0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

نقل قول shayesteh2000

سلام .عباداتتون قبول .

3ماه و 40روز از شروع درخواست جدیدکاربران برای تهیه نسخه موبایلی داره میگذره ...

واحد فنی محترم عجله کنید لطفا تاآخر شهریور زمانی نمونده !

با سلام و عرض ادب: 

واحد فنی عجله کنید ...در خانه اگر کس است یک حرف بس است

با سپاس

یک شنبه 20 خرداد 1397  7:02 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 borkhar shayesteh2000 farshon nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

عرض سلام و احترام داریم خدمت تمامی بزرگواران.

التماس دعا ویژه.

روز 91 هستش فکر کنم.

با توجه به اسباب کشی به این تالار اینجا هم پست زدم ولی همون تالار گفتمان رو ترجیح میدم بمونم و بقیه روز شماری ها رو اونجا انجام بدم چون اینجا هم میزنیم حاج آقا میگن چه ما بگیم و چه بقیه فرقی نداره و یا در حیطه کاری بنده نیست و یا اینکه از میزان کار خبری نداریم.

هر چند همین جواب هاشون راضی کننده هستش.

یه مژده هم خدمت پیگیری کننده ها. ان شا الله به زودی با حاج آقای شرفخانی هم یک صحبتی خواهد شد که در مورد سایت و این موضوع هم یه صحبتی می کنم و از ایشون خواهش میکنیم شخصا پیگیری موضوع رو بکنند و در صورت امکان نیروهای فنی رو بیشتر کنن تا رسیدن به هدف زودتر اتفاق بیوفته.

با سلام و عرض ادب:

احسنت به سید انجمن طاعات و عبادات مورد قبول.

آقا سید بد نیست یک مزاحی هم با شما داشته باشیم ماشالله بعضی سادات مثل شما ( هم خریدی هم بریدی هم دوختی هم پوشیدی...مبارکتون باشه ).smileyچقدر هم بهتون میاد .بزنم به تخته چشمامون شور نباشه /cheeky  من دیگه چیزی برا گفتن ندارم چون بقول شما من چیزی برا دفاع ندارم/ ...

با سپاس از همراهی شما با انجمن و مسئولین مربوطه ...ارتباط دوستان را با مسئولین به فال نیک خواهیم گرفت امیدوارم صدای کاربران عزیز را مستقیما و بیشتر بشنوند. ا ز حضورتون در اینجا کمال تشکر و قدر دانی را دارم..بیشتر به ما سر بزن

باسپاس

یک شنبه 20 خرداد 1397  7:11 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 salma57 borkhar shayesteh2000 nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6674

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول salma57

در حال حاضر نصف بیشتر زمان این پیگیری ها سپری شده. و انتظار کم‌کم به پایان میرسه. چون حدودا ۱۰۵ روز مونده تا آخر شهریور و‌ روز موعودی که واحد فنی و مسئولین قولش رو دادند.

با سلام و عرض ادب:

روز موعود واحد فنی روز دست یافتنی است ان شالله cheeky

سلام حاجی جان اول اینکه فکر کنم روز 92 هستیم.

بعدش اینکه روز موعود منجی عالم حتما میرسه ولی روز موعود واحد فنی سایت هر وقت آمریکا و اروپا به تعهداتشون و روحانی به وعدهاش عمل کرد میرسه.خخخ

*هر وقت که سرت به درد آید    نالان شوی و سوی من آیی

چون درد سرت شفا بدادم    یاغی شوی و دگر نیایی*

*پاسبان حرم دل شده‌ام شب همه شب    تا در این پرده جز اندیشه او نگذارم*

یک شنبه 20 خرداد 1397  11:52 PM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon borkhar shayesteh2000
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

با سلام و عرض ادب:

آقا سید بد نیست یک مزاحی هم با شما داشته باشیم ماشالله بعضی سادات مثل شما ( هم خریدی هم بریدی هم دوختی هم پوشیدی...مبارکتون باشه ).smileyچقدر هم بهتون میاد .بزنم به تخته چشمامون شور نباشه /cheeky  من دیگه چیزی برا گفتن ندارم چون بقول شما من چیزی برا دفاع ندارم/ ...

با سپاس از همراهی شما با انجمن و مسئولین مربوطه ...ارتباط دوستان را با مسئولین به فال نیک خواهیم گرفت امیدوارم صدای کاربران عزیز را مستقیما و بیشتر بشنوند. ا ز حضورتون در اینجا کمال تشکر و قدر دانی را دارم..بیشتر به ما سر بزن

باسپاس

عرض سلام و احترام ویژه خدمت حاجی انجمن ها.

وقتتون بخیر.

حاجی جان طاعات و عبادات قبول باشه.

من از خدامه شما مزاح کنی.خخخ 

از قبل اگر به یاد داشته باشید من هی میگفتم من رابطم با روحانیت خوبه مخصوصا اگه روحانیش مثل شما با اخلاص باشه.

حالا که شما میگید ما بمونیم چشم. ما در تالار شما چادر میزنیم فعلا.(مثل اون فعلا آقا که نسبت به برجام گفتن بخونید یعنی زیاد طول نمیکشه) البته اگه بزرگواری کنید یه کانکس جای چادر  بدید خیلی خوب میشه(البته تهیه کانکستون مثل وعده های تهیه کانکس سلبیریتی ها مخصوصا زیبا کلامشون نباشه ها.خخخ).

ماهم از ارتباط و این دوستی متقابل هم احساس مسرت داریم و هم افتخار میکنیم که مدیرای جهادی این طوری با مردم عادی در ارتباط هستن.

سر هم چشم بیشتر سر میزنیم. البته اگه کانکس بدید بیشتر میاما آخه اگه یادتون باشه یه چند ده تایی ایموجی کوسه و گیوتین و ... توی تالار روابط عمومی قدیمی جا گذاشتم بیچاره ها احتمال سَقَط شدنشون هستش میخوام اونا رو بیارم انبارشون کنم توی کانکس برای استفاده های بعدی که عمو فنی بازم بدقولی کردش.خخخ

ارادتمندیم شدیدا.

مزاح بنده رو هم به بزرگواریتون ببخشید.

دوشنبه 21 خرداد 1397  12:06 AM
تشکرات از این پست
salma57 ravabet_rasekhoon borkhar shayesteh2000
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373
نقل قول salma57

در حال حاضر نصف بیشتر زمان این پیگیری ها سپری شده. و انتظار کم‌کم به پایان میرسه. چون حدودا ۱۰۵ روز مونده تا آخر شهریور و‌ روز موعودی که واحد فنی و مسئولین قولش رو دادند.

با سلام و عرض ادب:

روز موعود واحد فنی روز دست یافتنی است ان شالله cheeky

سلام حاجی جان اول اینکه فکر کنم روز 92 هستیم.

بعدش اینکه روز موعود منجی عالم حتما میرسه ولی روز موعود واحد فنی سایت هر وقت آمریکا و اروپا به تعهداتشون و روحانی به وعدهاش عمل کرد میرسه.خخخ

سلام به شما بردار گرامی:

ولی خیلی از مسئولین می فرمایند روز فراق و جدایی اروپا و آمریکا فرا رسیده ..خوب این همون روز موعود هست..این لینک را مطالعه کن(http://rasekhoon.net/forum/thread/1323007/page1) تا دستاوردهای برجام را هم که نمیدونستیم مطالعه کرده باشی ...

با سپاس از حضورتون

دوشنبه 21 خرداد 1397  12:15 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar shayesteh2000 nazaninfatemeh
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373

با سلام و عرض ادب:

باسپاس

عرض سلام و احترام ویژه خدمت حاجی انجمن ها.

وقتتون بخیر.

حاجی جان طاعات و عبادات قبول باشه.

من از خدامه شما مزاح کنی.خخخ 

از قبل اگر به یاد داشته باشید من هی میگفتم من رابطم با روحانیت خوبه مخصوصا اگه روحانیش مثل شما با اخلاص باشه.

حالا که شما میگید ما بمونیم چشم. ما در تالار شما چادر میزنیم فعلا.(مثل اون فعلا آقا که نسبت به برجام گفتن بخونید یعنی زیاد طول نمیکشه) البته اگه بزرگواری کنید یه کانکس جای چادر  بدید خیلی خوب میشه(البته تهیه کانکستون مثل وعده های تهیه کانکس سلبیریتی ها مخصوصا زیبا کلامشون نباشه ها.خخخ).

ماهم از ارتباط و این دوستی متقابل هم احساس مسرت داریم و هم افتخار میکنیم که مدیرای جهادی این طوری با مردم عادی در ارتباط هستن.

سر هم چشم بیشتر سر میزنیم. البته اگه کانکس بدید بیشتر میاما آخه اگه یادتون باشه یه چند ده تایی ایموجی کوسه و گیوتین و ... توی تالار روابط عمومی قدیمی جا گذاشتم بیچاره ها احتمال سَقَط شدنشون هستش میخوام اونا رو بیارم انبارشون کنم توی کانکس برای استفاده های بعدی که عمو فنی بازم بدقولی کردش.خخخ

ارادتمندیم شدیدا.

مزاح بنده رو هم به بزرگواریتون ببخشید.

سلام به شما بزرگوار:

از حضور شما و همه ی برادران و خواهران دلسوز انجمن تشکر و قدر دانی می نماییم .وظیفه ما اطلاع رسانی است مطمئن باشید آنچه وظیفه حقیر در راستای درخواست های بحق شما عزیزان است  است به مسئولین مربوطه ارجاع خواهد شد.امیدوارم درخواست نسخه مبایلی قبل از روز موعود افتتاح گردد.

سید جان کانکس مدیریتی واست میسازم شما تشریف بیارید..cheeky

دوشنبه 21 خرداد 1397  12:24 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 borkhar shayesteh2000 nazaninfatemeh
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

سلام حاجی جان روز 93 هستیم.

توی اون تاپیکم برای اون بنده خدا یه چند خطی نوشتم. هرچند اینا رو نمیبینه. اس ام اسم که میدیم بهش در جواب میگه زیاده گویی نکنید.خخخ

در کل این هم میگذرد چه با این و چه بدون این.

(اون بنده خدا هم طبق چیزی که از تاریخ معاصر ایران خوندیم شخصیت بسیار خوبی داشتن و سواد بسیار خوبی بالاخره در سن 21 سالگی میادش مناظره میکنه و چه خوبم مناظره میکنه ولی الان نمیدونم شاید تاثیر رفیق نابابه که هر از گاهی یه حرفایی میزنه انگاری نه سواد داره و نه شخصیت.خخخ)

دوشنبه 21 خرداد 1397  12:53 PM
تشکرات از این پست
borkhar shayesteh2000 ravabet_rasekhoon
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 6168

نقل قول sayyed13737373

التماس دعا ویژه.

روز 91 هستش فکر کنم.

با توجه به اسباب کشی به این تالار اینجا هم پست زدم ولی همون تالار گفتمان رو ترجیح میدم بمونم و بقیه روز شماری ها رو اونجا انجام بدم چون اینجا هم میزنیم حاج آقا میگن چه ما بگیم و چه بقیه فرقی نداره و یا در حیطه کاری بنده نیست و یا اینکه از میزان کار خبری نداریم.

یه مژده هم خدمت پیگیری کننده ها. ان شا الله به زودی با حاج آقای شرفخانی هم یک صحبتی خواهد شد که در مورد سایت و این موضوع هم یه صحبتی می کنم و از ایشون خواهش میکنیم شخصا پیگیری موضوع رو بکنند و در صورت امکان نیروهای فنی رو بیشتر کنن تا رسیدن به هدف زودتر اتفاق بیوفته.

سلام آقای میراکبری .طاعات قبول ...

دیگه رفت و آمد شماهم مدیریتی شده ....

ممنون که زنگ خواهید زد ..امیدوار خواهم شد که آقای شرفخانی هم براشون مهم خواهد شد ..

ضمنا:روز93 پیگیری درخواست جدید، نسخه موبایلی .

یاطبیب القلوب heart

دوشنبه 21 خرداد 1397  3:29 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 farshon ravabet_rasekhoon
sayyed13737373
sayyed13737373
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000
نقل قول sayyed13737373

التماس دعا ویژه.

روز 91 هستش فکر کنم.

ممنون که زنگ خواهید زد ..امیدوار خواهم شد که آقای شرفخانی هم براشون مهم خواهد شد ..

سلام خواهر بزرگوار. و عرض ادب.

وقت شما هم بخیر.

طاعات و عباداتتون قبول باشه

توی تالار حاج آقا چون رفت و آمد زیاد ما شا الله چت نکنیم بهتره.

برای همون فقط به همین بسنده میکنم که مزاح زیبایی بودش . 

خدا خیرتون بده.

ما مردم عادی با مدیرا هیچ کاری نداریم.

رفت و آمدم هم به صورت مقطعی هم علت داره چون تازگیا از آموزش و پروش ماموریت گرفتم به یه سازمان دیگه و اوایله کارمه یکم برای آموزش و ... میرم جاهای مختلف و وقتم محدوده و شبا یه مدت محدودی گوشیمو فرصت پیدا میکنم تا اینستاگرام و تلگرام و سروش و بله و گپ و... رو چک کنم آخرسرم بیام راسخون که بعضی شبا تا من میام جواب یه بنده خدایی و یا دانش آموزا و یا همکاران و... که سوالی پرسیده رو میدم از شانس من آنلاین هستش دوباره سوال میپرسه و همین طوری میره تا میبینم آفتاب زده و باید برم دنبال آموزش های خودم و فرصت به بقیه جاها نمیمونه.

این هفته هم چون باید برای امتحانات دانشگاهم آماده بشم یکم مرخصی دادن بهم برای همون اینجا بیشتر سر میزنم وگرنه بازم همون بعد از نماز صبحا یه ساعتی میومدم و به قول شما رفت و آمد مدیریتی میشدش.😅

دوشنبه 21 خرداد 1397  4:43 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 ravabet_rasekhoon
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام

روز93پیگیری نسخه موبایلی

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

دوشنبه 21 خرداد 1397  7:54 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 shayesteh2000 ravabet_rasekhoon
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

باسلام واحترام

توجه توجه         

امروز روز 94 ام پیگیری نسخه موبایلی هستا ....

یاطبیب القلوب heart

سه شنبه 22 خرداد 1397  4:10 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 ravabet_rasekhoon
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

نقل قول sayyed13737373
نقل قول shayesteh2000
نقل قول sayyed13737373

التماس دعا ویژه.

روز 91 هستش فکر کنم.

سلام خواهر بزرگوار. و عرض ادب.

وقت شما هم بخیر.

طاعات و عباداتتون قبول باشه

توی تالار حاج آقا چون رفت و آمد زیاد ما شا الله چت نکنیم بهتره.

برای همون فقط به همین بسنده میکنم که مزاح زیبایی بودش . 

خدا خیرتون بده.

ما مردم عادی با مدیرا هیچ کاری نداریم.

رفت و آمدم هم به صورت مقطعی هم علت داره چون تازگیا از آموزش و پروش ماموریت گرفتم به یه سازمان دیگه و اوایله کارمه یکم برای آموزش و ... میرم جاهای مختلف و وقتم محدوده و شبا یه مدت محدودی گوشیمو فرصت پیدا میکنم تا اینستاگرام و تلگرام و سروش و بله و گپ و... رو چک کنم آخرسرم بیام راسخون که بعضی شبا تا من میام جواب یه بنده خدایی و یا دانش آموزا و یا همکاران و... که سوالی پرسیده رو میدم از شانس من آنلاین هستش دوباره سوال میپرسه و همین طوری میره تا میبینم آفتاب زده و باید برم دنبال آموزش های خودم و فرصت به بقیه جاها نمیمونه.

این هفته هم چون باید برای امتحانات دانشگاهم آماده بشم یکم مرخصی دادن بهم برای همون اینجا بیشتر سر میزنم وگرنه بازم همون بعد از نماز صبحا یه ساعتی میومدم و به قول شما رفت و آمد مدیریتی میشدش.😅

ممنونم بهمچنین ...تشکر از توضیحات کاملتون .

پس حسابی سرتون شلوغه .امیدوارم موفق باشید

راستی  درکنار اونایی که گفتین سرمیزنین ،شبکه های دیگه هم مثل واتساپ و وایبر و نیمباز و طلگرام هم هستا o_O

یاطبیب القلوب heart

سه شنبه 22 خرداد 1397  4:26 PM
تشکرات از این پست
sayyed13737373 nezarat_ravabet ravabet_rasekhoon
shayesteh2000
shayesteh2000
کاربر طلایی1

سلام .وقت بخیر

روز 95 پیگیری کاربران و مدیرارشد انجمن برای نسخه موبایلی

یاطبیب القلوب heart

چهارشنبه 23 خرداد 1397  3:31 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon sayyed13737373
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول shayesteh2000

سلام .وقت بخیر

روز 95 پیگیری کاربران و مدیرارشد انجمن برای نسخه موبایلی

روز 95 پیگیری کاربران و مدیر ارشد انجمن برای نسخه مبایلی مبارکباد...این روز را به 5 روز دیگر به واحئ فنی تبریک عرض می نمایم

چهارشنبه 23 خرداد 1397  3:38 PM
تشکرات از این پست
shayesteh2000 farshon nazaninfatemeh sayyed13737373
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

باسلام وخداقوت

روز95پیگیری

نسخه

موبایلی