0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

نقل قول nikbakht88

سلام.

اولا پیگیری بفرمائید که چرا با این سرعت .... سایت، موقع باز کردن این بخش از محیط کاربری خارج می شویم؟ البته شاید این مشکل فقط برای من باشد.

یک ساعته اومدم سایت، جز یکی دوکار کوجک، هیچ فعالیت خاصی نداشتم. برای یکی دو تا از نظرات خواستم تشکر بزنم که سرعت بالا آمدن سایت و صفحات خاصش، حوصله ام را سر برد و پشیمانم کرد.

تشکری از جناب qodrat دارم. از همان اول به توانایی های شما پی بردم و یکم سخت تونستم بهتون بفهمونم. اما خدا را شکر که جایگاهتون را بالاخره پیدا کردید و البته می دونم که راحتتر هم پیشرفت می کنید.

هر چند ایده صندلی داغ مربوط به جناب مدیر این بخش است اما الحق و الانصاف که جناب qodrat، قدرت والایی در حرف کشیدن و مو را از ماست درآوردن دارند. توصیه می کنم در این تالار وقت بیشتری بگذارید و مطمئنم که این تالار با وجود مدیرانی چون شما رونق چندین برابر می گیرد. البته اگر مثل اوایل، قدر قدرت باشید.

یکم لحنم جدی است اما از سر خیر خواهی است. امیدوارم عزیزانی که افتخار حضور و همکاری را در سایت و در کنارشان  داشتم، از لحن یکم تند و جدی بنده ناراحت نشده باشند.

برای همه آرزوی سربلندی دارم، بویژه راسخونی های عزیز.

سلام

بله این مورد سرعت سایت و خارج شدن از محیط کاربری را به مسئول واحد انجمن ها گفتم.سرعت سایت برای بنده هم کم هست.انشالله که برطرف خواهد شد.هم شما و هم جناب qodrat  انشالله در این تالار فعالیت خوبی داشته باشید.از توجه شما بسیار خوشحالم.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

چهارشنبه 10 خرداد 1391  2:25 PM
تشکرات از این پست
javid1000 aligh1372
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

نقل قول qolameali

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

در ابتدا تبریک بگم به مدیر تالار.

بعدشم عذر خواهی کنم از اینکه نشد زودتر بیام، البته اینم بگم دیروز که این تالارو دیدم خواستم بیام بنویسم که متاسفانه با کندی سایت و یه سری موارد دیگه همزمان شده بود.

........

سلام

از شما بخاطر اینکه لطف کردید و تشریف آوردید بسیار سپاسگزارم.و انشالله در کنار هم و با حضور مدیران و کاربران دیگر فعالیت خوبی داشته باشیم.می تونم بپرسم چرا با دیدن ایجاد این تالار شوکه شدید؟

با سلام خدمت شما

راستش طبقه مکاتباتی که با مسئولین انجام شد بنده فکر کردم اولویت موارد مطرح شده نسبت به ایجاد این تالار بالاتر خواهد بود، به عنوان مثال ایجاد تالار های ازدواج  و هم چنین نهج البلاغه از این دست بود.

در مورد ارتباط مدیران تالار با همدیگر بنده ایجاد یک چت روم مشورتی که مشخصا مدیران تالار در ان فعالیت کنند را داشته  و دارم

بعضا ممکن است مدیران تالار در محلی خصوصی به مکاتبه با همدیگر در مورد مسائل مختلف بپردازند از جمله ان موارد می توان به نحوه ارتباط مدیران تالار با کاربران در تالار مورد فعالیت، طرح و بررسی مسائل کلان مربوط به انجمن، انتقاد مدیران تالار از یکدیگر اشاره کرد.

بعضا ممکن است مسائلی مطرح شود که به دلیل حساسیت ابتدا مدیران در مورد آن بحث و تبادل اطلاعات کنند و در صورت توافق، در اختیار مسئولین و کاربران دیگر قرار داد.

مثلا در مورد طرح های کلان انجمن، موافقت تمام مدیران بعد از بحث و بررسی در مورد موضوعی ضمانت اجرایی بیشتر نسبت به طرح آن توسط مدیر و یا کاربر به صورت انفرادی دارد.

البته این طرح ممکن است دارای ایراد باشد که از شما مدیر محترم و همکاران  و دوستان دیگر خواهش می کنم اگر نظری در جهت ارتقا و یا اصلاح این طرح دارید اطلاع دهید.

با تشکر و احترام

چهارشنبه 10 خرداد 1391  3:04 PM
تشکرات از این پست
bivafa aligh1372
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

راستش طبقه مکاتباتی که با مسئولین انجام شد بنده فکر کردم اولویت موارد مطرح شده نسبت به ایجاد این تالار بالاتر خواهد بود، به عنوان مثال ایجاد تالار های ازدواج  و هم چنین نهج البلاغه از این دست بود.

در مورد ارتباط مدیران تالار با همدیگر بنده ایجاد یک چت روم مشورتی که مشخصا مدیران تالار در ان فعالیت کنند را داشته  و دارم

بعضا ممکن است مدیران تالار در محلی خصوصی به مکاتبه با همدیگر در مورد مسائل مختلف بپردازند از جمله ان موارد می توان به نحوه ارتباط مدیران تالار با کاربران در تالار مورد فعالیت، طرح و بررسی مسائل کلان مربوط به انجمن، انتقاد مدیران تالار از یکدیگر اشاره کرد.

بعضا ممکن است مسائلی مطرح شود که به دلیل حساسیت ابتدا مدیران در مورد آن بحث و تبادل اطلاعات کنند و در صورت توافق، در اختیار مسئولین و کاربران دیگر قرار داد.

مثلا در مورد طرح های کلان انجمن، موافقت تمام مدیران بعد از بحث و بررسی در مورد موضوعی ضمانت اجرایی بیشتر نسبت به طرح آن توسط مدیر و یا کاربر به صورت انفرادی دارد.

البته این طرح ممکن است دارای ایراد باشد که از شما مدیر محترم و همکاران  و دوستان دیگر خواهش می کنم اگر نظری در جهت ارتقا و یا اصلاح این طرح دارید اطلاع دهید.

با تشکر و احترام

...................................

سلام

ایجاد تالار ازدواج و تالار نهج البلاغه هم خیلی اهمیت دارند.برای ایجاد تالار(پاتوق راسخونی ها) هم یک پیشنهاد بود که مسولین سایت با آن موافقت کردند.ضمنا میتوانیم درمورد مباحث مختلف مثلا همین ازدواج و نهج البلاغه در همین تالار گفتگو کنیم.البته ایجاد تالارهای مستقل ازدواج و نهج البلاغه هم خیلی خوب است.

مشورت و گفتگوی خصوصی مدیران با یکدیگر هم طرح خوبی است ولی فعلا در سایت راسخون امکان آن وجود ندارد.این مورد را باید مسئول روابط عمومی بیان کنند که آیا در سایت جدید امکان آن وجود دارد یا خیر؟

چهارشنبه 10 خرداد 1391  3:41 PM
تشکرات از این پست
aligh1372
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

در ابتدا تبریک بگم به مدیر تالار.

بعدشم عذر خواهی کنم از اینکه نشد زودتر بیام، البته اینم بگم دیروز که این تالارو دیدم خواستم بیام بنویسم که متاسفانه با کندی سایت و یه سری موارد دیگه همزمان شده بود.

اما اصل مطلب

حقیقتش با دیدن ایجاد این تالار شوکه شدم  و اصلا انتظار ایجاد این تالار تو این زمان نداشتم.

اما چون مدیر تالار دعوت کردن و خوب اجابت نکردن دعوت هم کار خوبی نیست اومدم تا یه سلامی بدم به مدیر تالار عزیز بعد به همه افراد فعال در این تالار و به خصوص به کاربر (bivafa) که همیشه با نظراتشون سعی در پیشرفت سایت و انجمن دارن.

به نظر من سایت و انجمن تا زیر سوال نره و به چالش کشیده نشه پیشرفت نمی کنه تعریف کننده فراوان هست اما منتقد کم، در حالی که سایت با هر دو فاکتور پیشرفت می کنه و وجود یکی کافی نیست.

و این کاربر این کار رو خوب انجام میده و از این جهت به نظر من شایستگی داشتن عنوان برترین کاربران رو داره.

اما یه سلام مخصوص دیگه هم می خوام بدم به بزرگتر خودم آقای nikbakht88 ، که من فعالیت هر چند پراشکال خودم رو مدیون این کاربر هستم، شاید اگه ایشون نبودن من الان اینجا نبوده و این مطلبو نمی نوشتم.

با احترام

دوست همکار محترم و گرامی سلام.امیدوارم حالتون خوب باشه.

واقعاً ادب و متانت شما ستودنی....بنده از لطف و محبت شما بسیار سپاسگزارم...

هر چه بوده ادای دین و وظیفه هست و کاری بیش از این انجام نداده ام.

واقعاً آرزو و خواسته ی قلبی من پیشرفت همه جانبه ی راسخونه...این جرف را همینطوری نمیزنم، چون پتانسیلش را مشاهده کردم میگم....امیدوار به اینیم در آینده ای نه چندان دور بتوانیم شاهد حضور مردم خوبمون در این سایت سالم و گران مایه باشیم تا بدین گونه فضای مجازی سهم خود را در راستای ارتقا و تعالی فرهنگی،اعتقادی،علمی و...هم میهنان عزیز به انجام رسانیده باشد....انشاالله

هدف ما هم از ایجاد چالش ها و مابقی مسائل ، دقیقاً به همین خواسته بازمیگرده....

موفق و پیروز و در پناه خدا باشید

چهارشنبه 10 خرداد 1391  8:26 PM
تشکرات از این پست
aligh1372
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

مقایسه ‌قیمت ها در محله رئیس‌جمهور (+جدول)

مقایسه ‌قیمت ها در محله رئیس‌جمهور (+جدول)

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

پنج شنبه 11 خرداد 1391  12:33 AM
تشکرات از این پست
javid1000 tahmores aligh1372 famili
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول samsam

سلام

این گونه موارد را باید مدیر محترم تالار اقتصاد جناب nikbakht88 پیش قدم بشوند و نظرات خودشون رو بگویند و بعد ما هم وارد بحث و گفتگو بشویم.

جناب samsam اجازه بدهید با دوستان در این مورد کمی گفتگو کنیم سپس اگر خبر مهم دیگری بود آن را بگذارید.

ممنون می شوم منبع را هم ذکر بفرمایید.

دوستان لطفا نظرات خودتان را بگویید.

پنج شنبه 11 خرداد 1391  1:22 AM
تشکرات از این پست
aligh1372
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول qolameali

نقل قول samsam

سلام

این گونه موارد را باید مدیر محترم تالار اقتصاد جناب nikbakht88 پیش قدم بشوند و نظرات خودشون رو بگویند و بعد ما هم وارد بحث و گفتگو بشویم.

جناب samsam اجازه بدهید با دوستان در این مورد کمی گفتگو کنیم سپس اگر خبر مهم دیگری بود آن را بگذارید.

ممنون می شوم منبع را هم ذکر بفرمایید.

دوستان لطفا نظرات خودتان را بگویید.

سلام

میخواستم اول یه ابهامی که برایم مطرح شده را رفع کنید و آن اینکه آیا در این تالار اجازه داریم یه بحثی را پیش بگیریم و به مباحثه در مورد آن بپردازیم یا خیر؟ مثلاً همین لیست قیمت ها که مدیرتالار محترم مطرح فرمودند... آیا امکانش هست که به ادامه بحث در این خصوص بپردازیم؟ یا نه اینگونه مباحث مربوط به تالار گفتگو آزاد میشود؟

اگر مربوط به تالار گفتگو آزاد میشود پس اینجا چی؟ آیا بحث کردن در مورد موضوعات مطرح شده ی کاربران ممنوع است؟

خودم یه نظری هم در باره ی اینگونه موضوعات مطرح شده دارم(منظور مواردی مثل همین عکسی که کاربر samsam گذاشته اند) و اون اینکه در اینگونه مواقع اگر بحث پیش بگیرد ممکن است به چالش کشیده شود و با توجه به دیدگاه های مختلف افراد ،دچار کش مکش شوند!! حتی ممکن است خدایی نکرده کار به توهین هم بکشد! و یا با وارد کردن شبهاتی، فرد را در اعتقاد و نظر خود دچار تشکیک کند! برای اینها هم باید فکری بشود! آیا الان راه حلی وجود دارد؟

پنج شنبه 11 خرداد 1391  1:40 AM
تشکرات از این پست
aligh1372
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام

میخواستم اول یه ابهامی که برایم مطرح شده را رفع کنید و آن اینکه آیا در این تالار اجازه داریم یه بحثی را پیش بگیریم و به مباحثه در مورد آن بپردازیم یا خیر؟ مثلاً همین لیست قیمت ها که مدیرتالار محترم مطرح فرمودند... آیا امکانش هست که به ادامه بحث در این خصوص بپردازیم؟ یا نه اینگونه مباحث مربوط به تالار گفتگو آزاد میشود؟

اگر مربوط به تالار گفتگو آزاد میشود پس اینجا چی؟ آیا بحث کردن در مورد موضوعات مطرح شده ی کاربران ممنوع است؟

خودم یه نظری هم در باره ی اینگونه موضوعات مطرح شده دارم(منظور مواردی مثل همین عکسی که کاربر samsam گذاشته اند) و اون اینکه در اینگونه مواقع اگر بحث پیش بگیرد ممکن است به چالش کشیده شود و با توجه به دیدگاه های مختلف افراد ،دچار کش مکش شوند!! حتی ممکن است خدایی نکرده کار به توهین هم بکشد! و یا با وارد کردن شبهاتی، فرد را در اعتقاد و نظر خود دچار تشکیک کند! برای اینها هم باید فکری بشود! آیا الان راه حلی وجود دارد؟

.................................

سلام

همانطور که از نام تالار مشخص است( هرچه می خواهد دل تنگت بگو!!!) می توان در مورد موضوعات مختلف بحث و گفتگو کرد.و از درج مطالب توهین آمیز باید پرهیز شود.

لیست قیمت هایی که جناب samsam گذاشته اند را در ابتدا باید منبع آن را ذکر کنند و بعد اینکه چون بحثی است که ممکن است به چالش کشیده شود باید مدیر محترم تالار اقتصاد جناب nikbakht88 که به احتمال زیاد تخصصی در اقتصاد دارند با ما همکاری کنند.چون کسی که مدیر تالار اقتصاد می شود باید یه آشنایی با مباحث اقتصادی داشته باشند که مدیریت اینگونه تالار ها را قبول می کنند.و علاوه بر ایشان مدیران دیگر هم هر کدام در تالارهای تحت مدیریتشان احتمالا تخصصی هم در آن زمینه دارند که انتخاب شده اند.

به هرحال برای اینکه خاطرمان بیشتر آسوده گردد مسئول محترم روابط عمومی را به این تالار دعوت خواهم کرد تا پاسخ خودشان را در این زمینه و دراین گونه موارد بفرمایند.

پنج شنبه 11 خرداد 1391  2:28 AM
تشکرات از این پست
aligh1372
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و خدا قوت.

منون که به یکسری مباحث اشاره داشتید تا بابی باز شود جهت گلایه!!

اولا از همه مدیران گله ایی دارم که نسبت به تالار گفتگوی آزاد بی وفا شده اند. در طول این مدتی که بنده در خدمت تالار گفتگو بوده ام، بندرت مدیری را در آن مشاهده کرده ام. 

از گله در گذریم؛

با این روندی که در پیش دارید، مطمئن باشید بازدید کنندگان و مشارکت کنندگان زیادی را در پیش رو خواهد داشت اما نتیجه آن،

تخته شدن در همه تالار ها است.

بهتر نیست این تالار جدید جهت ارتقای سایت راسخون، مسایل و مشکلات موجود را به چالش بکشاند؟؟؟؟؟؟؟

موضوعات زیادی در تالار گفتگو توسط کاربران راسخونی مطرح شده که مشارکت همه عزیزان راسخونی را می طلبد. 

اجازه بدید الان که فرصتی شد، یکم منبر نشینی کنیم!!:

در رابطه با اعلام لیست تغییر قیمت ها (یا همان تورم)،

طبق نظر کارشناسان اقتصادی، اجرای  طرح عظیم هدفمندی یارانه ها، افزایش تورم را می طلبد. البته در بلند مدت مزیای آن مشخص می شود. کوتاهی در اجرای آن یا نقص در آن، سبب آسیب به بخشهایی می شود که تا سالیان سال جبران ناپذیر است. تا همین الان بخش تولید که نیاز اساسی جامعه ما می باشد، مورد بی مهری واقع شده و اثرات مثبت هدفمندی را به مضرات هدفمندی تبدیل کرده و آنچه در دیدگان ملت نهاده است، گرانی و تورم است.

اما اگر بخوبی اجرا شود و همه مسئولین با دولت همکاری کنند و قانون را بخوبی اجرا کنند، این تورم هم بعنوان لازمه اجرای هدفمندی امری عادی می شود و در لابلای مزایای طرح ناپدید می شود.

متاسفانه اقتصاد در ایران، به صورت دستوری و به کمک تعزیراتی ها اجرا می شود (آنهم به صورت ناقص) غافل از شمشیر دو لبه بودن اقتصاد که با کمی تاخیر و کوتاهی، اثراتی وخیم را در بلند مدت به جا می گذارد.

شرایط حاکم بر اقتصاد ایران در حالی که دوره سخت هدفمندی را می گذراند، توسط تحریمها سخت تر  شده. انشاالله با کمی حوصله و دقت، نه تنها تحریم ها بی اثر می شود و ایران به جایگاه والایش می رسد، بلکه در اقتصاد هم خودکفا می شویم و وابستگی مان به دولتهای مدعی، کمتر و ناچیز می شود. البته این امر، جهاد اقتصادی و بسیج همگانی را می طلبد.

دوستان عزیزی که تمایل به بحثهای اقتصادی دارند، می توانند با مراجعه به تالار اقتصاد از اخبار و مقالات اقتصادی بهره ببرند. 

پنج شنبه 11 خرداد 1391  12:11 PM
تشکرات از این پست
bivafa aligh1372 famili
hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

نقل قول nikbakht88

سلام و خدا قوت.

اولا از همه مدیران گله ایی دارم که نسبت به تالار گفتگوی آزاد بی وفا شده اند. در طول این مدتی که بنده در خدمت تالار گفتگو بوده ام، بندرت مدیری را در آن مشاهده کرده ام. 

با سلام وعرض خسته نباشید.

من فعالیتهایی در تالار گفتگوی ازاد داشتم شاید بعضی از پست هایی که گذاشته بودم ربطی به تالار شما نداشت یا مربوط به تالار خودم بود ولی یادمه شما شدیدا عکس العمل نشان داده بودید... که حتی مسولین راسخون به من زنگ زدن گفتن پستها و گفتگوهای مذهبی و قرانی را در تالار خودتان بذارید.

همین کارا بشه ،بی وفایی که سهله ،مدیران فرار هم میکنند...

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

پنج شنبه 11 خرداد 1391  12:34 PM
تشکرات از این پست
javid1000 aligh1372
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

سلام

از جناب nikbakht88 تشکر می کنم بخاطر توضیحاتی که فرمودند.

قبل از اینکه این تالار ایجاد شود مدیران و کاربران گرامی کجای این انجمن می توانستند همدیگر رو پیدا کنند؟ احتمالا به تالار روابط عمومی می رفتند چون بازدید بالایی داشت و اغلب کاربران اونجا جمع می شدند در صورتی که اون تالار برای پیشنهادات و انتقادات از روابط عمومی هستش. تالار گفتگوی آزاد هم می توانست که کاربران را جذب کند ولی چرا مدیران و کاربران به صورت همیشگی به اونجا نمی آمدند تا دور هم جمع شوند و گفتگو کنند را نمی دانم.این تالار(پاتوق راسخونی ها) هم برای گفتگو پیرامون تمام موضوعات ایجاد شده است و در حقیقت برای کاربران یک زنگ تفریحی می باشد و بصورتی که شما می گویید تالار های دیگر تخته خواهند شد را قبول ندارم.چون هرکدام از تالارها وسعت بیشتری نسبت به این تالار دارند.مثلا کاربران اگر بخواهند مقالاتی را مطالعه کنند بیشتر به تالار مربوطه مراجعه می کنند تا به این تالار.(مثلا مقالات اقتصادی را در همان تالار اقتصاد). به علاوه اینکه شما فرمودید برای ارتقای سایت راسخون مسایل و مشکلات موجود را به چالش بکشانیم. خدمتتان عرض کنم که اگر منظورتان مسایل موجود در سایت راسخون است که همین اعتراض شما را جناب bivafa هم می توانند بگوید. چون ایشان قسمتی را در تالار اعلانات با نام " کمبودها ، نقص ها ، ایرادات و....سایت راسخون را بگویید "ایجاد کرده است. ولی اگر منظورتان مسایل و مشکلات موجود جامعه است که می توان هر موضوعی را در این تالار جای داد.

از اینکه توضیحاتی را هم برای لیست قیمت ها دادید صمیمانه تشکر می کنم.

پنج شنبه 11 خرداد 1391  3:23 PM
تشکرات از این پست
bivafa aligh1372
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول hamed_yurdum

با سلام وعرض خسته نباشید.

من فعالیتهایی در تالار گفتگوی ازاد داشتم شاید بعضی از پست هایی که گذاشته بودم ربطی به تالار شما نداشت یا مربوط به تالار خودم بود ولی یادمه شما شدیدا عکس العمل نشان داده بودید... که حتی مسولین راسخون به من زنگ زدن گفتن پستها و گفتگوهای مذهبی و قرانی را در تالار خودتان بذارید.

همین کارا بشه ،بی وفایی که سهله ،مدیران فرار هم میکنند...

سلام و تشکر.

مدیر گرامی ممنونم که انصاف داشتید و اشاره فرمودید که "پست هایی که گذاشته بودم ربطی به تالار شما نداشت یا مربوط به تالار خودم بود". این نشون می دهد که با انصافید. اما از طرفی، کاربران یا مدیرانی شکایت دارند از اینکه مطالب تخصصی سایر تالارها را در تالار گفتگو قرار می دهیم. 

لذا، سعی شده تا فضای گفتگوی آزاد را بیشتر به به سمتی ببریم که در درجه اول به صورت گفتگو و بحث باشد و در درجه بعد جهت تنوع ، اطلاع رسانی و زنگ تفریحی برای کاربران محترم باشد.

اگر به خاطر شریف داشته باشید روزانه بیش از 60 مطلب راجع به دفاع مقدس و مسایل دینی توسط شما قرار داده می شد. با همان دیدگاه منصفانه تان حق بدهید که بنده به این کار معترض باشم. 

برای هر تالاری افتخار است که در رابطه با قرآن و مسایل دینی بحث شود اما بهتر است مسائل اساسی در همان تالار قران که جناب عالی مسئول آن هستند گذاشته شود. اما با وجود این شرایط، بنده مطالب شما را حذف نکردم و به همان توصیه اکتفا کردم (جهت اطمینان می توانید در تالار گفتگو مطالب ارزشمندتان را بیابید). 

انشاالله از دست بنده نرنجیده باشید. از شما و سایر عزیزان راسخونی دعوت می کنم تا در تالار گفتگوی آزاد بویژه در مورد مباحث آن شرکت فرمائید و سوالات و مسائل جدید را مطرح بفرمائید تا به بحث گذاشته شود.

موفق و سربلند باشید.

پنج شنبه 11 خرداد 1391  3:34 PM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum aligh1372
alireza5
alireza5
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 6

سلام و خسته نباشید

چرا عنوانهایی که در فیلد سمت راست قراردادرند و خود دارای شاخه های دیگری است باز نمی شوند مثال: در بخش نرافزارها لینکها را باز نمیکند؟

لطفاً راهنمایی نمایید

باتشکر

مهدی بادی

پنج شنبه 11 خرداد 1391  3:46 PM
تشکرات از این پست
aligh1372
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول nikbakht88

سلام و خدا قوت.

از گله در گذریم؛

با این روندی که در پیش دارید، مطمئن باشید بازدید کنندگان و مشارکت کنندگان زیادی را در پیش رو خواهد داشت اما نتیجه آن،

تخته شدن در همه تالار ها است.

سلام خدمت مدیر انجمن و همکار گرامی.

پوزش بنده را پذیرا باشید. فعلاً در اولین اقدام یک بحثی را در تالار گفتگو آزاد راه انداختم!

انشاالله اگه توفیق داشتم بازم میام.

راستی شما به سوالی که من در ابتدای این تاپیک از مدیران مطرح کردم پاسخ ندادید هنوز! دوست نداشتید جواب بدید یا یادتون رفته؟  با این حال بازم منتظر شنیدن پاسختون هستیم

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

پنج شنبه 11 خرداد 1391  3:56 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 aligh1372
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول alireza5

سلام و خسته نباشید

چرا عنوانهایی که در فیلد سمت راست قراردادرند و خود دارای شاخه های دیگری است باز نمی شوند مثال: در بخش نرافزارها لینکها را باز نمیکند؟

لطفاً راهنمایی نمایید

باتشکر

مهدی بادی

..............................

سلام

اگر اشتباه نکنم منظورتان در همان بخش نرم افزار سایت راسخون ، جدولی است که (گروه بندی نرم افزار) نوشته شده است. بنده امتحان کردم مشکلی نبود و لینک ها باز می شدند. از مرورگری دیگه استفاده کنید ببینید مشکلتان حل می شود یا نه.

پنج شنبه 11 خرداد 1391  4:09 PM
تشکرات از این پست
aligh1372
دسترسی سریع به انجمن ها