نقل قول khodaeem1
سلام حاج آقا جان ، حالتون چطوره ؟ انشاءاله که خوب و خوش و سلامت باشين
ميخواستم درخواست کنم مديريت تالار گردشگري رو به يه کاربر جوان واگذار کنيد. البته هر زمان که وقت کنم به عنوان يه کاربر در خدمت شما و دوستان هستم .
چند وقتيه خيلي بي انگيزه شدم شايد يکي از دلايلش نبود دوستان و کاربران قديمي باشه . به هر حال آرزوي موفقيت براي شما و راسخون را دارم .
من راسخون را دوست دارم من حاج آقا را دوست دارم
با سلام و عرض ادب:
دوست عزیز و همراه راسخونی جناب محسن خدایی عزیز با سپاس از لطف جنابعالی و زحمات خوب شما بزرگوار .قاعدتا تحوالات و تغییرات مدیریتی پرتال راسخون و دگرگونی های روحی و روانی و جسمی کاربران وشرایط ها و موقعیت ها و جابجایی ها و درخواست ها ، در رقبت وانگیزه افراد تاثیر گذاربوده و این یک امر طبیعی و لاینفک زندگی می باشد. .استدعا داریم از شما و دیگر همراهان راسخونی بخصوص مدیران قدیمی فعال و عیر فعال و حاضر و غائب با همه ی سختی های که در این زمینه وجود دارد جهت همیاری و همدلی و اتحاد و ایجاد انگیزه و رونق انجمن و کمک به جدید الوردهای سایت این مجموعه فرهنگی را یاری نمایید .که این موارد بدون حضور شما بزرگواران انجمن دست یافتنی نیست ،مایه ی افتخار این مجموعه فرهنگی است که از پیشنهادات و انتقادات شما بزرگواران در این راستا بهرمند گردد . همچنان بی صبرانه منتظر حضور شما و یکایک عزیزان هستیم.
با تشکر از لطف جنابعالی و سایر مدیران و کاربران انجمن