پیشنهاد بدیم خیلی هم خوبه! منتها در محیط دوستانه ! من خودم در این یکی 2 روز نظرات و پیشنهاداتی در مورد صندلی داغ به ذهنم رسید که انشاالله به زودی آن را خدمتتون عرض خواهم نمود. تا جایی که هر 3دوست گرامی را میشناسم همگی یکی از اهدافتون کمک به پیشرفت سایت و رونق آن میباشد، این نیازمند تعامل همراه با محبت بیشتر میباشد.

امام صادق (ع):

ثَلاثٌ تـُورِثُ المَحَبَّه: الـدَیـنُ وَ التَّـواضُعُ وَ البَذلُ؛

سه چیز است که محبت آورد: قـرض دادن و فـروتنـى و بخشـش.

تحف العقول، ص 316

راستی تا یادم نرفته از تذکر بجای جناب nikbakht88در مورد عسلویه تشکر میکنم! حق با شماست! بنده با توجه به طولانی بودن پاسخ به سوالات دچار اشتباهات ناخواسته میشوم! عسلویه با میدان گازی پارس جنوبی اش معروف است.

ببخشید اگر باز هم جسته و گریخته صحبت کردم!  تمام حرفها از دلم برآمد! 
بهترین هدیه که میتوانم از دوستان دریافت کنم محیط دوستانه و شاد و پرانرژی بینمان است!
از هر سه مدیر و کاربر عزیز میخواهم که بحث را تمام شده بدانید!!!(به قول آقای X  )
+++راستی دوستان اگر این وسط بنده هم تقصیرکار بودم واقعاً معذرت میخوام! حقیقتاً هیچگ.نه نیت بدی وجود نداشته! گاهی هم مثلاً با جناب architec0811 شوخی میکنم از دستم ناراحت نشه! لحن حرفهای شوخی و جدی من با توجه به شکلک ها و یا موارد دیگری که در کلمه ها استفاده میکنم مشخص هست!
بسیار ممنون از یکایک شما

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

دوشنبه 26 تیر 1391  2:56 AM
تشکرات از این پست
qolameali
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول bivafa

نقل قول qolameali و nikbakht88و qolameali
سلام 
(با اجازه مدیر این تالار)
چشم. 
اما اولا عنوان را دقت کنید نام کاربر را فراموش کرده اید.
ثانیا قبلا هم نوشته بودم "پرتقال"!! در تاپیک تابستان کجا می روید و...
انگار فعالیتهاتون زیاد شده، دقتتون پایین اومده!!

در ضمن خوبی از خودتونه.
موفق باشید.
دوشنبه 26 تیر 1391  4:13 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول nikbakht88

سلام 

(با اجازه مدیر این تالار)
چشم. 
اما اولا عنوان را دقت کنید نام کاربر را فراموش کرده اید.
ثانیا قبلا هم نوشته بودم "پرتقال"!! در تاپیک تابستان کجا می روید و...
انگار فعالیتهاتون زیاد شده، دقتتون پایین اومده!!

در ضمن خوبی از خودتونه.
موفق باشید.

سلام

ممنونم nikbakht88جان.

اگر منظورتان از دقت به عنوان 2بار نام بردن از جناب qolameali و فراموشی جناب Architect0811 بود حق با شماست، حواسم نبوده و اشتباه کردم،از architec0811 هم معذرت میخوام و اعلام میکنم شما هم جزء نقل قولهای من بوده اید.

در مورد پرتقال هم حق با شماست!!! باور نمایید تعدد کارها و فعالیت ها چه در بیرون راسخو ن وچه داخل باعث اینگونه سوتی های فاحش شده!! وگرنه اگر وقت و حوصله داشته باشم متنم را چندبار کنترل میکنم تا اشتباهاتش رو بگیرم! احتمالاً با کشور پرتغال اشتباه گرفته بودم!  راستی خیلی جالبه که بدون هیچگونه سر و صدایی میای جوابهای صندلی داغم رو میخونی! البته ممنونتون هم هستم به جهت غلط گیری. اما خُب لااقل یه تشکر هم بزن یکم روحیه بگیریم :دی

اگه افتخار بدی سوال بپرسی هم خوشحال میشم

کلاً من دوس دارم یه تخلیه احساسات درون رو در حضورتون داشته باشم!!!!اما افسوس اینجا نمیشه!×××

مؤید باشید

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 27 تیر 1391  2:11 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

در مورد انتخاب نفر بعدی،من خواهش من اینه که شما تو رودربیاستی و معذورات گیر نکنید و اگر کاربر دیگه ای رو مد نظر دارید معرفی کنید.

دوستمون لطف داره اسم مارو گفته اما طبق قوانین شما تصمیم گیرنده هستید.

با احترام

پنج شنبه 12 مرداد 1391  4:20 PM
تشکرات از این پست
qolameali farshon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

در مورد انتخاب نفر بعدی،من خواهش من اینه که شما تو رودربیاستی و معذورات گیر نکنید و اگر کاربر دیگه ای رو مد نظر دارید معرفی کنید.

دوستمون لطف داره اسم مارو گفته اما طبق قوانین شما تصمیم گیرنده هستید.

با احترام

.................................................

سلام بر شما دوست گرامی

فقط برای احترام گذاشتن به جناب farshon  انتخاب شما رو به عنوان نفر بعدی صندلی داغ قبول کردم ، ولی چون الآن شما اینقدر راحت و خوب صحبت کردید باشه یک نفر دیگر را انتخاب می کنم.laugh

مؤید باشید.

پنج شنبه 12 مرداد 1391  8:15 PM
تشکرات از این پست
nargese_montazer qodrat farshon
abiri064
abiri064
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 479

با سلام

من چند تا پیشنهاد و انتقاد داشتم امیدوارم سازنده باشه

1) به نظرم بعضی از دوستان فقط به فکر گذاشتن پست هستن بدون اینکه نگاه کنن این مطلب تکراری هست ، سعی کنید یه فکری به حال این موضوع بکنید. چیزی که به ذهن من میرسه اینکه قبلا از گذاشتن پست دوستان یه نگاه کوچولو بندازن مسئولین هم میتونین امکاناتی بزارن که پست هم بعد از یه بررسی کوتاه توی انجمن ها قرار بگیره

2) بعضی از دوستان متاسفانه اخباری که بعضی هاش حتی روی سایت راسخون هست رو توی پست ها میزارن به نظرم اصلا کار جالبی نیست چون اگر منظور اطلاع رسانیه این ها توی اخبار هست ، اگر منظور نظر دادن روی اخباره بازهم امکان نظر دادن در بخش اخبار وجود داره ( اگه دقت کنین کمترین توجه هم به این نوع پست ها میشه ) پس فکر نمیکنم دلیلی برای گذاشتن این پست ها وجو داشته باشه. البته خبرهای حاشیه ای و جنجالی جای خودش رو داره. خود دوستان یه مقدار توی این مسئله دقت کنن

3) با عرض معذرت بعضی از پست ها به نظرم هیچ ارزشی برای قرار گرفتن توی سایت ندارن ( با همه احترامی که برای همه قائل هستم ) چون نه جنبه اطلاع رسانی داره، نه آموزش، نه سرگرمی ... به نظرم هم دوستان و هم مسئولین یه فکری به حال این موضوع هم بکنن

با تشکر از همه دوستان و مسئولین امیدوارم انتقاداتم سازنده باشه. واقعا هدفم کمک به پیشرفت کیفی بخش انجمن های سایت خوب راسخون بود.

لطف خدا و رحمت یزدانم آرزوست

بیمار عشق اویم و درمانم آرزوست ***** بر خوان لطف اویم و احسانم آرزوست

پنج شنبه 12 مرداد 1391  11:35 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 bivafa qolameali
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول abiri064

با سلام خدمت کاربر فعال و سیاسی انجمن.

در مورد پست های متعدد، با عنوان های مشکل دار و ارسال پست با در نظر گفتن موارد بعد از ارسال پست(اینکه بعد از ارسال پست چه کسی و چه طور از این مطالب باید استفاده کند؟)،لازمه خدمت شما عرض کنم که کلی فکر صورت گرفته ، اما متاسفانه تا الان که من دارم برای شما می نویسم هیچ کاری صورت نگرفته است.

متاسفانه باید بگم تا الان قانون وضع کردیم،برای دکور، قانونی مهجور و خارج از متن انجمن و فعالیت های ان.

همه می گن، اما عمل کننده؟؟؟ اگه پیدا کردید معرفی کنید منم بشناسم.

تشکر از پست و موارد دیگه تا دلتون بخواد اما .....

با احترام

جمعه 13 مرداد 1391  1:13 AM
تشکرات از این پست
bivafa qolameali
labeik_ya_khameneei
labeik_ya_khameneei
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1819

سلام

چرا تاپیک مهمانان قبلی مسابقه طبق قانونی که گذاشته اید دیروز از ساعت 6 باز نشد؟ تا به سوالاتمان جواب بدهند!

حسین  منی و انا من حسین

شنبه 14 مرداد 1391  10:16 AM
تشکرات از این پست
bivafa qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها