0

دعوت به همکاری جهت مدیریت تالارهای گفتگوی راسخون

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:دعوت به همکاری جهت مدیریت انجمن های راسخون

نقل قول ahmadfarm

با عرض سلام

دوست دارم مديريت قسمت زبان رو بر عهده بگيرم!

اگه ميشه راهنمايي بفرماييد!

همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
از مشارکت مسئولانه جنابعالی و زحمات ارزنده تان در انجمن راسخون و تالار "زبان انگلیسی" کمال تشکر و قدردانی را می نمایم.
در حال حاضر تالار "زبان انگلیسی" مدیر فعال دارند، ضمن تقاضا از جنابعالی بمنظور حفظ و استمرار حضور عالمانه و فعالتان در این تالار، می توانید مراتب را با مدیر محترم تالار جناب "a_sadri" در میان بگذارید تا در صورت تمایل، ایشان را در اغنا محتوایی و پیاده سازی طرح های مورد نظر یاری رسانید.
همچنین با توجه به تخصص و علاقه مندی های خود، در صورت تمایل به همکاری مدیریتی در سایر تالار ها، مراتب را اطلاع دهید تا در خدمت شما باشیم.
موفق و سلامت باشید

سه شنبه 16 مهر 1392  3:09 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi yarabyarabyarab ahmadfarm
tahani1377
tahani1377
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 671
سه شنبه 16 مهر 1392  3:23 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi ravabet_rasekhoon yarabyarabyarab
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول mohsen_alavi

با سلام خدمت مسئول محترم راسخون

من دانشجوی کارشناسی  مدیریت دولتی هستم

اگر تمایل دارید بنده مدیر یکی از تالار های دانشجو ، دفاع مقدس ، و یا دین پژوهی بشوم

با تشکر

از مشارکت مسئولانه جنابعالی و زحمات ارزنده تان در انجمن راسخون و تالار "مدیریت دولتی" کمال تشکر و قدردانی را می نمایم.

در حال حاضر تالار های "دانشجو" و "دفاع مقدس" مدیر دارند، اما زیر تالارهای "دین پژوهی" فاقد مدیر فعال است، لازم به ذکر است در روز های آینده تغییراتی در ساختار و عناوین زیر تالار های دین پژوهی بوجود خواهد آمد که در آن زمان می توانید شاخه مورد نظر جهت فعالیت را انتخاب و اعلام نمایید تا جهت مدیریت آن در خدمت شما باشیم.

موفق و سلامت باشید

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

سه شنبه 16 مهر 1392  9:51 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi nazarianali ravabet_rasekhoon yarabyarabyarab
mohsen_alavi
mohsen_alavi
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8348

با سلام خدمت مسئول محترم  انجمن راسخون

بدلیل عدم دسترسی به سایت راسخون و عدم پاسخگویی موجه و مناسب شرکت سرویس دهنده اینترنت جهت این مشکل

و باز نشدن سایت راسخون درخواست مدیریت خود را ملغی مینمایمfrown

با تشکر فراوان

وبلاگ شیعه 12 امامی

خواهد آمد مرهم زخم علی(ع) در کوچه ها

دوشنبه 22 مهر 1392  4:58 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi yarabyarabyarab
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1893

با سلام و عرض ادب

میخواستم بپرسم از حضورتان که اگر صلاح بدونید و مدیریت تالار هنر آشپزی، نکات خانه داری و دکوراسیون را به کسی محول ننموده اید به بنده مدیریت این تالار را بدهید.

با تشکر

شنبه 27 مهر 1392  7:30 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi yarabyarabyarab
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mehrgan59

با سلام و عرض ادب

میخواستم بپرسم از حضورتان که اگر صلاح بدونید و مدیریت تالار هنر آشپزی، نکات خانه داری و دکوراسیون را به کسی محول ننموده اید به بنده مدیریت این تالار را بدهید.

با تشکر

مدیر و همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

اگر احساس می کنید با توجه به تعداد زیاد زیر تالار های کودک و حجم وسیع مطالب، محتوا و برنامه های قابل اجرا در این تالار بر اساس پیشنهادات ذکر شده در "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران) " فرصت کافی جهت حضور و مدیریت در تالار "هنر آشپزی، نکات خانه داری و دکوراسیون " برای سرکار میسر است، از جانب روابط عمومی مشکلی وجود ندارد.

به هر جهت، مدیریت تالار درخواستی و زیر تالار های آن به شما تقدیم گردید، اگر زمانی احساس نمودید کثرت تالارهای تحت مدیریت و حجم بالای کاری مانع از مدیریت هر یک از تالار ها می شود، موضوع را اطلاع رسانی فرمایید.

امیدوارم با تکیه بر پشتوانه علمی و سعی و تلاش مسئولانه شما بتوانیم تالار هایی غنی از محتوای بروز و کاربردی همراه با طرح ها و برنامه های کاربر پسند داشته باشیم.

با تشکر فراوان و عرض پوزش از تاخیر پیش آمده در پاسخگویی

موفق و سلامت باشید

یک شنبه 28 مهر 1392  10:06 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi yarabyarabyarab
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

سلام خدمت شما

من نیز رزومه کاریم را جهت اخذ مدیریت انجمن وبلاگنویسی راسخون وبه طور کلی در حوزه وبلاگنویسی نیز به ایمیل داده شده ی شما ارسال کردم .

سپاس

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

شنبه 4 آبان 1392  11:30 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon yarabyarabyarab
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

سلام خدمت شما

من نیز رزومه کاریم را جهت اخذ مدیریت انجمن وبلاگنویسی راسخون وبه طور کلی در حوزه وبلاگنویسی نیز به ایمیل داده شده ی شما ارسال کردم .

سپاس

همکاری با شما افتخار ماست، حضورتان را ارج نهاده به آن می بالیم...

لطف بفرمایید با مطالعه تاپیک "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)" با شرح وظایف مدیران محترم تالار ها و انتظارات روابط عمومی از این عزیزان  آشنایی پیدا کنید، سپس با حضور در تالار "وبلاگ نویسی " و زیر تالار های آن به بررسی وضعیت محتوای فعلی، برنامه های اجرا شده، کاربران فعال و ... بپردازید و بررسی کنید آیا در زمینه های ذکر شده قادر به فعالیت هستید؟

در نهایت با انتخاب تالار یا تالارهایی که بر اساس تخصص نسبی و علاقه مندی خود تمایل به مدیریت دارید و اعلام آن در این تاپیک، با شما تماس گرفته خواهد شد.

با تشکر فراوان

موفق و سلامت باشید

یک شنبه 5 آبان 1392  8:52 AM
تشکرات از این پست
hossein201273 yarabyarabyarab
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

سلام خدمت شما

سپاس

لطف بفرمایید با مطالعه تاپیک "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)" با شرح وظایف مدیران محترم تالار ها و انتظارات روابط عمومی از این عزیزان  آشنایی پیدا کنید، سپس با حضور در تالار "وبلاگ نویسی " و زیر تالار های آن به بررسی وضعیت محتوای فعلی، برنامه های اجرا شده، کاربران فعال و ... بپردازید و بررسی کنید آیا در زمینه های ذکر شده قادر به فعالیت هستید؟

در نهایت با انتخاب تالار یا تالارهایی که بر اساس تخصص نسبی و علاقه مندی خود تمایل به مدیریت دارید و اعلام آن در این تاپیک، با شما تماس گرفته خواهد شد.

با تشکر فراوان

موفق و سلامت باشید

سپاس از شما مدیر ارشد انجمن ها

قوانین مدیران را مطالعه نمودم

بنده مایل هستم ،مدیریت تمامی زیر تالارهای بخش انجمن وبلاگنویسی را برعهده  بگیرم :اما چون شما از من خواسته اید که زیر تالارهایی را به شما معرفی کنم :من می توانم به مدیریت زیر تالار های وبلاگ های راسخون ،وتالار ابزار وبلاگنویسی راسخون وحتی یه پیشنهادجدید  برای ایجاد تالاری جدید به نام  مسابقه های وبلاگنویسی دارم که اگر با ایجاد تالار جدید به این نام موافق باشید ،می توانم این تالار را نیز به شما معرفی کنموزیر تالار جدید را هم مدیریت کنم

سپاس ازشما ومنتظر پاسخ دریافت وتماس شما هستم

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...

یک شنبه 5 آبان 1392  11:12 AM
تشکرات از این پست
faramarztm
faramarztm
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 316

سلام.

من خودم وب دارم ولي راسخون وب جامعيه و منم كار فتوشاپو تقريبا دستو پا شكسته رباره اچ تي ام ال و سي اس اس ميدونم و انجام ميدم

خوشحال ميشم كمكي بكنم.....

وبلاگ اسوان مال من است

یک شنبه 5 آبان 1392  12:02 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273

نقل قول hossein201273

سلام خدمت شما

سپاس

با تشکر فراوان

موفق و سلامت باشید

سپاس از شما مدیر ارشد انجمن ها

قوانین مدیران را مطالعه نمودم

بنده مایل هستم ،مدیریت تمامی زیر تالارهای بخش انجمن وبلاگنویسی را برعهده  بگیرم :اما چون شما از من خواسته اید که زیر تالارهایی را به شما معرفی کنم :من می توانم به مدیریت زیر تالار های وبلاگ های راسخون ،وتالار ابزار وبلاگنویسی راسخون وحتی یه پیشنهادجدید  برای ایجاد تالاری جدید به نام  مسابقه های وبلاگنویسی دارم که اگر با ایجاد تالار جدید به این نام موافق باشید ،می توانم این تالار را نیز به شما معرفی کنموزیر تالار جدید را هم مدیریت کنم

سپاس ازشما ومنتظر پاسخ دریافت وتماس شما هستم

با سلام

مدیر ارشد انجمن ها

من پاسخم را برای شما ارسال کردم

حال شما پاسخ من را بدهید که مرا مناسب مدیریت زیر تالار های گفته شده وبلاگ دانسته اید ؟

اگر دانسته اید :حال وظیفه من چیست وآیا شما من را برای مدیریت این انجمن انتخاب نمودید؟

سپاس از شما

یک شنبه 5 آبان 1392  2:58 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول faramarztm

سلام.

من خودم وب دارم ولي راسخون وب جامعيه و منم كار فتوشاپو تقريبا دستو پا شكسته رباره اچ تي ام ال و سي اس اس ميدونم و انجام ميدم

خوشحال ميشم كمكي بكنم.....

همراه و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت مسئولانه و حضور فعال جنابعالی در راسخون

در صورت نیاز به تخصص های ذکر شده با شما تماس گرفته خواهد شد، لطف بفرمایید هم اکنون و مطابق با گذشته، بر اساس علاقه مندی و تخصص های خود نسبت به تامین محتوا و مشارکت در مباحث تالار ها اقدام فرمایید، البته همانگونه که مستحضرید رعایت "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)" بسیار مهم است، لذا اگر قبلاز ادامه فعالیت مطالعه ای بر این قوانین داشته باشید، سپاسگزار خواهیم بود.

موفق و سلامت باشید

یک شنبه 5 آبان 1392  3:49 PM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273
با سلام

مدیر ارشد انجمن ها

حال شما پاسخ من را بدهید که مرا مناسب مدیریت زیر تالار های گفته شده وبلاگ دانسته اید ؟

اگر دانسته اید :حال وظیفه من چیست وآیا شما من را برای مدیریت این انجمن انتخاب نمودید؟

سپاس از شما

پس از مذاکرات انجام شده و با توجه به درخواست و رزومه کاری جنابعالی، ان شاء ا... به عنوان مدیر محترم تالار "وبلاگ نویسی" و زیر تالار ها در خدمت شما خواهیم بود. لذا در ساعات اداری فردا با شما تماس و ضمن ارائه پاره ای راهنمایی ها، مدیریت تالار ها تقدیم می گردد.

خواهشمند است در این فاصله نسبت به بررسی محتوای تالار ها، تدوین برنامه ها و طرح های احتمالی جهت شکوفایی و بروزرسانی محتوای تالار ها و افزایش ضریب تعامل و پاسخگویی و جذب کاربران اقدام فرمایید.

همچنین تاپیک "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)" و "راهکار های جدید برای مدیریت تالار ها" را دقیقا مطالعه فرمایید.

با تشکر فراوان

موفق و شاد باشید

یک شنبه 5 آبان 1392  3:57 PM
تشکرات از این پست
yarabyarabyarab
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273
با سلام

مدیر ارشد انجمن ها

سپاس از شما

پس از مذاکرات انجام شده و با توجه به درخواست و رزومه کاری جنابعالی، ان شاء ا... به عنوان مدیر محترم تالار "وبلاگ نویسی" و زیر تالار ها در خدمت شما خواهیم بود. لذا در ساعات اداری فردا با شما تماس و ضمن ارائه پاره ای راهنمایی ها، مدیریت تالار ها تقدیم می گردد.

خواهشمند است در این فاصله نسبت به بررسی محتوای تالار ها، تدوین برنامه ها و طرح های احتمالی جهت شکوفایی و بروزرسانی محتوای تالار ها و افزایش ضریب تعامل و پاسخگویی و جذب کاربران اقدام فرمایید.

همچنین تاپیک "قوانین فعالیت در انجـمن راسـخون(کاربران/مدیران)" و "راهکار های جدید برای مدیریت تالار ها" را دقیقا مطالعه فرمایید.

با تشکر فراوان

موفق و شاد باشید

سپاس از شما مدیر ارشد انجمن ها :مطالعه نمودم وامیدوارم در این فاصله ای که بنده را برای مدیریت تالار وبلاگنویسی انتخاب نمودید بتوانم کارهای مهمی را برای ارتقای سطح دانش راسخون انجام دهم .

ان شالله....

یک شنبه 5 آبان 1392  5:50 PM
تشکرات از این پست
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1

نقل قول hossein201273
با سلام

مدیر ارشد انجمن ها

سپاس از شما

با تشکر فراوان

موفق و شاد باشید

با سلام مدیر ارشد انجمن ها

امیدوارم همکاری های بنده در حوزه وبلاگنویسی وانجمن وزیر تالار های آن مفید باشد

دوشنبه 6 آبان 1392  2:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها