پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت
سلام حاج آقا .روزتون بخیر
لطفا صندوق پیامتون رو چک بفرمایید .تشکر
با سلام و عرض ادب:
کاربرگرامی و همراه راسخونی مطالب صندوق پیام روئیت گردید.اگر مطلبی یا سوالی وجود دارد که پاسخ داده نشده است .مجددا ارسال نمایید.
با تشکر از شما بزرگوار
سلام
حداقل وقتی لینکی رو کپی میکنیم داخل خود راسخون. منبع: راسخون رو ننویسه
این نمونه بارز:13 کاری که به آرامی باعث نابودی لپتاپ میشود:منبع: راسخون
دوست وهمراه راسخونی از اینکه پاسخگویی به تاخییر افتاد عذرخواهی مینماییم.اصل این که چرا این امکان ایجاد گردیده است درخواست های متعدد در بخش های متعدد بوده است که مورد رضایت و استقبال هم قرار گرفته است. اما قبل از درخواست شما این مورد به واحد مربوطه ارجاع داده شد مبنی بر اینکه این امکان از انجمن یا به طور کلی در سایت (کپی داخل سایت راسخون )حذف گردد.که فرمودند امکان حذف از راسخون درحال حاضر وجود ندارد.
با تشکر از لطف شما
گردشی پلیز
بستن پورت usb در سیستم ها از چه طریقی انجام می شود؟ منبع: راسخون ( http://rasekhoon.net/forum/show/16/ )
ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیلهسین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.
همراه و همکار گرامی با تشکر از لطف جنابعالی مورد درخواستی درلینک چرخشی بارگذاری گردید.
با تشکر
باسلام
اینجانب صرفاجهت عرض خدتقوت خدمتتون رسیدم وپیام من مفهوم خاصی ندارد.موفق باشید
حاج اقامن هسنتم اماپشت صحنه
شمادرمقابل دوربین مدابسته هستید.خخخ
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
دوست و همراه راسخونی از لطف همیشگی شما به عوامل راسخون تشکر و قد ردانی می نماییم
لینک برترین ها لطفا!
سلام من متولر ابان هستم لطفا برای ابانی ها هم امتیاز بدید
وبرندگان هرماه رو روز اول ماه اعلام کنید
تفلتتون مبارک ... متولر ؟؟؟؟
دوست و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما در برترین ها بارگذاری گردید.
همراه راسخونی با تبریک سالروز تولدتان به اطلاع می رسانیم تاپیک متولدین ایانماه در روز های آتی بارگذاری خواهد شد و شما درخواست خود را در آنجا مطرح کنید تا دوستان فی الفور امتیاز شما را اهدا نمایند.
سلام و عرض ادب
در صورت صلاحدید هر جا خواستین بارگذاری بفرمائید با تشکر
دوست و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.
با سلام
مسابقه روزانه 3 آبان قرار داده نشده
دوم اینکه لطفا ایمیل مسابقات چک بفرمایید(mosabeghat@rasekhoon.net) در صندق پیام توضیح دادم دیروز