0

دعوت به همکاری جهت مدیریت تالارهای گفتگوی راسخون

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

دعوت به همکاری جهت مدیریت تالارهای گفتگوی راسخون

بسمه تعالی

فراخوان جذب مدیر فعال جهت تالار های گفتگوی راسخون

دعوت به همکاری جهت مدیریت انجمن های راسخون

الف) مقدمه

در راستای تصمیمات اتخاذ شده بمنظور توسعه کمی و کیفی محتوای انجمن راسخون و ایجاد یک فضای پویا و تعاملی منطبق بر علم و اخلاق که پاسخگوی نیاز های عمومی و تخصصی مخاطبین در زمینه های مختلف علمی، ادبی ، مذهبی و ... باشد و با توجه به ازدیاد تعداد تالار های گفتمان و لزوم تامین محتوا، کنترل، نظارت و راهنمایی کاربران، پاسخگویی بروز و تخصصی و برنامه ریزی جهت اجرای طرح های متنوع در راستای موضوع تالار ها از کلیه علاقه مندان به همکاری با راسخون در قالب مدیریت تالار خواهشمندیم درخواست خود را به همراه رزومه مختصر از سوابق تحصیلی، مهارتی و فرهنگی به ایمیل forum@rasekhoon.net جهت ارزیابی و اعلام نتیجه نهایی ارسال نمایند.

(اولویت با کاربرانی خواهد بود که تخصص متناسب با موضوع تالار مورد نظر دارند)

ب) شرایط داوطلبین

1-عضویت در پرتال راسخون   یار همیشه همراه   به منظور امکان فعالیت در پرتال و بهره مندی از امتیازات 

2-عمل در راستای قوانین فعالیت در انجمن  بمنظور آشنایی و انجام بهینه وظایف و اخذ خط مشی فعالیت در انجمن  و کسب امتیازات

3-داشتن تخصص، دانش، علاقه و انگیزه کافی در زمینه تالار یا تالار های مورد نظر بمنظور تامین محتوا، نظارت، پاسخگویی  و هدایت آگاهانه و دانش محور مباحث،سئوالات،درخواست ها، کاربران و محتوای مطالب تالار ها

4-داشتن زمان جهت حضور نسبی در محیط انجمن بمنظور رسیدگی به امور مدیریتی 

ج) امتیازات مدیران محترم انجمن

1-اعطای امتیازات دوره ای بر اساس ارزیابی روابط عمومی جهت استفاده در بخش های مختلف پرتال مثل فروشگاه و سامانه پیام کوتاه

2-اعطای جوایز دوره ای متنوع و ارزشمند بر اساس ارزیابی روابط عمومی جهت تقدیر و قدردانی

3-مشارکت مدیران در همایشها، نمایشگاه ها و جشنواره های راسخون

4-مشارکت در امور فوق برنامه تدوین شده در برهه های زمانی مختلف مثل فعالیت های ورزشی، تفریحی و علمی ادبی

5-اخذ سابقه مدیریتی در یکی از فعال ترین و غنی ترین انجمن گفتگوی کشور

6-افزایش سطح دانش و معلومات با حضور در یک فضای تعاملی دانش محور و پاسخگویی به سئوالات سایر کاربران

7-مشارکت در گسترش علم،دانش و آگاهی با انتشار علوم و مباحث تخصصی

د) اهم انتظارات از مدیران

1- تامین محتوای بروز، تخصصی، کاربردی و مورد نیاز و جستجوی مخاطبین در تالار

2- نظارت بر محتوای ارسالی کاربران به جهت تطابق با قوانین فعالیت در انجمن و ارسال پاسخ، نقل قول یا تشکر به آنها

3- ایجاد و پاسخگویی به تاپیک های انتقادات و پیشنهادات تالار، تاپیک های پرسش و پاسخ تخصصی پیرامون موضوع تالار

4- هدایت و راهنمایی کاربران جهت فعالیت قانونمند و هم راستا با اهداف تالار و مشارکت در مباحث، جذب کاربران جدید و شناسایی کاربران فعال و معرفی آنها به روابط عمومی جهت اعطای امتیازات تشویقی 

5- ایجاد تاپیک های بحث، گفتگو  و تبادل نظر پیرامون موضوع تالار و تشویق کاربران جهت شرکت در مباحث 

6- برنامه ریزی جهت توسعه و ارتقاء سطح علمی و ضریب جذب و مشارکت کاربران در تالار، اجرای امور فوق برنامه و مخاطب پسند نظیر مسابقات متنوع، نظر سنجی و ...

7- اجرای سیاست گذاری ها و دستور العمل های ابلاغ شده از جانب روابط عمومی در تالار تحت مدیریت

پنج شنبه 4 خرداد 1391  9:04 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 doctor114 nikbakht88 abdo_61 mohammad_43 fatemeh_75 sajad2007 saeid63 abiri064 alaleh70 zareinurse architect0811 bivafa zahra_53 rafsanjani20 hemati333 hobab1370 samsam haj_ghodrat_allah qolameali delaram2020 farshon saeid2488@yahoo.com unknown mani_cam91 bagheri92 Mohebbane_zahra ahmadfeiz omegaa hojat20 rezazn reza_sarma mansoure1373 hasantaleb Nassersulduz javid1000 onehamed hamedmoghaddam hamid63 javad_afshar85 mahmoodsafari ali3439082 mgaliny siasport23 smt_e59 kharabaf alizare1 elm01 yavar7 eshag1 iran313 mohammad98 mohsenbama67 mina_k_h amines AliFanoodi salamat595 tahmores salma57 09303495228 fazli1184r132 sadeghfafi shokraneh rezahaghighi97 dadagholam smst1984 zamin_shenas a_sadri kor13650 mohsenaa1138 starnight alipaidar sahel_007 ashena_73 gkambiz nazari77 majnon313 geograf_reza farashbandzare xplod2012 latif1369 zahra7720 moalmasi shokoofeh rezahashemian1374 babak110 reza313 mosi_bamaram11 imanmahmodiyan miladkola alimazaheri ehsan73 NightClawler s4d3gh arman122 ebrahim_67 saeedakh shirani98 shalamcheh nazarianali yarabyarabyarab hoseinh1990 taqizadeh mohammad7890b nargesi mrezass shaghayegh2013 r42507 shahab1375 m_erfani TANHA313 faramarztm amirhmz rezamzd voiceofrain YaSiN313 mhaji08 borkhar nmzohy sajjadsaleh siryahya fateme74 haj114 Tachberdee farnaz_s hossein2810 kordabadi sayyed13737373 zare58 mahmood_3074 ehsan007060 ria1365 bafgh8 moradi92 mg12326 Lovermohamad mhzahraee
zendeyad
zendeyad
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 1201

پاسخ به:دعوت به همکاری جهت مدیریت انجمن های راسخون

سلام

برای این پست خیلی مطلب فرستادم

ولی...

کی جوابشو اعلام میکنید؟؟؟؟؟؟

زنده یاد همیشه زنده است!!!!!

دوشنبه 4 شهریور 1392  8:09 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi essi1386 nazarianali TANHA313 yarabyarabyarab mhaji08 nozarian1378 bafgh8
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول zendeyad

سلام

برای این پست خیلی مطلب فرستادم

ولی...

کی جوابشو اعلام میکنید؟؟؟؟؟؟

همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

پستی از شما در این تاپیک ارسال نشده است، اگر پستی از تخصص ها، علاقه مندی ها و تالارهای درخواستی جهت مدیریت در این تاپیک ارسال گردد یا ایمیل شود، مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت نیاز با کاربر عزیز تماس گرفته می شود.

با تشکر

موفق باشید

دوشنبه 4 شهریور 1392  8:58 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi essi1386 nazarianali TANHA313 yarabyarabyarab mhaji08 bafgh8
mohammad7890b
mohammad7890b
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 116

سلام بر مدیرارشد انجمن راسخون

**من میخواستم بگم که دوست دارم مدیریت تالار ورزش یا انجمن فوتبال رو به عهده بگیرم .**

حالا اگه خبری شد حتما خبرم کنید .

***موفق و پیروز باشید دوست عزیز***

چهارشنبه 6 شهریور 1392  3:31 PM
تشکرات از این پست
essi1386 ravabet_rasekhoon nazarianali AliFanoodi yarabyarabyarab
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad7890b

سلام بر مدیرارشد انجمن راسخون

**من میخواستم بگم که دوست دارم مدیریت تالار ورزش یا انجمن فوتبال رو به عهده بگیرم .**

حالا اگه خبری شد حتما خبرم کنید .

***موفق و پیروز باشید دوست عزیز***

تالار ورزش و فوتبال دارای مدیر فعال می باشد، هم اکنون جنابعالی می توانید حضوری  پویا در این تالار ها داشته باشید و ما را در تامین محتوا و مدیریت آنها حمایت کنید. تاپیک های انتقادات و پیشنهادات تالار ورزش و فوتبال و مدیر ارشد انجمن ها، آماده دریافت انتقادات، پیشنهادات و نقطه نظرات کاربردی شما می باشند.

با تشکر

موفق باشید

شنبه 9 شهریور 1392  8:03 AM
تشکرات از این پست
Doctor114 nazarianali salma57 mohammad7890b AliFanoodi hessamnice yarabyarabyarab
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3997

با سلام و عرض ادب خدمت مدیرمحترم ارشد سایت

من نظرماینه که اگهمقدور باشه شما انجمنها یا وبلاگهایی که دارای مدیر نمیباشد را بفرمایید تا من و دوستانی که مانند من هستند راحت تر بتوانند آن انجمن را انتخاب نمایند

با تشکر

جمعه 15 شهریور 1392  6:56 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon hessamnice yarabyarabyarab
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mehrad90

با سلام و عرض ادب خدمت مدیرمحترم ارشد سایت

من نظرماینه که اگهمقدور باشه شما انجمنها یا وبلاگهایی که دارای مدیر نمیباشد را بفرمایید تا من و دوستانی که مانند من هستند راحت تر بتوانند آن انجمن را انتخاب نمایند

با تشکر

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت سازنده جنابعالی، لیست تالار هایی که مدیر فعال دارند به همراه نام کاربری مدیران گرامی، در لینک زیر آمده است:

لیست مدیران محترم تالارهای گفتگوی راسخون+پل ارتباطی ...

سایر تالار ها فاقد مدیر فعال بوده و توسط واحد نظارت روابط عمومی، مدیریت می شوند و در صورت علاقه مندی و تخصص نسبی کاربران آماده همکاری مدیریتی در آنها هستیم.

موفق و سلامت باشید

شنبه 16 شهریور 1392  8:34 AM
تشکرات از این پست
amirali123 mehrad90 AliFanoodi hessamnice yarabyarabyarab
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

با تشکر از مشارکت سازنده جنابعالی، لیست تالار هایی که مدیر فعال دارند به همراه نام کاربری مدیران گرامی، در لینک زیر آمده است:

سایر تالار ها فاقد مدیر فعال بوده و توسط واحد نظارت روابط عمومی، مدیریت می شوند و در صورت علاقه مندی و تخصص نسبی کاربران آماده همکاری مدیریتی در آنها هستیم.

موفق و سلامت باشید

با سلام و تشكر از مدير فعال سايت

داداش خدمت شما عرض كنم كه به نظر من خوبه كه مديريت تالار ها را اگر خيلي ارتباط موضوعي ندارند را به چندين كاربر محول نماييد تا ضمن پربار شدن مطالب نظرات كارشناسي و مطالب تخصصي تر دنبال شود و محتواي بهتري براي مطالب در تالارها فراهم گردد.

ثانيا من تالارها را كه نگاه كردم خيلي متوجه نشدم كه تالارهايي كه شما اسم بردين دقيقا كدومشون مدير دارن البته تا 99 درصدشو متوجه شدم. ولي من اگه درست متوجه شده باشم تالارهايي كه مدير ندارند و مورد علاقه من  كه دوست دارم در آنها مديريت كنم و شما موافق باشيد عبارتند از:

1- كودك

2- آشپزي و نكات خانه داري

3- زيرتالار ليگ قهرمانان آسيا و اروپا

4- هنر هفتم(فيلم و سينما) و زير تالارهاي آن( بيشتر مايل به مديريت در اين تالار هستم)

با تشكر از حسن نظر شما

شنبه 16 شهریور 1392  9:52 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon salma57 AliFanoodi yarabyarabyarab
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mehrad90

موفق و سلامت باشید

داداش خدمت شما عرض كنم كه به نظر من خوبه كه مديريت تالار ها را اگر خيلي ارتباط موضوعي ندارند را به چندين كاربر محول نماييد تا ضمن پربار شدن مطالب نظرات كارشناسي و مطالب تخصصي تر دنبال شود و محتواي بهتري براي مطالب در تالارها فراهم گردد.

ثانيا من تالارها را كه نگاه كردم خيلي متوجه نشدم كه تالارهايي كه شما اسم بردين دقيقا كدومشون مدير دارن البته تا 99 درصدشو متوجه شدم. ولي من اگه درست متوجه شده باشم تالارهايي كه مدير ندارند و مورد علاقه من  كه دوست دارم در آنها مديريت كنم و شما موافق باشيد عبارتند از:

1- كودك

4- هنر هفتم(فيلم و سينما) و زير تالارهاي آن( بيشتر مايل به مديريت در اين تالار هستم)

با تشكر از حسن نظر شما

در ساعات اداری امروز در این ارتباط با شما تماس گرفته خواهد شد.

لطف بفرمایید قبل از آن با مطالعه تاپیک "قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ..." با شرح وظایف مدیران محترم تالار ها آشنایی پیدا کنید.

با تشکر فراوان

موفق و سلامت باشید

یک شنبه 17 شهریور 1392  8:23 AM
تشکرات از این پست
AliFanoodi yarabyarabyarab
mehrad90
mehrad90
کاربر طلایی2

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول mehrad90

موفق و سلامت باشید

1- كودك

با تشكر از حسن نظر شما

در ساعات اداری امروز در این ارتباط با شما تماس گرفته خواهد شد.

لطف بفرمایید قبل از آن با مطالعه تاپیک "قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ..." با شرح وظایف مدیران محترم تالار ها آشنایی پیدا کنید.

با تشکر فراوان

موفق و سلامت باشید

با سلام

ببخشيد امروز چه ساعتي تماس ميگيرين؟چون من منتظر تماستون بودم 

یک شنبه 17 شهریور 1392  1:57 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi yarabyarabyarab ehsan007060
r42507
r42507
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 21

باسلام 

خدمت شما دوستان گرامی

اگر مقدور است تالاری در مورد قرآن وسوالات قرآنی به بنده بدهید 

امیدوارم بتوانم در پیشبرد ای اهداف سهم کوچکی داشته باشم

با تشکر

دنیای فیزیک

www.physic123.rasekhoonblog.com

دوشنبه 18 شهریور 1392  11:43 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon AliFanoodi hamedch69 yarabyarabyarab
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول r42507

باسلام 

خدمت شما دوستان گرامی

با تشکر

لطف بفرمایید با مطالعه تاپیک "قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ..." با شرح وظایف مدیران محترم تالار ها و انتظارات روابط عمومی از این عزیزان  آشنایی پیدا کنید، سپس با حضور در تالار "قرآنی های راسخون" و زیر تالار های آن به بررسی وضعیت محتوای فعلی، برنامه های اجرا شده، کاربران فعال و ... بپردازید، در نهایت با انتخاب تالار یا تالارهایی که بر اساس تخصص نسبی و علاقه مندی خود تمایل به مدیریت دارید و اعلام برنامه ها واهداف خود در ارتباط با آنها در این تاپیک، با شما تماس گرفته خواهد شد.

با تشکر فراوان

موفق و سلامت باشید

دوشنبه 18 شهریور 1392  12:26 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi onehamed mehrad90 hamedch69 yarabyarabyarab
r42507
r42507
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 21

نقل قول r42507

باسلام 

خدمت شما دوستان گرامی

با تشکر

لطف بفرمایید با مطالعه تاپیک "قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ..." با شرح وظایف مدیران محترم تالار ها و انتظارات روابط عمومی از این عزیزان  آشنایی پیدا کنید، سپس با حضور در تالار "قرآنی های راسخون" و زیر تالار های آن به بررسی وضعیت محتوای فعلی، برنامه های اجرا شده، کاربران فعال و ... بپردازید، در نهایت با انتخاب تالار یا تالارهایی که بر اساس تخصص نسبی و علاقه مندی خود تمایل به مدیریت دارید و اعلام برنامه ها واهداف خود در ارتباط با آنها در این تاپیک، با شما تماس گرفته خواهد شد.

با تشکر فراوان

موفق و سلامت باشید

باسلام خدمت دوستان گرامی 

بنده میتوانم در تالار قرآن شناسی درخدمت شما دوستان گرامی باشم

باتشکر

یاعلی

دنیای فیزیک

www.physic123.rasekhoonblog.com

دوشنبه 18 شهریور 1392  4:34 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon hamedch69 AliFanoodi yarabyarabyarab
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول r42507

نقل قول r42507

باسلام 

خدمت شما دوستان گرامی

با تشکر

با تشکر فراوان

موفق و سلامت باشید

باسلام خدمت دوستان گرامی 

بنده میتوانم در تالار قرآن شناسی درخدمت شما دوستان گرامی باشم

باتشکر

یاعلی

همراه و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از حضور فعال و مشارکت مسئولانه شما، همکاری با جنابعالی را افتخار خود دانسته و در ساعات اداری امروز با شما تماس خواهیم گرفت.

موفق و سلامت باشید

سه شنبه 19 شهریور 1392  9:02 AM
تشکرات از این پست
hamedch69 AliFanoodi yarabyarabyarab mhaji08
mehrgan59
mehrgan59
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1893

با سلام خدمت مدیر محترم ارشد سایت

ضمن خسته نباشید خدمت شما عرض کنم که طبق مذاکره تلفنی  جنابعالی با ، مدیر  lمحترم تالار هنر هفتم (mehrad 90)در خصوص  واگذاری مدیریت تالار کودک و زیر تالارهای مربوطه  به اینجانب ،خواهشمند است در صورت امکان نسبت به دادن مدیریت این تالار به بنده اقدام نمایید. البته ناگفته نماند که بنده اطلاعات کافی در مدیریت وبلاگ هم دارم.

با تشکر فراوان

چهارشنبه 20 شهریور 1392  11:50 PM
تشکرات از این پست
AliFanoodi mehrad90 ravabet_rasekhoon nazarianali yarabyarabyarab mhaji08 nmzohy
دسترسی سریع به انجمن ها