نقل قول qolameali
نقل قول bivafa
سلام
کاربر و مدیر انجمن تالار جدید التاسیس جناب qolameali آیا نمیخواهی بخاطر مدیریت به ما شیرینی بدهی؟؟؟؟ما منتظریم هاااااااااا
نکته ی بعد اینکه مدیران را تشویق کن به اون سوالاتی که گفتم جواب بدن
سلام
شیرینی...؟! کاشکی به جای شیرینی می گفتی (گُل) ، تا بنده هم در پاسخ بگویم خودتان گُل هستید.ولی از شانس بنده شما درخواست شیرینی کرده اید و نمی توانم به شما بگویم که شما خودتان شیرینی هستید.
به هرحال یک حدیث به عنوان شیرینی به شما تقدیم می کنم.
پیامبر اکرم(ص) فرمودند :
جلسات 3 نوع هستند: غانم ، سالم ، شاحب
غانم جلسه ای است که در آن خدای تعالی یاد می شود.
سالم جلسه ای است که با سکوت می گذرد.
شاحب جلسه ای است که در آن پیرامون باطل بحث می شود.
انشالله بتوانیم در گفتگو هایمان از خداوند هم یادی کنیم و گفتگو هایمان به باطل کشیده نشود.
درمورد تشویق مدیران باید عرض کنم که از این بزرگواران دعوت کرده ام تا به این تالار تشریف بیاورند اگر دوستان همکاری کنند برای مدیران صندلی داغ برگزار خواهیم کرد.
یاحق
آقا دستتون درد نکنه! راضی به زحمت نبودیم!!تازه میخواستیم آدرس بدیم برامون شیرینی بفرستی دم در خونه!!!
آهاااااااااااا راستی من الان متوجه شدم شما یک اصفهونی هستییییییییییی!!! پس کاملاً بهت حق میدم که شیرینی ندی!!!!
از شوخی گذشته ما خدمت همه ی اصفهانی های عزیز ارادت داریم(مخصوصاً اینکه خود راسخون در اصفهان قرار داره)
بله انشااله که همه ی جلسات و محافل و بحث هامون غانم باشه یا حداقل به قول شما به باطل کشیده نشود(شاحب نباشه)
صندلی داغ هم باید طرح جالبی باشه.....خیلی خیلی خوب و پر انرژی دارید کار میکنید و امیدوارم به همین روند ادامه دهید و موفق باشید!
در ضمن شما هنوز خودتون را مثل سایر مدیران معرفی نکردید
پیروز باشید