0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

نقل قول mahmoodsafari

بلاخره هر کی باشه یه غلت املایی از زیر دستش در میره مثل خود شما که ساختار جمله سازیتون اشتباهه.

ضمنا چون فعلا میبینم با افراد دیگری درگیر هستین بحث رو ادامه نمیدم و به بحث شما با دیگران را نگاه میکنم.

شما چرا از دنده ی لج جواب میدی؟؟؟؟؟؟؟ من ازتون در مورد "والی" سوال کردم، پیش خودم گفته بودم نکنه من اشتباه متوجه شدم و ازتون خواسته بودم تا مطمئن بشم که درست تشخیص داده بودم یا نه!! و حالا آمدید و بجای توضیح کلمه و اصلاح آن میگید که ساختار جمله سازی من اشتباهه؟!!!!!! باشه اصلاً من بیسواد....اما از طرز جواب دادنتون واقعاً تأسف خوردم!

شما به درگیری !! من با دیگران توجهی نداشته باش و در صورت داشتن جواب پاسخ خودت به اتهامات و تهمت های وارده به بنده را بده!!! ظاهراً تعبیرتون از همه ی مباحثه اینجانب و دیگران لفظ نازیبای "درگیری" هست که نشان دهنده ی عمق دیدگاه جنابعالی به مسائل هست.....

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 16 خرداد 1391  2:04 AM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول bivafa

سلام خدمت مدیر گرامی

باید عرض کنم که در مورد وفات همونطور که گفته بودم استفاده از آن به هیچ وجه از لحاظ معناشناسی غلط یا اشتباه نیست، فقط تنها موضوعی که هست اینه که بین وفات و رحلت ،کلمه ی رحلت بهتر و مناسب تر و در خور شأن تر است! مل حرف و منظور من همین بود

و اما در مورد شوخی... اولاً که در پاسخ کاربری که اظهار نظر فرموده بود یاز هم مجدداً باید بگم بنده در حسن نیت شما تردیدی ندارم، اما از نقطه نظر اعتقادی من کمی کج سلیقکی کردید که البته خودتان این مورد را نپذیرفتید.

با این حال از شما کمال سپاسگذاری را دارم.

....................................

سلام

فکر کنم مسئله حل شد درسته؟

نتیجه: برای مردان می توان هم از کلمه " رحلت " و هم از کلمه " وفات " استفاده کرد ولی کاربرد کلمه " رحلت " بیشتر است.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

سه شنبه 16 خرداد 1391  2:20 AM
تشکرات از این پست
bivafa
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

نقل قول bivafa

نقل قول hamed_yurdum

نقل قول bivafa

نقل قول hamed_yurdum

نقل قول qolameali

نقل قول bivafa

سلام دوست عزیز

با اجازه چندتا نکته را میخوام متذکر بشم : اول اینکه برای فوت امام معمولاً میگن "رحلت" و وفات را من بیشتر برای بانوان شنیده ام. حالا اینکه آیا فرقی میکند یا خیر را دقیقاً نمیدانم!

دوم با شوخی ای که در خط 3 و 4 کردی ، به اعتقاد من به ساحت مقدس امام علی(ع)و حضرت فاطمه(س) بی احترامی کردی....اینکه بگی مثلاً در روز مادر مردم طلا میخرند و در روز پدر جوراب شوخی بدی نیست، اما اینکه بگی که روز مادر طلا هدیه میده و بعدش جلوش داخل پرانتز ذکر کنی ولادت حضرت فاطمه و به همین شکل برای حضرت علی،کار جالبی نبود!

این پست من را نیز بعد از مطالعه غیرفعال کنید

موفق باشید

......................

..........

با سلام.

جناب bivafa من الان چند روزی هست میبینم با مدیران تالارها رفتارت زیاد خوب نیست ،هر چی میخواهی میگی ! همه رو ارشاد میکنی ،من نمیدونستم راسخون پلیس هم داره!

اگه قرار باشه به مدیری تذکر داده بشه راه داره ،نه اینکه بیا هر جا دلت خواست یه چیزایی بنویسی ....

اگر لحن بنده تند بود ببخشید ولی هر مدیری خوب بلده تالار خودشه مدیریت کنه.

علیک سلام ..

ابتدا میخواستم خوشنودی خودم را از اینکه کسانی هستند که حرف ها و بحث های بنده را زیر نظر داشته باشند و اشکالات را بگویند و باعث میشوند من قوی تر و بهتر بشوم اعلام بدارم!

و اما مدیرتالار گرامی تشکری هم از شما دارم بابت این نقد بی انصافانه و از روی غرضتون!!

با خوندن متن پستتون لحظاتی منو به خنده وا داشتی!! اون هم به دلیل تناقض گویی ها و سمت و سو گیریهای خاص و تابلویی که وجود داشت!!

شما خودت آمدی به من میگی "با مدیران تالارها رفتارت زیاد خوب نیست"میخواستم بگم فکر نکنم رفتارم هر چه که بوده بدتر از اینی که الان شما با من داشتید بوده باشه!!!               "هر چی میخواهی میگی"میخواستم بدونم منظور شما از این "هر چی" چیه؟؟؟ آیا امربه معروف و نهی از منکر در مسلک شما "هر چی" نامگذاری میشود؟؟؟!!!! اگر من هرچی میخواهم میگویم، شما نیز الان هر چه خواستید گفتید!!!!!              " همه رو ارشاد میکنی" اولاً که مگه ارشاد کردن ایرادی داره؟؟؟؟ اصلاً ارشاد و به نوعی همون امر به معروف نهی از منکر یکی از آموزه های دینی ما هستش،غیر از این است؟ !!! و ثانیاً شما فرمودید "همه " را ارشاد میکنید ،حالا بفرمایید ببینم اصلاً بنده مگر به خود شما چیزی گفتم که اینطوری میگی؟؟؟شاید با خیلی از مدیران بحث کرده باشم، اما خاطرم نیست با شما بحث(یا همون به قول خودتون ارشاد)کرده باشم!!!  راستی یه سوال :  آیا همین پست شما "ارشاد" کردنبنده نیست؟؟؟؟؟                "من نمیدونستم راسخون پلیس هم داره"

شما احتمالاً با وظایف یک پلیس آشناییت نداری که اینطوری میگی!!! اگه یکمی تحقیق کنی میبینی که یک پلیس(چه پلیس در جامعه چه پلیس های مجازی) به عنوان ضابط قانون هستند  و وظیفه ی آنها نظارت بر حسن اجرای قوانین و برخورد با قانون شکنان است(این اصل وظیفه ی ذاتی یک پلیس است،جزئیاتش بیشتری نیز دارد) حال من دوباره سوالم از جنابعالی اینجاست که بنده تابحال جزء انتقاد و پیشنهاد و نظر کدام چه کاری کرده ام به وظایف پلیس شباهت دارد که شما بنده را پلیس راسخون خوانده اید!!!؟؟؟

در مورد تذکر به مدیران هم شما لطف کن راهش رو بگو ! من تا انجایی که توانسته ام اگر مدیری تاپیک انتقاد،پیشنهاد در تالارش داشته است در همان جا پستم را مطرح کرده ام، در غیر این صورت در محل هایی مثل تالار روابط عمومی (که اکثر کاربران به طور پیوسته به آن سر میزنند) آن را گفته ام....حتی در مواردی سعی کرده ام غیر مستقیم و یا بدون درج نام کاربری پست بزنم تا خدایی نکرده مشکلی از این ناحیه پیش نیاد!

در مورد جمله ی آخرتون هم مجموع صحبت های بالا میتواند جواب خوبی به این جمله باشد!

یک مورد دیری هم بگم : تشکرهای پستتون کاملاً معنی دار میباشد و میشود از روی آن پی به خیلی از انگیزه های ایجاد این پست پی برد.... اماً از اونجایی که بنده اهل تهمت زنی نیستم هیچ اظهار نظری در این مورد نمیکنم و فقط اعلام میکنم که این تشکرها هیچ اهمیتی برایم ندارد و منم میتونم همین الان در عرض 2دقیقه بیش از 10تشکر جمع کنم.....

در پایان امیدوارم از پاسخ های اینجانب توجیه کافی شده باشید و از خداوند متعال بخواهید شما را بایت این تهمت ها مورد لطف و بخشش خودش قرار دهد.

مدیر گرامی اولا برا هر کدام از توضیحات که دادی منم باز کنم یه چیزایی بگم اون وقت باید یه تومار هم من بنویسم...و در آخر هم به هیچ نتیجه ای نخواهیم رسید چون شما جوری با کلمات بازی میکنی و  یه طوری حرف میزنی انگار فقط خودت از دین و مسلمانی یه چیزایی میدونی نمونه اش هم بالا هست که در مورد امر به معروف و امثال این این کلمات یه چیزایی گفتی یا در مورد مدیر این تالار جناب  qolamealiیه حرفهایی در موردش زدی که نباید میزدی چون قصد و نیت این مدیر اصلا توهین به ائمه اطهار نبود و شما به تفصیر خودتان یه چیزایی نوشتین که این کار شما باعث شد که مدیر تالار بیاد بگه من اشتباه کنم به مولا علی(ع) و حضرت فاطمه(س) جسارت کنم.
و همین کار شما باعث شد بنده یه چیزایی به شما بگم چون واقعا ناراحت کننده بود...

در مورد تذکر به مدیران هم اولا مسولین راسخون هستن دوما شما که لطف میکنی و انگار سرور مدیران هم هستی اکثرا مدیران ایمیل و پل ارتباطی دارن و اون مدیرانی که ایمیل درج نکردن میتونی ازشون درخواست کنی چون گفتن بعضی از حرف ها راجع به مدیر تالاری در جایی که همه کاربران هستن زیاد خوب نیست...

یا علی

ببین برادر منhamed_yurdum شما شروع کننده ی بحث در محیط علنی بودی و آبروی مارو بردی و تهمت زدی، حالا آمدی جار میزنی که "در مورد تذکر به مدیران هم اولا مسولین راسخون هستن دوما شما که لطف میکنی و انگار سرور مدیران هم هستی اکثرا مدیران ایمیل و پل ارتباطی دارن و اون مدیرانی که ایمیل درج نکردن میتونی ازشون درخواست کنی چون گفتن بعضی از حرف ها راجع به مدیر تالاری در جایی که همه کاربران هستن زیاد خوب نیست..."     واقعاً خیلی آدم باحال و جالبی هستی!!! شما که بلد لالایی بخونی چرا خودت خوابت نمیبره عزیز دل؟!!!!  داری میگی مسئولین راسخون هستند و اکثر مدیران ایمیل دارند و فلان و فستار، بعد اونوقت خودت بجای اینکه بیای از من ایمیل بگیری یا به تالار تحت مدیریتم بیایی و اونجا انتقاد کنی، اینجا مطرح کردی!؟!؟!؟!؟همون جایی که به قول خودت همه کاربران هستن!!!

جنابhamed_yurdum حالا که بحث ها را به اینجا کشوندی باید در همین تالار تا آخرشم وایسی و من تا رسیدن به نتیجه مناسب ول کن ماجرا نیستم....

من هیچ گونه ادعایی از دین و مسلمونی ندارم، فقط شکسته پکسته یه سری اطلاعاتی دارم!! حالا شما هم از اطلاعات خودت که با عقلت هم مطابقت دارد برامون بگو....

در مورد حرف هایی مه به مدیر محترم تالار زدم به شما هیچگونه ربطی نداره و ایشون خودشون لطف کردند و با بنده در ارتباط بودند. شما هم لطف کن وکیل و وصی هیچ کاربر دیگری نباش. همه خودشون میتونند از خود دفاع کنند.

شما تومارتو بنویس و از هیچی نگران نباشو در مورد پست قبلم اگر هم جوابی نداری (که بعید میدونم داشته باشی) نمیخواد با این حرفها بهانه جویی کنی.

من همچنان منتظر پاسخ های شما به پست قبلم هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بحث کردن با شما جناب bivafa بی فایده هست. چون با همه درگیری داری ،اگه من میدونستم حرفام واقعا روت تاثیر داره کل بحث باز میکردم و یه چیزایی میگفتم ...

اول با برترین کاربر راسخون که مدیر چندین تالار و زیر تالار راسخون هست جر و بحثت شد و کل کارهای ارزشمند ایشان را زیر سوال بردی! بعدا چند روزه با دیگر مدیران و کاربران هی در جدال هستی ...تا چی بشه! مثلا می خواهی چیو ثابت کنی؟ که فعالیت میکنی یا مدیر فعالی هستی که به همه گیر میدی...

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

سه شنبه 16 خرداد 1391  3:44 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول hamed_yurdum

نقل قول bivafa

نقل قول hamed_yurdum

نقل قول bivafa

نقل قول hamed_yurdum

نقل قول qolameali

نقل قول bivafa

سلام دوست عزیز

با اجازه چندتا نکته را میخوام متذکر بشم : اول اینکه برای فوت امام معمولاً میگن "رحلت" و وفات را من بیشتر برای بانوان شنیده ام. حالا اینکه آیا فرقی میکند یا خیر را دقیقاً نمیدانم!

دوم با شوخی ای که در خط 3 و 4 کردی ، به اعتقاد من به ساحت مقدس امام علی(ع)و حضرت فاطمه(س) بی احترامی کردی....اینکه بگی مثلاً در روز مادر مردم طلا میخرند و در روز پدر جوراب شوخی بدی نیست، اما اینکه بگی که روز مادر طلا هدیه میده و بعدش جلوش داخل پرانتز ذکر کنی ولادت حضرت فاطمه و به همین شکل برای حضرت علی،کار جالبی نبود!

این پست من را نیز بعد از مطالعه غیرفعال کنید

موفق باشید

......................

..........

با سلام.

جناب bivafa من الان چند روزی هست میبینم با مدیران تالارها رفتارت زیاد خوب نیست ،هر چی میخواهی میگی ! همه رو ارشاد میکنی ،من نمیدونستم راسخون پلیس هم داره!

اگه قرار باشه به مدیری تذکر داده بشه راه داره ،نه اینکه بیا هر جا دلت خواست یه چیزایی بنویسی ....

اگر لحن بنده تند بود ببخشید ولی هر مدیری خوب بلده تالار خودشه مدیریت کنه.

علیک سلام ..

ابتدا میخواستم خوشنودی خودم را از اینکه کسانی هستند که حرف ها و بحث های بنده را زیر نظر داشته باشند و اشکالات را بگویند و باعث میشوند من قوی تر و بهتر بشوم اعلام بدارم!

و اما مدیرتالار گرامی تشکری هم از شما دارم بابت این نقد بی انصافانه و از روی غرضتون!!

با خوندن متن پستتون لحظاتی منو به خنده وا داشتی!! اون هم به دلیل تناقض گویی ها و سمت و سو گیریهای خاص و تابلویی که وجود داشت!!

شما خودت آمدی به من میگی "با مدیران تالارها رفتارت زیاد خوب نیست"میخواستم بگم فکر نکنم رفتارم هر چه که بوده بدتر از اینی که الان شما با من داشتید بوده باشه!!!               "هر چی میخواهی میگی"میخواستم بدونم منظور شما از این "هر چی" چیه؟؟؟ آیا امربه معروف و نهی از منکر در مسلک شما "هر چی" نامگذاری میشود؟؟؟!!!! اگر من هرچی میخواهم میگویم، شما نیز الان هر چه خواستید گفتید!!!!!              " همه رو ارشاد میکنی" اولاً که مگه ارشاد کردن ایرادی داره؟؟؟؟ اصلاً ارشاد و به نوعی همون امر به معروف نهی از منکر یکی از آموزه های دینی ما هستش،غیر از این است؟ !!! و ثانیاً شما فرمودید "همه " را ارشاد میکنید ،حالا بفرمایید ببینم اصلاً بنده مگر به خود شما چیزی گفتم که اینطوری میگی؟؟؟شاید با خیلی از مدیران بحث کرده باشم، اما خاطرم نیست با شما بحث(یا همون به قول خودتون ارشاد)کرده باشم!!!  راستی یه سوال :  آیا همین پست شما "ارشاد" کردنبنده نیست؟؟؟؟؟                "من نمیدونستم راسخون پلیس هم داره"

شما احتمالاً با وظایف یک پلیس آشناییت نداری که اینطوری میگی!!! اگه یکمی تحقیق کنی میبینی که یک پلیس(چه پلیس در جامعه چه پلیس های مجازی) به عنوان ضابط قانون هستند  و وظیفه ی آنها نظارت بر حسن اجرای قوانین و برخورد با قانون شکنان است(این اصل وظیفه ی ذاتی یک پلیس است،جزئیاتش بیشتری نیز دارد) حال من دوباره سوالم از جنابعالی اینجاست که بنده تابحال جزء انتقاد و پیشنهاد و نظر کدام چه کاری کرده ام به وظایف پلیس شباهت دارد که شما بنده را پلیس راسخون خوانده اید!!!؟؟؟

در مورد تذکر به مدیران هم شما لطف کن راهش رو بگو ! من تا انجایی که توانسته ام اگر مدیری تاپیک انتقاد،پیشنهاد در تالارش داشته است در همان جا پستم را مطرح کرده ام، در غیر این صورت در محل هایی مثل تالار روابط عمومی (که اکثر کاربران به طور پیوسته به آن سر میزنند) آن را گفته ام....حتی در مواردی سعی کرده ام غیر مستقیم و یا بدون درج نام کاربری پست بزنم تا خدایی نکرده مشکلی از این ناحیه پیش نیاد!

در مورد جمله ی آخرتون هم مجموع صحبت های بالا میتواند جواب خوبی به این جمله باشد!

یک مورد دیری هم بگم : تشکرهای پستتون کاملاً معنی دار میباشد و میشود از روی آن پی به خیلی از انگیزه های ایجاد این پست پی برد.... اماً از اونجایی که بنده اهل تهمت زنی نیستم هیچ اظهار نظری در این مورد نمیکنم و فقط اعلام میکنم که این تشکرها هیچ اهمیتی برایم ندارد و منم میتونم همین الان در عرض 2دقیقه بیش از 10تشکر جمع کنم.....

در پایان امیدوارم از پاسخ های اینجانب توجیه کافی شده باشید و از خداوند متعال بخواهید شما را بایت این تهمت ها مورد لطف و بخشش خودش قرار دهد.

مدیر گرامی اولا برا هر کدام از توضیحات که دادی منم باز کنم یه چیزایی بگم اون وقت باید یه تومار هم من بنویسم...و در آخر هم به هیچ نتیجه ای نخواهیم رسید چون شما جوری با کلمات بازی میکنی و  یه طوری حرف میزنی انگار فقط خودت از دین و مسلمانی یه چیزایی میدونی نمونه اش هم بالا هست که در مورد امر به معروف و امثال این این کلمات یه چیزایی گفتی یا در مورد مدیر این تالار جناب  qolamealiیه حرفهایی در موردش زدی که نباید میزدی چون قصد و نیت این مدیر اصلا توهین به ائمه اطهار نبود و شما به تفصیر خودتان یه چیزایی نوشتین که این کار شما باعث شد که مدیر تالار بیاد بگه من اشتباه کنم به مولا علی(ع) و حضرت فاطمه(س) جسارت کنم.
و همین کار شما باعث شد بنده یه چیزایی به شما بگم چون واقعا ناراحت کننده بود...

در مورد تذکر به مدیران هم اولا مسولین راسخون هستن دوما شما که لطف میکنی و انگار سرور مدیران هم هستی اکثرا مدیران ایمیل و پل ارتباطی دارن و اون مدیرانی که ایمیل درج نکردن میتونی ازشون درخواست کنی چون گفتن بعضی از حرف ها راجع به مدیر تالاری در جایی که همه کاربران هستن زیاد خوب نیست...

یا علی

ببین برادر منhamed_yurdum شما شروع کننده ی بحث در محیط علنی بودی و آبروی مارو بردی و تهمت زدی، حالا آمدی جار میزنی که "در مورد تذکر به مدیران هم اولا مسولین راسخون هستن دوما شما که لطف میکنی و انگار سرور مدیران هم هستی اکثرا مدیران ایمیل و پل ارتباطی دارن و اون مدیرانی که ایمیل درج نکردن میتونی ازشون درخواست کنی چون گفتن بعضی از حرف ها راجع به مدیر تالاری در جایی که همه کاربران هستن زیاد خوب نیست..."     واقعاً خیلی آدم باحال و جالبی هستی!!! شما که بلد لالایی بخونی چرا خودت خوابت نمیبره عزیز دل؟!!!!  داری میگی مسئولین راسخون هستند و اکثر مدیران ایمیل دارند و فلان و فستار، بعد اونوقت خودت بجای اینکه بیای از من ایمیل بگیری یا به تالار تحت مدیریتم بیایی و اونجا انتقاد کنی، اینجا مطرح کردی!؟!؟!؟!؟همون جایی که به قول خودت همه کاربران هستن!!!

جنابhamed_yurdum حالا که بحث ها را به اینجا کشوندی باید در همین تالار تا آخرشم وایسی و من تا رسیدن به نتیجه مناسب ول کن ماجرا نیستم....

من هیچ گونه ادعایی از دین و مسلمونی ندارم، فقط شکسته پکسته یه سری اطلاعاتی دارم!! حالا شما هم از اطلاعات خودت که با عقلت هم مطابقت دارد برامون بگو....

در مورد حرف هایی مه به مدیر محترم تالار زدم به شما هیچگونه ربطی نداره و ایشون خودشون لطف کردند و با بنده در ارتباط بودند. شما هم لطف کن وکیل و وصی هیچ کاربر دیگری نباش. همه خودشون میتونند از خود دفاع کنند.

شما تومارتو بنویس و از هیچی نگران نباشو در مورد پست قبلم اگر هم جوابی نداری (که بعید میدونم داشته باشی) نمیخواد با این حرفها بهانه جویی کنی.

من همچنان منتظر پاسخ های شما به پست قبلم هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بحث کردن با شما جناب bivafa بی فایده هست. چون با همه درگیری داری ،اگه من میدونستم حرفام واقعا روت تاثیر داره کل بحث باز میکردم و یه چیزایی میگفتم ...

اول با برترین کاربر راسخون که مدیر چندین تالار و زیر تالار راسخون هست جر و بحثت شد و کل کارهای ارزشمند ایشان را زیر سوال بردی! بعدا چند روزه با دیگر مدیران و کاربران هی در جدال هستی ...تا چی بشه! مثلا می خواهی چیو ثابت کنی؟ که فعالیت میکنی یا مدیر فعالی هستی که به همه گیر میدی...

شما بلد نیستی بحث کنی و کم آوردی حالا میخوای با این حرفا از زیرش در بری؟؟؟!!!

آمدی بحث رو شروع کردی و حالا هم باید برای تک تک اتهاماتی که زدی و جوابهای نقل قول کرده ی من پاسخ بدی.

اگر هم غیر از این باشه من موضوع رو از طریق مسئولین روابط عمومی برای برخورد با جنابعالی پیگیری میکنم.

بنده هر چه که باشم بهتر از شما و دوستان معلوم الحالتون هستم که تنها هنرتون در راسخون کپی پیست اخبار و مطالب سایر سایت ها در راسخون جهت افزایش امتیاز و حسنه و....هست.....!!!!!!!! این کار شما را با یه برنامه نویسی میشه به راحتی بسپاریم به سیستم تا به طور خودکار این کار را انجام بده تا دیگه شما به زحمت نیفتید.

آقا جان من الان نزدیک3ساله عضو سایتم و به طور مداوم و بی وقفه در ارتباط بودم و هیچگاه ارتباطم را قطع نکردم....این 500وخورده ای پست را هم که میبینی به جرأت میتونم ادعا کنم که حتی یک پست هجو و کپی شده و.... داخلش نیست و همش نوشته شده توسط خودم بوده و برای ارتقا و تعالی سایت راسخون!

اگر میخواستم به مانند شما و دوستانتون باشم تا الان میتوانستم بیش از 100هزار پست(از نوع بیهوده) ثبت کرده باشم که البته این کار را نکردم و نخواهم کرد چون اهل اینگونه کارهای بی ارزش نیستم!!!

شمایی که تاحالا از این چندهزار پستت حتی 100تای آن را خودت و با فکرت ننوشتی و همه ش را از اینور اونور آوردی حالا آمدی به منی که همیشه از فکر خودم استفاده میکنم و هدفم پیشرفت سایته ،اظهار فضل میکنی؟؟؟؟

شدیداً برات متاسفم و امیدوارم هر چه سریعتر راسخون موضع خودش را در قبال شما و سایر دوستان معلوم الحالتان مشخص کند......

سه شنبه 16 خرداد 1391  12:06 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

ضمن سلام و عرض ادب حضور کلیه کاربران و مدیران گرامی شرکت کننده در مباحث تالار

با توجه به موضوعات و مباحث انجام گرفته در پست های اخیر، توجه کلیه عزیزان را به موارد ذیل جلب نموده و خواهان ختم کامل مبحث اخیر پیش آمده می باشیم.

1-در صورت مشاهده هرگونه اشکال در پست های ارسالی به جهات مختلف از جمله نگارشی، کلامی، ادبی، دستور زبان، معنایی و مفهومی، کارشناسی و ... و تمایل به ابراز نظر در این رابطه، لازمست موارد ذیل دقیقا رعایت گردد:

الف: اطمینان کامل بر واردبودن اشکال مطرح شده و پرهیز از ایراد اشکالاتی که به جهات مختلف بخصوص کارشناسی وارد نمی باشد.

ب: در صورتی که اشکال مطروحه باعث خارج شدن از فضای گفتمان و مباحثه جاری و ایجاد بحث های سلسله مراتبی خارج از موازین و اصول تالار مربوطه گردد یا صلاح به طرح اشکال در فضای عمومی انجمن نباشد و مرتبط با مسائل شخصی مدیریت یا سایر نکات خصوصی تالار باشد، از درج آن خودداری و جهت درج انتقاد یا پیشنهاد در رابطه با اشکال یافت شده بدین ترتیب عمل گردد:(به صورت خصوصی از طریق پست الکترونیکی یا روش های دیگر با مدیریت تالار، مدیر ارشد انجمن ها از طریق پست الکترونیکی یا سایر روش های موجود، انتقادات و پیشنهادات تالار مربوطه، انتقادات و پیشنهادات تالار روابط عمومی)

د: سعی در برخورد معنایی و مفهومی با پستها شود و برآیند مفاهیم استنباط شده با در نظرگیری نگرش عرفی جامعه در رابطه با موضوع، مورد بررسی و انتقاد و پیشنهاد واقع شود و نه یک جمله یا لغت یا ترکیب گزینشی.

ه:طرح نظرات در رابطه با اشکال یافت شده باید در قالب پیشنهاد یا انتقاد صرف باشد و نه اعمال نظر و اصرار بر نظرات و انتظار در تحقق آنها.

2- پذیرش انتقادات سازنده و پیشنهادات با آغوش باز و سعی در بکارگیری آنها در راستای تعالی همه جانبه تالار تحت مدیریت با آگاهی از این نکته که پذیرش هر نوع انتقاد سازنده ای پلی است به سوی تعالی و پیشرفت.

3-رعایت ادب و احترام به حقوق متقابل افراد، تحت هر شرایطی الزامی است و پستهای ناقض این اصل، سریعا حذف خواهند شد.

4- در صورت مشاهده هرگونه مطلب و محتوای مخالف با موازین و فضای فرهنگی مذهبی علمی حاکم بر پرتال راسخون یا انتقاد و پیشنهاد سازنده ای که توسط مدیران تالارها بررسی و ترتیب اثر داده نمی شود، با روابط عمومی پرتال راسخون تماس برقرار نمائید.

سه شنبه 16 خرداد 1391  12:24 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 hamed_yurdum bivafa qolameali abdo_61
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول ravabet_rasekhoon

با سلام و تشکر از مدیر محترم ارشد انجمن ها

باید عرض کنم که با توجه به اتهامات بی پایه و اساس وارده بر بنده و زیر سوال بردن کل فعالیت هایم و بی ارزش نشون دادن آنها  ،هنوز حق دفاع و اعاده حیثیت را بر خود محفوظ میدانم.

اما به احترام جنابعالی که انسان فهیم و محترمی هستید و بخاطر پستی که درج کردید از ادامه ی پیگیری این موضوع صرف نظر مینمایم .

امیدوارم خداوند توفیق خدمت گذاری را به ما اعطا بفرماید و نیز بصیرتمان را افزایش دهد....انشاالله

سه شنبه 16 خرداد 1391  2:05 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول bivafa

با سلام و تشکر از مدیر محترم ارشد انجمن ها

باید عرض کنم که با توجه به اتهامات بی پایه و اساس وارده بر بنده و زیر سوال بردن کل فعالیت هایم و بی ارزش نشون دادن آنها  ،هنوز حق دفاع و اعاده حیثیت را بر خود محفوظ میدانم.

اما به احترام جنابعالی که انسان فهیم و محترمی هستید و بخاطر پستی که درج کردید از ادامه ی پیگیری این موضوع صرف نظر مینمایم .

امیدوارم خداوند توفیق خدمت گذاری را به ما اعطا بفرماید و نیز بصیرتمان را افزایش دهد....انشاالله

با سلام و تشکر

بنده از شما بسیار متشکرم که با مدیریت ارشد انجمن ها ارتباط بسیار خوبی برقرار نموده اید . امیدوارم همه ما عزیزان در برابر انتقادات و پیشنهادات ارائه شده منعطفتر بوده و باشیم . با این حال سعی و تلاش شما برای آرام نگه داشتن محیط انجمن ها بر ما پوشیده نیست . امیدوارم همه مدیران انجمن با هم همدل و یک هدف فعالیت داشته باشند تا سریعتر پله های ترقی را پشت سر بگذاریم .

سه شنبه 16 خرداد 1391  3:11 PM
تشکرات از این پست
bivafa nargese_montazer mehdi0014 qolameali hamed_yurdum
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

با توجه به موضوعات و مباحث انجام گرفته در پست های اخیر، توجه کلیه عزیزان را به موارد ذیل جلب نموده و خواهان ختم کامل مبحث اخیر پیش آمده می باشیم.

1-در صورت مشاهده هرگونه اشکال در پست های ارسالی به جهات مختلف از جمله نگارشی، کلامی، ادبی، دستور زبان، معنایی و مفهومی، کارشناسی و ... و تمایل به ابراز نظر در این رابطه، لازمست موارد ذیل دقیقا رعایت گردد:

الف: اطمینان کامل بر واردبودن اشکال مطرح شده و پرهیز از ایراد اشکالاتی که به جهات مختلف بخصوص کارشناسی وارد نمی باشد.

ب: در صورتی که اشکال مطروحه باعث خارج شدن از فضای گفتمان و مباحثه جاری و ایجاد بحث های سلسله مراتبی خارج از موازین و اصول تالار مربوطه گردد یا صلاح به طرح اشکال در فضای عمومی انجمن نباشد و مرتبط با مسائل شخصی مدیریت یا سایر نکات خصوصی تالار باشد، از درج آن خودداری و جهت درج انتقاد یا پیشنهاد در رابطه با اشکال یافت شده بدین ترتیب عمل گردد:(به صورت خصوصی از طریق پست الکترونیکی یا روش های دیگر با مدیریت تالار، مدیر ارشد انجمن ها از طریق پست الکترونیکی یا سایر روش های موجود، انتقادات و پیشنهادات تالار مربوطه، انتقادات و پیشنهادات تالار روابط عمومی)

د: سعی در برخورد معنایی و مفهومی با پستها شود و برآیند مفاهیم استنباط شده با در نظرگیری نگرش عرفی جامعه در رابطه با موضوع، مورد بررسی و انتقاد و پیشنهاد واقع شود و نه یک جمله یا لغت یا ترکیب گزینشی.

ه:طرح نظرات در رابطه با اشکال یافت شده باید در قالب پیشنهاد یا انتقاد صرف باشد و نه اعمال نظر و اصرار بر نظرات و انتظار در تحقق آنها.

2- پذیرش انتقادات سازنده و پیشنهادات با آغوش باز و سعی در بکارگیری آنها در راستای تعالی همه جانبه تالار تحت مدیریت با آگاهی از این نکته که پذیرش هر نوع انتقاد سازنده ای پلی است به سوی تعالی و پیشرفت.

3-رعایت ادب و احترام به حقوق متقابل افراد، تحت هر شرایطی الزامی است و پستهای ناقض این اصل، سریعا حذف خواهند شد.

4- در صورت مشاهده هرگونه مطلب و محتوای مخالف با موازین و فضای فرهنگی مذهبی علمی حاکم بر پرتال راسخون یا انتقاد و پیشنهاد سازنده ای که توسط مدیران تالارها بررسی و ترتیب اثر داده نمی شود، با روابط عمومی پرتال راسخون تماس برقرار نمائید.

............................................

سلام

از شما بخاطر نکات ارزشمندی که فرمودید بسیار سپاسگزارم.ضمنا از جناب bivafa و جناب hamed_yurdum بخاطر اینکه بحث را تمام کردند ممنونم.

سه شنبه 16 خرداد 1391  8:01 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala hamed_yurdum bivafa ravabet_rasekhoon
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

حالش خیلی عجیب بود فهمیدم با بقیه فرق میکنه
گفت : یه سوال دارم که خیلی جوابش برام مهمه
گفتم :چشم، اگه جوابشو بدونم، خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم
گفت: دارم میمیرم
گفتم: یعنی چی؟
گفت: یعنی دارم میمیرم دیگه
گفتم: دکتر دیگه ای، خارج از کشور؟
گفت: نه همه اتفاق نظر دارن، گفتن خارج هم کاری نمیشه کرد.
گفتم: خدا کریمه، انشالله که بهت سلامتی میده
با تعجب نگاه کرد و گفت: یعنی اگه من بمیرم، خدا کریم نیست؟
فهمیدم آدم فهمیده ایه و نمیشه گول مالید سرش
گفتم: راست میگی، حالا سوالت چیه؟
گفت: من از وقتی فهمیدم دارم میمیرم خیلی ناراحت شدم
از خونه بیرون نمیومدم، کارم شده بود تو اتاق موندن و غصه خوردن،
تا اینکه یه روز به خودم گفتم تا کی منتظر مرگ باشم،
خلاصه یه روز صبح از خونه زدم بیرون مثل همه شروع به کار کردم،
اما با مردم فرق داشتم، چون من قرار بود برم و انگار این حال منو کسی نداشت،
خیلی مهربون شدم، دیگه رفتارای غلط مردم خیلی اذیتم نمیکرد
با خودم میگفتم بذار دلشون خوش باشه که سر من کلاه گذاشتن، آخه من رفتنی ام و اونا انگار نه
سرتونو درد نیارم من کار میکردم اما حرص نداشتم
بین مردم بودم اما بهشون ظلم نمیکردم و دوستشون داشتم
الغرض اینکه این ماجرا منو آدم خوبی کرد و ناز و خوردنی شدم
حالا سوالم اینه که من به خاطر مرگ خوب شدم و آیا خدا این خوب شدن و قبول میکنه؟
گفتم: بله، اونجور که یادگرفتم و به نظرم میرسه آدما تا دم رفتن خوب شدنشون واسه خدا عزیزه
آرام آرام خدا حافظی کرد و تشکر
داشت میرفت
گفتم: راستی نگفتی چقدر وقت داری؟
گفت: معلوم نیست بین یک روز تا چند هزار روز!!!
یه چرتکه انداختم دیدم منم تقریبا همین قدرا وقت دارم. با تعجب گفتم: مگه بیماریت چیه؟
گفت: بیمار نیستم!
هم کفرم داشت در میومد وهم ازتعجب داشتم شاخ دار میشدم گفتم: پس چی؟
گفت: فهمیدم مردنیم،
رفتم دکتر گفتم: میتونید کاری کنید که نمیرم گفتن: نه گفتم: خارج چی؟ و باز گفتند : نه!
خلاصه ما رفتنی هستیم کی ش فرقی داره مگه؟
باز خندید و رفت و دل منو با خودش برد

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

چهارشنبه 17 خرداد 1391  12:33 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala ravabet_rasekhoon qolameali hamed_yurdum
maktub
maktub
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 4

سلام مجدد

دیروز یه پست زدم ولی امرور میبینم نیست!

خب شاید نتم قط شده بوده

چند روز قبل داشتم یه کلیپ میدیدم از استاد رائفی پور

اول این کلیپ ادرس این سایتو زده بود

ولی وقتی اومم تو سایت و همه بخش صوت و تصویرو زیرو رو کردم تو هیچ قسمتی سخنرانیای ایشون نبود!

میشه یکی کمک کنه و بگه از کدوم قسمت میدئوتم این سخنرانیا رو پیدا کنم

قبلا تو سایت بوده حذف شده؟یا کلا نبوده

ممنون میشم جواب بدید

پنج شنبه 18 خرداد 1391  3:18 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول maktub

سلام مجدد

دیروز یه پست زدم ولی امرور میبینم نیست!

خب شاید نتم قط شده بوده

چند روز قبل داشتم یه کلیپ میدیدم از استاد رائفی پور

اول این کلیپ ادرس این سایتو زده بود

ولی وقتی اومم تو سایت و همه بخش صوت و تصویرو زیرو رو کردم تو هیچ قسمتی سخنرانیای ایشون نبود!

میشه یکی کمک کنه و بگه از کدوم قسمت میدئوتم این سخنرانیا رو پیدا کنم

قبلا تو سایت بوده حذف شده؟یا کلا نبوده

ممنون میشم جواب بدید

................................................

سلام

دوست گرامی احتمالا صفحه ی سخنرانی های آقای رائفی پور در بخش صوت و فیلم سایت راسخون حذف شده است. چون بنده هم صفحه ی مورد نظر را پیدا نکردم.

شما می توانید سؤال خودتان را از مسئول محترم روابط عمومی سایت راسخون بپرسید.

به آدرس زیر مراجعه بفرمایید:

www.rasekhoon.net/forum/ThreadShow-538656-1.aspx

موفق باشید.

پنج شنبه 18 خرداد 1391  4:56 PM
تشکرات از این پست
maktub
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

سلام

دل من الان تنگه اما چیزی ندارم بگم!

بفرمایید تکلیف چیه!

بی شوخی

پنج شنبه 18 خرداد 1391  8:56 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام

بفرمایید تکلیف چیه!

بی شوخی

...............................

سلام

طرح صندلی داغ برای مدیران تالارها را به مسئول واحد انجمن ها گفته ام و ایشان موافقت کرده اند.فقط در مورد انتخاب مدیران که کدام یک زودتر روی این صندلی داغ بنشینند از ایشان سؤال کرده ام. و هنوز پاسخی دریافت نکرده ام. اگر ایشان ترتیب مدیران برای نشستن روی این صندلی را بگویند خیلی خوب می شود.

البته پیشنهاد بنده این بوده که اولین نفری که روی صندلی بنشیند خود مسئول محترم واحد انجمن ها باشد به هر حال منتظر پاسخ ایشان می مانم.

برای اینکه دل شما هم الان باز بشود یک سؤال دارم البته سؤال های فراوان را وقتی روی صندلی بنشینید خواهیم پرسید....!

چطوره که شما روحیه ای انتقادی نسبت به سایت راسخون دارید آیا به همین نسبت روحیه ی انتقاد پذیری هم دارید؟

پنج شنبه 18 خرداد 1391  10:22 PM
تشکرات از این پست
bivafa iman_karbala
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول qolameali

نقل قول bivafa

سلام

بفرمایید تکلیف چیه!

بی شوخی

...............................

سلام

طرح صندلی داغ برای مدیران تالارها را به مسئول واحد انجمن ها گفته ام و ایشان موافقت کرده اند.فقط در مورد انتخاب مدیران که کدام یک زودتر روی این صندلی داغ بنشینند از ایشان سؤال کرده ام. و هنوز پاسخی دریافت نکرده ام. اگر ایشان ترتیب مدیران برای نشستن روی این صندلی را بگویند خیلی خوب می شود.

البته پیشنهاد بنده این بوده که اولین نفری که روی صندلی بنشیند خود مسئول محترم واحد انجمن ها باشد به هر حال منتظر پاسخ ایشان می مانم.

برای اینکه دل شما هم الان باز بشود یک سؤال دارم البته سؤال های فراوان را وقتی روی صندلی بنشینید خواهیم پرسید....!

چطوره که شما روحیه ای انتقادی نسبت به سایت راسخون دارید آیا به همین نسبت روحیه ی انتقاد پذیری هم دارید؟

------------------------------

آقا غلامعلی سلام

خوبی؟ ببخشید اگه دیر جوابتونو میدم!

در مورد صندلی داغ آیا دقیقاً طرح خودت رو به روابط عمومی مطرح کردی؟ مثلاً این صندلی داغ در چه قالبی اجرا میشه؟ پرسش و پاسخ؟ آیا سؤالات رو آماده کردی؟

به نظرم قبل از اجرای این طرح باید این موارد معیین شده باشه و بعد انشاالله کار رو شروع کنی. منم حاضرم به عنوان نفر دوم رو صندلی داغتون بشینم امیدوارم زیاد داغ نباشه که بسوزیم!!

در مورد روحیه انتقاد پذیری والا خودمم نمیدونم دقیق!! اما فکر میکنم اگر انتقاد سازنده و موضوع آن وارد باشه و همچنین به لحاظ بیان دارای نزاکت و احترامات باشه، آره انتقادپذیر هم هستم

جمعه 19 خرداد 1391  12:23 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala qolameali
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

هر کجا سلطان بود، دورش سپاه و لشکر است
پس چرا سلطان خوبان بي سپاه و لشکر است
با خبر باشــيد اي چشم انتظاران ظهــــور
بهترين سلطان عالم از همه تنهاتر است

امام صادق(ع): اهل آسمان و زمين بوسيله ي ظهور او خوشحال مي شوند. پرندگان هوا
و ماهيان دريا نيز با ظهور او شادي مي کنند.
...
خدايا! درک دوران سبز ظهور دولت عشق را نصيب ما بگردان
آمين .

اللهم عجل لوليک الفرج

براي تعجيل در فرجش در اين لحظات عزيز (روز جمعه) صلوات

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

جمعه 19 خرداد 1391  1:46 AM
تشکرات از این پست
iman_karbala qolameali ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها