نقل قول salma57
نقل قول ravabet_rasekhoon نقل قول salma57
سلام و عرض ادب
شهادت مولای متقیان حضرت علی علیه السلام تسلیت
روز ۸۷ پیگیری برای نسخهموبایلی
با سلام و عرض ادب.
آرزوی همیشگی ما هم در این ساعات شریف برای انجمنی های عزیز ، در پناه مولای متقیان ، ان شالله
ممنون از پیگیرهای مکرر و یاد آوری ها، و بروز رسانی کردن ساعت و در انتظار نشستن کاربران عزیز تا روز موعود.، ضمن تشکر و قدر دانی از حضور یکایک شما بزرگواران خواهشمندیم به فعالیت در تالارها و مشارکت در طرح ها اهتمام بیشتری داشته باشید.
با سپاس و تشکر از سرمایه های سایت راسخون کاربران همیشه در صحنه
این متن رو از اتاق بغلی کپی کردم
فکر کنم دستگاه کپی رنگی واحد گفتمان خراب شده
سلام و عرض ادب
حاج آقا قرار بود عضو جدید جذب کنید تا ما هم فعالیتمون رو یه کم رونق بدیم.
نگفتین یا نیومدن؟
ضمن اینکه من یکی دو عضو آوردم انجمن، منتهی انجمن، مورد قبولشون واقع نشد، رفتند منم با خودشون بردن.
شمارش و پیگیری نسخه موبایلی سایت در پل ارتباطی ادامه میدیم. لااقل تشکر مسئول این بخش قطعا پای تمام پست ها خواهد آمد.
روز ۸۷ پیگیری نسخه موبایلی
با سلام و عرض ادب:
عضو جدید مورد نظر شما مدیر گرامی و باسابقه راسخون به دلایلی واقعا نتونستن همکاری نمایند علت آن هم در صورت نیاز حتما به اطلاع شما بزرگوار خواهد رسید.
ضمن تشکر از لطف شما و دیگر دوستان انجمن که تلاش جهت جذب کاربران جدید را در کنار فعالیت خودتان دارید .اگر ممکن هست علت عدم جذب را از کاربران جدید الورد جویا می شدید.
از اسباب کشی و نقل انتقال پیگیری نسخه مبایلی به قسمت روابط هم تشکر و قدر دانی می نماییم.امیدوارم دوستان انجمنی با همراهی و همکاری و با پیشنهادات و انتقادهای سازنده و بحق خودشان اسباب فراهم شدن هرچه زودتر نسخه مبایلی را فراهم آوورده و مسئولین مربوطه هم به انتظارات و هم به عملی کردن وعده های در پیش رو دقت و سرعت بیشتری بدهند
با سپاس فراوان