0

انتقادات و پیشنهادات تالار پاتوق راسخونی ها

padeshahe__saytha
padeshahe__saytha
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 57

پاسخ به:انتقادات و پیشنهادات

نقل قول qodrat

نقل قول ravabet_rasekhoon

با سلام خدمت شما

در ابتدا باید به عرض شما برسونم منظور من از ملاک ها، ملاک های مدیر تالار برای انتخاب کاربر برتر نیست بلکه ان دسته از ملاک هایی است که شما با آن کاربران زیر را دسته بندی کرده اید.

سلام

جناب qodrat  

انتخاب کاربران برتر در کلیه سایتهای بزرگ هست و اگر نباشد آن سایت بزرگ نمی شود به هزاران دلیل یکی بی انگیزه گی کاربران

فرمودید چرا در بین کاربران بالا، کاربری که یک پست ارسال کرده نیست؟  و تفاوت کاربران بالا، با کاربری که یک پست ارسال کرده چیست؟

کاملا مشخص هست فرق زیادی هست بین کاربری که زحمت می کشد در سایت و کاربرانی که یا تازه ثبت نام کرده اند و یا... 

فرمودید: خودتون بگید ملاک انتخاب کاربران بالا چیست؟

آیا این ملاک کمی نیست؟

ملاک انتخاب کاربران در همه سایتها یا بر اساس امتیازات آنهاست یا اگر انجمن هم باشد بر اساس ارسالها که سایت راسخون می تواند یکی از این دو را لحاظ کند که دومی را لحاظ کرده البته می تواند هر دو را هم جداگانه بگذارد

خلاصه به جز این دو راه راه دیگری وجود ندارد، نمی توانند که به سلیقه خودشان انتخاب کنند

فرمودید: کی شما بی احترامی من رو نسبت به این کاربران دیدید؟خدارو شاهد می گیرم که من مشکلم با کاربر نیست با ملاکه، پس به کسی بر نخوره.

من هم فکر نکنم شما با کاربری مشکل داشته باشید ولی خودتان ببینید چه مطلبی را نقل قول کرده اید که به نظرم کاملا اشتباه هست آن مطلب

امیدوارم راسخون عزیز هر روز بهتر و بهتر شود با کمک ما کاربران

تا شود چشم تو روشن به جمالش صلوات
تا که نزدیک شود روز وصالش صلوات
خواهی از جمله آن منتظرانش باشی

بر محمد بفرست هم تو به آلش صلوات

سه شنبه 13 تیر 1391  1:23 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول padeshahe__saytha

نقل قول qodrat

با سلام. قصد ورود به بحث را نداشتم اما دیدم دوست خوبم جناب qodrat داره از سر دلسوزی حرفهای خوب و صحیحی میزنه و کمی هم دست تنها شده،بنابراین بر خود وظیفه دونستم بیام در کنارش و ضمن تایید حرفهایش خدمت شما کاربر محترمی که ایراد گرفتی و معیار کاربران برتر را بر اساس اکثریت سایت های موجود در اینترنت امتیاز یا تعداد پست دونستی فقط همین را بیان کنم که  ما هیچگاه راسخون را با سایت های دیگر مقایسه نکردیم و نخواهیم کرد!!! راسخون یک سایت با اهداف متعالی و بشر دوستانه است، در حالیکه یه جرأت میتوانم بگویم که این سایت هایی که شما بطور کلی بهشون اشاره کردید هیچکدام اهدافی به این والایی ندارند و فقط به دنبال جذب کاربر، شلوغ کردن شایت و افزایش میزان بازدیدکننده و از اینجور اهداف پیش پا افتاده هستند! ما هیچگاه نباید کیفبت را فدای کمیت کنیم!!!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 13 تیر 1391  4:30 PM
تشکرات از این پست
qodrat
padeshahe__saytha
padeshahe__saytha
کاربر برنزی

نقل قول bivafa

نقل قول qodrat

با سلام. قصد ورود به بحث را نداشتم اما دیدم دوست خوبم جناب qodrat داره از سر دلسوزی حرفهای خوب و صحیحی میزنه و کمی هم دست تنها شده،بنابراین بر خود وظیفه دونستم بیام در کنارش و ضمن تایید حرفهایش خدمت شما کاربر محترمی که ایراد گرفتی و معیار کاربران برتر را بر اساس اکثریت سایت های موجود در اینترنت امتیاز یا تعداد پست دونستی فقط همین را بیان کنم که  ما هیچگاه راسخون را با سایت های دیگر مقایسه نکردیم و نخواهیم کرد!!! راسخون یک سایت با اهداف متعالی و بشر دوستانه است، در حالیکه یه جرأت میتوانم بگویم که این سایت هایی که شما بطور کلی بهشون اشاره کردید هیچکدام اهدافی به این والایی ندارند و فقط به دنبال جذب کاربر، شلوغ کردن شایت و افزایش میزان بازدیدکننده و از اینجور اهداف پیش پا افتاده هستند! ما هیچگاه نباید کیفبت را فدای کمیت کنیم!!!

با سلام

اولا من اسم سایتی را نبردم و اگر هم بخواهید بدانید برای مثال تبیان

بعد جواب این مساله را به درستی مسئولین سایت  در روابط عمومی داده اند می توانید بخوانید و آگاه شوید

سه شنبه 13 تیر 1391  4:42 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول bivafa

نقل قول qodrat

با سلام

اولا من اسم سایتی را نبردم و اگر هم بخواهید بدانید برای مثال تبیان

بعد جواب این مساله را به درستی مسئولین سایت  در روابط عمومی داده اند می توانید بخوانید و آگاه شوید

سلام مجدد.

بنده هم نگفتم شما اسم سایتی را مشخصاً برده اید! منظور من یه طور کلی و مبتنی بر سایت هایی بود که ظاهر اشاره ی شما به سمت آنها میرفت! میشود گفت سایت های فروم دار!

بنده جواب مسئول محترم ارشد انجمن ها را مشاهده کرده ام...ایشان و دیگر مسئولین سایت با یکسری مصلحت اندیشی ها صحبت میکنند! به قول کاربر و مدیرتالار آقای nikbakht88 سیاستِ نه سیخ بسوزه نه کباب!!!! اما بنده و تنی چند از کاربران که واقعاً سرنوشت سایت و رسیدن به اهداف متعالی آن برایمان اهمیت داره و دلمان نمیخواهد به بیراهه برویم، مصلحت اندیشی دیگر معنایی نداره!

تردیدی ندارم پاسخی که مدیر محترم ارشد انجمن ها داده اند اگر به عنوان یک کاربر مثل ما بودند(و نه مدیر ارشد و مسئول راسخونی) طور دیگری بود!!!

یکسری بحث ها و حرف ها هست که اینجا نمیشه گفت چون متاسفانه هنوز برخی به درجه ی فهم و پختگی لازم نرسیدند که بر مبنای منطقی و عاقلانه بشه باهاشون بحث کرد و سریع کار به تشنج کشیده میشه! به امید روزی که راسخونی دقیقاً با همان اهداف تعریف شده و عالی داشته باشیم..........

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 13 تیر 1391  5:24 PM
تشکرات از این پست
qodrat
hoosianp2011
hoosianp2011
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1682

سلام علیکم

با قدر شناسی از مسئولین راسخون به ویژه مدیر انجمن آن چند نکته را جهت ارتقای سایت جدید راسخون که در حال احداث می باشد عرض می کنم .

1- انجمن ها باید حالت وبلاگی به خودت پیدا کند یعنی فقط فعالیت مدیر یک انجمن معطوف به ایجاد پست و نظارت به پست های دیگران نباشد و بتواند در آن عکس فیلم و قابلیت های دیگر که متناسب با ماهیت آن انجمن است را پیاده سازد .

2- با توجه به اینکه شماره تلفن های راسخونی ها ممکن است تغییر کند نظیر شماره تلفن بنده جا دارد کاربران به ویژه مدیران پروفایل های خود را بروز کنند و مدیران ارشد راسخون هم با اطلاعات جدید باشند.

3- تخصص و شایستگی در مدیریت تالارها باید نقش اول را بعد از تعهد ایقاء کند مسئلا کسی مدیر تالار ورزش باشد که خودش ورزشی باشد یا کسی مدیر تالار سیاست باشد که رشته علوم سیاسی خوانده باشد یا  کسی مدیر تالار فلسفه یا مهدویت باشد که تخصصی در این زمینه ها داشته باشد متاسفانه با علم به این موضوع در بعضی از تالارها این مطلب در نظر گرفته نشده است .

4-به عقیده بنده انجمن ها باید گرافیگ و شکل ساختاری آن بل کل تغییر کند تا جذابیت بیشتری حاصل گردد .

5- مسابقات علمی به نظر بنده بهتر از مسابقات ذوقی است و جا دارد مسابقاتی علمی در تالار ها مطرح و اجرا شود که سبب رشد علمی کاربران شود . 

به عقیده بنده راسخون در حال رشد است اما رشد حقیقی آن در گرو تخصص گرایی و شایسته سالاری است .

مجدد از زحمات مسئولین تشکر می کنم 

ایدکم الله 

مدیر تالار مهدویت

مدیر تالار فلسفه و کلام

id l4i: hoosianp_rasekhoon

mail yahoo:  hoosianp@yahoo.com

ان الوصول الی الله سفر لا یدرک الی بامتطاء الیل 
رسیدن به لقاء پروردگار میسور نیست مگر با درک نشاهه شب

چهارشنبه 21 تیر 1391  10:59 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 bivafa qolameali ravabet_rasekhoon
padeshahe__saytha
padeshahe__saytha
کاربر برنزی

سلام

مدیر تالار گرامی غلامعلی جان اگر ممکنه کمی بیشتر برای صندلی داغ وقت بگذارید

ساعت 6 باید تاپیک قفل بشه و تاپیک نفر بعدی هم سریعتر باز شود

مرسی

جمعه 23 تیر 1391  10:03 PM
تشکرات از این پست
architect0811 qolameali
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

سلام

مدیر تالار گرامی غلامعلی جان اگر ممکنه کمی بیشتر برای صندلی داغ وقت بگذارید

ساعت 6 باید تاپیک قفل بشه و تاپیک نفر بعدی هم سریعتر باز شود

مرسی

............................................

سلام

به روی چشم

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

شنبه 24 تیر 1391  12:27 AM
تشکرات از این پست
javid1000
zahra3000
zahra3000
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 59

سلام

من میگم برای صفحه اصلی راسخون یا برای همه ی صفحه هایش یک قسمت برای پخش موزیک باشد .

چون این طوری البته به نظر من جذابیت راسخون بیشتر می شود .

الهی چنانم کن از عیب خالی که هستیم محو و فنای تو باشد

یک شنبه 25 تیر 1391  11:53 AM
تشکرات از این پست
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام

از شما خواسته بودم نام بنده را از لیست صندلی داغ حذف بفرمایید

ولی شما فقط پست را غیرفعال کرده بودید و نام کاربری من هنوز در لیست قرار دارد.

خواهشمندم برای جلوگیری از هر گونه سو تفاهم احتمالی نسبت به حذف نام کاربری بنده اقدام فرمایید.

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

یک شنبه 25 تیر 1391  1:18 PM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

با عرض سلام و خسته نباشید

خواهشمند هستم که نام بنده را از لیست اسامی شرکت کنندگان در صندلی داغ حذف بفرمایید.

سپاس فراوان

یک شنبه 25 تیر 1391  1:25 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول zahra3000

سلام

من میگم برای صفحه اصلی راسخون یا برای همه ی صفحه هایش یک قسمت برای پخش موزیک باشد .

..........................................

سلام

سؤال شما نیاز به پاسخ مسئولین سایت دارد لذا برای اینکه پاسخ خود را زودتر دریافت کنید می توانید سؤال خود را دوباره از طریق لینک " پیشنهادات،انتقادات و سوالات ازروابط عمومی-1391 " بپرسید.

در پناه حق موفق باشید.

یک شنبه 25 تیر 1391  1:43 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول zahra3000

سلام

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

پیشنهاد شما با مسئولین مربوطه در میان گذاشته شد.

تشکر از مشارکت شما و به امید دیدار

یک شنبه 25 تیر 1391  2:31 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول salmanjavan

سلام

از شما خواسته بودم نام بنده را از لیست صندلی داغ حذف بفرمایید

ولی شما فقط پست را غیرفعال کرده بودید و نام کاربری من هنوز در لیست قرار دارد.

خواهشمندم برای جلوگیری از هر گونه سو تفاهم احتمالی نسبت به حذف نام کاربری بنده اقدام فرمایید.

.............................................

سلام

به دلیل اینکه درخواست خودتان را در جای مناسب درج نکرده بودید غیرفعال شد. با توجه به اینکه داوطلبانه اقدام به ثبت نام در صندلی داغ کرده بودید و حالا می خواهید انصراف دهید لذا نام کاربری شما از لیست ثبت نام کنندگان حذف شد.

موفق باشید.

یک شنبه 25 تیر 1391  2:35 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

با عرض سلام و خسته نباشید

خواهشمند هستم که نام بنده را از لیست اسامی شرکت کنندگان در صندلی داغ حذف بفرمایید.

سپاس فراوان

...........................................

سلام

بوی توطئه می آید...! قبلا هم در فاصله ی زمانی کمی جناب salmanjavan درخواست انصراف از صندلی داغ را داده بودند و بعد شما هم بعد از ایشان درخواست انصراف داده بودید.

و حالا هم شما دو کاربر گرامی در فاصله زمانی کمی دوباره همین درخواست را مطرح کردید.

اصراری برای شرکت در برنامه صندلی داغ نیست...!

نام کاربری شما هم از لیست ثبت نام کنندگان حذف شد.

موفق باشید.

یک شنبه 25 تیر 1391  2:40 PM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

نقل قول qolameali

سلام

بوی توطئه می آید...! قبلا هم در فاصله ی زمانی کمی جناب salmanjavan درخواست انصراف از صندلی داغ را داده بودند و بعد شما هم بعد از ایشان درخواست انصراف داده بودید.

و حالا هم شما دو کاربر گرامی در فاصله زمانی کمی دوباره همین درخواست را مطرح کردید.

اصراری برای شرکت در برنامه صندلی داغ نیست...!

نام کاربری شما هم از لیست ثبت نام کنندگان حذف شد.

موفق باشید.

سلام

ما که بویی احساس نمیکنیم

حقیقتش میخواستم انصراف بدم فکر نمیکردم نام کاربریمون رو حذف کنید به همین دلیل تا دیدم salmanjavan انصراف دادن فرصت رو غنیمت شمردم

نه که همیشه تو سایت پرسه میزنم یهو دیدم که salmanjavan دوباره نظر گذاشتن گفتم جا نمونم

اتفاقا خیلی دوست داشتم در صندلی داغ شرکت کنم ولی دیدم صندلی داغ من زیاد جالب نمیشه چون کاربرا سوالاشون سخته و بنده با سن کمم قادر به پاسخگویی نخواهم بود در نتیجه ضایع خواهم شد البته تا حدودی هم خیلی سوالا شخصی میشه که باز هم قادر به پاسخ گویی نخواهم بود و مثل جناب bivafa هی باید بگم به این سوال نمیتونم جواب بدم

ان شاءالله در صندلی داغ شما لطفتون رو جبران میکنم

یک شنبه 25 تیر 1391  2:56 PM
تشکرات از این پست
qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها