0

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

با سلام حضور کلیه کاربران عزیز سایت راسخون

در راستای توسعه کیفی و کمی تعاملات راسخونی های عزیز به منظور گسترش آموخته های علمی،فرهنگی، عاطفی و روانی و انعکاس برآیند این تعاملات جهت ارتقاء کمی کیفی راسخون، بر آن شدیم پاتوق راسخونی ها را تاسیس نمائیم و همه چیز را در یک تاپیک (هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!) با اهداف ذیل به بحث و گفتگو بگذاریم:

1- ایجاد فضایی پویا و متنوع جهت بحث و تبادل نظر در مورد موضوعات مختلف و متنوع در یک تاپیک و خارج از مطرح کردن بحث موردنظر در تالار مربوطه جهت بهره مندی از تبادل نظر جمعی

2- ایجاد فضایی جهت آشنایی کاربران(کاربران عادی و مدیران) با یکدیگر در یک تاپیک

3- تجمیع نظرات کاربران پیرامون مباحث مختلف در یک تاپیک

4-میعاد گاه کاربران جهت آشنایی، درد و دل، اطلاع رسانی همگانی، تصمیم گیری گروهی، تعاملات جمعی، کمپین ها، گروه ها و ...

5-از شما خواهشمندم که از زدن بیش از 2 پست  متوالی کپی پیست در یک ساعت جدا خودداری نمایید.

اینجا فقط و فقط یک تاپیک وجود دارد یعنی جای بحث پیرامون موضوع خاصی نیست، همه سئوال می کنند، نظر می دهند، تصمیم می گیرند، آشنا می شوند، درد و دل می کنند، با نظرات بقیه آشنا می شوند، بحث ها موضوع بندی ندارد، متنوع است و  همواره ادامه دارد، هدف خاصی در بحث ها دنبال نمی شود

سه شنبه 9 خرداد 1391  9:15 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 mehdi0014 abdo_61 bivafa qolameali hamed_yurdum sr1313 javid1000 padeshahe__saytha ahmadfeiz mansoure1373 amines architect0811 farshon abbas1476 fialfial hojat20 siasport23 hobab1370 barbalemalaek AliFanoodi sajad123 tahmores aligh1372 azizjoon6772 doctor114 nazaninfatemeh yasbagheri reza5687 nezarat_ravabet only_n85 s4d3gh salma57 babak110 rezahossiny baterfly hosseinpour shazdeh18 09303495228 mansfa seeedmortezamosavi catcat rashon eilya67 hessamnice sajjadsaleh saeedakh aminq10 haghighi hamyar yarabyarabyarab danialkarimi1994 hashmtjdd khodaeem1 asanjg welkinah fateme74 francesco10 abolfazl_785 ms57bd45 kordabadi mrezass moradi92 shayesteh2000 nargesza shirdel2 alirezaHmzezadh mosadegh sadegh123 rezamzd mty1378 majnon313 khaliln
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:هر چه می خواهد دل تنگت بگو!!!

سلام!

یه خوره ای در برخی از سایت های اجتماعی به جون بعضیها افتاده به نام "کامنت اول" !!!!!!! به این معنی که اولین نظر را ذیل یه مطلبی مینویسند و به این وسیله افتخار هم میکنند!!! حالا منم اولین نظر(کامنت) را در این تاپیک گذاشتم!!!عجب افتخاری میکنم من!!!

بگذریم از این....یه بحث دیگه.....اسم تاپیک میگه هر چه دل تنگت می خواهد بگو ! حالا اگه ما دلمون تنگ نباشه نمیشه چیزی بگیم؟ تکلیف چیه اینجا؟!!!

و اما آخرین حرفم...در مورد مدیران انجمن ها.....میخواستم اگه موافق باشید در اینجا هر کدام از مدیران سن ، رشته ی تحصیلی اش به اضافه ی شغل فعلی خود را عنوان کنه! اگه موافقید از همین الان بسم الله! من خودم 23سالمه و دانشجوی ترم آخر کارشناسی مکانیک هستم

سه شنبه 9 خرداد 1391  11:49 AM
تشکرات از این پست
abdo_61 mehdi0014 hamed_yurdum javid1000 iman_karbala amir_dalvi mansoure1373 mahmoodsafari siasport23 AliFanoodi tahmores aligh1372 azizjoon6772 gambron kaka_jan80 seeedmortezamosavi hamid108 880090738 famili hashmtjdd asanjg mahdieshaghi313 nargesza bayati0011 sadegh123 mty1378
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول bivafa

سلام!

یه خوره ای در برخی از سایت های اجتماعی به جون بعضیها افتاده به نام "کامنت اول" !!!!!!! به این معنی که اولین نظر را ذیل یه مطلبی مینویسند و به این وسیله افتخار هم میکنند!!! حالا منم اولین نظر(کامنت) را در این تاپیک گذاشتم!!!عجب افتخاری میکنم من!!!

بگذریم از این....یه بحث دیگه.....اسم تاپیک میگه هر چه دل تنگت می خواهد بگو ! حالا اگه ما دلمون تنگ نباشه نمیشه چیزی بگیم؟ تکلیف چیه اینجا؟!!!

و اما آخرین حرفم...در مورد مدیران انجمن ها.....میخواستم اگه موافق باشید در اینجا هر کدام از مدیران سن ، رشته ی تحصیلی اش به اضافه ی شغل فعلی خود را عنوان کنه! اگه موافقید از همین الان بسم الله! من خودم 23سالمه و دانشجوی ترم آخر کارشناسی مکانیک هستم

............................

سلام به منتقد همیشه حاضر راسخونی

بله دیگه شما افتخارات را برای خودتان جمع کردید و به ما چیزی نرسید..! شما هروقت دلتون شاد هم بود می توانید اینجا بیایید.در مورد سن و رشته تحصیلی مدیران انجمن عرض کنم که هرکسی دوست داشت بگه و برای آشنا شدن با مدیران خوب هست.تا الان که یک مهندس مکانیک پیدا شد.

دیگه کسی نبود...؟!

راستی یک مورد دیگه ای هم می خواستم بگویم که شکلک هایی که موجود هست در سایت بسیار کم هستند و گاهی اوقات نمی دانیم کدام رو انتخاب کنیم...!به هر حال اگه بیشتر از این بود خیلی خوب می شد.مثلا جای یک شکلک(گل) خالی هست.

یاحق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

سه شنبه 9 خرداد 1391  3:51 PM
تشکرات از این پست
bivafa iman_karbala javid1000 mansoure1373 siasport23 AliFanoodi tahmores aligh1372 azizjoon6772 shazdeh18 kaka_jan80 seeedmortezamosavi hamid108 pejmanmz hashmtjdd francesco10 55yaran mahdieshaghi313 nargesza bayati0011 sadegh123 mty1378
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 37203

سلام به همه ی راسخونی عزیز و گرامی.

من 30 سال دارم و دانشجوی کارشناسی رشته ی علوم کامپیوتر و در یک شرکت بازرگانی مسوول روابط عمومی می باشم.

موفقیت و خوشبختی همه ی دوستان راسخونی را خواهان و خواستارم.

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

شاد، پیروز و موفق باشید.

سه شنبه 9 خرداد 1391  5:17 PM
تشکرات از این پست
bivafa qolameali iman_karbala mansoure1373 architect0811 siasport23 aligh1372 azizjoon6772 shazdeh18 AliFanoodi mohammad98 kaka_jan80 hamid108 mahdieshaghi313 nargesza mahdiyeh2000 bayati0011 sadegh123 mty1378
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول qolameali

نقل قول bivafa

............................

سلام به منتقد همیشه حاضر راسخونی

بله دیگه شما افتخارات را برای خودتان جمع کردید و به ما چیزی نرسید..! شما هروقت دلتون شاد هم بود می توانید اینجا بیایید.در مورد سن و رشته تحصیلی مدیران انجمن عرض کنم که هرکسی دوست داشت بگه و برای آشنا شدن با مدیران خوب هست.تا الان که یک مهندس مکانیک پیدا شد.

دیگه کسی نبود...؟!

راستی یک مورد دیگه ای هم می خواستم بگویم که شکلک هایی که موجود هست در سایت بسیار کم هستند و گاهی اوقات نمی دانیم کدام رو انتخاب کنیم...!به هر حال اگه بیشتر از این بود خیلی خوب می شد.مثلا جای یک شکلک(گل) خالی هست.

یاحق

سلام دوست عزیز و مدیر جدید

ممنون شما لطف دارید، این دفعه اجازه میدم یکمی از این افتخارا نصیب شمام بشه!!

شما خودت هم که مدیر تالار شدی، پس خوب میشه اگه به سوالم جواب بدی(سن و رشته تحصیلی...)

در مورد شکلک ها باهات موافقم!  تازه شکلک های اینجا خیلیم کند لود میشه و آدم رو معطل میکنه!

راستی در تالار اعلانات که پست زده بودید جوابتون رو دادم، برید بخونید و پاسخ بدهید.

فی امان الله

سه شنبه 9 خرداد 1391  6:25 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala siasport23 abasaleh43 aligh1372 azizjoon6772 shazdeh18 sajjadsaleh asanjg farshadfardi mahdieshaghi313 nargesza bayati0011 sadegh123 mty1378
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول abdo_61

سلام به همه ی راسخونی عزیز و گرامی.

من 30 سال دارم و دانشجوی کارشناسی رشته ی علوم کامپیوتر و در یک شرکت بازرگانی مسوول روابط عمومی می باشم.

موفقیت و خوشبختی همه ی دوستان راسخونی را خواهان و خواستارم.

سلام خدمت مدیر محترم

خوشحالم از اینکه شما با تجربه ی بیشتر از بنده(و احتمالا خیلی از مدیران دیگه) در اینجا حضور دارید. خوشبحالتون که شاغل هستید(و فکر کنم شغلتون هم بد نباشه ) دعا کنید همه جوونای کشور بتونن از بیکاری در بیان(هر کس که فهقد شغله)

منم مثل شما خواهان موفقیت و خوشبختی شما و سایر دوستان و کاربران راسخون هستم

من دلم میخواست یک سری سوالات دیگه هم بپرسم(مثل وضعیت تأهل و شهر محل سکونت) اما خوب نمیدونم اینها از نظر راسخون مورد قبول هست یا نه!چون فکر میکنم  ممکنه محدودیت وجود داشته باشه!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 9 خرداد 1391  6:38 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala amir_dalvi mansoure1373 architect0811 abasaleh43 xplod2012 aligh1372 azizjoon6772 tahmores shazdeh18 kaka_jan80 seeedmortezamosavi sajjadsaleh mahdieshaghi313 nargesza bayati0011 sadegh123 mty1378
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

با خشونت هرگز

سخت آشفته و غمگین بودم… 

به خودم می گفتم:
بچه ها تنبل و بد اخلاقند
دست کم می گیرند
درس و مشق خود را…
باید امروز یکی را بزنم، اخم کنم
و نخندم اصلا
تا بترسند از من
و حسابی ببرند…
خط کشی آوردم،
در هوا چرخاندم...
چشم ها در پی چوب، هر طرف می غلطید
مشق ها را بگذارید جلو، زود، معطل نکنید!

اولی کامل بود،
دومی بدخط بود
بر سرش داد زدم...
سومی می لرزید...
خوب، گیر آوردم !!!
صید در دام افتاد
و به چنگ آمد زود...
دفتر مشق حسن گم شده بود
این طرف،
آنطرف، نیمکتش را می گشت
تو کجایی بچه؟
بله آقا، اینجا
همچنان می لرزید...
” پاک تنبل شده ای بچه بد ”
" به خدا دفتر من گم شده آقا، همه شاهد هستند"
” ما نوشتیم آقا ”
بازکن دستت را...
خط کشم بالا رفت، خواستم بر کف دستش بزنم
او تقلا می کرد
چون نگاهش کردم
ناله سختی کرد...
گوشه ی صورت او قرمز شد
هق هقی کردو سپس ساکت شد...
همچنان می گریید...
مثل شخصی آرام، بی خروش و ناله
ناگهان حمدالله، درکنارم خم شد
زیر یک میز،کنار دیوار،
دفتری پیدا کرد…
گفت: آقا ایناهاش،
دفتر مشق حسن
چون نگاهش کردم، عالی و خوش خط بود
غرق در شرم و خجالت گشتم
جای آن چوب ستم، بر دلم آتش زده بود
سرخی گونه او، به کبودی گروید…

صبح فردا دیدم
که حسن با پدرش، و یکی مرد دگر
سوی من می آیند...
خجل و دل نگران،
منتظر ماندم من
تا که حرفی بزنند
شکوه ای یا گله ای،
یا که دعوا شاید
سخت در اندیشه ی آنان بودم
پدرش بعدِ سلام،
گفت: ” لطفی بکنید،
و حسن را بسپارید به ما ”
گفتمش، چی شده آقا رحمان؟
گفت: این خنگ خدا
وقتی از مدرسه بر می گشته
به زمین افتاده
بچه ی سر به هوا،
یا که دعوا کرده
قصه ای ساخته است
زیر ابرو وکنار چشمش،
متورم شده است
درد سختی دارد،
می بریمش دکتر
با اجازه آقا…

چشمم افتاد به چشم کودک...
غرق اندوه و تاثر گشتم
منِ شرمنده معلم بودم
لیک آن کودک خرد و کوچک
این چنین درس بزرگی می داد
بی کتاب و دفتر…

من چه کوچک بودم
او چه اندازه بزرگ
به پدر نیز نگفت
آن چه من از سر خشم، به سرش آوردم
عیب کار از خود من بود و نمی دانستم
من از آن روز معلم شده ام…
او به من یاد بداد درس زیبایی را...
که به هنگامه ی خشم
نه به دل تصمیمی
نه به لب دستوری
نه کنم تنبیهی
یا چرا اصلا من
عصبانی باشم
با محبت شاید،
گرهی بگشایم
با خشونت هرگز...
با خشونت هرگز...
با خشونت هرگز...

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

سه شنبه 9 خرداد 1391  7:06 PM
تشکرات از این پست
bivafa qolameali mehdi0014 erfan_shab2006 lilian62 mansoure1373 elgar_m architect0811 siasport23 zahrakeshani75 aligh1372 azizjoon6772 mani86 shazdeh18 shokraneh shahidalamdar kaka_jan80 seeedmortezamosavi kuoroshss aka1380 mehregan 55yaran mahdieshaghi313 Beshkan ftm1370 nargesza bayati0011 sadegh123 mty1378 waliallah
samsam
samsam
کاربر طلایی1

با سلام و خسته نباشید

حتما در مورد حمله سایبری که توسط ویروس Flame اتفاق افتاده در خبرگزاری ها یا تلویزیون دیده اید.

برای اطلاعات بیشتر که این ویروس به چه فایلهایی صدمه میزنه و همچنین برای از بین بردن این ویروس در صورتی که رایانه تون به این ویروس آلوده شده میتونید به لینک زیر سر بزنید و آنتی ویروس رو دانلود کنید :

شناسایی عامل تهدید هدفمند سایبری+دانلود آنتی ویروس Flame

با تشکر

1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

سه شنبه 9 خرداد 1391  10:10 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala aligh1372 shazdeh18 kaka_jan80 mahdieshaghi313 nargesza bayati0011 sadegh123 mty1378
samsam
samsam
کاربر طلایی1

حالت چشم

هنگام درس دادن استاد سر کلاس:
(-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-) (-.-)

وقتی استاد خبر امتحان رو می ده:
(o.O) (o.O) (o.O) (o.O) (o.O) (o.O)

موقع امتحان:
(←.←) (→.→) (←.←) (→.→) (←.←) (→.→)

وقتی استاد موقع امتحان حواسش رو جمع می کنه برای مچ گیری:
(↓.↓) (↓.↓) (↓.↓) (↓.↓) (↓.↓)

وقتی که نمره ها رو می زنن:
(͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏) (͡๏̯͡๏)

تالارهای تحت مدیریت :

سه شنبه 9 خرداد 1391  10:16 PM
تشکرات از این پست
architect0811 siasport23 abasaleh43 xplod2012 sahar22 tahmores sarez1353 aligh1372 azizjoon6772 alipaidar alienazabad pedram300 a_sadri salma57 shazdeh18 mohammad98 number_one kaka_jan80 famili mehregan ali1404 mohammadreza2610 francesco10 mahdieshaghi313 sadra122 nargesza maktabeshia bayati0011 sadegh123 mty1378
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول samsam

با سلام و خسته نباشید

حتما در مورد حمله سایبری که توسط ویروس Flame اتفاق افتاده در خبرگزاری ها یا تلویزیون دیده اید.

برای اطلاعات بیشتر که این ویروس به چه فایلهایی صدمه میزنه و همچنین برای از بین بردن این ویروس در صورتی که رایانه تون به این ویروس آلوده شده میتونید به لینک زیر سر بزنید و آنتی ویروس رو دانلود کنید :

شناسایی عامل تهدید هدفمند سایبری+دانلود آنتی ویروس Flame

با تشکر

سلام

از اطلاع رسانی شما سپاسگزارم.باز هم از اینگونه اخبار مهم در تالار بگذارید.

سه شنبه 9 خرداد 1391  10:48 PM
تشکرات از این پست
siasport23 shazdeh18 number_one kaka_jan80 mahdieshaghi313 nargesza bayati0011 sadegh123 mty1378
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و تشکر از این بخش جدید. البته امیدوارم پا توی کفش تالار ما نکرده باشید.

خلاصه و مفید:

می بخشید توضیحاتی که دادم را پاک کردم، شاید دردسر بشه. لطفا اگر نقل قولش کردید هم پاک کنید. به کارشناس ارشد اقتصادش قناعت کنید.

موفق باشید.

سه شنبه 9 خرداد 1391  10:54 PM
تشکرات از این پست
siasport23 shazdeh18 kaka_jan80 mahdieshaghi313 nargesza bayati0011 sadegh123 mty1378
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام و تشکر از این بخش جدید. البته امیدوارم پا توی کفش تالار ما نکرده باشید.

خلاصه و مفید:

موفق باشید.

سلام

از اینکه تشریف آوردید ممنونم. کفش تالار شما اندازه ی پای بنده نیست..!

سه شنبه 9 خرداد 1391  11:11 PM
تشکرات از این پست
erfan_shab2006 siasport23 shazdeh18 nargesza bayati0011 sadegh123
samsam
samsam
کاربر طلایی1

با سلام

این روزها سرم خیلی شلوغه!

ما سعیمون رو بر این گذاشتیم تا آخرین اخبار از دنیای کامپیوتر رو برای راسخونی های عزیز فراهم کنیم.

تازه ....................

در آینده نزدیک کاری تازه از بخش مطالب عمومی کامپیوتر مشاهده خواهید کرد؟؟؟؟

پس منتظر باشید...........

با تشکر

تالارهای تحت مدیریت :

سه شنبه 9 خرداد 1391  11:37 PM
تشکرات از این پست
bivafa architect0811 siasport23 shazdeh18 francesco10 mahdieshaghi313 nargesza bayati0011 sadegh123
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

سلام

مدیر انجمن عزیز تالار جدید التاسیس جناب qolameali آیا نمیخواهی بخاطر مدیریت به ما شیرینی بدهی؟؟؟؟ما منتظریم هاااااااااا

نکته ی بعد اینکه مدیران را تشویق کن به اون سوالاتی که گفتم جواب بدن

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

سه شنبه 9 خرداد 1391  11:54 PM
تشکرات از این پست
architect0811 siasport23 aligh1372 shazdeh18 mahdieshaghi313 nargesza bayati0011 sadegh123
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1

نقل قول samsam

با سلام

این روزها سرم خیلی شلوغه!

ما سعیمون رو بر این گذاشتیم تا آخرین اخبار از دنیای کامپیوتر رو برای راسخونی های عزیز فراهم کنیم.

تازه ....................

در آینده نزدیک کاری تازه از بخش مطالب عمومی کامپیوتر مشاهده خواهید کرد؟؟؟؟

پس منتظر باشید...........

با تشکر

سلام

انشالله بتوانید اخبار مهم را در این تالار بگذارید تا در مورد آن بحث و گفتگو کنیم. نه اینکه فقط اخبار باشد و گفتگو نداشته باشیم.البته باید مدیران تالارها همکاری کنند و بدون شک به تنهایی نمی توانم کاری بکنم لذا با همکاری شما دوستان گرامی می توان زمینه ی حضور دیگر کاربران را هم در این تالار فراهم کرد و این تالار را به تالاری جذاب تبدیل کرد.

باتشکر از شما

چهارشنبه 10 خرداد 1391  12:04 AM
تشکرات از این پست
siasport23 aligh1372 shazdeh18 haj114 francesco10 mahdieshaghi313 nargesza bayati0011 sadegh123
دسترسی سریع به انجمن ها