پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
نقل قول hamed_yurdum و rozgare_bivafaeiha
با سلام و تشکر
کاربر و مدیر تالار گرامی بنده با یان که اخبار قرآنی و مرتبط با این موضوع در سایت انتشار یابد مخالف نبوده و نیستم . لازم به ذکر است با توجه به اینکه یکی از اهداف انجمن ها جمع آوری مطالب مرتبط با هم می باشد لذا خواهشمندیم مطالب را در تالار های مرتبط درج نمایند . با تمام این تفاسیر مطالب را جهت بررسی کارشناسانه در اختیار مدیر ارشد انجمن ها قرار داده و مراتب را ایشان پاسخگویی خواهند نمود .
سلام
مدیر ارشد انجمن ها منتظر نظر شما هم در مورد لینک پاسخ به:پیشنهادات،انتقادات و سوالات ازروابط عمومی-1391 هستیم
فقط بفرمایید که اخبار سایر تالارها مثل دین و اندیشه، دفاع مقدس و مهدویت در تالار قرآنی ها قرار بگیرد یانه هر اخباری باید در تالار مربوطه قرار داده شود
فرستادن این اخبار با حجم کسترده هم مشکل ساز شده
تا شود چشم تو روشن به جمالش صلوات تا که نزدیک شود روز وصالش صلوات خواهی از جمله آن منتظرانش باشی بر محمد بفرست هم تو به آلش صلوات
دوست و کاربر گرامی
ضمن سلام و عرض ادب و تشکر
ارسال پست ها و ایجاد تاپیکها در تالاری مرتبط و متناسب با عنوان مطالب ارسالی امری بدیهی است و فکر نمی کنم نیازی به توضیحات، آن هم برای مدیران تالار ها داشته باشد.
همچنین، ارسال انبوه و متوالی پست ها و در فاصله زمانی اندک اصلا مورد تائید نمی باشد. در صورت وجود مطالب زیاد جهت ارسال، الزاما باید چندین مطلب مرتبط در یک پست قرارگیرد و در صورت نیاز به ارسال مجزا، باید فاصلیه زمانی بین ارسال ها طولانی باشد تا فضای تالار و تاپیک از نظم خارج نشده و پست های ارسالی سایرین در بین آنها مخفی نماند.
بدیهی است در صورت عدم رعایت موارد ذکر، تذکرات لازم ارائه خواهد شد.
با سلام چرا پست من با موضوع امام مهدی ؛امام مظلوم وغایب حذف شده ودر هیچ جا نیست بااینکه دیدم ثبت شده در جدیدترین مطالب ارسالی.
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
این اطمینان را به شما می دهم که هیچ پستی بدون دلیل موجه غیرفعال یا حذف نمی شود. با توجه به عنوان و موضوع پست شما، بعید می دانم حذف شده باشد. احتمال دارد بطور صحیح ارسال نشده باشد و یا با توجه به تالار ارسالی به صورت غیر فعال ثبت شده باشد. اگر عنوان تالار مربوطه را ارسال می نمودید، بهتر می توانستیم راهنمایی تان نمائیم.
با تشکر
سلام من اشتباها در تالار گفتگو مطلب گذاشتم
تالار گفتگو
گذاشتم که اشتباها به جای این که در گفتگوی آزاد بگذارم
در مورد هر چیز در این قسمت صحبت کنید
گذاشته ام ولی بدون گفتن به من حذف شده وفکر میکنم این سبب شد که تجدید نظر کنید در اسم تکراری گفتگو تا دیگر مثل من اشتباه نکنند و پستشان حذف شودو خبردارهم نشوند!!
اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم و العن اعدائهم
مدیر ارشد انجمن ها مثل اینکه ایشان حرفهای شما را جدی نگرفته و دوباره نیمه شب ساعت بین 2 تا 4 شب اقدام به گذاشتن پستهای نامربوط کرده اند
چندین لینک فقط از صفحه آخر این اخبار می گذارم، واقعا چرا ایشان به حرف شما ارزشی قائل نشده اند ؟!
1-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391) 5-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
2-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391) 6-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
3-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391) 7-پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
4-اسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391) 8- پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
و اما پستها های تکراری که در اینجا گذاشتهاند-کاربری چندین ساعت قبل از ایشان پستهای این خبرگزاری را درست در جای خودشان قرار داده(مهدویت را در مهدویت، دفاع مقدس را در دفاع مقدس و دینی را در تالار دین و اندیشه) ولی javid1000 آمده اند دوباره همه آنها را به صورت تکراری فقط در تالار قرآنی ها جمع کرده اند نمونه از پستها را برایتان می گذارم
2-پست درست: روح و جوهر اصلی انتظار مقاومت و صبر است 2- اشتبه و تکرار پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
3- پست صحیح: ظهور امام عصر(عج) ارزشهای الهی را در جهان حاكم میكند... 3-پست اشتباه و تکراری :پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
4-پست درست:راهپيمايی روز حجاب و عفاف در قم برگزار میشود 4-پست اشتبه و تکراری: پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
5-پست صحیح:پاسخ به:رویدادهای امروز حوزه دین و اندیشه 5-پست اشتباه پاسخ به:اخبار کامل قرآنی (يكشنبه 18 تير 1391)
و خیلی از پستهای دیگر که تقریبا می شود گفت اکثر پستها اشتباه و تکراری هستند
پستهای صحیح که نوشته ام کاربری چند ساعت قبل آنها را درست در تالارهای مربوطه گذاشته و لی javid1000 آمده و تماما آنها را به صورت تکراری در قرآنی ها گذاشته
تعجبم از این هست چرا مدیر تالار قرآنی ها نظارت نمی کنند و پست قبلی شما را نخوانده و عمل نمی کنند
با سلام و خسته نباشید خدمت مسیولین فهیم و باتجربه راسخون
جناب padeshahe__saytha ،شما که کاربر معمولی نیستید و... می توانید با اکانت اصلی تون حرف های خودوتون رو بزنید...
دوما نحوه ی گفتارتان را در سایت فرهنگی بفهمید واقعا جای شرم دارد ؛ بنده هیچگونه بی احترامی ؛ و به سخنان تمامی مسیولین و کاربران نیز خیلی ارزش قائل بوده ام
سوما من اولین نفری بودم که را ارسال کرده ام... و بعد از اینکه نصفی از مطالب را گذاشته بودم متوجه پست مدیر ارشد انجمن ها شدم ... بعد از ظهر که نتونستم سایت بیام ؛ حدود ساعت 1 تونستم برگردم((حتی جواب سوال مدیر تالار گرامی جناب غلامعلی در صندلی داغ را که بعد از ظهر سوال شده بود > در ان ساعت جواب دادم....)) و بعد از آن به کامل کردن پستم در تالار مربوطه پرداختم ....
(یعنی از فردای سخنان مدیر ارشد بنا بر ارسال مطالب در تالارهای مربوطه بپردازم بخاطر اینکه قبل ازآن ، پست مربوطه را صبح آن روز زده بودم ....)
من خودم با مطالب غیر مرتبط شدیدا مخالفم ؛ بنده فقط بخاط اینکه منبع از خبرگزاری معتبر قرانی بود ان پست ها را در تالار قرآنی زدم که بنابه فرموده مدیران ارشد آن ها را در تالارهای مهدویت و دین و اندیشه و...
مدیریت:تالارهای دانشگاه،دانشجو
مدیریت سابق تالارهای تلفن همراه
صفحه اختصاصی:
اولین مدرسه عشق که تأسیس شد / درس عشق علی و فاطمه تدریس شد گـل ادم چـو سـرشـتن به کاه ازلــی / اولـین کلمه که آمـوختند علـی بود علـی
(یعنی از فردای سخنان مدیر ارشد بنا بر ارسال مطالب در تالارهای مربوطه بپردازم بخاطر اینکه قبل ازآن ، پست مربوطه رو زده را صبح آن روز زده بودم ....)
در اول بگویم فرقی بین اکانت یا کاربر یا مدیران وجود ندارد و معلوم نیست چی گفته اید
کاملا در لینکهایی که گذاشته ام معلومه مطالب را تکراری گذاشته اید توجهی به مدیر ارشد انجمن ها که گفته اند مطالب در جای خود قرار گیرند نداشته اید
کاربری قبل از شما پست ها را درست در تالارهای مربوطه گذاشته اند ولی شما همه آنها را بعد از چهار یا پنج ساعت از ایشان ریخته اید در تالار قرانی ها
مطلبی را هم تازه متوجه شدم : با توجه به اینکه مدیر تالار قرانی ها همشهری شما هستند احتمالا به نوعی هم سوء استفاده می کنید
بهتر هست به حرفهای مدیران ارشد توجه کنید نه اینکه به فکر جمع امتیاز باشید از راههای اشتباه
بنده نیز نگفتم از هم متمایز و جدا هستند ؛ ولی اگر میخواهید حرفی بزنید با اکانت مولتی های خود وارد نشوید!! در مواردی همچون در راجب با مدیر تالار گرامی جناب بی وفا نیز مشاهده کردیم...وخواهشا خودرا کوچه ی ..نزنید... (حتی در مواردی نیز مشاهده و دیده ایم که مدیر تالاری با اکانت مولتی میباشد یعنی دو مدیریت در دست یک نفر با ساده ترین روش!...)
دوست عزیز جای این حرف شما اینجا نیست ؛ هیچ گونه سواستفاده ای در کار نیست برای شما متاسفم ؛ پست های بنده جزء بهترین و در بین پر کاربردترین و پربازدیدترین پست ها هست!بنده آنقدر امتیاز دارم که هیچ گونه نیازی به جمع کردن آن انهم از طریق پستهای تکراری و غیرمرتبط باشد...
این موارد به شما چه ربطی دارد که رفته اید پست های تالارهای دیگر رابررسی و .....ایا از مدیران ارشد و یا از مسیولین هستید؟ مدیر آن تالارها هستید؟
تعجب می کنم ! چه فرقی بین اکانتها وجود دارد! من زیاد پست نمی گذارم فقط به مطالعه در راسخون می پردازم
هر کجا هم اشتباهی ببینم اعلام می کنم
چرا کار اشتباهی که کرده اید را قبول ندارید و شروع کرده اید به تهمت زدن؟
پست هایتان تکراری و نامربوط به تالار هستند خودتان را اصلاح کنید نه اینکه دیگران را متهم کنید
من هر کجا اشتباهی ببینم اینجا اعلام می کنم و خواهم کرد
دوستان گرامی( جناب padeshahe__saytha و javid1000 )
خواهشمندم طوری با هم صحبت نکنید که احترام میان تان از بین برود.و نتیجه اش رنجش خاطر شود. می شود با لحنی خوب و آرام هم با همدیگر صحبت کنید و اگر مشکلی هم هست با کمک مسئولین سایت رفع شود.
خیلی ممنونم از دو دوست گرامی
گر نگه دار من آن است که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
دوست عزیز بنده بسیار انتقاد پذیر و اگر اشتباهی از جانب من باشد قبول میکنم ولی در این مورد طبق پاسخ اولم ذره ای اشتباه در خود نمیبینم...
و این شما هستید که با لحنی تند در سایت فرهنگی دانسته یا ندانسته اتهام وارد کرده و تهمت میزنید...
بنده خیلی خوشحالم که حرکات بنده رو زیرنظر دارین و هرگونه انتقاد و پشنهادی دارین رو از راه های مختلف پل ارتباطی و.. با خودم میتونید در میان بگذاید.
با سلام وتشکر این سوال را من قبل از اینکه پاسخم را گرفته باشم از شما کرده بودم که پوزش می خواهم ولی عنوان نکردید که من هم در تالار گفتگو گذاشتم ولی نه در تالار گفتگو آزاد
خودتان ببینید چقدر تالارهایتان هم نام هستند ضمنا حق بدهید که وقتی به کاربر اعلام هم نمی شود که پست را اشتباه گذاشته از کجا باید متوجه شود. ولی اگر ممکن است خواهش میکنم نام یکی از این دو تالار را عوض کنید .
من بازهم معذرت می خواهم از اینکه در چند جا از شما سوال کردم.موفق وموید باشید
دوستان گرامی( جناب padeshahe__saytha و javid1000 ) ضمن سلام و عرض ادب
در این شکی ندارم که دغدغه اصلی و تلاش ارزشمند هر دوی شما در راستای تعالی همه جانبه راسخون و به دنبال آن تعالی علمی،فرهنگی،اخلاقی و مذهبی کاربران راسخون می باشد. لذا خواهشمندم با رعایت احترام متقابل بمنظور رفع مشکلات انجمن ها و مرتفع سازی ایرادات احتمالی همدیگر بکوشیم.
رعایت اصول مرتبط با ارسال پست به هر جهت و توسط همه کاربران الزامی است.
برداشت خبر از یک سایت خاص به این معنا نیست که کلیه اخبار و مطالب آن سایت در یک موضوع واحد باشد که ما هم بدون تامل و تشخیص مکان مناسب مطلب به ارسال انبوه آنها بپردازیم.
از همه عزیزان همکاری و تعامل بیشتر خواستارم.
به امید راسخونی متعالی تر
دوست عزیز و کاربر گرامی ضمن سلام و ادای احترام
اصلا نیازی به معذرت خواهی نبوده است و قصد من نیز از پاسخ به شما این نبوده است، تنها می خواستم متذکر شوم در صورتی که از مسئول مربوطه پاسخ مناسب دریافت ننمودید، سئوال خود را برای مسئول دیگری مطرح نمائید. مذاکرات ما با یکدیگر کاملا دوستانه و در راستای رفع مشکلات کاربران و راسخون می باشد.
در رابطه با تغییر نام تالار های مذکور بررسی هایی را انجام خواهیم داد و در صورت موافقت نهایی، اقدام لازم بعمل خواهد آمد.
با تشکر فراوان از شما
خسته نباشید.
زیرتالاری در تالار "کامپیوتر و فناوری اطلاعات" وجود دارد به نام دانلود کتابهای الکترونیکی با توجه به وجود تالار ها "کتابها" در انجمن ها، این تالار به معنای تمام و کمال یک موازی کاری به حساب میآید!!!!
با جستجویی که بنده در تالار تحت مدیریتم یعنی تالار "کتابهای متفرقه" انجام دادم، بیش از 60-70درصد کتابها هم در تالار بنده و هم در تالار "دانلود کتابهای الکترونیکی" وجود دارد!!
باید یکی از این 2باشد! و به نظر بنده منطقی تر این است که "دانلود کتابهای الکترونیکی " نباشد!
من نمیدانم اون بنده خدایی که اولش داشته تالارها را ایجاد میکرده چه فکری کرده که هر دوی این تالارها را همزمان ایجاد کرده!!! آخه مگه میشه کتابهایی که در اینترنت است الکترونیکی و غیر الکترونیکی باشند که این دو را از هم تمییز کرده اند!؟!
bivafa_rasekhoon@yahoo.com
با سلام خدمت مسئول محترم واحد انجمن ها
در مورد طرح " ختم آنلاین قرآن کریم ویژه ماه مبارک رمضان " که دیروز در تالار قرآنی های راسخون گذاشتید چند مورد را می خواستم خدمتتان عرض کنم :
1. در آن پست نوشته اید که مهلت شرکت در این طرح از 20 تیرماه تا 29 تیر ماه هستش و همچنین جدولی که مشخص کرده اید را نوشته اید با فشردن کلید " پست جدید " در آن بگذاریم ولی کلید " پست جدید " از دیروز تا حالا غیر فعال است و با فشار دادن کلید مذکور دوباره صفحه بارگذاری می شود.
2. آیا در انتخاب آیات محدودیتی وجود دارد؟ مثلا می توانیم در یک جدول آیات سوره بقره از 10 تا 50 را انتخاب کنیم.
3. اولین سوره قرآن کریم سوره مبارکه حمد می باشد در حالی که شما سوره مبارکه بقره را نوشته اید.
لطفا بررسی بفرمایید تا در این طرح نورانی شرکت کنیم.
در پناه حق