0

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی: جهاد در عرصه فرهنگ نیازمند جانفشانی است

 
haj_ghodrat_allah
haj_ghodrat_allah
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : اسفند 1387 
تعداد پست ها : 2703
محل سکونت : اصفهان

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی: جهاد در عرصه فرهنگ نیازمند جانفشانی است

خبرگزاری فارس: رئیس پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی گفت: هشت سال جنگ تحمیلی عرصه جهادگری نظامی رزمندگان بود اما امروز ملت ما به جانفشانی در جبهه فرهنگی نیاز دارد.

خبرگزاری فارس: جهاد در عرصه فرهنگ نیازمند جانفشانی است

به گزارش خبرگزاری فارس از قم حجت‌الاسلام مهدی رجایی ظهر امروز در مراسم گرامیداشت سالروز فتح خرمشهر با اشاره به جانفشانی‌های رزمندگان در زمان هشت سال دفاع مقدس ابراز داشت: عرصه فرهنگی جهاد امروز جامعه ما است.

وی افزود: جهاد انواعی دارد که یکی از آنها جهاد نظامی است اما در عرصه‌های دیگر مانند عرصه فرهنگ نیز جامعه امروز ما به جهاد نیاز دارد.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی خاطر نشان کرد: فرهنگ و عقایدی که امروز بر جامعه ما سیطره دارد، باید مطابق با فرهنگ اسلامی باشد.

وی ابراز داشت: در دنیایی که باطل در کمین نشسته تا افکار جامعه اسلامی را در خود فرو ببرد و فرهنگ خود را غالب کند، این حاکم کردن فرهنگ اسلامی به حرکت جهادگونه نیاز دارد.

رجایی با اشاره به اینکه در دنیا دو قطب خدا و شیطان وجود دارد اضافه کرد: اگر حق را رها کرده و برای حاکم کردن آن تلاشی نکنیم، باطل بر ما حکومت خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه دفاع مقدس عرصه خوبی برای آموختن شیوه‌های جهاد است گفت: از جهاد رزمندگان در جبهه نظامی می‌توان برای جهاد فرهنگی امروز جامعه درس گرفت.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی عنوان داشت: وظیفه‌ای که امروز طلاب، اساتید و اهل علم به عهده دارند همین جهاد فرهنگی است که از جهاد نظامی نیز سخت‌تر است.

وی با اشاره به اینکه ایران باید در تمام عرصه‌ها الگو باشد اظهار کرد: این الگو بودن در جنگ نیز خود را نشان داد و جانفشانی‌های رزمندگان در این دوره یک الگوی بی‌نظیر در سراسر جهان است.

*جنگ هشت ساله یک تجربه ماندگار بشری است

رجایی ابراز داشت: در دنیا جنگ‌های بسیاری رخ داده است اما جنگ هشت ساله ملت ایران به این دلیل که با اخلاص و توکل به خدا اداره می‌شد، یک تجربه ماندگار بشری را رقم زد.

وی با اشاره به سخن امام خمینی(ره) در زمینه آزادسازی خرمشهر افزود: «خرمشهر را خدا آزاد کرد» در واقع یک مکتب است که چارچوب تفکر انقلاب اسلامی را برای ما روشن می‌کند.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی گفت: مرز و خاک برای ما موضوعیت ندارد مگر در مواردی که موجب حفظ اسلام و ارزش‌های الهی می‌شود.

وی ادامه داد: ما در جنگ هشت ساله به دلیل تفاوت‌های جوهری و ماهوی که با دشمنان داشتیم حاضر نشدیم حتی یک وجب از خاک خود را از دست بدهیم.

*از ظرفیت‌های دفاع مقدس به طور کامل استفاده نشده است

رجایی با اشاره به ظرفیت‌های دفاع مقدس اظهار داشت: امروز از این ظرفیت‌ها به طور کامل استفاده نشده و بسیاری از این ارزش‌ها مغفول باقی مانده است.

وی خاطر نشان کرد: استفاده از ظرفیت عظیم دفاع مقدس می‌تواند ملت ما را به نقطه‌ای برساند که دیگر از هیچ تهاجم نظامی و فرهنگی بیمی نداشته باشیم.

رئیس پژوهشگاه بین‌المللی المصطفی با اشاره به نفوذ دشمن در عرصه‌های مختلف فکری و عقیدتی عنوان داشت: اگر امروز از این نفوذ غافل باشیم در آینده خسران بسیاری را متحمل می‌شویم.

وی گفت: تمام وعده‌های الهی به ما می‌گوید اگر در راه خدا تلاش کنیم، خدا نیز پاداش جهاد ما را اعطا خواهد کرد.

رجایی ادامه داد: باید با شناسایی اهداف مقدس و راهی که در پیش داریم، آسیب‌ها را به خوبی بشناسیم تا بتوانیم در برابر دشمن ایستادگی کنیم.

در ادامه این مراسم بزرگداشت، سید نورالدین عافی، راوی کتاب «نورالدین؛ پسر ایران» به روایت خاطراتی از دوران دفاع مقدس و شهدای هم‌رزم خویش پرداخت.

وی با اشاره به رشادت‌های رزمندگان هشت سال جنگ تحمیلی ابراز داشت: این انقلاب با فداکاری‌ها و جانفشانی‌های کسانی حفظ شده که از تمام دلبستگی‌های خود گذشتند تا حرف امام راحل روی زمین نماند.

شنبه 6 خرداد 1391  8:29 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها