0

دعوت به همکاری جهت مدیریت تالارهای گفتگوی راسخون

mohsenshabani
mohsenshabani
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2227

پاسخ به:دعوت به همکاری جهت مدیریت تالارهای گفتگوی راسخون

باسلام خدمت جناب آقای نجاران

بنده حدود 10 روزی نبودم به دلیل سفر شغلی نمی تونستم جوابگوی شما باشم

ممنون از این که زنگ زدید

با تشکر فراوان

تمام هفته گناه و غروب جمعه دعا             کمی خجالت از این انتظار هم خوب است           الهم عجل لولیک الفرج

دوشنبه 1 اردیبهشت 1393  8:34 PM
تشکرات از این پست
siryahya ravabet_rasekhoon mohsen_alavi alirezaHmzezadh khodaeem1 nazaninfatemeh fatemeh313
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2471

باسلام خدمت آقاي نجاران 

اگر تالاري داراي مدير نمي باشد بنده ي حقير مي توانم

مديريت آن را بر عهده گيرم  مثل اينكه تالار هاي بهاييت- شيطان پرستي -مسيحيت-زرتشت واهل سنت مدير ندارند.

باتشكر از شما.

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

تالار های اسلام شناسی وشیعه شناسی

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393  8:08 AM
تشکرات از این پست
mohsen_alavi ravabet_rasekhoon amirhossein1392 khodaeem1 nazaninfatemeh fatemeh313
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول alirezaHmzezadh

باسلام خدمت آقاي نجاران 

مديريت آن را بر عهده گيرم  مثل اينكه تالار هاي بهاييت- شيطان پرستي -مسيحيت-زرتشت واهل سنت مدير ندارند.

باتشكر از شما.

همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

همکاری با شما مایه مباهات و افتخار است، لازم به ذکر است جنابعالی از هم اکنون می توانید کلیه فرآیند های مدیریتی را در تالار های مورد علاقه و تخصص خود انجام دهید، از تامین و نظارت بر محتوا گرفته تا راهنمایی، جذب و هدایت کاربران  و سایر موارد مندرج در "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)، لذا عنوان مدیریت اصلا ملاک نیست و دست کاربران برای حضور و مدیریت در انجمن باز است و حداکثر همکاری با این عزیزان انجام خواهد گرفت، چنانچه در حال حاضر بسیاری از کاربران انجمن که عنوان "مدیر" نیز ندارند، همکاری مستمر و سازنده ای با روابط عمومی دارند.

در صورت آغاز فعالیت، مراتب را از طریق همین تاپیک اطلاع دهید تا عملکرد شما برای مدتی بررسی و نتیجه حضورتان اعلام گردد.

ضمنا از تالار های ذکر شده، "شیطان پرستی، اهل سنت، تصوف، سایر فرق، مسیحیت، زرتشت، سایر ادیان، سیعه شناسی، اسلام شناسی" و زیر تالار ها فاقد مدیر هستند و شمامی توانید فعالیت خود رادر آنها آغاز نماییید.

با تشکر

موفق باشید

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393  11:35 AM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh amirhossein1392 khodaeem1 mohsenshabani nazaninfatemeh fatemeh313
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول alirezaHmzezadh

باسلام خدمت آقاي نجاران 

باتشكر از شما.

همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

همکاری با شما مایه مباهات و افتخار است، لازم به ذکر است جنابعالی از هم اکنون می توانید کلیه فرآیند های مدیریتی را در تالار های مورد علاقه و تخصص خود انجام دهید، از تامین و نظارت بر محتوا گرفته تا راهنمایی، جذب و هدایت کاربران  و سایر موارد مندرج در "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)، لذا عنوان مدیریت اصلا ملاک نیست و دست کاربران برای حضور و مدیریت در انجمن باز است و حداکثر همکاری با این عزیزان انجام خواهد گرفت، چنانچه در حال حاضر بسیاری از کاربران انجمن که عنوان "مدیر" نیز ندارند، همکاری مستمر و سازنده ای با روابط عمومی دارند.

در صورت آغاز فعالیت، مراتب را از طریق همین تاپیک اطلاع دهید تا عملکرد شما برای مدتی بررسی و نتیجه حضورتان اعلام گردد.

ضمنا از تالار های ذکر شده، "شیطان پرستی، اهل سنت، تصوف، سایر فرق، مسیحیت، زرتشت، سایر ادیان، سیعه شناسی، اسلام شناسی" و زیر تالار ها فاقد مدیر هستند و شمامی توانید فعالیت خود رادر آنها آغاز نماییید.

با تشکر

موفق باشید

با تشكر از شما بنده هم اينك فعاليت خود را در  تالار ها اسلام شناسي و شيعه شناسي آغاز نمو ده ام.

خداوندا من در کلبه حقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرشه کبریایی خود نداری! من خدایی چون تو دارم و تو چون خودی نداری!

چهارشنبه 24 اردیبهشت 1393  2:07 PM
تشکرات از این پست
amirhossein1392 ravabet_rasekhoon mohsen_alavi khodaeem1 nazaninfatemeh fatemeh313
nozarian1378
nozarian1378
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 18

سلام خدمت مدیران راسخون  من میخواستم اگه براتون ممکنه بنده مسئول تالارهای مرتبط با نهج البلاغه بشوم  زیرا من سابقه ی کسب رتبه دراین زمینه را داشته ام                                                                       باتشکر

M.N

شنبه 27 اردیبهشت 1393  10:04 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon khodaeem1 mohsen_alavi nazaninfatemeh fatemeh313
alirezaHmzezadh
alirezaHmzezadh
کاربر طلایی2

باسلام

بنده از شما درخواست دارم با مديريت  بنده  بر تالار هاي شيعه شناسي وزير تالار ها وتالار هاي اعتقادات و احاديث و روايات وزير تالار ها موافقت نماييد .

باتشكر

شنبه 27 اردیبهشت 1393  12:31 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 ravabet_rasekhoon sajjadsaleh mohsen_alavi nazaninfatemeh fatemeh313
hossein2810
hossein2810
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 75

سلام میتونم مدیر تالار حجاب و عفاف بشم ؟خواهشن از طریق پیام خبر بدین /من سابقه ی مدریت شبکه اجتماعی داشتم

hgab2810.mihanblog.com
hgab2810.rasekhoonblog.com
وبلاگ حجاب و عفاف

سه شنبه 17 تیر 1393  7:03 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mohsen_alavi khodaeem1 nazaninfatemeh fatemeh313
yasin313
yasin313
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 126

بسم الّله الرّحمن الرّحیم

با سلام و احترام

در صورتی که از میان کاربران محترم، متقاضی مدیریت تالارهای تحت نظارت بنده هستند، اینجانب آمادگی خود را جهت واگذاری تالارهای تحت مدیریت خود اعلام می نمایم.

لیست تالارها:

• تالار مهدویت
  • تالار جنگ نرم و دشمن شناسی
  • تالار علوم نظامی
  • تالار یهودیت

با سپاس

سه شنبه 28 مرداد 1393  12:46 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 ravabet_rasekhoon sayyed13737373 nazaninfatemeh salma57 fatemeh313
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

عرض  سلام  وا حترام بر آقای نجاران بزرگوار.

امیدوارم خوب باشید.

روزتان مبارک باشد.

در صورتی که استعفای داداش علی از مدیریت تالار پاتوق راسخونی ها تایید شده است در صورت صلاح دید مدیریت تالار مذکور را من به عهده میگیرم.

ظاهرا جناب آقای yasin313 هم درخواست واگذاری تالارهای مهدویت و یهودیت را داشتن که در صورت موافقت شما و مدیر محترم تالار ها مدیرت تالار های مذکور را نیز بنده حاضر هستم به عهده بگیرم.

لطفا بعد از بررسی جواب بدهید برادر بزرگوار.

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

چهارشنبه 5 شهریور 1393  10:26 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 ravabet_rasekhoon alifanoodi fatemeh313
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

عرض  سلام  وا حترام بر آقای نجاران بزرگوار.

امیدوارم خوب باشید.

روزتان مبارک باشد.

در صورتی که استعفای داداش علی از مدیریت تالار پاتوق راسخونی ها تایید شده است در صورت صلاح دید مدیریت تالار مذکور را من به عهده میگیرم.

ظاهرا جناب آقای yasin313 هم درخواست واگذاری تالارهای مهدویت و یهودیت را داشتن که در صورت موافقت شما و مدیر محترم تالار ها مدیرت تالار های مذکور را نیز بنده حاضر هستم به عهده بگیرم.

لطفا بعد از بررسی جواب بدهید برادر بزرگوار.

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

لطف بفرمایید با مطالعه تاپیک "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)" با شرح وظایف کاربران و مدیران محترم تالار ها و انتظارات روابط عمومی از این عزیزان  آشنایی پیدا کنید، سپس با حضور در تالارها ی "مهدويت " ،"ادیان "،"فرق و مذاهب و زیر تالار های آنها به بررسی وضعیت محتوای فعلی، برنامه های اجرا شده، کاربران فعال، کمبود های محتوایی و دسته بندی و ... بپردازید و جهت تکمیل، تامین و نظارت بر محتوا، اجرای برنامه ها و طرح های جدید مخاطب پسند و جذب کننده کاربر و ... برنامه ریزی فرمایید.

در نهایت و در صورت تمایل، درخواست مدیریت خود را به همراه عنوان تالارهای مورد نظر مطرح فرمایید.

با سپاس

موفق باشید

سه شنبه 11 شهریور 1393  1:02 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nazaninfatemeh alifanoodi salma57 fatemeh313
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

لطف بفرمایید با مطالعه تاپیک "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)" با شرح وظایف کاربران و مدیران محترم تالار ها و انتظارات روابط عمومی از این عزیزان  آشنایی پیدا کنید، سپس با حضور در تالارها ی "مهدويت " ،"ادیان "،"فرق و مذاهب و زیر تالار های آنها به بررسی وضعیت محتوای فعلی، برنامه های اجرا شده، کاربران فعال، کمبود های محتوایی و دسته بندی و ... بپردازید و جهت تکمیل، تامین و نظارت بر محتوا، اجرای برنامه ها و طرح های جدید مخاطب پسند و جذب کننده کاربر و ... برنامه ریزی فرمایید.

در نهایت و در صورت تمایل، درخواست مدیریت خود را به همراه عنوان تالارهای مورد نظر مطرح فرمایید.

با سپاس

موفق باشید

سلام بر آقای نجاران بزرگوار.

برادر گرامی قبل از فرمایشات شما بزرگوار کارهای مذکور را انجام دادم و بعدش تصمیم گیری بر انجام مدیریت بر تالار های مهدیوت و یهودیت و پاتوق راسخونی ها را درخواست نمودم.ور با این حال به خاطر فرمایشان حضرتعالی بار دیگر موارد مذکور را انجام دادم وهنوز هم بر در خواست مدیریت تالار های ذکر شده هستم.

یا حق

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

سه شنبه 11 شهریور 1393  1:19 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon alifanoodi salma57 fatemeh313
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول alirezaHmzezadh

باسلام

بنده از شما درخواست دارم با مديريت  بنده  بر تالار هاي شيعه شناسي وزير تالار ها وتالار هاي اعتقادات و احاديث و روايات وزير تالار ها موافقت نماييد .

باتشكر

مدیریت تالار های "اسلام شناسی" و "شیعه شناسی" به همراه زیر تالار ها به شما تقدیم گردید.

منتظر بررسی، تامین و بروزرسانی محتوایی، طراحی برنامه ها، مسابقات و تاپیک های تعاملی، جذب کاربران جدید، نظارت بر فعالیتهای کاربری و بطور خلاصه شکوفایی این تالار ها هستیم...

با سپاس

موفق باشید

سه شنبه 11 شهریور 1393  2:19 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh alifanoodi nazaninfatemeh mehdi0014 salma57 fatemeh313
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

با سپاس

موفق باشید

سلام بر آقای نجاران بزرگوار.

برادر گرامی قبل از فرمایشات شما بزرگوار کارهای مذکور را انجام دادم و بعدش تصمیم گیری بر انجام مدیریت بر تالار های مهدیوت و یهودیت و پاتوق راسخونی ها را درخواست نمودم.ور با این حال به خاطر فرمایشان حضرتعالی بار دیگر موارد مذکور را انجام دادم وهنوز هم بر در خواست مدیریت تالار های ذکر شده هستم.

یا حق

مدیریت تالار های "مهدویت و زیر تالار ها، یهودیت، پاتوق راسخونی ها"  به شما تقدیم گردید.

منتظر بررسی، تامین و بروزرسانی محتوایی، طراحی برنامه ها، مسابقات و تاپیک های تعاملی، جذب کاربران جدید، نظارت بر فعالیتهای کاربری و بطور خلاصه شکوفایی این تالار ها هستیم...

با سپاس

موفق باشید

سه شنبه 11 شهریور 1393  2:44 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 sayyed13737373 nazaninfatemeh salma57 alirezaHmzezadh fatemeh313
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hossein2810
سلام میتونم مدیر تالار حجاب و عفاف بشم ؟خواهشن از طریق پیام خبر بدین /من سابقه ی مدریت شبکه اجتماعی داشتم

همراه گرامی با سلام و عرض ادب

طی تماس تلفنی که با شما گرفته شد، از درخواست خود انصراف دادید، به هر جهت و در صورت تمایل، انجمن راسخون خواهان حضور فعال شما برای تامین محتوا، پاسخگویی سوالات، تعاملات کاربری و مدیریت تالار های گفتگو می باشد.

با سپاس

موفق باشید

سه شنبه 11 شهریور 1393  3:46 PM
تشکرات از این پست
alirezaHmzezadh fatemeh313 nazaninfatemeh
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1760

سلامی دوباره

جناب نجاران بعد یکسال دوباره قصد مزاحمت دارم براتون

بعد از ازدواج به دلایلی از جمله عروسی و مسافرت ها و رسیدگی به خانه  و ... نتونستم این یکسال مدیریتم را تو تالار عفاف و حجاب ادامه بدم

اگر همین تالار مدیری نداره قصد دارم دوباره مدیریت کنم اگه اجازه دهید. 

یک شنبه 16 شهریور 1393  10:10 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها