0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

با سلام

بهتره من دیگه همینجا بحث رو تموم کنم و الی این بحث سر دراز دارد، فقط به همین 2 جمله اکتفا کنم:(والی متوجه میشدین لحن من تند بوده یا بیوفا)

هر عملی عکس العملی دارد(قانون نیوتن)

و

نرود میخ آهنی در سنگ

شما که میفرمایین  من فقط یه تالار رو مدیریت میکنم پس چرا تو امور تالارهای دیگر دخالت میکنین؟

آقای qolamali اینجا رو توجه کنید=حالا من یه اشتباه کوچیکی کردم و یه پستی که تازه باید بیشتر از اینها هم تبلیغ بشه رو تو سه تالار زدم باید با من اینجوری صحبت کنه مگه قتل کردم؟پس لطفا آقای qolamali هیچ وقت یه طرفه به قاضی نرین.(به یه تالار دیگه دستور میدن)

بنابراین از مدیر تالار محترم تقاضا دارم که پست ایشون رو حذف بفرمایند تا برای خود و دیگران عبرتی بشه که یه پست رو تنها در یکجا ثبت نمایند(و آن هم مناسب ترین و مرتبط ترین تالار)

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوشنبه 15 خرداد 1391  12:51 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول hamed_yurdum

نقل قول qolameali

نقل قول bivafa

سلام دوست عزیز

با اجازه چندتا نکته را میخوام متذکر بشم : اول اینکه برای فوت امام معمولاً میگن "رحلت" و وفات را من بیشتر برای بانوان شنیده ام. حالا اینکه آیا فرقی میکند یا خیر را دقیقاً نمیدانم!

دوم با شوخی ای که در خط 3 و 4 کردی ، به اعتقاد من به ساحت مقدس امام علی(ع)و حضرت فاطمه(س) بی احترامی کردی....اینکه بگی مثلاً در روز مادر مردم طلا میخرند و در روز پدر جوراب شوخی بدی نیست، اما اینکه بگی که روز مادر طلا هدیه میده و بعدش جلوش داخل پرانتز ذکر کنی ولادت حضرت فاطمه و به همین شکل برای حضرت علی،کار جالبی نبود!

این پست من را نیز بعد از مطالعه غیرفعال کنید

موفق باشید

......................

..........

با سلام.

جناب bivafa من الان چند روزی هست میبینم با مدیران تالارها رفتارت زیاد خوب نیست ،هر چی میخواهی میگی ! همه رو ارشاد میکنی ،من نمیدونستم راسخون پلیس هم داره!

اگه قرار باشه به مدیری تذکر داده بشه راه داره ،نه اینکه بیا هر جا دلت خواست یه چیزایی بنویسی ....

اگر لحن بنده تند بود ببخشید ولی هر مدیری خوب بلده تالار خودشه مدیریت کنه.

علیک سلام ..

ابتدا میخواستم خوشنودی خودم را از اینکه کسانی هستند که حرف ها و بحث های بنده را زیر نظر داشته باشند و اشکالات را بگویند و باعث میشوند من قوی تر و بهتر بشوم اعلام بدارم!

و اما مدیرتالار گرامی تشکری هم از شما دارم بابت این نقد بی انصافانه و از روی غرضتون!!

با خوندن متن پستتون لحظاتی منو به خنده وا داشتی!! اون هم به دلیل تناقض گویی ها و سمت و سو گیریهای خاص و تابلویی که وجود داشت!!

شما خودت آمدی به من میگی "با مدیران تالارها رفتارت زیاد خوب نیست"میخواستم بگم فکر نکنم رفتارم هر چه که بوده بدتر از اینی که الان شما با من داشتید بوده باشه!!!               "هر چی میخواهی میگی"میخواستم بدونم منظور شما از این "هر چی" چیه؟؟؟ آیا امربه معروف و نهی از منکر در مسلک شما "هر چی" نامگذاری میشود؟؟؟!!!! اگر من هرچی میخواهم میگویم، شما نیز الان هر چه خواستید گفتید!!!!!              " همه رو ارشاد میکنی" اولاً که مگه ارشاد کردن ایرادی داره؟؟؟؟ اصلاً ارشاد و به نوعی همون امر به معروف نهی از منکر یکی از آموزه های دینی ما هستش،غیر از این است؟ !!! و ثانیاً شما فرمودید "همه " را ارشاد میکنید ،حالا بفرمایید ببینم اصلاً بنده مگر به خود شما چیزی گفتم که اینطوری میگی؟؟؟شاید با خیلی از مدیران بحث کرده باشم، اما خاطرم نیست با شما بحث(یا همون به قول خودتون ارشاد)کرده باشم!!!  راستی یه سوال :  آیا همین پست شما "ارشاد" کردنبنده نیست؟؟؟؟؟                "من نمیدونستم راسخون پلیس هم داره"

شما احتمالاً با وظایف یک پلیس آشناییت نداری که اینطوری میگی!!! اگه یکمی تحقیق کنی میبینی که یک پلیس(چه پلیس در جامعه چه پلیس های مجازی) به عنوان ضابط قانون هستند  و وظیفه ی آنها نظارت بر حسن اجرای قوانین و برخورد با قانون شکنان است(این اصل وظیفه ی ذاتی یک پلیس است،جزئیاتش بیشتری نیز دارد) حال من دوباره سوالم از جنابعالی اینجاست که بنده تابحال جزء انتقاد و پیشنهاد و نظر کدام چه کاری کرده ام به وظایف پلیس شباهت دارد که شما بنده را پلیس راسخون خوانده اید!!!؟؟؟

در مورد تذکر به مدیران هم شما لطف کن راهش رو بگو ! من تا انجایی که توانسته ام اگر مدیری تاپیک انتقاد،پیشنهاد در تالارش داشته است در همان جا پستم را مطرح کرده ام، در غیر این صورت در محل هایی مثل تالار روابط عمومی (که اکثر کاربران به طور پیوسته به آن سر میزنند) آن را گفته ام....حتی در مواردی سعی کرده ام غیر مستقیم و یا بدون درج نام کاربری پست بزنم تا خدایی نکرده مشکلی از این ناحیه پیش نیاد!

در مورد جمله ی آخرتون هم مجموع صحبت های بالا میتواند جواب خوبی به این جمله باشد!

یک مورد دیری هم بگم : تشکرهای پستتون کاملاً معنی دار میباشد و میشود از روی آن پی به خیلی از انگیزه های ایجاد این پست پی برد.... اماً از اونجایی که بنده اهل تهمت زنی نیستم هیچ اظهار نظری در این مورد نمیکنم و فقط اعلام میکنم که این تشکرها هیچ اهمیتی برایم ندارد و منم میتونم همین الان در عرض 2دقیقه بیش از 10تشکر جمع کنم.....

در پایان امیدوارم از پاسخ های اینجانب توجیه کافی شده باشید و از خداوند متعال بخواهید شما را بایت این تهمت ها مورد لطف و بخشش خودش قرار دهد.

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

دوشنبه 15 خرداد 1391  1:20 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول mahmoodsafari

با سلام

بهتره من دیگه همینجا بحث رو تموم کنم و الی این بحث سر دراز دارد، فقط به همین 2 جمله اکتفا کنم:(والی متوجه میشدین لحن من تند بوده یا بیوفا)

و

نرود میخ آهنی در سنگ

شما که میفرمایین  من فقط یه تالار رو مدیریت میکنم پس چرا تو امور تالارهای دیگر دخالت میکنین؟

آقای qolamali اینجا رو توجه کنید=حالا من یه اشتباه کوچیکی کردم و یه پستی که تازه باید بیشتر از اینها هم تبلیغ بشه رو تو سه تالار زدم باید با من اینجوری صحبت کنه مگه قتل کردم؟پس لطفا آقای qolamali هیچ وقت یه طرفه به قاضی نرین.(به یه تالار دیگه دستور میدن)

بنابراین از مدیر تالار محترم تقاضا دارم که پست ایشون رو حذف بفرمایند تا برای خود و دیگران عبرتی بشه که یه پست رو تنها در یکجا ثبت نمایند(و آن هم مناسب ترین و مرتبط ترین تالار)

علیکم السلام

این کلمه ی "و الی" چیست؟ آیا منظورتون همون " و الّا " هست؟

والا ما که از جواب شما چیزی نفهمیدیم!! ظاهراً بجای پذیرش خطای خود در تهمت به این جانب قصد فرافکنی دارید!!

من دخالتی در هیچ تالاری غیر از تالارهای خودم نداشتم زیرا اصلاً هرمی جهت دخالت ندارم . اگر حرفی را بنده به مدیری زده ام از بخاطر بحث های همکاری مابین خودمون بوده است( و اصولاً بنده دوست ندارم که بحث های درونی خودم و سایر مدیران به صورت پست و عمومی قرار بگیرد، اما از آنجایی که راسخون هنوز صندوق پیام خصوصی ندارد مجبور به این کار میشوم) اگر بنده به مدیر تالار محترمqolamali حرفی را زدم، فقط به پیشنهاد بوده(حالا هرچند ممکنه لحنم کمی تند بوده باشه-که از این بایت هم معذرت میخوام) اما هیچگونه نمیتوانم اعمال تغییرات و حذف پست شما را بکنم.

این ضمن این است که شما بر اساس مقررات پست نزده بودید (یعنی همین که یک پست را در 3تالار مختلف زدید) و از آنجایی که ممکن بود سایر مدیران از این موضوع اطلاعی نداشته باشند(زیرا اگر خودشون اطلاع پیدا میکردند احتمالاً اقدام به حذف پستتون میکردند)بنده بهشون اطلاع دادم تا تصمیم مقتضی را در این باره بگیرند! همین فقط!

دوشنبه 15 خرداد 1391  1:35 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

نقل قول bivafa

نقل قول hamed_yurdum

نقل قول qolameali

نقل قول bivafa

سلام دوست عزیز

با اجازه چندتا نکته را میخوام متذکر بشم : اول اینکه برای فوت امام معمولاً میگن "رحلت" و وفات را من بیشتر برای بانوان شنیده ام. حالا اینکه آیا فرقی میکند یا خیر را دقیقاً نمیدانم!

دوم با شوخی ای که در خط 3 و 4 کردی ، به اعتقاد من به ساحت مقدس امام علی(ع)و حضرت فاطمه(س) بی احترامی کردی....اینکه بگی مثلاً در روز مادر مردم طلا میخرند و در روز پدر جوراب شوخی بدی نیست، اما اینکه بگی که روز مادر طلا هدیه میده و بعدش جلوش داخل پرانتز ذکر کنی ولادت حضرت فاطمه و به همین شکل برای حضرت علی،کار جالبی نبود!

موفق باشید

......................

..........

با سلام.

جناب bivafa من الان چند روزی هست میبینم با مدیران تالارها رفتارت زیاد خوب نیست ،هر چی میخواهی میگی ! همه رو ارشاد میکنی ،من نمیدونستم راسخون پلیس هم داره!

اگه قرار باشه به مدیری تذکر داده بشه راه داره ،نه اینکه بیا هر جا دلت خواست یه چیزایی بنویسی ....

علیک سلام ..

ابتدا میخواستم خوشنودی خودم را از اینکه کسانی هستند که حرف ها و بحث های بنده را زیر نظر داشته باشند و اشکالات را بگویند و باعث میشوند من قوی تر و بهتر بشوم اعلام بدارم!

و اما مدیرتالار گرامی تشکری هم از شما دارم بابت این نقد بی انصافانه و از روی غرضتون!!

با خوندن متن پستتون لحظاتی منو به خنده وا داشتی!! اون هم به دلیل تناقض گویی ها و سمت و سو گیریهای خاص و تابلویی که وجود داشت!!

شما خودت آمدی به من میگی "با مدیران تالارها رفتارت زیاد خوب نیست"میخواستم بگم فکر نکنم رفتارم هر چه که بوده بدتر از اینی که الان شما با من داشتید بوده باشه!!!               "هر چی میخواهی میگی"میخواستم بدونم منظور شما از این "هر چی" چیه؟؟؟ آیا امربه معروف و نهی از منکر در مسلک شما "هر چی" نامگذاری میشود؟؟؟!!!! اگر من هرچی میخواهم میگویم، شما نیز الان هر چه خواستید گفتید!!!!!              " همه رو ارشاد میکنی" اولاً که مگه ارشاد کردن ایرادی داره؟؟؟؟ اصلاً ارشاد و به نوعی همون امر به معروف نهی از منکر یکی از آموزه های دینی ما هستش،غیر از این است؟ !!! و ثانیاً شما فرمودید "همه " را ارشاد میکنید ،حالا بفرمایید ببینم اصلاً بنده مگر به خود شما چیزی گفتم که اینطوری میگی؟؟؟شاید با خیلی از مدیران بحث کرده باشم، اما خاطرم نیست با شما بحث(یا همون به قول خودتون ارشاد)کرده باشم!!!  راستی یه سوال :  آیا همین پست شما "ارشاد" کردنبنده نیست؟؟؟؟؟                "من نمیدونستم راسخون پلیس هم داره"

شما احتمالاً با وظایف یک پلیس آشناییت نداری که اینطوری میگی!!! اگه یکمی تحقیق کنی میبینی که یک پلیس(چه پلیس در جامعه چه پلیس های مجازی) به عنوان ضابط قانون هستند  و وظیفه ی آنها نظارت بر حسن اجرای قوانین و برخورد با قانون شکنان است(این اصل وظیفه ی ذاتی یک پلیس است،جزئیاتش بیشتری نیز دارد) حال من دوباره سوالم از جنابعالی اینجاست که بنده تابحال جزء انتقاد و پیشنهاد و نظر کدام چه کاری کرده ام به وظایف پلیس شباهت دارد که شما بنده را پلیس راسخون خوانده اید!!!؟؟؟

در مورد تذکر به مدیران هم شما لطف کن راهش رو بگو ! من تا انجایی که توانسته ام اگر مدیری تاپیک انتقاد،پیشنهاد در تالارش داشته است در همان جا پستم را مطرح کرده ام، در غیر این صورت در محل هایی مثل تالار روابط عمومی (که اکثر کاربران به طور پیوسته به آن سر میزنند) آن را گفته ام....حتی در مواردی سعی کرده ام غیر مستقیم و یا بدون درج نام کاربری پست بزنم تا خدایی نکرده مشکلی از این ناحیه پیش نیاد!

در مورد جمله ی آخرتون هم مجموع صحبت های بالا میتواند جواب خوبی به این جمله باشد!

یک مورد دیری هم بگم : تشکرهای پستتون کاملاً معنی دار میباشد و میشود از روی آن پی به خیلی از انگیزه های ایجاد این پست پی برد.... اماً از اونجایی که بنده اهل تهمت زنی نیستم هیچ اظهار نظری در این مورد نمیکنم و فقط اعلام میکنم که این تشکرها هیچ اهمیتی برایم ندارد و منم میتونم همین الان در عرض 2دقیقه بیش از 10تشکر جمع کنم.....

در پایان امیدوارم از پاسخ های اینجانب توجیه کافی شده باشید و از خداوند متعال بخواهید شما را بایت این تهمت ها مورد لطف و بخشش خودش قرار دهد.

مدیر گرامی اولا برا هر کدام از توضیحات که دادی منم باز کنم یه چیزایی بگم اون وقت باید یه تومار هم من بنویسم...و در آخر هم به هیچ نتیجه ای نخواهیم رسید چون شما جوری با کلمات بازی میکنی و  یه طوری حرف میزنی انگار فقط خودت از دین و مسلمانی یه چیزایی میدونی نمونه اش هم بالا هست که در مورد امر به معروف و امثال این این کلمات یه چیزایی گفتی یا در مورد مدیر این تالار جناب  qolamealiیه حرفهایی در موردش زدی که نباید میزدی چون قصد و نیت این مدیر اصلا توهین به ائمه اطهار نبود و شما به تفصیر خودتان یه چیزایی نوشتین که این کار شما باعث شد که مدیر تالار بیاد بگه من اشتباه کنم به مولا علی(ع) و حضرت فاطمه(س) جسارت کنم.
و همین کار شما باعث شد بنده یه چیزایی به شما بگم چون واقعا ناراحت کننده بود...

در مورد تذکر به مدیران هم اولا مسولین راسخون هستن دوما شما که لطف میکنی و انگار سرور مدیران هم هستی اکثرا مدیران ایمیل و پل ارتباطی دارن و اون مدیرانی که ایمیل درج نکردن میتونی ازشون درخواست کنی چون گفتن بعضی از حرف ها راجع به مدیر تالاری در جایی که همه کاربران هستن زیاد خوب نیست...

یا علی

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 15 خرداد 1391  2:57 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول samsam

با سلام

اشتباهه! 

اشتباه نشه ها! چهلمین پست و 21 مین موضوعی که در انجمن های راسخون زده شده...

جواب بعدی....

...................................

سلام

اینجوری که خیلی سخته...!! خیلی وقت می بره تا بخواهیم چهلمین پست و بیست و یکمین موضوع در انجمن های راسخون رو پیدا کنیم...!

عجب سؤالی می پرسی ها.......!

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

دوشنبه 15 خرداد 1391  3:28 PM
تشکرات از این پست
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1

بلاخره هر کی باشه یه غلت املایی از زیر دستش در میره مثل خود شما که ساختار جمله سازیتون اشتباهه.

ضمنا چون فعلا میبینم با افراد دیگری درگیر هستین بحث رو ادامه نمیدم و به بحث شما با دیگران را نگاه میکنم.

دوشنبه 15 خرداد 1391  3:31 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول lilian62

سلام

منم یه جورایی معلمم! 

گاهی واقعا از درس نخوندن بچه ها عصبانی میشم

از اینکه چرا من اینقدر برای اونها تلاش میکنم و اونها اصلا عین خیالشون نیست

هیچ وقت یادم نمیاد سر کلاس داد زده باشم، چون یادمه خود منم زیاد درس خون نبودم . میدونم بالاخره یه روز اونها هم مثل من میشن و از درس نخوندن شاگرداشون حرص میخورن

ولی عجب شغل سخت و قشنگی داریم. شغل که نیست! عشقه 

...................................

سلام

معلمی شغل انبیاء است.

انشالله موفق باشید.

دوشنبه 15 خرداد 1391  3:39 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام مجدد

مدیر تالار گرامی در مورد رحلت یا وفات باید بگم با جستجویی که بنده داشتم،اولاً حتی یک مورد در سایت ها به کار بردن واژه ی وفات را در مورد حضرت امام(ره)مشاهده نکردم و همه از واژه ذحلت استفاده کرده بودند. ثانیاً با جستجویی که در مورد معانی این 2کلمه داشتم، وفات اصولاً به "حالت از دنیا رفتن" میگویند،لذا هرنوع مرگی را میتوان وفات گفت(لینک). اما رحلت در لغت به معنای "کوچ کردن و رفتن و سفر کردن و راهی شدن" میباشد. به نظر من وقتی میگوییم رحلت یه جورایی داریم میگیم که شخصی که مرحوم شده، از دنیایی که در اون قرار داشت به دنیای دیگری کوچ کرده و این در حالی است که او نمرده است(تنها از این دنیا رفته) و حال من هدف استفاده  این واژه برای حضرت امام  رو تاکید بر حفظ کرامت و بزرگیمیدانم.....بیشتر از این قادر به توضیح نیستم ،اما قضیه و دلیلش برای خودم جا افتاده، امیدوارم برای شما هم همینطور شده باشه!

در مورد شوخی هم بنده خدایی نکرده تهمتی نخواستم بزنم...میدانم که شخص بزرگوار جنابعالی همچین هدفی نداری و نداشتی، اما اینطور به نظرم میآمد که ناخواسته بی احترامی انجام شده....هنوزم معتقدم گره زدن این شوخی با نام اهل بیت(ع) کار درستی نیست ......این بحث های هدیه دادن های روز مادر و پدر به این شکل و توجه به کمیت آن(مثال طلا /جوراب و....) نشان از سطحی نگری ما در سال های اخیر میباشد (که دلیل دقیقش را هم نمیدانم)خیلی تأسف داره که مردم ما بجای توجه به عمق معنویات و ایجاد پیوند های روحی در خانواده ها به فکر موارد بی ارزش شده اند....

بگذریم از بحث خارج نشویم..... در کل درمورد موضوع وفات و رحلت شاید زیاد  مهم نباشه، اما در مورد اسم ائمه اطهار(ع)اصلاً نپسندیدم و فکر کنم نظر یه کارشناس مذهبی  هم همین باشه!

در هر صورت شما که هیچکدام از نظرات بنده را قبول نکردی و از این بابت ممنونم.

موفق باشید

...................................................

سلام

با توجه به همین " لینک " که خود شما معرفی کرده اید پاسخ تان را می دهم.

در اوایل مطلبی که در لینک مورد نظر وجود دارد نوشته شده است که :

برای مثال: هرچند در مورد به شهادت رسیدن امیرالمؤمنین‌علیه‌السّلام، حضرت امام حسین‌علیه‌السّلام، جناب جعفر طیّار و زید بن حارثه هیچ شک و تردیدی وجود ندارد؛ در عین حال، برای اشاره به درگذشت ایشان، می‌توان از لغت «وفات» نیز استفاده نمود.

همانطور که مشاهده می کنید مطلب فوق از کلمه ی " وفات " برای مردان (امیرالمؤمنین‌علیه‌السّلام، حضرت امام حسین‌علیه‌السّلام، جناب جعفر طیّار و زید بن حارثه) استفاده کرده است.

علاوه بر آن در کتاب(جلوه حق ، حضرت آیت الله العظمی امام خمینی رحمة الله علیه) بخشی با عنوان (خواب آیت الله گلپایگانی و وفات امام خمینی)وجود دارد که از کلمه ی " وفات " برای امام خمینی استفاده کرده است. شما می توانید به این " لینک " که در سایت راسخون هم می باشد مراجعه بفرمایید.

باز تأکید می کنم که به نظر بنده هم می توان از کلمه " رحلت " و هم از کلمه " وفات " برای مردان استفاده کرد.

در مورد آن شوخی هم بنده پاسختان را قبلا داده ام.و در این مورد دیگر وارد نمی شوم.

با تشکر

دوشنبه 15 خرداد 1391  4:39 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول mahmoodsafari

با سلام

و

نرود میخ آهنی در سنگ

......................................

سلام

بنده کی و چه موقع  یه طرفه به خونه قاضی رفتم؟ کدام پست ایشان را حذف کنم؟ کمی واضح تر صحبت بفرمایید.

دوشنبه 15 خرداد 1391  5:15 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

نقل قول lilian62

سلام

منم یه جورایی معلمم! 

گاهی واقعا از درس نخوندن بچه ها عصبانی میشم

از اینکه چرا من اینقدر برای اونها تلاش میکنم و اونها اصلا عین خیالشون نیست

هیچ وقت یادم نمیاد سر کلاس داد زده باشم، چون یادمه خود منم زیاد درس خون نبودم . میدونم بالاخره یه روز اونها هم مثل من میشن و از درس نخوندن شاگرداشون حرص میخورن

ولی عجب شغل سخت و قشنگی داریم. شغل که نیست! عشقه 

با سلام.

در مورد شغل معلمی می خوام چند سخن از بزرگان و ائمه اطهار نقل کنم و این سخنان را تقدیم میکنم به تمامی همکاران عزیزم...

حضرت امام جعفر صادق (ع)  در رابطه با مقام ومنزلت معلم می فرمایند:

«هنگامي که روز قيامت شود، خداوند تمام انسان ها را جمع مي کند و چون ترازوي اعمال نهاده شد و خون شهيدان را با مرکب قلم عالمان و معلمان بسنجند، ارزش مرکب آنان بر خون شهيدان فزوني خواهد داشت ». اين ارزش بدان جهت است که شهيدان در ساية علم و تربيت معلمان  و تعليم شايستة آنان به خدا راه يافته و لياقت شهادت نصيبشان شده است.

معلمي شغل نيست؛ معلمي عشق است. اگر به عنوان شغل انتخابش کرده اي، رهايش کن و اگر عشق توست مبارکت باد.

(شهید رجایی )

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

دوشنبه 15 خرداد 1391  5:21 PM
تشکرات از این پست
qolameali mehdi0014
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

سلام

جناب bivafa و جناب hamed_yurdum خواهشمندم گفتگوهای شما همراه با حفظ احترام طرفین باشد و از بکار بردن جملاتی که باعث آزرده خاطر شدن یکدیگر می شود بپرهیزید.

از همکاری شما مدیران محترم بسیار سپاسگزارم.

دوشنبه 15 خرداد 1391  5:53 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 hamed_yurdum iman_karbala bivafa
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1

با سلام

دوست عزیز 3 پست آخر منو بخونین.

یه وقت اشتباه نشه اون دو جمله ی آخر رو من نگفتم bivafa گفته که یعنی پست منو از روی یه تالاری که به bivafa ربط هم نداشت بردارن.

لطفا درست 3 پست آخر رو بخونید،من خدمت شما ارادت دارم و جسارت نمی کنم. طرف حساب من bivafa است.

دوشنبه 15 خرداد 1391  6:09 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول mahmoodsafari

با سلام

دوست عزیز 3 پست آخر منو بخونین.

یه وقت اشتباه نشه اون دو جمله ی آخر رو من نگفتم bivafa گفته که یعنی پست منو از روی یه تالاری که به bivafa ربط هم نداشت بردارن.

لطفا درست 3 پست آخر رو بخونید،من خدمت شما ارادت دارم و جسارت نمی کنم. طرف حساب من bivafa است.

.......................................................

سلام

بله منظورتون رو حالا متوجه شدم. یک نکته ای هم می خواستم خدمتتون عرض کنم که لطف بفرمایید اگر با کاربری گفتگو می کنید از گزینه ی " نقل قول " استفاده کنید تا مخاطب شما مشخص شود.

پیشاپیش از همکاری شما متشکرم.

دوشنبه 15 خرداد 1391  9:58 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول hamed_yurdum

نقل قول bivafa

نقل قول hamed_yurdum

نقل قول qolameali

نقل قول bivafa

سلام دوست عزیز

موفق باشید

......................

..........

با سلام.

علیک سلام ..

مدیر گرامی اولا برا هر کدام از توضیحات که دادی منم باز کنم یه چیزایی بگم اون وقت باید یه تومار هم من بنویسم...و در آخر هم به هیچ نتیجه ای نخواهیم رسید چون شما جوری با کلمات بازی میکنی و  یه طوری حرف میزنی انگار فقط خودت از دین و مسلمانی یه چیزایی میدونی نمونه اش هم بالا هست که در مورد امر به معروف و امثال این این کلمات یه چیزایی گفتی یا در مورد مدیر این تالار جناب  qolamealiیه حرفهایی در موردش زدی که نباید میزدی چون قصد و نیت این مدیر اصلا توهین به ائمه اطهار نبود و شما به تفصیر خودتان یه چیزایی نوشتین که این کار شما باعث شد که مدیر تالار بیاد بگه من اشتباه کنم به مولا علی(ع) و حضرت فاطمه(س) جسارت کنم.
و همین کار شما باعث شد بنده یه چیزایی به شما بگم چون واقعا ناراحت کننده بود...

در مورد تذکر به مدیران هم اولا مسولین راسخون هستن دوما شما که لطف میکنی و انگار سرور مدیران هم هستی اکثرا مدیران ایمیل و پل ارتباطی دارن و اون مدیرانی که ایمیل درج نکردن میتونی ازشون درخواست کنی چون گفتن بعضی از حرف ها راجع به مدیر تالاری در جایی که همه کاربران هستن زیاد خوب نیست...

یا علی

ببین برادر منhamed_yurdum شما شروع کننده ی بحث در محیط علنی بودی و آبروی مارو بردی و تهمت زدی، حالا آمدی جار میزنی که "در مورد تذکر به مدیران هم اولا مسولین راسخون هستن دوما شما که لطف میکنی و انگار سرور مدیران هم هستی اکثرا مدیران ایمیل و پل ارتباطی دارن و اون مدیرانی که ایمیل درج نکردن میتونی ازشون درخواست کنی چون گفتن بعضی از حرف ها راجع به مدیر تالاری در جایی که همه کاربران هستن زیاد خوب نیست..."     واقعاً خیلی آدم باحال و جالبی هستی!!! شما که بلد لالایی بخونی چرا خودت خوابت نمیبره عزیز دل؟!!!!  داری میگی مسئولین راسخون هستند و اکثر مدیران ایمیل دارند و فلان و فستار، بعد اونوقت خودت بجای اینکه بیای از من ایمیل بگیری یا به تالار تحت مدیریتم بیایی و اونجا انتقاد کنی، اینجا مطرح کردی!؟!؟!؟!؟همون جایی که به قول خودت همه کاربران هستن!!!

جنابhamed_yurdum حالا که بحث ها را به اینجا کشوندی باید در همین تالار تا آخرشم وایسی و من تا رسیدن به نتیجه مناسب ول کن ماجرا نیستم....

من هیچ گونه ادعایی از دین و مسلمونی ندارم، فقط شکسته پکسته یه سری اطلاعاتی دارم!! حالا شما هم از اطلاعات خودت که با عقلت هم مطابقت دارد برامون بگو....

در مورد حرف هایی مه به مدیر محترم تالار زدم به شما هیچگونه ربطی نداره و ایشون خودشون لطف کردند و با بنده در ارتباط بودند. شما هم لطف کن وکیل و وصی هیچ کاربر دیگری نباش. همه خودشون میتونند از خود دفاع کنند.

شما تومارتو بنویس و از هیچی نگران نباشو در مورد پست قبلم اگر هم جوابی نداری (که بعید میدونم داشته باشی) نمیخواد با این حرفها بهانه جویی کنی.

من همچنان منتظر پاسخ های شما به پست قبلم هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سه شنبه 16 خرداد 1391  1:47 AM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول qolameali

نقل قول bivafa

...................................................

سلام

با توجه به همین " لینک " که خود شما معرفی کرده اید پاسخ تان را می دهم.

در اوایل مطلبی که در لینک مورد نظر وجود دارد نوشته شده است که :

برای مثال: هرچند در مورد به شهادت رسیدن امیرالمؤمنین‌علیه‌السّلام، حضرت امام حسین‌علیه‌السّلام، جناب جعفر طیّار و زید بن حارثه هیچ شک و تردیدی وجود ندارد؛ در عین حال، برای اشاره به درگذشت ایشان، می‌توان از لغت «وفات» نیز استفاده نمود.

همانطور که مشاهده می کنید مطلب فوق از کلمه ی " وفات " برای مردان (امیرالمؤمنین‌علیه‌السّلام، حضرت امام حسین‌علیه‌السّلام، جناب جعفر طیّار و زید بن حارثه) استفاده کرده است.

علاوه بر آن در کتاب(جلوه حق ، حضرت آیت الله العظمی امام خمینی رحمة الله علیه) بخشی با عنوان (خواب آیت الله گلپایگانی و وفات امام خمینی)وجود دارد که از کلمه ی " وفات " برای امام خمینی استفاده کرده است. شما می توانید به این " لینک " که در سایت راسخون هم می باشد مراجعه بفرمایید.

باز تأکید می کنم که به نظر بنده هم می توان از کلمه " رحلت " و هم از کلمه " وفات " برای مردان استفاده کرد.

در مورد آن شوخی هم بنده پاسختان را قبلا داده ام.و در این مورد دیگر وارد نمی شوم.

با تشکر

سلام خدمت مدیر گرامی

باید عرض کنم که در مورد وفات همونطور که گفته بودم استفاده از آن به هیچ وجه از لحاظ معناشناسی غلط یا اشتباه نیست، فقط تنها موضوعی که هست اینه که بین وفات و رحلت ،کلمه ی رحلت بهتر و مناسب تر و در خور شأن تر است! مل حرف و منظور من همین بود

و اما در مورد شوخی... اولاً که در پاسخ کاربری که اظهار نظر فرموده بود یاز هم مجدداً باید بگم بنده در حسن نیت شما تردیدی ندارم، اما از نقطه نظر اعتقادی من کمی کج سلیقکی کردید که البته خودتان این مورد را نپذیرفتید.

با این حال از شما کمال سپاسگذاری را دارم.

سه شنبه 16 خرداد 1391  1:56 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها