نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول salma57
سلام و عرض ادب و احترام
زیارت قبول حاج آقا.
تاپیک پل ارتباطی که زمانی یکی از تاپیک های پر رفت و آمد بوده خیلی سوت و کور شده
دلیلش چیه به نظر شما؟ نکنه صندوق پیام جای پل ارتباطی رو گرفته و همه صحبت ها با کاربران و مدیران از طریق صندوق پیام رد و بدل میشه؟
زمانی از روی پست های این تاپیک و تاپیک روابط عمومی حتی تعداد ساعت تاخیر یا روزهای غیبت مسئولین مشخص میشد ولی الان نزدیک ۱۵ روزه کسی اینجا پستی نزده
کسی میدونه چرا و چگونه این اتفاق افتاده؟
با سلام و عرض ادب:
قبول حق...نائب الزیاره شما و همه ی عزیزان انجمنی بودیم.
مدیران و کاربران قدیمی از موقعیت انجمن و سوت و کور شدن پل ارتباطی اطلاع کافی دارند ... بله همانطوری که اشاره فرمودید درخواست های متعددی در پل ارتباطی صورت می گرفت که اعمم این موارد بحث بارگذاری مطالب ارسالی و انتقادات و پیشنهادات و حتی درخواست های شخصی در پل ارتباطی صورت می گرفت ...در حال حاضر مدیران و کاربران با سابقه هم به انگیزه های متعدد بحث بارگذاری مطالب و درخواست های شخصی ،حتی پیشنهادات کلی یا کمی یا کیفی یا فنی را از طریق صندوق انجام می دهند .قاعدتا حضور کمتر دوستان قدیمی که راهنمای جدید الوردهای کم تجربه بودند . ..یکی از علت های اساسی می باشد...این حضور کمتر علت های مختلفی دارد که بعضی از این موارد شخصی است و و بعضی موارد هم مربوط به درخواست های به حق دوستان می باشد که امیدواریم عزیزان مسئول پاسخگوی درخواست ها باشند.
با سپاس
پس سوت و کور شدن اینجا به خاطر صندوق پیامه؟ به نظرم برای پویا شدن انجمن بهتره صندوق پیام رومحدود کنید. فعالیت صندوق پیامی، گرچه ممکنه کار کاربران رو راه بندازه، ولی تاپیک ها مخصوصا تاپیک های تعاملی رو از رونق میندازه
در مورد راهنمایی جدیدالورودها، من یادم هست اینقدر با محیط ویرایش آشنا شده بودم که اگر کسی در موردش کمک میخواست، راحت می تونستم راهنماییش کنم.
ولی با تغییر محیط ویرایش کلی اشکال و سوال برای خودم پیش اومد که نه تنها بعد از مدتی حل نشد، بلکه اکثر تاپیک های تالار پرسش و پاسخ راسخون که راجع به محیط ویرایش ایجاد کرده بودم از اعتبار افتاد.
در حال حاضر هم کلی سوال و ایراد دارم که چون نمیشه به آینده همینمحیط ویرایش هم امیدوار باشم، ترجیح دادم اصلا پیگیرش نباشم.