0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

بسمه تعالی

ایها الراسخون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با سلام و صلوات

هر کدومتون از صندلی داغ انصراف دادید، خواهشا بیاید و دلیل قانع کنندتون را رو کنید که این وصله به بنده نچسبد که چشم دیدن جذابیت این تالار و مدیر این تالار را ندارم و مانع رشد و شکوفایی این تالار و صندلی داغ هستم.

در ضمن جناب bivafa  چرا روی صندلی داغ حرفی می زنید و برداشتی می کنید که بنده باید جور آنرا بکشم.

تا یادم نرفته عسلویه یاد آور میدان گازی است نه نفتی!! هر چند جدیدا نفت هم در آن یافت شده است.

به سلامت

یک شنبه 25 تیر 1391  4:52 PM
تشکرات از این پست
architect0811
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول nikbakht88

بسمه تعالی

ایها الراسخون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با سلام و صلوات

هر کدومتون از صندلی داغ انصراف دادید، خواهشا بیاید و دلیل قانع کنندتون را رو کنید که این وصله به بنده نچسبد که چشم دیدن جذابیت این تالار و مدیر این تالار را ندارم و مانع رشد و شکوفایی این تالار و صندلی داغ هستم.

در ضمن جناب bivafa  چرا روی صندلی داغ حرفی می زنید و برداشتی می کنید که بنده باید جور آنرا بکشم.

تا یادم نرفته عسلویه یاد آور میدان گازی است نه نفتی!! هر چند جدیدا نفت هم در آن یافت شده است.

به سلامت

..............................................

سلام

بفرمایید بنده کی در مورد انصراف کاربران با شما گفتگو کرده ام؟ فقط در مورد مخالفت شما با این تالار و برنامه ی آن(صندلی داغ) گفتگو کرده ام.

منتظر پاسخ شما هستم.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

یک شنبه 25 تیر 1391  5:22 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

نقل قول qolameali

سلام

بفرمایید بنده کی در مورد انصراف کاربران با شما گفتگو کرده ام؟ فقط در مورد مخالفت شما با این تالار و برنامه ی آن(صندلی داغ) گفتگو کرده ام.

منتظر پاسخ شما هستم.

سلام مجدد.

نه قلکم پره نه دوزایم کجه!! حاشا نفرمائید. اگر فراموش کرده اید همین تالار خودتون را مطالعه بفرمائید. 

در پناه حق

یک شنبه 25 تیر 1391  5:30 PM
تشکرات از این پست
architect0811
architect0811
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6050

سلام

بابا جون من دوست نداشتم تو صندلی داغ شرکت کنم میففففففففففففففففففففففففففففهمید

چه ربطی به جناب نیکبخت داره

نمیدونم چرا تو راسخون همه با این بنده ی خدا دشمنی دارن و از در دعوا وارد میشن

من یه غلطی کردم واسه صندلی داغ تشکر زدم و از این تشکرا همه جا میزنم حاضرم به خدا سوگند یاد کنم که اصلا از جریان با خبر نبودم که صندلی داغ چه درد سرهایی داره مگه وقتی تالار احداث شد و جناب بی وفا گفتن هرکس راجع به خودش و شغلشو ........... یه توضیحاتی بده مدیر ارشد نگفتن که اینجا یه فضای مجازی هستش و اگه کسی تمایل داره به این سوالا جواب بده

خوب منم دوست ندارم تو این فضای مجازی کسی ازم بپرسه قد و وزنتون چنده ؟؟ اسم گوشیتون چیه؟؟؟؟ وووووووو خیلی سوالات مزخرف و خصوصی دیگه

راستش من اولین روزی که دیدم mehdi0014 روی صندلی داغ هستم و سوالات رو دیدم تب کردم

میخواستم انصراف بدم هی دست دست کردم و الان که دیدم بی وفا روی صندلی داغ هستن ترسیدم که نکنه واسه هفته بعد منو انتخاب کنن و انصراف دارم

ok shod

یک شنبه 25 تیر 1391  5:51 PM
تشکرات از این پست
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

الان یه کیبورد باز کردم دارم درستش می کنم.

دخترم(در اینجا مخاطب نفری دیگر است---سوء تفاهم نشه) سه سالشه اومده کنارم ازم می پرسه: بابا این چیه؟

می گم: کیبورد.

می گه: من نبردم!

می گم: کیبورد!

می گه: من نبردم

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

یک شنبه 25 تیر 1391  6:52 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام مجدد.

نه قلکم پره نه دوزایم کجه!! حاشا نفرمائید. اگر فراموش کرده اید همین تالار خودتون را مطالعه بفرمائید. 

در پناه حق

......................................

سلام

مدیر گرامی! بنده تا آن جایی که یادم هست اصلا در مورد انصراف کاربران با شما صحبتی نکرده ام چه رسد به اینکه خواسته باشم حاشا کنم...!

اگر آدرس مطلبم را بدهید یا اینکه آن را در این جا بگذارید تا ببینم چه موقع بنده چنین حرفی زده ام ، ممنون می شوم.

یک شنبه 25 تیر 1391  7:41 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول architect0811

سلام

بابا جون من دوست نداشتم تو صندلی داغ شرکت کنم میففففففففففففففففففففففففففففهمید

من یه غلطی کردم واسه صندلی داغ تشکر زدم و از این تشکرا همه جا میزنم حاضرم به خدا سوگند یاد کنم که اصلا از جریان با خبر نبودم که صندلی داغ چه درد سرهایی داره مگه وقتی تالار احداث شد و جناب بی وفا گفتن هرکس راجع به خودش و شغلشو ........... یه توضیحاتی بده مدیر ارشد نگفتن که اینجا یه فضای مجازی هستش و اگه کسی تمایل داره به این سوالا جواب بده

خوب منم دوست ندارم تو این فضای مجازی کسی ازم بپرسه قد و وزنتون چنده ؟؟ اسم گوشیتون چیه؟؟؟؟ وووووووو خیلی سوالات مزخرف و خصوصی دیگه

راستش من اولین روزی که دیدم mehdi0014 روی صندلی داغ هستم و سوالات رو دیدم تب کردم

میخواستم انصراف بدم هی دست دست کردم و الان که دیدم بی وفا روی صندلی داغ هستن ترسیدم که نکنه واسه هفته بعد منو انتخاب کنن و انصراف دارم

ok shod

................................................................

سلام

دوست گرامی چرا بی جهت فضا را خراب می کنید؟ شما درخواست انصراف از صندلی داغ را دادید و بنده هم به درخواست خودتون نام کاربری شما رو از لیست حذف کردم.

دیگه این همه بحث برای چیه؟ بازهم یادآوری می کنم کاربران علاوه بر اینکه داوطلبانه در برنامه ثبت نام کردند ، در پاسخ دادن به سؤالات هم مختارند.

والسلام

یک شنبه 25 تیر 1391  8:05 PM
تشکرات از این پست
javid1000
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

با سلام خدمت دوستان راسخونی ! خصوصا پاتوق راسخونی !

آقا چرا خودتون رو با این مسئله های الکی اذیت میکنید! سعی کنید تو زندگی این جور چیزا رو سخت نگیرید !

(ویرایش توسط مدیر تالار: مطلب شما به دلیل طولانی بودن حذف شد ، فقط 2 خط بالا به دلیل داشتن نکته تربیتی و اخلاقی باقی ماند.)

یک شنبه 25 تیر 1391  10:11 PM
تشکرات از این پست
javid1000
javid1000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 53859

نقل قول qolameali

نقل قول architect0811

سلام

ok shod

................................................................

سلام

دوست گرامی چرا بی جهت فضا را خراب می کنید؟ شما درخواست انصراف از صندلی داغ را دادید و بنده هم به درخواست خودتون نام کاربری شما رو از لیست حذف کردم.

دیگه این همه بحث برای چیه؟ بازهم یادآوری می کنم کاربران علاوه بر اینکه داوطلبانه در برنامه ثبت نام کردند ، در پاسخ دادن به سؤالات هم مختارند.

والسلام

سلام

دوستان من جناب نیکبخت و غلامعلی لطفا اینگونه بحث ها را که مورد ازار اذیت همدیگر می شود خودداری کنید... ؛ و از بکار بردن الفاظ و امثال بد جدا بپرهیزید ؛ در ضمن جناب architect این چه لحنی است (غلط کردم ....  مزخرف  و..... )که شما در سایت فرهنگی مذهبی دارید ؟

طبق قوانین سایت از نوشتن به صورت انگلیسی باید خودداری کنید (ok shod !!!)

شما با چه مبنایی سوالاتی که کاربران از من یا جناب مهدی پرسیده شده و ما پاسخگوی انها بودیم،انها را بیهوده و کم ارزش (مزخرف) جلوه می دهید ؟

اینگونه مسائل را باید طبق نظرسنجی کسانی که در صندلی داغ نشسته اند پرسیده شود نه اینکه ...

از بابت پشنهاد این طرح زیبا و پرشور (صندلی داغ و تالار پاتوق) از جناب غلامعلی تشکر میکنم.

مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو

مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه

صفحه اختصاصی:

civilica.com/p/98085

اولین مدرسه عشق که تأسیس شد  /  درس عشق علی و فاطمه تدریس شد
گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی  /  اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی

یک شنبه 25 تیر 1391  10:12 PM
تشکرات از این پست
qolameali nikbakht88 bivafa
samsam
samsam
کاربر طلایی1

از تمام دنیا یک صبح سرد، یک چای داغ و یک صبح بخیر تو، برایم کافی است…

دقت کردین که هرکدوممون حداقل یکبار تلاش کردیم که کلید لامپو بین حالت خاموش و روشن نگه داریم؟

1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

یک شنبه 25 تیر 1391  11:22 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول javid1000

سلام

دوستان من جناب نیکبخت و غلامعلی لطفا اینگونه بحث ها را که مورد ازار اذیت همدیگر می شود خودداری کنید... ؛ و از بکار بردن الفاظ و امثال بد جدا بپرهیزید ؛ در ضمن جناب architect این چه لحنی است (غلط کردم ....  مزخرف  و..... )که شما در سایت فرهنگی مذهبی دارید ؟

طبق قوانین سایت از نوشتن به صورت انگلیسی باید خودداری کنید (ok shod !!!)

شما با چه مبنایی سوالاتی که کاربران از من یا جناب مهدی پرسیده شده و ما پاسخگوی انها بودیم،انها را بیهوده و کم ارزش (مزخرف) جلوه می دهید ؟

اینگونه مسائل را باید طبق نظرسنجی کسانی که در صندلی داغ نشسته اند پرسیده شود نه اینکه ...

از بابت پشنهاد این طرح زیبا و پرشور (صندلی داغ و تالار پاتوق) از جناب غلامعلی تشکر میکنم.

...............................................

سلام

بنده هم از شما بخاطر مطالب تان که باعث آرامش در تالار می شود تشکر و قدردانی میکنم.

درپناه حق موفق باشید.

دوشنبه 26 تیر 1391  12:51 AM
تشکرات از این پست
javid1000
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول aliasghar313

با سلام خدمت دوستان راسخونی ! خصوصا پاتوق راسخونی !

آقا چرا خودتون رو با این مسئله های الکی اذیت میکنید! سعی کنید تو زندگی این جور چیزا رو سخت نگیرید !

(ویرایش توسط مدیر تالار: مطلب شما به دلیل طولانی بودن حذف شد ، فقط 2 خط بالا به دلیل داشتن نکته تربیتی و اخلاقی باقی ماند.)

.................................................

سلام بر دوست گرامی جناب aliasghar313

در قوانین تالار آمده است از گذاشتن مطالب طولانی بپرهیزید.لذا باتوجه به اینکه مطلبتان طولانی بود(باعرض معذرت)حذف شد. انشالله که از دست بنده ناراحت نشده باشید.اگر بتوانید مطالبی مانند قبل که تقریبا کوتاه و مفید بودند را بگذاریدخیلی خوب است.

منتظر مطالب جذاب و کوتاه و مفیدتان هستم.

ضمنا به دوستان دیگر هم یادآور می شوم که مطلب طولانی ایشان ارتباطی با آن 2 خطی که باقی مانده است ندارد.

دوشنبه 26 تیر 1391  1:18 AM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

سلام!

حالتون چطوره؟

بنده از صندلی داغ مزاحمتون میشم!

گفتم یه سرکی اینجا هم بکشم!!

طول مدتش یکم زیاده! امیدوارم بازنگری بشه 

انشاالله در یک فرصت مقتضی به طور مفصل پیشنهاداتی برای بهبود وضع صندلی داغ خواهم داد!

به اون دوستانی که انتقاد میکنم هم میگویم که صندلی داغ برای ایجاد تنوع در انجمنها و نیز آشنایی بیشتر با برخی خصوصیات عمومی کاربران و ایجاد دوستی و.... خیلی هم خوبه!  حالا ایراداتی هم داره که انشاالله حل بشه و بهتر شود.

یه خسته نباشید جانانه به خودم و خدانگهدار!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

دوشنبه 26 تیر 1391  2:12 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام!

حالتون چطوره؟

بنده از صندلی داغ مزاحمتون میشم!

گفتم یه سرکی اینجا هم بکشم!!

طول مدتش یکم زیاده! امیدوارم بازنگری بشه 

انشاالله در یک فرصت مقتضی به طور مفصل پیشنهاداتی برای بهبود وضع صندلی داغ خواهم داد!

به اون دوستانی که انتقاد میکنم هم میگویم که صندلی داغ برای ایجاد تنوع در انجمنها و نیز آشنایی بیشتر با برخی خصوصیات عمومی کاربران و ایجاد دوستی و.... خیلی هم خوبه!  حالا ایراداتی هم داره که انشاالله حل بشه و بهتر شود.

یه خسته نباشید جانانه به خودم و خدانگهدار!

........................................

سلام

الحمدالله ، شما خوب هستید؟

از نظرات مفید و سازنده شما تشکر می کنم.انشالله که ایرادات آن رفع خواهد شد.

بنده هم یک خسته نباشید به شما دوست گرامی می گویم.

دوشنبه 26 تیر 1391  10:04 PM
تشکرات از این پست
bivafa
samsam
samsam
کاربر طلایی1

روزی لقمان به پسرش گفت امروز به تو ۳ پند می دهم که کامروا شوی. اول اینکه سعی کن در زندگی بهترین غذای جهان را بخوری! دوم اینکه در بهترین بستر و رختخواب جهان بخوابی و سوم اینکه در بهترین کاخ ها و خانه های جهان زندگی کنی پسر لقمان گفت ای پدر ما یک خانواده بسیار فقیر هستیم چطور من می توانم این کارها را انجام دهم؟ لقمان جواب داد: اگر کمی دیرتر و کمتر غذا بخوری هر غذایی که می خوری طعم بهترین غذای جهان را می دهد. اگر بیشتر کار کنی و کمی دیرتر بخوابی در هر جا که خوابیده ای احساس می کنی بهترین خوابگاه جهان است. و اگر با مردم دوستی کنی و در قلب آنها جای می گیری و آن وقت بهترین خانه های جهان مال توست.

تالارهای تحت مدیریت :

دوشنبه 26 تیر 1391  11:57 PM
تشکرات از این پست
bivafa qolameali
دسترسی سریع به انجمن ها