نقل قول architect0811
نقل قول sayyed13737373
آقای محترم من اگر از شما انتقادی داشتم میام تو تالار خودتون عرض می کنم و اگر میگم تالار پاتوق از هدف اصلیش دور شده دلایل قانع کننده ی خودم رو دارم ، نمی دونم چرا گفتید تعداد کپی پیست ها به تعداد انگشتان دست نمی رسه ! اگر یه نگاه کوچولو بیندازیم میبینیم که مطالب دست نویس خود کاربر به تعداد انگشتان دست هم نمی رسه ! و مطالبی که میزارن کپی پیست از وبلاگ و فلان و فلان هستش !
به هرحال باز من اومدم و درخواستی راجع به اتاق چت دادم و شما با نقل قول زدنتون به اون دامن زدید ، دقیقا مثل روزهای گذشته که این کارو کردید و من شدم آدم بده ، خواهشا دیگه این کارو انجام ندید و اگر نظری داشتید از طریق صندوق پیام مطرح کنید .
با تشکر
سلام بر جناب مهندس.
ببخشید چون این رویه سوال های شما و جواب های من داشت طولانی می شد به حرف شما گوش دادم و اومدم اینجا جوابتونو بدم .ممنون میشم انتقاداتتونو در تاپیک انتقادات تالار پاتوق ذکر کنید. لطف کنید و دلایلتان برای این که تالار و زیر تالار های پاتوق راسخونی از هدف اصلیش خارج شده رو ذکر کید تا در صورت درست بودن بنده اشکال خودمو برطرف کنم و اگر نمی توانم مدیریت کنم استعفا خودمو بدهم تا بزرگواران بهتر و شایسته تر از من بیایند.
این انتقاددات هست که باعث پیشرفت تالار می شود و من از انتقادات شما بزرگوار در صورت درست بودن بسیار خوش حال می گردم.
در مورد تالار پاتوق هم شما مثل اینکه نوشته من رو خوب نخوندید.
من گفتم در زیر تالار صندلی داغ و مدیر پاسخگو تعداد کپی پیست از تعداد انگشت های یک دست کمتره اگر شما لطف کنید و در این دو زیر تالار کپی پیست به تعداد بالا پیدا کنید بفرمایید .من فردا از مدیریت این تالار ها استعفا می دهم به دلیل این که به عنوان یک مدیر جواب اشتباه به یک کاربر دادم.
اما اگر منظورتون تاپیک هر چی می خواهد دل تنگت بگو هستش که توضیح دادم ظرف یک ماه مدیریت بنده تعداد کپی پست از 4 صفحه در روز(حدود 30 پست) به 1 صفحه (حدود 5 پست) رسید و اگر کاربری هم در یک ساعت بیش از 2 کپی پیست بزند باهاش برخورد می شود و تذکر میدهم.
اگر براتون روشن نشده است به صورت آماری توضیح بدهم بزرگوار.
جناب مهندس بزرگوار.برادر گرامی من بنده قصد جسارتی به شما نداشتم اما به عنوان یک مدیر تالار موظف بودم که جواب شما رو در مورد او ن تالار ذکر کنم و بگم که تالار هنوز بر همون قانون قبلی پا برجاست و آماده برای کاربرانی که می خواهند با هم صحبت و احوال پرسی بکنند و حتی از این تاپیک ها حمایت می کند.
اما طبق قانونی که در 16 خرداد 1391 توسط جناب نجاران وضع شده و یکی از مواردش به شرح زیر است:
قوانین و مقررات:
1. مباحث تخصصی را در تالار مربوط به موضوع بحث مطرح و پیرامون آن گفتگو کنید یا اینکه در تالار گفتگوی آزاد پستی جداگانه ایجاد کرده و در مورد موضوع مورد نظر خود به طور مفصّل به بحث و گفتگو بپردازید.
بحث ها در تالار پاتوق نباید باشد.