0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

نقل قول qolameali

سلام بر همه ی دوستان

پیشاپیش سالروز وفات حضرت امام خمینی(ره) را تسلیت عرض می نمایم. و همچنین یک تبریک هم بمناسبت ولادت امیرالمومنین علی(ع) می گویم.

در این روز ها می دانیم که طلا فروشی ها خلوت و بازار جوراب فروشی ها بسیار داغ است. هروقت روز ولادت حضرت فاطمه(س) می آید همه ی خانم ها راجع به طلا و جواهر صحبت می کنند ولی به این روز که می رسد(ولادت امیرالمومنین(ع) و روز پدر) همه از جوراب صحبت می کنند.

نمی دانم چرا اینقدر جوراب اهمیت پیدا می کند...!! تازه جالب اینجاست که پول جوراب را هم بعضا از خود شوهر می گیرند..!!

به نظر بنده شاید برای اینکه در روز پدر برای مرد ها طلا نمی گیرندو جوراب می گیرند دلیلش این باشه که طلا بر مرد حرام است و جوراب حلال است.

از شوخی که بگذریم به نظرم نه طلا و نه جوراب..! هیچ کدام باعث نمی شوند که روابط میان زن و شوهر مستحکم شود. آنچه مهم است عشق و علاقه ی واقعی زن و شوهر نسبت به یکدیگر می باشد.انشالله که همیشه محیط خانواده ها گرم و صمیمی باشد و سایه ی همه ی پدران و مادران از سر فرزندان کم نشود.

در پناه حق

سلام دوست عزیز

با اجازه چندتا نکته را میخوام متذکر بشم : اول اینکه برای فوت امام معمولاً میگن "رحلت" و وفات را من بیشتر برای بانوان شنیده ام. حالا اینکه آیا فرقی میکند یا خیر را دقیقاً نمیدانم!

دوم با شوخی ای که در خط 3 و 4 کردی ، به اعتقاد من به ساحت مقدس امام علی(ع)و حضرت فاطمه(س) بی احترامی کردی....اینکه بگی مثلاً در روز مادر مردم طلا میخرند و در روز پدر جوراب شوخی بدی نیست، اما اینکه بگی که روز مادر طلا هدیه میده و بعدش جلوش داخل پرانتز ذکر کنی ولادت حضرت فاطمه و به همین شکل برای حضرت علی،کار جالبی نبود!

این پست من را نیز بعد از مطالعه غیرفعال کنید

موفق باشید

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

شنبه 13 خرداد 1391  5:24 PM
تشکرات از این پست
qolameali aligh1372
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول bivafa

سلام دوست عزیز

با اجازه چندتا نکته را میخوام متذکر بشم : اول اینکه برای فوت امام معمولاً میگن "رحلت" و وفات را من بیشتر برای بانوان شنیده ام. حالا اینکه آیا فرقی میکند یا خیر را دقیقاً نمیدانم!

دوم با شوخی ای که در خط 3 و 4 کردی ، به اعتقاد من به ساحت مقدس امام علی(ع)و حضرت فاطمه(س) بی احترامی کردی....اینکه بگی مثلاً در روز مادر مردم طلا میخرند و در روز پدر جوراب شوخی بدی نیست، اما اینکه بگی که روز مادر طلا هدیه میده و بعدش جلوش داخل پرانتز ذکر کنی ولادت حضرت فاطمه و به همین شکل برای حضرت علی،کار جالبی نبود!

موفق باشید

.............................................

و علیکم السلام

در مورد " وفات " و " رحلت " به نظر بنده هر دوی آن ها را می شود بکار برد. البته شما درست می فرمایید در تقویم ها " وفات " را برای بانوان و " رحلت " را برای مردان نوشته اند. ولی اینکه فقط " وفات " برای بانوان می باشد دلیل می خواهد.

در مورد شوخی هم بنده غلط بکنم به مولا علی(ع) و حضرت فاطمه(س) جسارت کنم.منظور بنده این بود که در روز مادر که همان روز ولادت حضرت فاطمه(س) هست مردان برای همسرانشان طلا می خرند ودر روز پدر که همان روز ولادت امام علی(ع) هست بانوان برای شوهرهایشان جوراب می خرند.که این را هم در عمل بین مردم مشاهده می کنیم.

شاید این مورد هنوز در قالب متن نیامده بود که شما عکس العمل نشان دادید.

پست شما هم فعال هست چون ممکنه بعضی از کاربران که مطلب شما را خوانده باشند بعد از غیر فعال کردن این پست تعجب کنند و واقعا مطلبم را خدای ناکرده جسارت بپندارند.

به هر حال از توجه شما ممنونم.

در پناه حق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

شنبه 13 خرداد 1391  6:17 PM
تشکرات از این پست
aligh1372 shazdeh18
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

نقل قول qolameali

نقل قول bivafa

سلام دوست عزیز

موفق باشید

......................

..........

با سلام.

جناب bivafa من الان چند روزی هست میبینم با مدیران تالارها رفتارت زیاد خوب نیست ،هر چی میخواهی میگی ! همه رو ارشاد میکنی ،من نمیدونستم راسخون پلیس هم داره!

اگه قرار باشه به مدیری تذکر داده بشه راه داره ،نه اینکه بیا هر جا دلت خواست یه چیزایی بنویسی ....

اگر لحن بنده تند بود ببخشید ولی هر مدیری خوب بلده تالار خودشه مدیریت کنه.

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

یک شنبه 14 خرداد 1391  12:44 AM
تشکرات از این پست
javid1000 mehdi0014 rozgare_bivafaeiha aligh1372 shazdeh18
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

با سلام و خسته نباشید

میگم یه چیزی هر کی گفت بیست و یکمین موضوع و چهلمین پست برای کیه؟پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

با تشکر

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

یک شنبه 14 خرداد 1391  9:53 AM
تشکرات از این پست
qolameali aligh1372 shazdeh18
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

مردی برای یک اداره پست کار می کرد که مسئول رسیدگی به نامه هایی که آدرس نامعلوم داشتند بود. یك روز متوجه نامه ای شد كه روی پاكت آن با خطی لرزان نوشته شده بود
: نامه‌ای به خدا

با خودش فكر كرد بهتر است نامه را باز كرده و بخواند. در نامه این طور نوشته شده بود :

خدای عزیزم

بیوه زنی هشتاد و سه ساله هستم كه زندگی ام با حقوق نا چیز باز نشستگی می‌گذرد. دیروز یك نفر كیف مرا كه صد دلار در آن بود دزدید. این تمام پولی بود كه تا پایان ماه باید خرج می‌كردم. یكشنبه هفته دیگر عید است و من دو نفر از دوستانم را برای شام دعوت كرده‌ام، اما بدون آن پول چیزی نمی‌توانم بخرم. هیچ كس را هم ندارم تا از او پول قرض بگیرم. تو ای خدای مهربان تنها امید من هستی می تونی من كمك كنی؟

كارمند اداره پست خیلی تحت تاثیر قرار گرفت و نامه را به سایر همكارانش نشان داد. نتیجه این شد كه همه آن ها جیب خود را جستجو كردند و هر كدام چند دلاری روی میز گذاشتند. در پایان نود وشش دلار جمع شد و برای پیرزن فرستادند

همه كارمندان اداره پست از اینكه توانسته بودند كار خوبی انجام دهند خوشحال بودند. عید به پایان رسید و چند روزی از این ماجرا گذشت، تا این كه نامه دیگری از آن پیرزن به اداره پست رسید كه روی آن نوشته شده بود: نامه‌ای به خدا

همه كارمندان جمع شدند تا نامه را باز كرده و بخوانند. مضمون نامه چنین بود :

خدای عزیزم،

چگونه می‌توانم از كاری كه برایم انجام دادی تشكر كنم. با لطف تو توانستم شامی ‌عالی برای دوستانم مهیا كرده و روز خوبی را با هم بگذرانیم. من به آن ها گفتم كه چه هدیه خوبی برایم فرستادی. البته چهار دلار آن كم بود كه مطمئنم كارمندان اداره پست آن را برداشته‌اند

در پایان اینم بگم که من مخالف این هستم که هر کاربر باید یه پست بیشتر نزنه.حالا اومدو پشت سر پست من تا یه قرن کسی پست نزد،یعنی من نباید تا یه قرن پست دیگه ای نزنم.!عجبا

در ضمن از اینکه پستای قبلیم رو حذف کردین ناراحت شدم.(در پاسخ به مدیر تالار)

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

یک شنبه 14 خرداد 1391  2:05 PM
تشکرات از این پست
aligh1372 shazdeh18
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول samsam

با سلام و خسته نباشید

میگم یه چیزی هر کی گفت بیست و یکمین موضوع و چهلمین پست برای کیه؟

با تشکر

...........................................

سلام

با این خنده ای که شما در آخر مطلبتون گذاشته اید معلومه یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست...! راستش رو بگوووووووو  چه نقشه ای برای مدیر پاتوق کشیدید؟

یک شنبه 14 خرداد 1391  3:38 PM
تشکرات از این پست
aligh1372 shazdeh18
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول mahmoodsafari

مردی برای یک اداره پست کار می کرد که مسئول رسیدگی به نامه هایی که آدرس نامعلوم داشتند بود. یك روز متوجه نامه ای شد كه روی پاكت آن با خطی لرزان نوشته شده بود
: نامه‌ای به خدا

با خودش فكر كرد بهتر است نامه را باز كرده و بخواند. در نامه این طور نوشته شده بود :

خدای عزیزم

بیوه زنی هشتاد و سه ساله هستم كه زندگی ام با حقوق نا چیز باز نشستگی می‌گذرد. دیروز یك نفر كیف مرا كه صد دلار در آن بود دزدید. این تمام پولی بود كه تا پایان ماه باید خرج می‌كردم. یكشنبه هفته دیگر عید است و من دو نفر از دوستانم را برای شام دعوت كرده‌ام، اما بدون آن پول چیزی نمی‌توانم بخرم. هیچ كس را هم ندارم تا از او پول قرض بگیرم. تو ای خدای مهربان تنها امید من هستی می تونی من كمك كنی؟

كارمند اداره پست خیلی تحت تاثیر قرار گرفت و نامه را به سایر همكارانش نشان داد. نتیجه این شد كه همه آن ها جیب خود را جستجو كردند و هر كدام چند دلاری روی میز گذاشتند. در پایان نود وشش دلار جمع شد و برای پیرزن فرستادند

همه كارمندان اداره پست از اینكه توانسته بودند كار خوبی انجام دهند خوشحال بودند. عید به پایان رسید و چند روزی از این ماجرا گذشت، تا این كه نامه دیگری از آن پیرزن به اداره پست رسید كه روی آن نوشته شده بود: نامه‌ای به خدا

همه كارمندان جمع شدند تا نامه را باز كرده و بخوانند. مضمون نامه چنین بود :

خدای عزیزم،

چگونه می‌توانم از كاری كه برایم انجام دادی تشكر كنم. با لطف تو توانستم شامی ‌عالی برای دوستانم مهیا كرده و روز خوبی را با هم بگذرانیم. من به آن ها گفتم كه چه هدیه خوبی برایم فرستادی. البته چهار دلار آن كم بود كه مطمئنم كارمندان اداره پست آن را برداشته‌اند

در پایان اینم بگم که من مخالف این هستم که هر کاربر باید یه پست بیشتر نزنه.حالا اومدو پشت سر پست من تا یه قرن کسی پست نزد،یعنی من نباید تا یه قرن پست دیگه ای نزنم.!عجبا

در ضمن از اینکه پستای قبلیم رو حذف کردین ناراحت شدم.(در پاسخ به مدیر تالار)

..........................................

سلام

دوست خوبم ، مطلبتان را خواندم.

خودتان را جای کاربران بگذارید و ببینید اگر وارد یک تالار بشوید و به جای اینکه ببینید کاربران با هم گفتگوی صمیمانه دارند ، تعداد داستان و شعر و ... پی در پی ببینید به نظرتون از تالار زده نمی شوید؟

پس باید رعایت حال کاربران دیگر را هم در نظر داشت.اینکه در هر صفحه ای یک داستان یا شعر یا طنز و... باشد خوب است و باعث تنوع هم می شود.

پست های قبلی شما هم که بعد از شعری بلند گذاشته بودید حذف نشده بلکه غیر فعال شده است چون اگه حذف می شد امتیازش هم از شما کسر می گردید لذا امتیاز آن دو تا پست برای شما ثبت شده است.

از حضور شما در این تالار خوشحالیم.

یک شنبه 14 خرداد 1391  4:21 PM
تشکرات از این پست
aligh1372 shazdeh18
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali

نقل قول samsam

با سلام و خسته نباشید

میگم یه چیزی هر کی گفت بیست و یکمین موضوع و چهلمین پست برای کیه؟

با تشکر

...........................................

سلام

با این خنده ای که شما در آخر مطلبتون گذاشته اید معلومه یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست...! راستش رو بگوووووووو  چه نقشه ای برای مدیر پاتوق کشیدید؟

باسلام

نه کاسه ای زیر نیم کاسه ست نه نقشه ای

فقط یکم سرگرمیه تا بحثمون گرمتر بشه

میخوام ببینم کی جوابشو زودتر پیدا میکنه!؟

1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

یک شنبه 14 خرداد 1391  4:29 PM
تشکرات از این پست
aligh1372 shazdeh18
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول samsam

باسلام

.....................................

سلام

فکر کنم چهلمین پست برای جناب hamed_yurdum باشه. درست گفتم؟

یک شنبه 14 خرداد 1391  4:37 PM
تشکرات از این پست
aligh1372 shazdeh18
mahmoodsafari
mahmoodsafari
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7673

بله شما درست میگید ولی آیا بهتر نیست همتون با هم هماهنگ باشین.

شما میگید تا کاربران بتونن با هم صحبت کنن در حالی که اقای bivafa پست منو که درباره ی گفتگوی راسخونی ها در محیط برنامه ی نیمباز بود را با نهایت سنگدلی حذف کرد.

عجــــــــــــــــــــــــــــــــــب زمونه ای

من آن گلبرگ مغرورم که می میرم زبی آبی  ،  ولی با منت و خواری پی شبنم نمی گردم

صــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دوشنبه 15 خرداد 1391  1:33 AM
تشکرات از این پست
aligh1372 shazdeh18
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول mahmoodsafari

شما میگید تا کاربران بتونن با هم صحبت کنن در حالی که اقای bivafa پست منو که درباره ی گفتگوی راسخونی ها در محیط برنامه ی نیمباز بود را با نهایت سنگدلی حذف کرد.

...............................

سلام

دوست خوبم ، زود قضاوت نکنید شاید ایشان برای حذف پست شما دلایلی داشته باشند. خواهشمندم از الفاظ مناسب استفاده کنید.

جناب bivafa خوب می شد اگر شما پاسخ جناب mahmoodsafari را بدهید.

دوشنبه 15 خرداد 1391  2:03 AM
تشکرات از این پست
aligh1372 shazdeh18
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول mahmoodsafari

با سلام

من یه روزی نبودم(رفته بودم مرقد امام برای مراسم سالروز رحلت و....)خلاصه نتونستم بیام به سایت سر بزنم و الان در کمال ناباوری دیدم دوستان هر آنچه در توان داشتند برای تخریب و اتهامات نابجا برای من گذاشتند!! واقعاً دستشون درد نکنه!!!

الان هم به علت آمادگی امتحانات دانشگاه و پروژه ها و.... زیاد فرصت ندارم. فقط جواب کاربر mahmoodsafariرامیدهم، انشاالله اگه فرصت شد پاسخ بقیه عزیزان زا هم در آینده میدهم.

جناب mahmoodsafari

اگر منظور شما این لینک است که پنج شنبه در تالار تحت مدیریت من، یعنی تالار اعلانات ،با ایجاد یک تاپیک و زدن پست ایجاد کرده اید، باید بگویم هیچ چیزی از سر جاش تکون نخورده و حتی من پستت رو غیرفعال نکردم(چون دلیلی بر این کارها نمیدیدم) همین الان هم تشریف ببرید ببینید تا باور نمایید.

در ادامه خدمتتون عرض میکنم که بنده فقط مدیر تالار اعلانات و تالار دانلود کتابهای متفرقه هستم (که شما تاپیک مذکور را در تالار اعلانات ایجاد کرده بودید) بنابراین بنده در دخل و تصرف یا حذف مطالب همین 2تالار میتوانم نقش داشته باشم و مابقی تالارها مدیریت جداگانه ای دارند که اتفاقات درون آنها به من مربوطی نمیشه...پس امیدوارم فهمیده باشی که گفته ی جنابعالی اتهامی کذب بیش نیست و بنده هم اینچنین اتهامی را که به تخریب بنده پرداخته اید به هیچ وجه نمیبخشم!

در مورد خط اول این پستتون و اوایل خط دوم ،من هیچی از منظورتون نفهمیدم ، اما مابقی آن که در مورد من بود همه چیز را روشن نمودم!

دوشنبه 15 خرداد 1391  2:27 AM
تشکرات از این پست
aligh1372 shazdeh18
samsam
samsam
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali
نقل قول samsam

باسلام

.....................................

سلام

فکر کنم چهلمین پست برای جناب hamed_yurdum باشه. درست گفتم؟

با سلام

اشتباهه! 

اشتباه نشه ها! چهلمین پست و 21 مین موضوعی که در انجمن های راسخون زده شده...

جواب بعدی....

تالارهای تحت مدیریت :

دوشنبه 15 خرداد 1391  6:45 AM
تشکرات از این پست
aligh1372 shazdeh18
lilian62
lilian62
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 37

پاسخ به:با خشونت هرگز

سلام

منم یه جورایی معلمم! 

گاهی واقعا از درس نخوندن بچه ها عصبانی میشم

از اینکه چرا من اینقدر برای اونها تلاش میکنم و اونها اصلا عین خیالشون نیست

هیچ وقت یادم نمیاد سر کلاس داد زده باشم، چون یادمه خود منم زیاد درس خون نبودم . میدونم بالاخره یه روز اونها هم مثل من میشن و از درس نخوندن شاگرداشون حرص میخورن

ولی عجب شغل سخت و قشنگی داریم. شغل که نیست! عشقه 

نگران فردایت نباش....

خدای دیروز و امروز، خدای فردایت هم هست!

heartفردایت قشنگheart

دوشنبه 15 خرداد 1391  12:19 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum aligh1372 shazdeh18
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول qolameali

نقل قول bivafa

و علیکم السلام

در مورد " وفات " و " رحلت " به نظر بنده هر دوی آن ها را می شود بکار برد. البته شما درست می فرمایید در تقویم ها " وفات " را برای بانوان و " رحلت " را برای مردان نوشته اند. ولی اینکه فقط " وفات " برای بانوان می باشد دلیل می خواهد.

در مورد شوخی هم بنده غلط بکنم به مولا علی(ع) و حضرت فاطمه(س) جسارت کنم.منظور بنده این بود که در روز مادر که همان روز ولادت حضرت فاطمه(س) هست مردان برای همسرانشان طلا می خرند ودر روز پدر که همان روز ولادت امام علی(ع) هست بانوان برای شوهرهایشان جوراب می خرند.که این را هم در عمل بین مردم مشاهده می کنیم.

شاید این مورد هنوز در قالب متن نیامده بود که شما عکس العمل نشان دادید.

پست شما هم فعال هست چون ممکنه بعضی از کاربران که مطلب شما را خوانده باشند بعد از غیر فعال کردن این پست تعجب کنند و واقعا مطلبم را خدای ناکرده جسارت بپندارند.

به هر حال از توجه شما ممنونم.

در پناه حق

سلام مجدد

مدیر تالار گرامی در مورد رحلت یا وفات باید بگم با جستجویی که بنده داشتم،اولاً حتی یک مورد در سایت ها به کار بردن واژه ی وفات را در مورد حضرت امام(ره)مشاهده نکردم و همه از واژه ذحلت استفاده کرده بودند. ثانیاً با جستجویی که در مورد معانی این 2کلمه داشتم، وفات اصولاً به "حالت از دنیا رفتن" میگویند،لذا هرنوع مرگی را میتوان وفات گفت(لینک). اما رحلت در لغت به معنای "کوچ کردن و رفتن و سفر کردن و راهی شدن" میباشد. به نظر من وقتی میگوییم رحلت یه جورایی داریم میگیم که شخصی که مرحوم شده، از دنیایی که در اون قرار داشت به دنیای دیگری کوچ کرده و این در حالی است که او نمرده است(تنها از این دنیا رفته) و حال من هدف استفاده  این واژه برای حضرت امام  رو تاکید بر حفظ کرامت و بزرگیمیدانم.....بیشتر از این قادر به توضیح نیستم ،اما قضیه و دلیلش برای خودم جا افتاده، امیدوارم برای شما هم همینطور شده باشه!

در مورد شوخی هم بنده خدایی نکرده تهمتی نخواستم بزنم...میدانم که شخص بزرگوار جنابعالی همچین هدفی نداری و نداشتی، اما اینطور به نظرم میآمد که ناخواسته بی احترامی انجام شده....هنوزم معتقدم گره زدن این شوخی با نام اهل بیت(ع) کار درستی نیست ......این بحث های هدیه دادن های روز مادر و پدر به این شکل و توجه به کمیت آن(مثال طلا /جوراب و....) نشان از سطحی نگری ما در سال های اخیر میباشد (که دلیل دقیقش را هم نمیدانم)خیلی تأسف داره که مردم ما بجای توجه به عمق معنویات و ایجاد پیوند های روحی در خانواده ها به فکر موارد بی ارزش شده اند....

بگذریم از بحث خارج نشویم..... در کل درمورد موضوع وفات و رحلت شاید زیاد  مهم نباشه، اما در مورد اسم ائمه اطهار(ع)اصلاً نپسندیدم و فکر کنم نظر یه کارشناس مذهبی  هم همین باشه!

در هر صورت شما که هیچکدام از نظرات بنده را قبول نکردی و از این بابت ممنونم.

موفق باشید

دوشنبه 15 خرداد 1391  12:41 PM
تشکرات از این پست
aligh1372 shazdeh18
دسترسی سریع به انجمن ها