نقل قول borkhar
جمع بندی سخنان آقای طاهر زاده در یک پست
چون خودشون تو چند تا پست گفتند حرفاشونو من همشو یکجا آوردم:-)
۱-جالب نبودن قالب جدید راسخون
۲- چرا قرعه کشی انجام نمیشه توی سایت مخصوصن قرعه کشی عیدانه
۳- چرا از امتیازهای راسخونی هیچ استفاده ایی نمیشه
۴- این امتیازات پس به چه دردی میخوره؟
۵- اصلن به نظرات و ایده های کاربران هیچ اهمیتی داده نمیشه
۶- یه توجهی به نظرات بشه که ما الکی نیایم وقت بزاریم نظر بدیم:-)
۷- در پایان فامیلی شون رو اشتباه حاج آقا گفتین.ایشون طاهر زاده هستن نه طاهریان:-)
سلام و عرض ادب:
رسیدن بخییر عید شما هم مبارک؟!
ممنون که هر زگاهی اصلا و ابدا و سالی یکبار پل ارتباطی را خط می دهید.....من به دوستان قدیمی هرزگاهی میگم یه سر هم به اینجا بزنید..از بی نمیان من هم کم سر میزنم چون سوالی برا پاسخ نیست. اگر مطمئن باشم اینجا را حتما سر میزنم ولی خوب به تاریخ پیوسته ..نسل آینده هم ااطلاعی از اینجا ندارن
و اما .....
سلام حاج آقا.
عید شمام مبارک.
خواهش میکنم.وظیفه اس.ما حرفی نداریم پل ارتباطی رو وصل کنیم به اتاق چت که هرزگاهی چت ها رو هم بیاریم پل ارتباطی:-)
ما میبینیم حاج آقا تشریف ندارن یا نا محسوسن ما هم سعی میکنیم سر نزنیم:-)
۱-جالب نبودن قالب جدید راسخون
چی بگم..هر که نظری نداره..خیلی ها هم پسندیدن..خودم نه ...پسندیدم
حاج آقا دو پهلو حرفتون رو زدید:-)
آخرش شما پسندیدین ؟ یا نه پسندیدین:-)
۲- چرا قرعه کشی انجام نمیشه توی سایت مخصوصن قرعه کشی عیدانه
قرعه کشی خواستم ولی کرونا نخواست ..ناراحت نشی..عیدانه چی هست .... همش تقصی کروناست نه مقصر احمد ی نژاده
قرعه کشی عیدانه رو آقای طاهر زاده گفتند منم نمی دونم.
نه حاج آقا همش تقصیر آمریکاست
۳- چرا از امتیازهای راسخونی هیچ استفاده ایی نمیشه
خوب معلومه فلوس که موجود نباشه...بقول یحیی فعلا باید احتکارشون کننید چاره ای نیست شاید.دورانی و روزگاری..ابدا و اصلا فرجی نخواهد شد.
ان شاالله......
آخه حاج آقا ما اهل احتکار و اینا نیسیم:-)
۴- این امتیازات پس به چه دردی میخوره؟
ناشکر نباشید انبار های خالی را گه پر میکنه.....این هم انباری جنس های ملت را احتکار کردن حتی به ماکس هم رحم نکردن...چطو.ر شما نمی تونید امتیازات را احتکار کنید....یه روز ان شالله نه چندان و زود و دیر و نزدیک همن حالا ها ان شالله نا امید نباشید فرجی حاصل خواهد شد
بازم ا ن شاالله.
ما از صابرین هسیم.
۵- اصلن به نظرات و ایده های کاربران هیچ اهمیتی داده نمیشه
ای بابا عید شما و همهی کاربران تبریک و تهنیت عرض می نمایم ...انجمن مال خودتون هست ..لذا خواهشا و التماسا ...این حرفا را نزنید ....مجبورم نکنی هر روز همینجوری ....نظر بدم و شما اهمیت
خواهش میکنم.
ببخشید دیگه من اینو از حرفای آقای طاهر زاده متوجه شدم
۶- یه توجهی به نظرات بشه که ما الکی نیایم وقت بزاریم نظر بدیم:-)
شما زحمات خودتون را به پای اجر و قرب بنویسید....
۷- در پایان فامیلی شون رو اشتباه حاج آقا گفتین.ایشون طاهر زاده هستن نه طاهریان:-)
بله ایشون جناب طاهر طاهر زاده اسم پسرشون هست ولی اسم خودش یحیی است و الان اون پسر شون و این پسر شون با هم یگه شدن جناب طاهر طاهریان و سخت مشغول فعالیت هستن لذا جناب طاهر زاده مثل خود شما و بعضی دوستان باز نشسته شده اند..شما هم برا دخترتون یک کاربری بسازید...یا پسرتون...نمیدونم یادم رفته پسر بود یا دختر...
پس دیگه هیچی باز نشسته هم شدیم حاج آقا؟!
چشم برا بچه های زیر یکسال که کاربری نمیشه درست کرد:-)پس دخترم هیچی...
پس برا پسرم یه کاربری درست میکنم که زمان بازنشستگی ایشون جای خودم فعالیت کنند:-)
با همه دیگه موفق باشیم. مرگ بر کرونا...در خانه بمانیم...