نقل قول aliasghar313
اوخخخخخخه(حرف دلم)
امروز یکی از بد ترین روز هام بود!
ضد حال خوردم
با دوستام گرفتیم انجمن زدیم
خب
اومدم از صبح رفتم دنبال تبلیغات و از این چیزا
تقریبا داشتم بعد ظهر غش میکردم
اونوقت میاممیبینم یکی برگه ها رو پاره میکنه , یکی مچاله میکنه!
حق ندارم ناراحت شم!!؟؟
انوقتش دوستام میان برگه ها رو میزارن تو پلاستیکم میگن مثله اینکه نمیخوان حتی نیگاه برگه کنن چه برسه به ثبت نام!!!
خیلی دلم گرفته ! دنیا خیلی بعضی موقعا رو اعصابه!
انشاالله که کارم مقبول درگاه الهی بشه!!!
سلام اخوی گلم، خوبی ؟ خسته نباشی....خدا قوت
دوستم اصلاً ناراحت نشو از این چیزا! اولاً که باید یاد بگیری هم خیلی وقتا خیلی مسائل همینه! نباید زود ناراحت بشی!
در ضمن کار فرهنگی تا بوده همینطورب بوده، همیشه که به مذاق همه خوش نمیاد! ببین شما اگه بتونید حتی یه نفر رو با تبلیغاتتون بکشید به انجمنتون بازم کارتون موفق بوده!!
این رو فراموش نکن که من و شما یه نت گرد حرفه ای هستیم و باهاش آشنایی کامل داریم، مردم عادی خیلیهاشون اصلاً نمیدونن اینترنت جیه! اصلاً ممکنه کامپیوتر هم تو خونه نداشته باشند!! پس فعلاً انتظار نداشته باش یکمرتبه همه اسقبال کنند. کم کم فرهنگش جا میوفته!! مطمئن باش اگه 2 نفر از اهالی شهرتون بیان و از انجمن هاتون خوششون بیاد،دهن به دهن تعریفش میپیچه ئ استقبال بیشتر میشه!
پس یه بار دیگه یاداوری میکنم، کار فرهنگی رو نباید ازش تاثیر سریع و پررنگ انتظار داشت، باید با فکر و برنامه حسابی روش کار کرد!
دست از تلاش خود نکش، مطمئن باش هم خدا ازت راضیه، هم نتیجه میگیری! در ضمن اولی مهمتره!! ما آدم ها باید عمل به وظیقه کنیم، نتیجه رو هم هرچی خدا بخواد رقم میزنه... که البته امیدوارم نتیجه هم نتیجه خوبی باشه