0

با کاربران همیشه همراه راسخون.......

cryingsphere
cryingsphere
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 375

پک مذهبی 40 پله تا خدا

پک مذهبی 40 پله تا خدا شامل 4 بخش و هر بخش شامل 40 عنوان مذهبی می باشد.

بخش اول شامل 40 حدیث قدسی, بخش دوم شامل 40 داستان از ائمه, بخش سوم شامل 40 مثل و بخش چهارم هم شامل 40 دعا از ائمه معصومین می باشد. این مجموعه به صورت مولتی مدیا با محیطی زیبا و جذاب طراحی شده است.
شما دوستان می توانید این نرم افزار را بصورت رایگان از اینجا دانلود کنید.

التماس دعای ویژه

با تشکر

سه شنبه 30 آبان 1391  10:34 PM
تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh abedi67
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:با کاربران همیشه همراه راسخون.......

نقل قول cryingsphere

پک مذهبی 40 پله تا خدا شامل 4 بخش و هر بخش شامل 40 عنوان مذهبی می باشد.

بخش اول شامل 40 حدیث قدسی, بخش دوم شامل 40 داستان از ائمه, بخش سوم شامل 40 مثل و بخش چهارم هم شامل 40 دعا از ائمه معصومین می باشد. این مجموعه به صورت مولتی مدیا با محیطی زیبا و جذاب طراحی شده است.
شما دوستان می توانید این نرم افزار را بصورت رایگان از اینجا دانلود کنید.

التماس دعای ویژه

با تشکر

سلام و تشکر از کاربر عزیزمان جناب cryingsphere؛

همانطور که قبلاً هم اشاره شد این نرم افزار مورد بررسی قرار گرفته شده بود لیکن بخاطر عدم وجود تبلیغات از راسخون امتیاز دهی به آن منوط به این کار واقع گردیده بود.با توجه به اینکه در قسمتی از نرم افزار بعداً توسط شما کاربر گرامی تبلیغات راسخون آورده شده است بر خود لازم دانستم که به منظور تشویق و قدردانی از شما از مسئولان درخواست 200 امتیاز اهدایی نمایم.که البته میدانم در مقابل زحمت و تلاشی که در راستای ساخت نرم افزار شده است بسیار ناچیز است که پوزش میطلبیم ...

نکته مهم و حائز اهمیتی که از شما و سایر کاربران ارجمند سایت که مایل به فعالیت در خصوص موصوع این تاپیک هستند،تقاضامند میباشم این است که فعالیت خود را محدود به ساخت نرم افزار نکنید و همچنین به صرف قرار دادن لوگویی از راسخون در برنامه ساخته ی دستتان اکتفا ننمایید. ما در اینجا دنبال کارهای متوعی هستیم و ضمن آن میخواهیم راسخون و کاربرانش به شیوه های بهتر و بارزتری مورد معرفی قرار گیرد.

یا علیموفق باشید.

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

جمعه 15 دی 1391  9:53 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon cryingsphere AliFanoodi abedi67
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

با عرض سلام و خسته نباشید امروز نرم افزاری را تهیه دیدم که لینک پاسخ روزانه سایت راسخون را به ما نشان می دهد و کاربران با خواندن آن متن می توانند به سوالات جواب دهند . فقط شما بایستی عکسی با فرمت آیکون در سایت 64*64 از لوگو راسخون به من به دهید و به من بگویید تا سایر تغییرات را انجام دهم .

نرم افزار را می توانید از لینک زیر دانلود کنید : 

http://uploadpa.com/beta/12/3xjxgmatgvoz0emv0zmk.zip

فقط اگر شما منابع را در اختیار من از طریق ایمیل قرار دهید کار من راحت است وگر نه باید خودم آنها را پیدا کنم (این نرم افزار نوعی راهنما برای پاسخ گویی است و ضمناً خواهش می شود جلوی سایت هایی که پاسخ را قرار می دهند بگیرید 

باتشکر 

پنج شنبه 21 دی 1391  9:53 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon bivafa AABBCCDDFF abedi67
hosseinb68
hosseinb68
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1269

با سلام و احترام

بمناسبت شهادت حضرت امام رضا(ع)، نرم افزار موبایل حریم عشق با موضوع امام رضا (ع) در قالب جاوا جهت دانلود و استفاده آماده کردم و همکاران گرامی در بخش های مختلف سایت از آن استفاده کردند.

لینک نرم افزار در تالار اعلانات انجمن های راسخون:

نرم افزار موبایلی حریم عشق با موضوع امام رضا (ع)

لینک نرم افزار در واحد موبایل راسخون:

تصاویری از محیط نرم افزار:

برنامه نویس:راسخونی عزیز جناب hosseinb68  مدیر محترم تالار برنامه نویسی وب
پنج شنبه 21 دی 1391  2:24 PM
تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon farshon abedi67
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول onehamed

با عرض سلام و خسته نباشید امروز نرم افزاری را تهیه دیدم که لینک پاسخ روزانه سایت راسخون را به ما نشان می دهد و کاربران با خواندن آن متن می توانند به سوالات جواب دهند . فقط شما بایستی عکسی با فرمت آیکون در سایت 64*64 از لوگو راسخون به من به دهید و به من بگویید تا سایر تغییرات را انجام دهم .

فقط اگر شما منابع را در اختیار من از طریق ایمیل قرار دهید کار من راحت است وگر نه باید خودم آنها را پیدا کنم (این نرم افزار نوعی راهنما برای پاسخ گویی است و ضمناً خواهش می شود جلوی سایت هایی که پاسخ را قرار می دهند بگیرید 

باتشکر 

سلام خدمت شما مدیر گرامی،

تشکر بابت تهیه نرم افزار جالب و بدیع جنابعالی،

خط دوم توضیحات شما را متوجه نشدم،اگر ممکنه کمی واضح تر توضیح بدهید.ضمناً در خصوص چنین برنامه هایی درخواست بنده این است که بروز نگه داریدش .

و مورد آخر اینکه پس از دانلود برنامه و اجرای آن کادری که قرار است ما آن را کپی کنیم تا جواب را بدهد با پیام خطا مواجه است:

This program cannot display the webpage

Most likely causes:

• You are not connected to the Internet.
  • The website is encountering problems.
  • There might be a typing error in the address.  
  • .
  • .
  • .
  • (ادامه پیام خطا رو به دلیل بهم زدن فرم پست نیاوردم)

جمعه 22 دی 1391  10:02 PM
تشکرات از این پست
abedi67
onehamed
onehamed
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6061

نقل قول bivafa

نقل قول onehamed

باتشکر 

سلام خدمت شما مدیر گرامی،

تشکر بابت تهیه نرم افزار جالب و بدیع جنابعالی،

خط دوم توضیحات شما را متوجه نشدم،اگر ممکنه کمی واضح تر توضیح بدهید.ضمناً در خصوص چنین برنامه هایی درخواست بنده این است که بروز نگه داریدش .

و مورد آخر اینکه پس از دانلود برنامه و اجرای آن کادری که قرار است ما آن را کپی کنیم تا جواب را بدهد با پیام خطا مواجه است:

This program cannot display the webpage

Most likely causes:

• You are not connected to the Internet.
  • The website is encountering problems.
  • There might be a typing error in the address.  
  • .
  • .
  • .
  • (ادامه پیام خطا رو به دلیل بهم زدن فرم پست نیاوردم)

--------------------------------------------------------

با عرض سلام و خسته نباشید مدیر گرامی این نرم افزار به واحد روابط عمومی داده شد و چنین مشکلی را نه آنها و نه خود من مشاهده نکردیم به احتمال زیاد مشکل از سایتی که آپلود فایل را در آن انجام می دادم بوده است (پرشین گیگ ) . در ضمن قرار شده است که فردا با من تماس گرفته شود تا اطلاعات بیشتر را توضیح دهم . پیشنهاد می شود شما یک بار دیگر نرم افزار را باز کنید و ببینید آیا مشکلی مشاهده می شود یا خیر . 

باتشکر 

شنبه 23 دی 1391  11:13 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon bivafa alipaidar abedi67
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول onehamed

با عرض سلام و خسته نباشید مدیر گرامی این نرم افزار به واحد روابط عمومی داده شد و چنین مشکلی را نه آنها و نه خود من مشاهده نکردیم به احتمال زیاد مشکل از سایتی که آپلود فایل را در آن انجام می دادم بوده است (پرشین گیگ ) . در ضمن قرار شده است که فردا با من تماس گرفته شود تا اطلاعات بیشتر را توضیح دهم . پیشنهاد می شود شما یک بار دیگر نرم افزار را باز کنید و ببینید آیا مشکلی مشاهده می شود یا خیر . 

باتشکر 

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

نرم افزار شما دریافت، اجرا و بررسی گردید. جای دارد از زحمات ارزنده جنابعالی تشکر و قدردانی نمائیم.

همانطور که می دانید، نرم افزار مورد نظر اطلاعات خود را از منبعی در وب دریافت می دارد، با توجه به  درخواست شما، متاسفانه در حال حاضر امکان تامین روزانه اطلاعات این منبع وجود ندارد، لذا جنابعالی می توانید منابع سئوالات را یافته و در دسترس نرم افزار قرار دهید، با این وجود در پاره ای از موارد، منابع سئوالات را در روز قبل به ایمیل شما ارسال خواهیم داشت.

از مدیر محترم تالار "اعلانات سایت" هم تقاضا می شود امتیاز مورد نظر برای نرم افزار جنابعالی و نرم افزار موبایلی "حریم عشق" را اعلام دارند.

موفق باشید

یک شنبه 24 دی 1391  1:52 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi bivafa abedi67
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول onehamed

باتشکر 

ضمن عرض سلام مجدد خدمت شما مدیر گرامی،

تشکر دوباره بابت تهیه نرم افزار جالب و بدیع جنابعالی،

400 امتیاز به عنوان هدیه ناقابل به شما تعلق خواهد گرفت.ضمناً بیشتر این امتیاز بخاطر نوآوری جنابعالی در این نرم افزار میباشد و انشاالله اگر همانطور که مسئول محترم انجمن ها نیز فرمودند نرم افزار را بروز نگه دارید و منابع آن را تامین نمایید در آینده باز هم تقاضای امتیاز اهدایی برایتان خواهم نمود.

به امید خلاقیت های جدید و بیشتر از شما و سایر کاربران...

موفق باشید

یک شنبه 24 دی 1391  4:36 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon abedi67
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول hosseinb68

با سلام و احترام

بمناسبت شهادت حضرت امام رضا(ع)، نرم افزار موبایل حریم عشق با موضوع امام رضا (ع) در قالب جاوا جهت دانلود و استفاده آماده کردم و همکاران گرامی در بخش های مختلف سایت از آن استفاده کردند.

لینک نرم افزار در تالار اعلانات انجمن های راسخون:

لینک نرم افزار در واحد موبایل راسخون:

تصاویری از محیط نرم افزار:

برنامه نویس:راسخونی عزیز جناب hosseinb68  مدیر محترم تالار برنامه نویسی وب

ضمن عرض سلام و ادب خدمت همه کاربران خوب سایت راسخون و تشکر از مدیر زحمت کش جناب hosseinb68 به جهت تهیه این نرم افزار خوب و ارزشمند و پربار.انصافاً نرم افزار خوب و مفیدی است و البته جای تکمیل تر شدن دارد،به گونه ای که همه ی نیازهای مرسوم یه زائر مشهد الرضا را نیز پوشش دهد.بنده خودم قرار دادن نقشه شهر مشهد و یا خیابان های منتهی به حرم را پیشنهاد میکنم.البته موارد زیادی را میتوان گنجاند.

در هر صورت به سبب قدردانی کوچکی از طرف راسخون 500 امتیاز به شما اهدا خواهد شد.

ضمناً نحوه ی معرفی راسخون در نرم افزارتان بسیار خوب بود و جای تشکر دارد.

در پایان از تاخیر بوجود آمده در امتیاز دهی از شما و دیگر کاربران پوزش میطلبم.
یا حق

یک شنبه 24 دی 1391  9:42 PM
تشکرات از این پست
hosseinb68 ravabet_rasekhoon farshon abedi67
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

ضمن عرض سلام و ادب

با تشکر از زحمات ارزنده جناب bivafa مدیر محترم تالار اعلانات و مدیران گرامی جناب hosseinb68 و onehamed

امتیازات درخواستی تقدیم گردید هر چند بر این باوریم فعالیت ارزشی و صادقانه این عزیزان با امتیاز قابل ارزش گذاری نیست، لذا از خداوند حکیم و دانا برای هر 3 بزرگوار آرزوی سعادت، موفقیت و پیشرفت روز افزون  نموده و امتیاز حقیقی زحماتتان را طلب می نمائیم.

موفق و سربلند باشید

دوشنبه 25 دی 1391  8:33 AM
تشکرات از این پست
hosseinb68 bivafa alipaidar abedi67
alipaidar
alipaidar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 355

نسخه ی 3.0 نرم افزار پیامک(پیامک های سایت راسخون)

نرافزار پیامک کتابچه ای با فرمت جاوا برای موبایل میباشد که از پیامک های سایت راسخون تهیه وتولید شده است

http://s1.picofile.com/file/7623528602/5555.gif

امیدوارم کار کوچکی برای معرفی برای هر چه بیشتر سایت راسخون باشد .

logo

نسخه ی 3.0:           

بخش ها

+++ ولادت معصومین (ع)

-- حضرت محمد (ص)

-- حضرت فاطمه (س)

-- امام علي (ع)

--امام حسن (ع)

-- امام حسين (ع)

-- امام سجاد (ع)

-- امام باقر (ع)

-- امام صادق (ع)

-- امام كاظم (ع)

-- امام رضا (ع)

-- امام جواد (ع)

-- امام هادي (ع)

-- امام حسن عسكري (ع)

-- امام مهدي (ع)

+++ شهادت معصومين (ع)

-- حضرت محمد (ص)

-- حضرت فاطمه (س)

-- امام علي (ع)

--امام حسن (ع)

-- امام حسين (ع)

-- امام سجاد (ع)

-- امام باقر (ع)

-- امام صادق (ع)

-- امام كاظم (ع)

-- امام رضا (ع)

-- امام جواد (ع)

-- امام هادي (ع)

-- امام حسن عسكري (ع)

+++ طنز

-- طنز1

-- طنز 2

+++ اعیاد

-- عيد غدير

-- عيد قربان

-- عيد فطر

-- عيد مبعث

-- عيد نوروز

منتظر نسخه های جدید تر باشید

payamak.rasekhoonblog.com

امیدوارم با حمایت مسئولین سایت نسخه های جدید تر و بروز تر رو تولید کنم.

هنگامی که شیپور جنگ نواخته شود ؛ شناختن مرد از نامرد آسان می شود ، پس ای شیپورچی بنواز .

شهید مصطفی چمران

دوشنبه 2 بهمن 1391  4:25 PM
تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon abedi67
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

کاربران محترم cryingsphere و alipaidar

ضمن سلام و تشکر از هر دوی شما عزیزان،

معذرت میخوام که بنده با تاخیر و دیرکرد به بررسی پست های شما در تاپیک با کاربران...میپردازم.کمی مشغله ام مانع پرداختن به امور مجازی میشود.اما با این وجود تمام تلاش خود را برای بررسی و پاسخگویی در اسرع وقت میکنم.منتظر ویرایش این پست و پست های بعدی باشید...

جمعه 6 بهمن 1391  1:18 AM
تشکرات از این پست
cryingsphere alipaidar ravabet_rasekhoon abedi67
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2

نقل قول alipaidar

نرافزار پیامک کتابچه ای با فرمت جاوا برای موبایل میباشد که از پیامک های سایت راسخون تهیه وتولید شده است

logo

نسخه ی 3.0:           

-------------------------------

ضمن عرض سلام و خداقوت به کاربر گرامی ،

امیدوارم بنده را بخاطر تاخیرطولانی در پاسخگویی به پست شما عفو بفرمایید...

بنده نرم افزار شما را مورد ارزیابی قرار دادم.بسیار مفید و مناسب بود واقعاً.جای بسی تشکر دارد.

از مسئولین راسخون نیز درخواست میکنم که این نرم افزار را به طور مناسب بر روی سایت بارگذاری کرده و در قسمت نرم افزارهای سایت قرار دهند تا بطور مناسب مورد بهره برداری قرار گیرد.

با توجه به اینکه نرم افزار در نسخه ی آخر تکمیل شده نسخه های قبل است،بنابراین پست مربوط به نسخه های قبل را غیرفعال(غیرقابل نمایش)کردم تا کاربران عزیز به آخرین نسخه دسترسی داشته باشند.

و یک پیشنهاد مهم در مورد نرم افزار اینکه ظاهراً در نسخه آخر آنطور که بنده امتحان کردم قابلیت ارسال متن پیامک ها با تلفن همراه به دیگران وجود ندارد! این در حالی است که در نسخه های قبل وجود داشت. اگر امکان دارد این مورد را نیز اصلاح بفرمایید.

و در پایان درخواست 700امتیاز اهدایی از جانب سایت راسخون برای سپاس از جنابعالی را خواهم داشت.

موفق باشید

چهارشنبه 11 بهمن 1391  12:05 AM
تشکرات از این پست
alipaidar ravabet_rasekhoon abedi67
alipaidar
alipaidar
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 355

نقل قول bivafa

نقل قول alipaidar

logo

نسخه ی 3.0:           

-------------------------------

ضمن عرض سلام و خداقوت به کاربر گرامی ،

امیدوارم بنده را بخاطر تاخیرطولانی در پاسخگویی به پست شما عفو بفرمایید...

بنده نرم افزار شما را مورد ارزیابی قرار دادم.بسیار مفید و مناسب بود واقعاً.جای بسی تشکر دارد.

از مسئولین راسخون نیز درخواست میکنم که این نرم افزار را به طور مناسب بر روی سایت بارگذاری کرده و در قسمت نرم افزارهای سایت قرار دهند تا بطور مناسب مورد بهره برداری قرار گیرد.

با توجه به اینکه نرم افزار در نسخه ی آخر تکمیل شده نسخه های قبل است،بنابراین پست مربوط به نسخه های قبل را غیرفعال(غیرقابل نمایش)کردم تا کاربران عزیز به آخرین نسخه دسترسی داشته باشند.

و یک پیشنهاد مهم در مورد نرم افزار اینکه ظاهراً در نسخه آخر آنطور که بنده امتحان کردم قابلیت ارسال متن پیامک ها با تلفن همراه به دیگران وجود ندارد! این در حالی است که در نسخه های قبل وجود داشت. اگر امکان دارد این مورد را نیز اصلاح بفرمایید.

و در پایان درخواست 700امتیاز اهدایی از جانب سایت راسخون برای سپاس از جنابعالی را خواهم داشت.

موفق باشید

ممنون از لطفتون

اشکالی که گفتید به احتمال زیاد به خاطر زیاد شدن حجم نرم افزاره

انشالله در نسخه های بعدی رفع میشود

هنگامی که شیپور جنگ نواخته شود ؛ شناختن مرد از نامرد آسان می شود ، پس ای شیپورچی بنواز .

شهید مصطفی چمران

چهارشنبه 11 بهمن 1391  3:15 PM
تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon abedi67
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، 700 امتیاز درخواستی برسم تقدیر و تشکر به کاربر گرامی جناب alipaidar تقدیم گردید.

درخواست مطروحه نیز مطالعه گردید و بزودی شاخه مجزا برای نرم افزارهای تولیدی راسخونی ها در بخش نرم افزار ایجاد خواهد شد.

پست های مربوط به نرم افزار تولیدی جناب cryingsphere به جهت امنیتی غیر فعال گردیده است، نرم افزار ایشان نصب و مورد ارزیابی قرار گرفت، نرم افزار جالب و مفیدی است و جای بسی تقدیر و تشکر دارد لیکن مطابق با نظر تولید کننده محترم نرم افزار، از آنجا که ورود اطلاعات کاربری در آن صورت می گیرد، نیاز به بررسی های امنیتی دارد و بر این اساس لازم است کد منبع نرم افزار برای راسخون ارسال گردد تا پس از انجام بررسی های لازم و اعمال تغییرات احتمالی، نرم افزار بمنظور استفاده همه کاربران و به نام تولید کننده در راسخون بارگذاری شود.

لطفاً ارسال نرم افزار و کد منبع به ایمیل info@rasekhoon.net انجام شود.

موفق باشید

پنج شنبه 12 بهمن 1391  9:05 AM
تشکرات از این پست
bivafa cryingsphere alipaidar abedi67
دسترسی سریع به انجمن ها