0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

hamed_yurdum
hamed_yurdum
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35378

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

با سلام به تمامی راسخونی های عزیز

من 25 سال دارم و مهندسی معماری تموم کردم.

کارمند آموزش و پرورش هستم و رشته معماری رو تدریس میکنم.

آرزوی موفقیت و سربلندی برای تمامی راسخونی های عزیز...

پل ارتباطی :  daniz_0443@yahoo.com

چهارشنبه 10 خرداد 1391  12:07 AM
تشکرات از این پست
bivafa mehdi0014 qolameali javid1000 padeshahe__saytha iman_karbala aligh1372
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

با سلام خدمت تمامی دوستان راسخونی گلم

بنده متولد 1361 از استان آذربایجان غربی

در مورد رشته تحصیلی: مهندسی نرم افزار کامپیوتر خوانده ام

مجرد

موفق باشید

چهارشنبه 10 خرداد 1391  12:16 AM
تشکرات از این پست
hamed_yurdum labeik_ya_khameneei ararar qolameali bivafa javid1000 padeshahe__saytha iman_karbala aligh1372
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول bivafa

سلام

کاربر و مدیر انجمن تالار جدید التاسیس جناب qolameali آیا نمیخواهی بخاطر مدیریت به ما شیرینی بدهی؟؟؟؟ما منتظریم هاااااااااا

نکته ی بعد اینکه مدیران را تشویق کن به اون سوالاتی که گفتم جواب بدن

سلام

شیرینی...؟! کاشکی به جای شیرینی می گفتی (گُل) ، تا بنده هم در پاسخ بگویم خودتان گُل هستید.ولی از شانس بنده شما درخواست شیرینی کرده اید و نمی توانم به شما بگویم که شما خودتان شیرینی هستید.

به هرحال یک حدیث به عنوان شیرینی به شما تقدیم می کنم.

پیامبر اکرم(ص) فرمودند :

جلسات 3 نوع هستند: غانم ، سالم ، شاحب

غانم جلسه ای است که در آن خدای تعالی یاد می شود.

سالم جلسه ای است که با سکوت می گذرد.

شاحب جلسه ای است که در آن پیرامون باطل بحث می شود.

انشالله بتوانیم در گفتگو هایمان از خداوند هم یادی کنیم و گفتگو هایمان به باطل کشیده نشود.

درمورد تشویق مدیران باید عرض کنم که از این بزرگواران دعوت کرده ام تا به این تالار تشریف بیاورند اگر دوستان همکاری کنند برای مدیران صندلی داغ برگزار خواهیم کرد.

یاحق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

چهارشنبه 10 خرداد 1391  12:37 AM
تشکرات از این پست
bivafa iman_karbala aligh1372
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول qolameali

نقل قول bivafa

سلام

کاربر و مدیر انجمن تالار جدید التاسیس جناب qolameali آیا نمیخواهی بخاطر مدیریت به ما شیرینی بدهی؟؟؟؟ما منتظریم هاااااااااا

نکته ی بعد اینکه مدیران را تشویق کن به اون سوالاتی که گفتم جواب بدن

سلام

شیرینی...؟! کاشکی به جای شیرینی می گفتی (گُل) ، تا بنده هم در پاسخ بگویم خودتان گُل هستید.ولی از شانس بنده شما درخواست شیرینی کرده اید و نمی توانم به شما بگویم که شما خودتان شیرینی هستید.

به هرحال یک حدیث به عنوان شیرینی به شما تقدیم می کنم.

پیامبر اکرم(ص) فرمودند :

جلسات 3 نوع هستند: غانم ، سالم ، شاحب

غانم جلسه ای است که در آن خدای تعالی یاد می شود.

سالم جلسه ای است که با سکوت می گذرد.

شاحب جلسه ای است که در آن پیرامون باطل بحث می شود.

انشالله بتوانیم در گفتگو هایمان از خداوند هم یادی کنیم و گفتگو هایمان به باطل کشیده نشود.

درمورد تشویق مدیران باید عرض کنم که از این بزرگواران دعوت کرده ام تا به این تالار تشریف بیاورند اگر دوستان همکاری کنند برای مدیران صندلی داغ برگزار خواهیم کرد.

یاحق

آقا دستتون درد نکنه! راضی به زحمت نبودیم!!تازه میخواستیم آدرس بدیم برامون شیرینی بفرستی دم در خونه!!!

آهاااااااااااا راستی من الان متوجه شدم شما یک اصفهونی هستییییییییییی!!! پس کاملاً بهت حق میدم که شیرینی ندی!!!!

از شوخی گذشته ما خدمت همه ی اصفهانی های عزیز ارادت داریم(مخصوصاً اینکه خود راسخون در اصفهان قرار داره)

بله انشااله که همه ی جلسات و محافل و بحث هامون غانم باشه یا حداقل به قول شما به باطل کشیده نشود(شاحب نباشه)

صندلی داغ هم باید طرح جالبی باشه.....خیلی خیلی خوب و پر انرژی دارید کار میکنید و امیدوارم به همین روند ادامه دهید و موفق باشید!

در ضمن شما هنوز خودتون را مثل سایر مدیران معرفی نکردید

پیروز باشید

چهارشنبه 10 خرداد 1391  12:57 AM
تشکرات از این پست
qolameali aligh1372
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

با سلام خدمت دوستان عزیزم

مثل اینکه  مدیر های انجمن ها خوب گرم گرفتن

من هم انشاالله یه روزی مدیر میشم

حالا دوستان عزیز یه سوال داشتم که به مدیر انجمن ها هم گفتم.

نظرتون چیه که یه تالار به اسم کودک و نوجوان تو راسخون بزنن.

جای همچین تالاری تو یه سایت فرهنگی بسیار خالیه

با تشکر

چهارشنبه 10 خرداد 1391  1:10 AM
تشکرات از این پست
bivafa qolameali mehdi0014 aligh1372
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

آقا دستتون درد نکنه! راضی به زحمت نبودیم!!تازه میخواستیم آدرس بدیم برامون شیرینی بفرستی دم در خونه!!!

آهاااااااااااا راستی من الان متوجه شدم شما یک اصفهونی هستییییییییییی!!! پس کاملاً بهت حق میدم که شیرینی ندی!!!!

از شوخی گذشته ما خدمت همه ی اصفهانی های عزیز ارادت داریم(مخصوصاً اینکه خود راسخون در اصفهان قرار داره)

بله انشااله که همه ی جلسات و محافل و بحث هامون غانم باشه یا حداقل به قول شما به باطل کشیده نشود(شاحب نباشه)

صندلی داغ هم باید طرح جالبی باشه.....خیلی خیلی خوب و پر انرژی دارید کار میکنید و امیدوارم به همین روند ادامه دهید و موفق باشید!

در ضمن شما هنوز خودتون را مثل سایر مدیران معرفی نکردید

پیروز باشید

سلام

خواهش می کنم قابلی نداشت. اهل شهر اصفهان که نیستم بلکه ساکن استان اصفهان هستم.در مورد معرفی هم که در حد سن و تحصیلات خدمتتون عرض کنم که 20 سالمه و رشته ی تحصیلیم هم حقوق هست.درمورد صندلی داغ هم اگه خدا بخواهد در صورت همکاری دیگر مدیران و کاربران گرامی اجرا خواهیم کرد ویکی از مدیران تالار ها را بر صندلی داغ می نشانیم...!

یاحق

چهارشنبه 10 خرداد 1391  1:37 AM
تشکرات از این پست
bivafa javid1000 aligh1372
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25019

سلام بر دوستان گل

منم که حمید مشهدی زاده هستم ، 27 سال و 2 روز از خداوند متعال عمر گرفتم و یک سال و 27 روز هست که متأهل شده ام .

تحصیلات : دانشجوی ترم 4 رشته مخابرات ( سیستم ) مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شیراز هستم .

شغل : دانشگاه آزاد اسلامی شیراز تدریس می کنم .

فعالیت اینترنتی : افتخار فعالیتی 37 ماهه در سایت راسخون را دارم ، مدیر سایت های www.09173787019.ir و www.asr-elm.ir هستم .

پروژه های در دست مطالعه : انتقال سیگنال های مخابرات بر روی سیم های برق برای کاهش هزینه ها ، طراحی و ساخت ماشین حساب حرارتی جهت اخذ مدرک کارشناسی ارشد ، چگونگی تشکیل سیگنال های مخابراتی و مطالعه جهت کاهش تلفات و قطع شدن مکالمات ، جهت ارائه سمینار

در خدمت دوستان گل راسخونی هستم .

موفق و پاینده باشید

برادر کوچک شما

حمید مشهدی زاده

حمید.bmp

چهارشنبه 10 خرداد 1391  1:38 AM
تشکرات از این پست
bivafa qolameali iman_karbala javid1000 aligh1372
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول aliasghar313

با سلام خدمت دوستان عزیزم

مثل اینکه  مدیر های انجمن ها خوب گرم گرفتن

من هم انشاالله یه روزی مدیر میشم

حالا دوستان عزیز یه سوال داشتم که به مدیر انجمن ها هم گفتم.

نظرتون چیه که یه تالار به اسم کودک و نوجوان تو راسخون بزنن.

جای همچین تالاری تو یه سایت فرهنگی بسیار خالیه

با تشکر

سلام

انشالله شما هم با موافقت مسئول واحد انجمن ها مدیر تالار بشوید. و در این تالار با مدیران و کاربران دیگر گفتگو کنید.البته قبل از مدیر شدنتون هم می توانید به این جا بیایید و نظرات خودتان را بگویید.

درمورد تالار کودک و نوجوان هم باید عرض کنم که تالار فسقلی ها در مورد کودکان وجود دارد ولی تالاری که با نام نوجوانان وجود داشته باشد را ندیده ام.به هر حال نظر مسئول واحد انجمن ها را هم جویا شوید.

یاحق

چهارشنبه 10 خرداد 1391  2:09 AM
تشکرات از این پست
aligh1372
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول mashhadizadeh

سلام بر دوستان گل

منم که حمید مشهدی زاده هستم ، 26 سال و 1 ماه و 4 روز از خداوند متعال عمر گرفتم و یک ماه و 3 روز هست که متأهل شدم .

تحصیلات : دانشجوی ترم 2 رشته مخابرات ( سیستم ) مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه شیراز هستم .

شغل : دانشگاه آزاد اسلامی شیراز تدریس می کنم .

فعالیت اینترنتی : افتخار فعالیتی 37 ماهه در سایت راسخون را دارم ، مدیر سایت های www.sanjeshdoc.ir و www.sanjeshdoc.org هستم .

پروژه های در دست مطالعه : انتقال سیگنال های مخابرات بر روی سیم های برق برای کاهش هزینه ها ، طراحی و ساخت ماشین حساب حرارتی جهت اخذ مدرک کارشناسی ارشد ، چگونگی تشکیل سیگنال های مخابراتی و مطالعه جهت کاهش تلفات و قطع شدن مکالمات ، جهت ارائه سمینار

در خدمت دوستان گل راسخونی هستم .

موفق و پاینده باشید

برازدر کوچک شما

حمید مشهدی زاده

سلام

شما بزرگوارین ، انشالله در همه ی مراحل زندگی تان موفق باشید.

یاحق

چهارشنبه 10 خرداد 1391  2:15 AM
تشکرات از این پست
aligh1372
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول bivafa

سلام خدمت مدیر محترم

خوشحالم از اینکه شما با تجربه ی بیشتر از بنده(و احتمالا خیلی از مدیران دیگه) در اینجا حضور دارید. خوشبحالتون که شاغل هستید(و فکر کنم شغلتون هم بد نباشه ) دعا کنید همه جوونای کشور بتونن از بیکاری در بیان(هر کس که فهقد شغله)

منم مثل شما خواهان موفقیت و خوشبختی شما و سایر دوستان و کاربران راسخون هستم

من دلم میخواست یک سری سوالات دیگه هم بپرسم(مثل وضعیت تأهل و شهر محل سکونت) اما خوب نمیدونم اینها از نظر راسخون مورد قبول هست یا نه!چون فکر میکنم  ممکنه محدودیت وجود داشته باشه!

با سلام و تشکر

به همه کاربران عزیز راسخونی خسته نباشید می گم . ببخشید من پا برهنه وسط حرف عزیزان اومدم . یه موضوعو در نظر بگیریم که ما داریم تو یه محیط مجازی کار می کنیم و تنها ابزار شناخت شخصیت ما نام کاربری ما می باشد . به نظر من اگر کسی نخواست هویت خود و اطلاعات شخصی را ارئه کنه هیچ مشکلی نداره چون اختیار با خود کاربر می باشد . با این حال اقدام خوب همه عزیزان راسخونی را ارج می نهیم .

چهارشنبه 10 خرداد 1391  7:21 AM
تشکرات از این پست
bivafa qolameali javid1000 architect0811 aligh1372 salma57
fotros14
fotros14
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 7

تق تق تق...

سلام. اجازه هست؟

ماشاالله همه مدیران اومدن اینجا گرم گرفتن. به تازه واردا هم اجازه دو کلوم حرف میدید؟!!...

خوشحالم که با شما عزیزان تو این جمع با صفا آشنا میشم.( قرار بود دو کلوم بیشتر نگم که...)

.

التماس دعا خیر

اللهم عجل لولیک الفرج...

چهارشنبه 10 خرداد 1391  10:41 AM
تشکرات از این پست
qolameali iman_karbala aligh1372
qodrat
qodrat
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12046

با سلام خدمت شما

در ابتدا تبریک بگم به مدیر تالار.

بعدشم عذر خواهی کنم از اینکه نشد زودتر بیام، البته اینم بگم دیروز که این تالارو دیدم خواستم بیام بنویسم که متاسفانه با کندی سایت و یه سری موارد دیگه همزمان شده بود.

اما اصل مطلب

حقیقتش با دیدن ایجاد این تالار شوکه شدم  و اصلا انتظار ایجاد این تالار تو این زمان نداشتم.

اما چون مدیر تالار دعوت کردن و خوب اجابت نکردن دعوت هم کار خوبی نیست اومدم تا یه سلامی بدم به مدیر تالار عزیز بعد به همه افراد فعال در این تالار و به خصوص به کاربر (bivafa) که همیشه با نظراتشون سعی در پیشرفت سایت و انجمن دارن.

به نظر من سایت و انجمن تا زیر سوال نره و به چالش کشیده نشه پیشرفت نمی کنه تعریف کننده فراوان هست اما منتقد کم، در حالی که سایت با هر دو فاکتور پیشرفت می کنه و وجود یکی کافی نیست.

و این کاربر این کار رو خوب انجام میده و از این جهت به نظر من شایستگی داشتن عنوان برترین کاربران رو داره.

اما یه سلام مخصوص دیگه هم می خوام بدم به بزرگتر خودم آقای nikbakht88 ، که من فعالیت هر چند پراشکال خودم رو مدیون این کاربر هستم، شاید اگه ایشون نبودن من الان اینجا نبوده و این مطلبو نمی نوشتم.

با احترام

چهارشنبه 10 خرداد 1391  12:01 PM
تشکرات از این پست
qolameali bivafa iman_karbala aligh1372
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول fotros14

تق تق تق...

سلام. اجازه هست؟

ماشاالله همه مدیران اومدن اینجا گرم گرفتن. به تازه واردا هم اجازه دو کلوم حرف میدید؟!!...

خوشحالم که با شما عزیزان تو این جمع با صفا آشنا میشم.( قرار بود دو کلوم بیشتر نگم که...)

.

التماس دعا خیر

سلام ، بفرمایید.

ما هم خوشحالیم که شما تشریف آوردید.

محتاجیم به دعا

چهارشنبه 10 خرداد 1391  12:39 PM
تشکرات از این پست
aligh1372
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول qodrat

با سلام خدمت شما

در ابتدا تبریک بگم به مدیر تالار.

بعدشم عذر خواهی کنم از اینکه نشد زودتر بیام، البته اینم بگم دیروز که این تالارو دیدم خواستم بیام بنویسم که متاسفانه با کندی سایت و یه سری موارد دیگه همزمان شده بود.

اما اصل مطلب

حقیقتش با دیدن ایجاد این تالار شوکه شدم  و اصلا انتظار ایجاد این تالار تو این زمان نداشتم.

اما چون مدیر تالار دعوت کردن و خوب اجابت نکردن دعوت هم کار خوبی نیست اومدم تا یه سلامی بدم به مدیر تالار عزیز بعد به همه افراد فعال در این تالار و به خصوص به کاربر (bivafa) که همیشه با نظراتشون سعی در پیشرفت سایت و انجمن دارن.

به نظر من سایت و انجمن تا زیر سوال نره و به چالش کشیده نشه پیشرفت نمی کنه تعریف کننده فراوان هست اما منتقد کم، در حالی که سایت با هر دو فاکتور پیشرفت می کنه و وجود یکی کافی نیست.

و این کاربر این کار رو خوب انجام میده و از این جهت به نظر من شایستگی داشتن عنوان برترین کاربران رو داره.

اما یه سلام مخصوص دیگه هم می خوام بدم به بزرگتر خودم آقای nikbakht88 ، که من فعالیت هر چند پراشکال خودم رو مدیون این کاربر هستم، شاید اگه ایشون نبودن من الان اینجا نبوده و این مطلبو نمی نوشتم.

با احترام

سلام

از شما بخاطر اینکه لطف کردید و تشریف آوردید بسیار سپاسگزارم.و انشالله در کنار هم و با حضور مدیران و کاربران دیگر فعالیت خوبی داشته باشیم.می تونم بپرسم چرا با دیدن ایجاد این تالار شوکه شدید؟

چهارشنبه 10 خرداد 1391  12:51 PM
تشکرات از این پست
aligh1372
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام.

اولا پیگیری بفرمائید که چرا با این سرعت .... سایت، موقع باز کردن این بخش از محیط کاربری خارج می شویم؟ البته شاید این مشکل فقط برای من باشد.

یک ساعته اومدم سایت، جز یکی دوکار کوجک، هیچ فعالیت خاصی نداشتم. برای یکی دو تا از نظرات خواستم تشکر بزنم که سرعت بالا آمدن سایت و صفحات خاصش، حوصله ام را سر برد و پشیمانم کرد.

تشکری از جناب qodrat دارم. از همان اول به توانایی های شما پی بردم و یکم سخت تونستم بهتون بفهمونم. اما خدا را شکر که جایگاهتون را بالاخره پیدا کردید و البته می دونم که راحتتر هم پیشرفت می کنید.

هر چند ایده صندلی داغ مربوط به جناب مدیر این بخش است اما الحق و الانصاف که جناب qodrat، قدرت والایی در حرف کشیدن و مو را از ماست درآوردن دارند. توصیه می کنم در این تالار وقت بیشتری بگذارید و مطمئنم که این تالار با وجود مدیرانی چون شما رونق چندین برابر می گیرد. البته اگر مثل اوایل، قدر قدرت باشید.

یکم لحنم جدی است اما از سر خیر خواهی است. امیدوارم عزیزانی که افتخار حضور و همکاری را در سایت و در کنارشان  داشتم، از لحن یکم تند و جدی بنده ناراحت نشده باشند.

برای همه آرزوی سربلندی دارم، بویژه راسخونی های عزیز.

چهارشنبه 10 خرداد 1391  1:20 PM
تشکرات از این پست
qodrat iman_karbala bivafa architect0811 aligh1372
دسترسی سریع به انجمن ها