پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
بنام خدا-
باسلام واحترام
به استحضار میرساند بنده در اکثر مسابقات برنده شده ام ولی هیج چیز برایم ارسال نشده است خواهشمندم دستور بررسی صادرفرمایید با تشکر
لطفا نتایج مسابقات رمضان رو اعلام فرمایید
سلام و عرض ادب:
کاربر و همراه راسخونی با توجه به تغیر شرایط مسابقات و اگر اسم شما در قرعه کشی های مسابقات به عنوان برنده انتخاب گردیده است .و قرار بر اهدا جایزه در نیم سال 97 بوده است .آن مورد را ذکر نمایید. به اطلاع شما بزرگوار می رسانیم تنها یک مورد قرعه کشی وجود داشته است که جوایز نقدی دوستان هم به حساب آنها واریز گردیده است.ان شالله در آیندهای نزدیک هم اسامی فعالین و برترین های مسابقات و انجمن اعلام خواهد شد.
با تشکر از لطف شما
با سلام و عرض ادب:
دوست و همراه راسخونی با تشکر از صبر و شکیبایی شما بزرگوار و با عذرخواهی بابت تاخیییر در اعلام اسامی برندگان .به اطلاع می رسانیم که درحال بررسی مسابقات هستیم ان شالله با برترین های سه ماهه پاییز اعلام خواهد شد.
با تشکر
به اطلاع شما و دیگر کاربرانی که این تاپیک ( اطلاعیه تکمیل مشخصات کاربری ) را مطالعه نکرده اند می رسانیم این تاپیک را مطالعه نماید.و موارد درخواستی را برای ما ارسال بفرمایید.چنانچه کاربری جز برندگان باشد و موارد درخواستی را ارسال ننماید .از واریز جوایز نقدی عزیزانی که شماره شبای صحیح و به نام خودشان ندارند معذوریم
با سپاس از همراهی شما
بنام خدا-سلام بنده مشخصات را ارسال کردم دومی که ارسال کردم درست است با تشکر
کاربر گرامی با سپاس از ارسال مشخصات،اطلاعات ارسالی ثبت گردید.
با سلام
لطفا تبلیغ نمایید
پیش بینی مسابقات جام ملت های آسیا ۲۰۱۹(همراه با جایزه)
پیش بینی بازی فوتبال ایران-یمن جام ملت های آسیا ۲۰۱۹
سلام و خسته نباشید
امروز بعد از چند ماه به سایت سر زدم دیدم دوباره مسابقه پیش بینی نتایج بازیها گذاشتین راستش بنده چند ماه هست دیگه به سایت شما سر نمی زنم واقعیتش از شما نارحت بودم بیش از دوماه منتظر نتایج برندگان ماندم و دیگه خسته شدم و سایتتون رو ول کردم. بالاخره نتایج برندگان مسابقه پیش بینی جام جهانی مشخص شد؟ من که جز نفرات برتر بودم ولی قرار بود قرعه کشی بشه.
سلام خسته نباشید بنده شماره شبای بانک ملی را ارسال کردم ولی هنموزپولی واریز نگردیده است خواهشنمداست دستور بررسی فرمایید با تشکر
با سلام و خسته نباشید:
کاربر گرامی نتایج اعلام گردید و جوائز هم ارسال گردید.این مورد مربوط به خیلی وقت پیش بوده است .قاعدتا عزیزانی که بیشتر به سایت سر می زنند از کم و کیف مسابقات بیشتر اطلاع پیدا می نمایند.ما در خدمت شما و همه ی عزیزان انجمنی هستیم.
دوست عزیز انجمنی اگر اسم شما بین برندگان قرار گرفته باشد حتما اعلام خواهد شد. در حال حاضر لیست اسامی اعلام نشده ضمن اینکه فعلا واریزی صورت نگرفته است .در صورت آماده شدن اعلام عمومی خواهد شد. از صیر و شکیبایی و مشارکت مستمر شما و همه ی عزیزان تشکر و قدر دانی می نماییم.
با سپاس فراوان
سلام و عرض احترام
اینجانب در مسابقه روزانه ۱۵ دیماه برنده شدم و شماره شبا بنام خودم ارسال کردم
چنانچه مشخصات ارسال شده لطفا جدول را اصلاح فرمائید....
با تشکر فراوان
پیش بینی بازی فوتبال جام ملت های آسیا بین ایران و عراق
کاربر عزیز راسخونی اطلاعات شما ثبت گردید.