با سلام خدمت شما
در ابتدا باید به عرض شما برسونم منظور من از ملاک ها، ملاک های مدیر تالار برای انتخاب کاربر برتر نیست بلکه ان دسته از ملاک هایی است که شما با آن کاربران زیر را دسته بندی کرده اید.
من از شما سوال می کنم آیا در کاربران بالا ملاک دیگری جز ارسال پست بیشتر لحاظ شده است؟
چرا در بین کاربران بالا، کاربری که یک پست ارسال کرده نیست؟
تفاوت کاربران بالا، با کاربری که یک پست ارسال کرده چیست؟
خودتون بگید ملاک انتخاب کاربران بالا چیست؟
آیا این ملاک کمی نیست؟
ایا اینجا جایی نیست که کیفیت مغفول مانده است؟
من از شما سوال می کنم در کدام پست من این کاربران بی ارزش خطاب شده یا در نظر گرفته شده اند؟
در کدام قسمت از مطالب من این تعبیر برای کاربران به کار رفته است؟
من کی گفتم شما، این دسته از کاربران رو بندازید از سایت بیرون؟ اصلا چنین حق و قدرتی دارم؟
آیا انتقاد از نحوه انتخاب کاربران تصاویر بالا، بی ارزش قلمداد کردن کار انان است؟ اگر پاسخ شما مثبت است این تعبیری است که شما دارید نه من.
100 درصد کار این کاربران ارزش دارد اما به نه به قیمت برترین بودن.
کی شما بی احترامی من رو نسبت به این کاربران دیدید؟
خدارو شاهد می گیرم که من مشکلم با کاربر نیست با ملاکه، پس به کسی بر نخوره.
آیا جذب و مشارکت حداکثری کاربران یعنی ارسال پست بیشتر؟ و برتر معرفی کردن ان ها؟
مگر تغییر دادن این سازوکار چقدر زمان و فرهنگ سازی می خواد که باید آهنگ آن ملایم باشد؟
تالار سیاست و هر تالار دیگری، نه به مدیر تالار تعلق دارد نه به مسئول،متعلق به تمامی کاربران است.من این روند رو در تالاری که درش انجام وظیفه می کنم شروع کردم و ادامه داره ، قبلا هم گفتم باز هم می گم،تعداد ارسال پست به هیچ عنوان برای من ملاک نبوده و نیست و نخواهد بود.کاربرانی که برای برتر بودن، خدمت شما ایمیل کردم ببینید، کدام یک از آن ها ارسال پست نجومی داشته اند؟
چون شما گوش شنوا دارید و انعطاف لازم رو دارید من دارم مطلب می زارم،چون امید به اصلاح هست مطلب گذاشته میشه.
علاقه من به شخص شما و دلایل اون رو می دونید تلفنی عرض کردم،می دونمم شما به این علاقه نیازی ندارید و من تو این همه خواهان، گم هستم، و اینو بگم من نه با شما و نه با هیچ شخصی مشکلی ندارم. این علاقه هم دلیل نمیشه وقتی شما ایرادی از من می بینی نگی و یا من ایرادی می بینم نگم.
این که مطالب بارها و بارها و در جاهای مختلف گفته میشه،برای اینه که کاربران مطلب رو ببینن و در صورت موافقت و یا مخالفت نظر بدن. تا از دل این مطالب نتیجه درست و منطقی بدست بیاد، کاربران سرمایه های اصلی سایت هستن وباید حاصل نظرات آن ها در تمامی سایت دخیل باشد و ضمانت اجرایی داشته باشد..بعضا ممکن است کاربران مطالب و نظرات و پیشنهادات را ندیده باشند در حالی که دارای نظراتی کاربردی برای انجمن و سایت باشند.
طبیعیه که من هم اشکالاتی دارم و هر زمانی که صلاح دیدید من آماده واگذاری مسئولیت هستم،اما تا زمانی که مسئول تالار هستم، تالار را با ملاک های خود، اداره می کنم نه با ملاک هایی که کاربران بالا انتخاب شده اند ،همانطوری که تا الان این گونه بوده است.
باتشکر و احترام