0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

نقل قول parseman_110

با عرض سلام و ادب

لطفا صندوق پیام چک شود .

با تشکر فراوان از زحماتتان

با سلام و عرض ادب:

دوست و همراه راسخونی پاسخ به صندوق پیامتان ارسال گردید.

با تشکر

دوشنبه 26 تیر 1396  10:28 AM
تشکرات از این پست
khodaeem1 borkhar mty1378 nazaninfatemeh r_hasti_r rasekhoon_m ehsan007060
parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول parseman_110

با عرض سلام و ادب

لطفا صندوق پیام چک شود .

با تشکر فراوان از زحماتتان

با سلام و عرض ادب:

دوست و همراه راسخونی پاسخ به صندوق پیامتان ارسال گردید.

با تشکر

با عرض سلام و ادب مجدد 

با تشکر از پیگیری هایتان

مجددا پیغامی ارسال گردید لطفا چک شود .

با تشکر فراوان

دوشنبه 26 تیر 1396  10:41 AM
تشکرات از این پست
borkhar mty1378 r_hasti_r khodaeem1 rasekhoon_m ehsan007060
borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

سلام حاج آقا.

وقتتون بخیر...

حاج آقا یه فکری به حال انجمن نشد /؟ هنوز داره آزمایشی انجام میشه ؟احتمالن این کار انجمن هم مثل شبکه ی امید سالها باید رو آزمایشی بودنش بمونهfrown

اینجوری که خیلی بده حاج آقا !!!یه پست میزنیم به محض ارسال پست بعدی پست قبلیش حذف میشه !!

اگه اینجوری باشه که باید هر یه ساعت یه پست بزنیم تا شاید پست قبلیمونم خونده باشه.

من نمیدونم چقدر مگه به این پستهای نجومی اعتراض شد که وضعیت انجمن به این روز افتاد....والا......!!!

باور کنین ما کاربرا قانع ایم......همون ارسال پست به روال قبلش برگرده برامون کافیه......smiley

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

سه شنبه 27 تیر 1396  12:37 PM
تشکرات از این پست
salma57 r_hasti_r khodaeem1 mty1378 rasekhoon_m farshon nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon mehdi0014 omiddeymi1368 ehsan007060
salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

سلام و عرض ادب

شدیم مثل اصحاب کهف. منتهی اصحاب کهف بعد از بازگشت مجدد شاهد تغییرات باورنکردنی از نوع ظاهر و باطن بودند. و‌کلا غافلگیر شدند. 

ما بعد از هر بازگشت غافلگیر میشیم.چون با ظاهر قبل و باطن قبل و‌گاها پسرفت کرده روبرو میشیم.... (البته هرازگاهی هم پیشرفت دیده میشه)

یه مثل هست میگه طرف اومد ابرو درست کنه زد چشم روکور کرد مثال اقدام اخیر واحد فنیه.

wink

اعتراضی هم اگر بود به این دلیل بود که پست های مفید کاربران در بین ارسالهای انبوه گم میشد و دیده نمی شد.

الان مشکل این شده که پست های مفید و غیر مفید کاربران فعال تو سیم‌پیچی سیستم واحد فنی گم میشن.

نمی شد واحد فنی برای هر تغییری که اعمال می کنند یه گزینه بازگشت هم قرار بدن؟؟ 

من هنوز توجیهات قبلی واحد فنی در مورد پسرفت محیط ویرایشگر، عدم نمایش فیلم و غیره برام جا نیفتاده.

الان دیگه موندم برای باقی ماندن بر این حالتی که حتی مورد قبول مسئولین هم نیست چه توجیهی میارن!!!

غیر از اقدام اخیر مسئولین کافی بود قوانین فعالیت در راسخون بازنویسی بشن.

دو سه بند از قوانین انجمن حذف میشد یا تغییر می کرد لازم نبود واحد فنی به دردسر بیفتن....

با آرزوی موفقیت و پیشرفت روزافزون برای کاربران و مدیران و مسئولان سایت

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

سه شنبه 27 تیر 1396  1:07 PM
تشکرات از این پست
r_hasti_r khodaeem1 mty1378 rasekhoon_m farshon nazaninfatemeh siryahya ravabet_rasekhoon mehdi0014 borkhar omiddeymi1368 ehsan007060
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

میگن همین که کاربران برترواعلام نکنیم خودش به معنی کناره گیری ازمدیریته امامن اخلاقم طوریه که کارموتموم می کنم بعدش درخواست میدم شوخی نمیکنماجدیه جدی درخواست کوچکی داشتم ازشماواخلاقم طوریه که بایستی حتماخداحافظی کنم نه اینکه بتدریج درافق محوشوم واسه اینکه احترامی که به سایت ومسوولینش دارم.

مدتیست که فکرکناره گیری ازمدیریت قلقلکم میده بدلیل پاره ای مشکلات شخصی شایدآنروزامروزباشه،هستم درسایت امانه مدیر،بااحترام

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

سه شنبه 27 تیر 1396  4:49 PM
تشکرات از این پست
khodaeem1 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon mehdi0014 borkhar ehsan007060
ehsan67657
ehsan67657
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2137

سلام

لطفا در برترین ها بارگزاری شود

شهادت امام صادق علیه السلام تسلیت

چرا شیعه جعفری هستیم؟

فراز مأذانه ها ای جماعت گمراه
چه می کنید شما بی صدا سخن کوتاه
حرام باد اذان موذنی که نگفت
دوبار أشهَدُ أنا عَلی ، وَلیُ الله

چهارشنبه 28 تیر 1396  2:53 PM
تشکرات از این پست
farshon khodaeem1 nazaninfatemeh mty1378 siryahya ravabet_rasekhoon borkhar omiddeymi1368 ehsan007060
mojdeh1
mojdeh1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 635

با سلام و عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام صادق (ع)
در صورت امکان "وجه تمایز شیعه علوی و جعفری" و "ویژه برنامه‌های شبکه‌های سیما به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)"  را در لینک چرخشی یا در برترین ها بارگزاری کنید. باتشکر

اللَّـــهُمَّ صَــلِّ عَلَـى مُحَمَّدٍ و آلِ مُحَمَّدٍ و عَجِّــلْ فَرَجَـهُمْ‏ و فَرَجَنا بِهِم

پنج شنبه 29 تیر 1396  12:36 AM
تشکرات از این پست
mty1378 siryahya ravabet_rasekhoon borkhar omiddeymi1368 nazaninfatemeh khodaeem1 ehsan007060
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول borkhar

سلام حاج آقا.

وقتتون بخیر...

حاج آقا یه فکری به حال انجمن نشد /؟ هنوز داره آزمایشی انجام میشه ؟احتمالن این کار انجمن هم مثل شبکه ی امید سالها باید رو آزمایشی بودنش بمونهfrown

اینجوری که خیلی بده حاج آقا !!!یه پست میزنیم به محض ارسال پست بعدی پست قبلیش حذف میشه !!

اگه اینجوری باشه که باید هر یه ساعت یه پست بزنیم تا شاید پست قبلیمونم خونده باشه.

من نمیدونم چقدر مگه به این پستهای نجومی اعتراض شد که وضعیت انجمن به این روز افتاد....والا......!!!

باور کنین ما کاربرا قانع ایم......همون ارسال پست به روال قبلش برگرده برامون کافیه......smiley

با سلام و عرض ادب:

مدیر گرامی با تشکر و قدر دانی از لطف شما و همه ی مدیران وکاربرانی که نسبت به تصمیم گیرهای انجمن در کنار ما هستید.کارهای متفاوتی در رابطه با صفحه اصلی انجمن پیشنهاد گردیده که بعضی ها قابل اجرا و بعضی ها قابل اجرا نیست.صرف تغیر بعضی امکانات به خاطر یک موضوع نیست و نخواهد بود.لذا دوستان فنی هم هم فقط مجری و اجرا کننده هستند.یعنی هرگونه تغییر و تحول در سیستم سایت فقط با اجازه و تاییید مدیریت اجرائی می باشد .لذا تصمیم بر تغییر بهترین گزینه یک تصمیم نهایی است اما اینکه چه تغییری بهتر است انجام بشود یا اصلا تغییری صورت نگیرد . بستگی به شرایط و ظرفیت و امکانات سایت می باشد .قاعدتا اجرای چند پیشنهاد با توجه به ساختار کلی سایت و تغییر و تحولات آن زمانبر است .که می طلبد دوستان خوب انجمنی در این زمینه با همکاری نمایند و حوصله به خرج بدهند تا بهترین نتیجه حاصل شود.تمام پیشنهادات دوستان مطالعه شده و به  مسئولین ارجاع داده می شود .از آنجا که انجمن کاربر محور می باشد تلاش دوستان هم در همین زمینه می باشد.

با تشکر

پنج شنبه 29 تیر 1396  12:54 PM
تشکرات از این پست
r_hasti_r mehdi0014 mty1378 salma57 farshon borkhar omiddeymi1368 nazaninfatemeh khodaeem1 ehsan007060
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول salma57

سلام و عرض ادب

شدیم مثل اصحاب کهف. منتهی اصحاب کهف بعد از بازگشت مجدد شاهد تغییرات باورنکردنی از نوع ظاهر و باطن بودند. و‌کلا غافلگیر شدند. 

ما بعد از هر بازگشت غافلگیر میشیم.چون با ظاهر قبل و باطن قبل و‌گاها پسرفت کرده روبرو میشیم.... (البته هرازگاهی هم پیشرفت دیده میشه)

یه مثل هست میگه طرف اومد ابرو درست کنه زد چشم روکور کرد مثال اقدام اخیر واحد فنیه.

wink

اعتراضی هم اگر بود به این دلیل بود که پست های مفید کاربران در بین ارسالهای انبوه گم میشد و دیده نمی شد.

الان مشکل این شده که پست های مفید و غیر مفید کاربران فعال تو سیم‌پیچی سیستم واحد فنی گم میشن.

نمی شد واحد فنی برای هر تغییری که اعمال می کنند یه گزینه بازگشت هم قرار بدن؟؟ 

من هنوز توجیهات قبلی واحد فنی در مورد پسرفت محیط ویرایشگر، عدم نمایش فیلم و غیره برام جا نیفتاده.

الان دیگه موندم برای باقی ماندن بر این حالتی که حتی مورد قبول مسئولین هم نیست چه توجیهی میارن!!!

غیر از اقدام اخیر مسئولین کافی بود قوانین فعالیت در راسخون بازنویسی بشن.

دو سه بند از قوانین انجمن حذف میشد یا تغییر می کرد لازم نبود واحد فنی به دردسر بیفتن....

با آرزوی موفقیت و پیشرفت روزافزون برای کاربران و مدیران و مسئولان سایت

با سلام و عرض ادب:

مدیر و همراه راسخونی بعضی از تغییرات قبلی بحث امنیتی بود که کاری به باز نویسی قوانین انجمن نداشت.یعنی اگر قوانین هم تغییر میکرد دوستان فنی با اجازه مدیریت اجرایی این کارمیکردند به عنوان مثال نوار ابزار انجمن یا همان(محیط ویرایشگر) از مواردی بود که حقیر خیلی اعتراض کردم که چرا و به چه دلیلی این تغییرات صورت میگیرد (بدون اینکه پیشنهادی از طرف ما یا کاربران دراین راستا داده شود ) که دوستان فنی روی موضع خودشون اصرار داشتند و بالاخره هم نوار ابزار را تغییر دادند. تغییر در ساختارصفحه اصلی در مورد مطالب ارسالی از گزینه هایی بود که مربوط به الان نیست چون شما بزرگوار هم  هم از جمله کسانی هستید که پیشنهادها مختلفی در مورد تغییرات در صفحه اصلی انجمن داشته اید( از جمله تغییر در تعداد نمایش برترین ها)چیزی که هست این تغییرات در اولویت نبوده است.نه اینکه این تغییر  بخاطر اعتراض یا پست نجومی بوده است.بله روند فعلی در ارسال مطالب دوستان الان هم مورد رضایت کاربران عزیز و حقیر و جناب قریشی نیست انشالله دوستان فنی باید هرچه سریعتر در این رابطه فکر اساسی بنمایند.

با تشکر

پنج شنبه 29 تیر 1396  1:49 PM
تشکرات از این پست
mty1378 mehdi0014 salma57 r_hasti_r farshon borkhar omiddeymi1368 nazaninfatemeh khodaeem1 ehsan007060
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

میگن همین که کاربران برترواعلام نکنیم خودش به معنی کناره گیری ازمدیریته امامن اخلاقم طوریه که کارموتموم می کنم بعدش درخواست میدم شوخی نمیکنماجدیه جدی درخواست کوچکی داشتم ازشماواخلاقم طوریه که بایستی حتماخداحافظی کنم نه اینکه بتدریج درافق محوشوم واسه اینکه احترامی که به سایت ومسوولینش دارم.

مدتیست که فکرکناره گیری ازمدیریت قلقلکم میده بدلیل پاره ای مشکلات شخصی شایدآنروزامروزباشه،هستم درسایت امانه مدیر،بااحترام

با سلام و عرض ادب:

دوست و همکارگرامی جناب اشرفی عزیز جا دارد ازشما و همه ی مدیران فعال و غیرفعال که به هر دلیلی از سایت تشریف برده اند تشکر و قدر دانی نمایم .بعضی از دوستان مدیری که الان تشریف ندارند خداحافظی کرده اند فقط اعلام عمومی نکرده اند .بعضی ها دیگرهم که الان تشریف ندارن هیچ حرفی از رفتن نزده اند و کما کان یا به صورت نامحسوس به  سایت سر میزنن و یا اینکه فعالیت ضعیفی دارند. ما همچنان در خدمت شما بزرگوار هستیم مگر اینکه به قول خودتون کلا محو بشید.که امیدواریم این امر هیچ وقت صورت نگیرد.و ما را در انجمن از فیض زحمات خودتان بهرمند بگردانید.

با تشکر

پنج شنبه 29 تیر 1396  3:27 PM
تشکرات از این پست
r_hasti_r farshon borkhar omiddeymi1368 nazaninfatemeh khodaeem1 mohammad_khoshghamat ehsan007060 rasekhoon_m
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول ehsan67657

سلام

لطفا در برترین ها بارگزاری شود

شهادت امام صادق علیه السلام تسلیت

چرا شیعه جعفری هستیم؟

با سلام و عرض ادب:

کاربر گرامی و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما در لینک چرخشی بارگذاری گردید.

با تشکر

پنج شنبه 29 تیر 1396  3:37 PM
تشکرات از این پست
r_hasti_r borkhar omiddeymi1368 nazaninfatemeh khodaeem1 mohammad_khoshghamat mty1378 ehsan007060 rasekhoon_m
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

جمعه 30 تیر 1396  8:47 AM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat mty1378 omiddeymi1368 ravabet_rasekhoon khodaeem1 nazaninfatemeh ehsan007060 rasekhoon_m
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول ravabet_rasekhoon
نقل قول farshon

مدیرمحترم ارشدانجمنها

باسلام واحترام

با سلام و عرض ادب:

دوست و همکارگرامی جناب اشرفی عزیز جا دارد ازشما و همه ی مدیران فعال و غیرفعال که به هر دلیلی از سایت تشریف برده اند تشکر و قدر دانی نمایم .بعضی از دوستان مدیری که الان تشریف ندارند خداحافظی کرده اند فقط اعلام عمومی نکرده اند .بعضی ها دیگرهم که الان تشریف ندارن هیچ حرفی از رفتن نزده اند و کما کان یا به صورت نامحسوس به  سایت سر میزنن و یا اینکه فعالیت ضعیفی دارند. ما همچنان در خدمت شما بزرگوار هستیم مگر اینکه به قول خودتون کلا محو بشید.که امیدواریم این امر هیچ وقت صورت نگیرد.و ما را در انجمن از فیض زحمات خودتان بهرمند بگردانید.

با تشکر

باسلام مجدد

حاجی جون نمی دونم این بیان شماچگونه ست که فقط وفقط بایک پست زدن شماهمیشه زودراضی می شوم شایدم من خودم اخلاقم عشقیه،لبخند

باشه بازهم می مانم درکنارتان

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

جمعه 30 تیر 1396  10:13 AM
تشکرات از این پست
mohammad_khoshghamat ravabet_rasekhoon khodaeem1 ehsan007060 rasekhoon_m
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول siryahya

سلام

گردشی لطفا

رفع مشکل باز نشدن صفحه تنظیمات مودم

با سلام و عرض ادب:

دوست و همراه راسخونی مطلب درخواستی شما در برترین ا بارگذرای گردید.

با تشکر

شنبه 31 تیر 1396  12:32 AM
تشکرات از این پست
farshon khodaeem1 mty1378 nazaninfatemeh ehsan007060 rasekhoon_m omiddeymi1368
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 89277

سلام صبح تون بخير حاج آقا heart . خدا قوت

چرا امضام تائيد نميشه ؟؟ angry

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

یک شنبه 1 مرداد 1396  7:53 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon ehsan007060 rasekhoon_m nazaninfatemeh omiddeymi1368
دسترسی سریع به انجمن ها