0

دعوت به همکاری جهت مدیریت تالارهای گفتگوی راسخون

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:دعوت به همکاری جهت مدیریت تالارهای گفتگوی راسخون

نقل قول haj114

قران و زیرتالارها

مسابقات

علوم پایه ،ریاضی

برادر بزرگوار راسخونی با نام کاربری  (haj114)

با کمال مسرت مدیریت شما را در تالار قرآن و زیر تالارها،و تالار ریاضی و زیر تالارها ،صمیمانه  به شما تبریک عرض نموده،امیدواریم این انتخاب سرآغاز راهی پر امید در راه جذب ،هدایت و راهنمای شایسته ای برای کاربران راسخون باشید موفقیت و سربلندی  شما بزگوار را در مسیر زندگی از ایزد ممنان طلب می نماییم.

با تشکر

شنبه 14 آذر 1394  7:47 PM
تشکرات از این پست
siryahya sayyed13737373 salma57 ehsan007060 nazaninfatemeh ria1365 8pooria haj114 amirali123 khodaeem1 rasekhoon_m
ahmadfarm
ahmadfarm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7792

با سلام و عرض ادب خدمت مديران ارشد سايت راسخون.

درخواست مديريت قسمت ورزش بانوان رو داشتم.باتشكر

تنها امید خلق جهان یابن فاطمه   ای منتهای آرزوی اولیاء بیا

بالا گرفته ایم برایت دو دست را  ای مرد مستجاب قنوت و دعا بیا

برای ظهورش صلوات........ اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

سه شنبه 17 آذر 1394  6:58 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nazaninfatemeh siryahya khodaeem1 sayyed13737373 ehsan007060 rasekhoon_m
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول ahmadfarm

با سلام و عرض ادب خدمت مديران ارشد سايت راسخون.

درخواست مديريت قسمت ورزش بانوان رو داشتم.باتشكر

با سلام و عرض ادب

دوست عزیز راسخونی با توجه به اینکه بعضی از مدیران به دلیل های شخصی نمی توانند همانند سابق در تالارهای خود همکاری نمایند بزودی تالارهای بدون مدیر جهت آگاهی اعلام خواهد شد .درضمن در سایر تالارهارهای ورزش نیز از شما بزرگوار استفاده خواهیم کرد از اینکه در جوابگویی تاخیر پیش آمد از شما عذرخواهی می نماییم.

با تشکر

پنج شنبه 3 دی 1394  6:59 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh siryahya khodaeem1 sayyed13737373 salma57 rasekhoon_m
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

با سلام

درخواست می کنم در صورت امکان و صلاحدید زیرتالاری با نام "ورزش تیراندازی" ایجاد و اجازهء همکاری این حقیر در آن داده شود.

در حال حاضر مربّی یک سالن تیراندازی فعّال در اصفهان هستم و از طریق هیأت تیراندازی استان هم می توانید تحقیقات لازم را انجام دهید.

با سپاس

دوشنبه 5 بهمن 1394  12:25 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh salma57 ravabet_rasekhoon mehdi0014 rasekhoon_m
rezazare4
rezazare4
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2403

اینجانب تقاضای  مدیریت  تالارهای نجوم، هوافضا و زمین شناسی  را دارم  اگر امکان داره با تقاضای من موافقت کنید

دوشنبه 12 بهمن 1394  8:38 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon siryahya salma57 mehdi0014 rasekhoon_m
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mhzahraee

با سلام

درخواست می کنم در صورت امکان و صلاحدید زیرتالاری با نام "ورزش تیراندازی" ایجاد و اجازهء همکاری این حقیر در آن داده شود.

در حال حاضر مربّی یک سالن تیراندازی فعّال در اصفهان هستم و از طریق هیأت تیراندازی استان هم می توانید تحقیقات لازم را انجام دهید.

با سپاس

با سلام وعرض ادب و احترام:

کاربر راسخونی و همراه راسخونی با تشکر از همکاری شما در انجمن راسخون شما لطف نمایید /قوانین مدیران و کاربران را در این لینکهای زیر مطالعه فرمایید با شما بزرگوار تماس خواهیم گرفت.

http://rasekhoon.net/forum/thread/605647/page1/

http://rasekhoon.net/forum/thread/1130870/page1/

http://rasekhoon.net/forum/thread/1035304/page1/

با تشکر

دوشنبه 12 بهمن 1394  7:31 PM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh siryahya ehsan007060 mhzahraee hossein201273 salma57 mehdi0014 rasekhoon_m
mhzahraee
mhzahraee
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2617

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول mhzahraee

با سلام وعرض ادب و احترام:

کاربر راسخونی و همراه راسخونی با تشکر از همکاری شما در انجمن راسخون شما لطف نمایید /قوانین مدیران و کاربران را در این لینکهای زیر مطالعه فرمایید با شما بزرگوار تماس خواهیم گرفت.

http://rasekhoon.net/forum/thread/605647/page1/

http://rasekhoon.net/forum/thread/1130870/page1/

http://rasekhoon.net/forum/thread/1035304/page1/

با تشکر

سلام

با سپاس از لطف شما

چشم. هر سه لینک را هم دقیقاً مطالعه خواهم کرد و هم متنهایشان را نگه می دارم برای مطالعه های بعدی.

منتظر تماس شما هستم

موفق باشید

سه شنبه 13 بهمن 1394  11:52 AM
تشکرات از این پست
nazaninfatemeh hossein201273 salma57 ravabet_rasekhoon mehdi0014 rasekhoon_m
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

عرض سلام و احترام.

ضمن عرض تبریک ایام بخصوص میلاد حضرت مهدی (عج) درخواست مدیریت تالار ولایت فقیه در قسمت دین پژوهی (حکومت دینی) دارم.

با تشکر

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

یک شنبه 2 خرداد 1395  8:16 PM
تشکرات از این پست
salma57 mehdi0014 nazaninfatemeh borkhar hossein201273 omiddeymi1368 rasekhoon_m ravabet_rasekhoon
hossein201273
hossein201273
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 26938

سلام

قبل از درخواست ام اگر زیر تالار روانشناسی  را یک تالار اختصاصی تبدیل کنید بنده می توانم مدیریت آن را برعهده بگیرم ،اگر مقدور بود وتبدیل به یک تالار جداشد با اسم تالار روانشناسی وزندگی نام گزیند .

سپاس والتماس دعا

مهربان همیشگی من... خودت گفتی:ادعونی استجب لکم... بخوانید مرا تا اجابت کنم شمارا...
گوش کن... این منم که اینروزها بیش از همیشه میخوانمت... اجابت کن مرا...

سه شنبه 20 مهر 1395  10:15 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mohammad98 nazaninfatemeh rasekhoon_m ravabet_rasekhoon mty1378
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

نقل قول hossein201273

سلام

قبل از درخواست ام اگر زیر تالار روانشناسی  را یک تالار اختصاصی تبدیل کنید بنده می توانم مدیریت آن را برعهده بگیرم ،اگر مقدور بود وتبدیل به یک تالار جداشد با اسم تالار روانشناسی وزندگی نام گزیند .

سپاس والتماس دعا

عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی نظر به اینکه پس از این مورد به صورت تلفنی صحبتی با مسئول انجمن ها داشته اید پاسخی در این قسمت ارایه نشده است، لذا پیرو همین موضوع با احترام پیشنهاد می شود در حال حاضر همین زیر تالار را مدیریت و فعال کنید تا ان شاالله در قبال فعالیت خوب شما و در صورت امکان یک تالار روانشناسی مجزا ایجاد نماییم و بهره کافی را از آن ببریم ان شاالله...

با تشکر

چهارشنبه 5 آبان 1395  8:49 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon emamedavazdah hossein201273 borkhar nazaninfatemeh
mrmiix
mrmiix
کاربر جدید
تعداد پست ها : 4

یادگیری طراحی موشن گرافیک، هنری جذاب با بازار کار خوب

شاید تا به امروز در مورد موشن گرافیک و کار کردن با نرم افزار افترافکت شنیده باشید. در بین رشته‌های گرافیکی موجود، رشته موشن گرافیک به عنوان یک شغل جدید شناخته می‌شود که مخاطبان زیادی را در ایران و خارج از ایران دارد.
طراحی موشن گرافیک به عنوان یک کار تخصصی شناخته شده که افراد برای یادگیری آن نیاز به شرکت در دوره آموزش موشن گرافیک دارند. با توجه به گستردگی هنر موشن گرافیک در بخش‌های مختلف جامعه می‌توان گفت که این طراحی گرافیکی در تلویزیون، تبلیغات هوشمند، وب سایت‌ها، فیلم و سینما و غیره دیده می‌شود.
موشن گرافیک به عنوان یک شغل جدید با تصویر کشیدن داستان هیجان انگیز می‌تواند اهداف یک موسسه یا شرکت را به خوبی بیان کند.
افراد برای یادگیری این شغل پرطرفدار نیازمند گذراندن دوره آموزش موشن گرافیک هستند.
طراحی تصاویر متحرک با توجه به پیچیدگی‌هایی که دارد نیاز به آموزش داشته که اگر یک موسسه معتبر جهت آموزش انتخاب شود می‌تواند نتیجه درخشانی را به دنبال داشته باشد.

آشنایی بیشتر با موشن گرافیک

رشته موشن گرافیک در حال حاضر به عنوان یکی از شغل‌های جدید شناخته می‌شود که در سال‌های اخیر مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفته است.
افراد با استفاده از طراحی موشن گرافیک می‌توانند تخلیات خود را به خوبی در قالب تصاویر متحرک ارائه دهند.
یادگیری این هنر گرافیکی نیاز به گذراندن دوره آموزش موشن گرافیک دارد که توسط موسسه‌های مختلف انجام می‌شود.
افراد و هنرآموزان برای افزایش مهارت در این طراحی گرافیکی نیازمند یادگیری استفاده از نرم افزار افترافکت هستند.
آموزشگاه موشن گرافیک با افترافکت می‌تواند به افراد این امکان را بدهد که به خوبی با زیر و بم کار آشنا شوند.
با توجه به این که موشن گرافیک به عنوان یکی از پرطرفدارترین رشته‌های هنر شناخته می‌شود اگر بخواهید یادگیری خود را به شکل استاندارد افزایش دهید بهتر است به دنبال انتخاب یک مؤسسه برتر در این زمینه باشید.

چهارشنبه 11 فروردین 1400  12:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها