0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

سلام  و تشکر از شما

اگر ممکن است سراغی از مدیر محترم تالار شخصیت ها جناب reza_rasekhekhoon بگیرید. زیرا چندوقتی است که حضور ندارند و نگرانیشون شدم.

یا علی 

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

جمعه 28 مهر 1391  1:40 AM
تشکرات از این پست
javid1000 ravabet_rasekhoon doctor114 nikbakht88
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام وتقدیر و تشکر از همکاری همیشگی شما با بنده :

لطفا این لینک :

http://rasekhoon.net/forum/thread/665544/page1/success/

را با عنوان :

"نظر سنجی محبوب ترین بازیکن ایرانی در جهان"

در لینک چرخشی قرار دهید تا از بازیکنان ایرانی در این رقابت جهانی حمایت گردد.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 28 مهر 1391  3:30 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام و عرض ادب:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی سیزدهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس در نشانی زیر ایجاد گردیده است :

http://rasekhoon.net/forum/thread/666966/page1/

لطفا لینک چرخشی را تغیر دهید .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 28 مهر 1391  8:30 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
mahdi522
mahdi522
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 3148

با عرض سلام خدمت  شما

اینجانب مهدی محمدی مدیر جدید تالار وبلاگ نویسی هستم و  امیداوارم که در طی این مدت که قصد همکاری با شما  را دارم بتوانیم تعامل خوبی با یکدیگر داشته باشیم.

اما هدف بنده از گذاشتن  این پست؛  برگزاری مسابقه ی وبلاگ نویسی می باشد و  همانظورکه مستحضرید  آخرین مسابقه وبلاگ نویسی راسخون ، فروردین ماه سال 91 بود و تا کنون حدود 6ماهه که مسابقه وبلاگ نویسی برگزار نشده  پس امکان برگزاری مسابقه وبلاگ نویسی وجود داره.

اما نظر بنده در مورد موضوعات آن این است که اگه ما یه نظر سنجی در انجمن مطرح کنیم و کاربران از بین چند موضوع یکی رو انتخاب کنند فکر کنم خیلی بهتر باشه تا این که ما خودمون یه موضوع رو انتخاب کنیم.

همانطور که در جریان هستید ما در آینده روز 5 آبان  عید قربان و 13 آبان که عید سعید غدیر خم و روز دانش آموز با یکدیگر متقارن شدند و همچنین 4و5 آذر که تاسوعای حسینی و عاشورای حسینی را در پیش داریم و موضوعاتی خوبی می تونند باشند.

به هر حال نظر شما در مورد این مسابقه چیه؟ و در کل  من می خواستم یه مشورتی با  شما داشته باشم.

با تشکر

جمعه 28 مهر 1391  9:11 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon nikbakht88 farshon mohammad_43
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

سلام:

به جهت ارزیابی دقیق فعالیت کاربران گرامی و ارائه ی نام ان ها به عنوان نام کاربری برترتالار های فوتبال ، ورزش ، شخصیت های ورزشی و لیگ های فوتبال اروپایی در مهر ماه 1391، اسامی 8 کاربر زیر اعلام می گردد:

salmanjavan - Hakan_01- sarhang - hojat20- azizjoon6772- smme1372 - shahlolak- abdo_61

نشانی رای گیری :

http://rasekhoon.net/forum/thread/667115/page1/

کاربران دیگر از طریق دکمه تشکر به کاربر دلخواه خود رای می دهند. بر اساس تعداد رای داده شده به هر کاربر، مدیر فیلد "رای کاربران" جدول ارزیابی فعالیت کاربری را تکمیل می نماید و در نهایت امتیاز کلی کاربر را محاسبه می کند.

سپاس

شنبه 29 مهر 1391  7:46 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول bivafa

نقل قول ravabet_rasekhoon

بسمه تعالی

مدیران محترم تالار های گفتمان راسخون، ضمن سلام و ادای احترام و تشکر از زحمات شما

.....

سلام

ضمن تشکر از تلاش های مدیر محترم ارشد انجمن ها در راستای رونق بخشی و مفید سازی انجمن ها،سوالی برایم پیش آمده : در مواردی که تاپیک بحثی پیش میآید و شما از مدیران تالارها خواسته اید در پایان بحث را جمع بندی کنند و نتایج آن را اعلام کنند،میخواهم بدانم در خیلی از این تاپیک ها چمع بندی کردن بحث ها برای چه چیزی بدرد میخورد؟ مثلاً در تالار سیاست بحثی در مورد فلان تصمیم سیاسی یا فلان مشکل حال حاضر جامعه میشود،بعد از نظر دادن کاربران و مشارکت در آن در پایان مدیر به جمع بندی نظرات میکند ،حال این نظرات به کجا میرسد؟ فقط یه چیزی هست که برای سرگرم کردن کاربران است؟! در تالار گفتگوی آزاد خیلی از این موارد داشتیم که آخرشم جمع بندی شده ولی این جمع بندی ها به چه دردی میخورد؟ مثلاً درمورد تاپیک "نظر در مورد فیلترینگ گوگل و جیمیل" اکثریت مخالفت کردند و نظراتی بدست آمد،حال این نظرات چه نقشی در عمل خواهد داشت؟ اگر نقشی ندارند و فقط جهت اطلاع خودمان است که بدرد نمیخورد!! به نظرم باید دنبال راهی بگردیم تا نظراتمان را از طریق مراجع ذیصلاح و مربوطه پیگیری کنیم و یا لاالقل به گوششون برسونیم! یا راهکارهای دیگری که در حال حاضر به ذهن ناقص بنده نرسیده!

دقیقاً مثل کاری که در تاپیک های بحث شده در باب راسخون میشود و بعد از پایان آن و جمع بندی به استحضار روابط عمومی میرسد و ما شاهد توجه به آن از جانب سایت هستیم! 

متوجه منظورم شدید دیگه؟

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از حسن مشارکت شما، آنچه مطرح نموده اید حالت ایده آل و آرمانی بحث و تبادل نظر و گفتگو است و آنچه باید عملی شود همان است که شما فرموده اید.

اما با توجه به طیف وسیع روش های دریافت بازخورد از جامعه و پل های ارتباطی قوی مثل صدا و سیما و نهاد های ارتباطی ارگان ها  و ... و در برخی موارد عدم توجه به بازخوردهای جمع آوری شده در فضای مجازی، به نظر می رسد آنچه شما گفته اید عملی نباشد، اما به هر جهت سعی خواهیم نمود در مورد بحث های مهم و کلیدی و در صورت حصول مشارکت و نتایج مثمر ثمر، موضوعات را از طریق مبادی ذیربط مورد پیگیری قرار دهیم.

در کل، منظور اینجانب بیشتر در مورد بحث های مرتبط با سایت و کاربران بود و می توانم در این مورد قول رسیدگی و توجه به نتایج حاصل از جمع بندی را بدهم.

(نتیجه گیری و جمع بندی مباحث برای همه تاپیک های بحث و تبادل نظر الزامی نمی باشد و بیشتر در مورد مباحث مرتبط با راسخون و موثر در فعالیت سایت مورد توجه است)

با تشکر

شنبه 29 مهر 1391  8:35 AM
تشکرات از این پست
bivafa
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

نقل قول bivafa

سلام

ضمن تشکر از تلاش های مدیر محترم ارشد انجمن ها در راستای رونق بخشی و مفید سازی انجمن ها،سوالی برایم پیش آمده : در مواردی که تاپیک بحثی پیش میآید و شما از مدیران تالارها خواسته اید در پایان بحث را جمع بندی کنند و نتایج آن را اعلام کنند،میخواهم بدانم در خیلی از این تاپیک ها چمع بندی کردن بحث ها برای چه چیزی بدرد میخورد؟ مثلاً در تالار سیاست بحثی در مورد فلان تصمیم سیاسی یا فلان مشکل حال حاضر جامعه میشود،بعد از نظر دادن کاربران و مشارکت در آن در پایان مدیر به جمع بندی نظرات میکند ،حال این نظرات به کجا میرسد؟ فقط یه چیزی هست که برای سرگرم کردن کاربران است؟! در تالار گفتگوی آزاد خیلی از این موارد داشتیم که آخرشم جمع بندی شده ولی این جمع بندی ها به چه دردی میخورد؟ مثلاً درمورد تاپیک "نظر در مورد فیلترینگ گوگل و جیمیل" اکثریت مخالفت کردند و نظراتی بدست آمد،حال این نظرات چه نقشی در عمل خواهد داشت؟ اگر نقشی ندارند و فقط جهت اطلاع خودمان است که بدرد نمیخورد!! به نظرم باید دنبال راهی بگردیم تا نظراتمان را از طریق مراجع ذیصلاح و مربوطه پیگیری کنیم و یا لاالقل به گوششون برسونیم! یا راهکارهای دیگری که در حال حاضر به ذهن ناقص بنده نرسیده!

دقیقاً مثل کاری که در تاپیک های بحث شده در باب راسخون میشود و بعد از پایان آن و جمع بندی به استحضار روابط عمومی میرسد و ما شاهد توجه به آن از جانب سایت هستیم! 

متوجه منظورم شدید دیگه؟

سلام و وقت بخیر

طبق تجربه بنده هم این کار برای هر موضوعی امکان پذیر نیست. موردی را مثال می زنم،

تاپیکی در رابطه با نواقص موجود انجمن ها ایجاد کرده ایم، از دید هر کاربری ایراداتی وجود دارد، در این گونه موارد می توان نظرات را نهایتا جمع بندی کرد و مواردی که بیشتر به آن اشاره شده را پر رنگتر کرد. اما در مورد مثلا فیلتر شدن جیمیل، نیازی به جمع بندی نیست. صرفا مشارکت کاربران ارزش داشته و جو حاکم بر آن نه صرفا اعلام نتجیه.

با این وجود نتیجه گیری و جمع بندی نباید اجباری باشد و فقط برای تاپیک های خاص الزامی گردد.

موفق باشید.

ضمن تشکر از حسن مشارکت شما، با نقطه نظرات شما موافق هستیم. منظور اینجانب نیز نتیجه گیری از مباحثی از این دست(مباحث قابل پیگیری و اعمال توسط راسخون)  بوده است.

با تشکر مجدد

شنبه 29 مهر 1391  8:40 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 bivafa
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

سلام  و تشکر از شما

اگر ممکن است سراغی از مدیر محترم تالار شخصیت ها جناب reza_rasekhekhoon بگیرید. زیرا چندوقتی است که حضور ندارند و نگرانیشون شدم.

یا علی 

ارتباطاتی در روز های اخیر با ایشان داشته ایم، با این وجود امروز جویای احوال مدیر گرامی مان خواهیم شد.

از مشارکت فعال و احساس مسئولیت و بذل توجه و محبت جنابعالی متشکریم.

شنبه 29 مهر 1391  8:42 AM
تشکرات از این پست
doctor114 bivafa
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

با سلام وتقدیر و تشکر از همکاری همیشگی شما با بنده :

لطفا این لینک :

http://rasekhoon.net/forum/thread/665544/page1/success/

را با عنوان :

"نظر سنجی محبوب ترین بازیکن ایرانی در جهان"

در لینک چرخشی قرار دهید تا از بازیکنان ایرانی در این رقابت جهانی حمایت گردد.

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و ادای احترام

با تشکر از زحمات و بذل محبت جنابعالی.

لینک مورد نظر در فهرست لینک های چرخشی سایت قرار داده شد. ضمنا به دلیل جلوگیری از ارسال رای کاربران در آن تاپیک، ضمن حذف پست های ارسالی قبلی، تاپیک مربوطه قفل گردیده است.

همچنین با توجه به بازه زمانی طولانی رای گیری، می توانید تا پایان مهلت رای گیری و در زمان های مختلف، موضوع را جهت قرارگیری در لینک های چرخشی گوشزد نمائید.

با تشکر 

شنبه 29 مهر 1391  8:51 AM
تشکرات از این پست
doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

با سلام و عرض ادب:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی سیزدهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس در نشانی زیر ایجاد گردیده است :

http://rasekhoon.net/forum/thread/666966/page1/

لطفا لینک چرخشی را تغیر دهید .

سپاس

لینک ذکر شده اصلاح گردید.

با تشکر از زحمات شما دوست عزیز

شنبه 29 مهر 1391  8:52 AM
تشکرات از این پست
doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mahdi522

با عرض سلام خدمت  شما

اینجانب مهدی محمدی مدیر جدید تالار وبلاگ نویسی هستم و  امیداوارم که در طی این مدت که قصد همکاری با شما  را دارم بتوانیم تعامل خوبی با یکدیگر داشته باشیم.

اما هدف بنده از گذاشتن  این پست؛  برگزاری مسابقه ی وبلاگ نویسی می باشد و  همانظورکه مستحضرید  آخرین مسابقه وبلاگ نویسی راسخون ، فروردین ماه سال 91 بود و تا کنون حدود 6ماهه که مسابقه وبلاگ نویسی برگزار نشده  پس امکان برگزاری مسابقه وبلاگ نویسی وجود داره.

اما نظر بنده در مورد موضوعات آن این است که اگه ما یه نظر سنجی در انجمن مطرح کنیم و کاربران از بین چند موضوع یکی رو انتخاب کنند فکر کنم خیلی بهتر باشه تا این که ما خودمون یه موضوع رو انتخاب کنیم.

همانطور که در جریان هستید ما در آینده روز 5 آبان  عید قربان و 13 آبان که عید سعید غدیر خم و روز دانش آموز با یکدیگر متقارن شدند و همچنین 4و5 آذر که تاسوعای حسینی و عاشورای حسینی را در پیش داریم و موضوعاتی خوبی می تونند باشند.

به هر حال نظر شما در مورد این مسابقه چیه؟ و در کل  من می خواستم یه مشورتی با  شما داشته باشم.

با تشکر

پیوستن شما به جمع مدیران راسخون را  تبریک عرض نموده و برایتان آرزوی موفقیت می نمایم.

با تشکر از زحمات ارزنده جنابعالی، پیشنهاد خوبی ارائه داده اید و در اجرای آن مشکل خاصی وجود ندارد.

می توانید کلیه موضوعات مورد نظر که به تعدادی از آنها نیز اشاره نموده بودید را در تاپیکی در تالار مورد نظرتان جمع آوری و سپس آدرس پست مورد نظر را در این تاپیک به اطلاع ما برسانید  تا جهت مشارکت کاربران،مورد تبلیغ در سایت قرار گیرد.

با تشکر مجدد

شنبه 29 مهر 1391  8:59 AM
تشکرات از این پست
nikbakht88 mohammad_43
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

سلام:

به جهت ارزیابی دقیق فعالیت کاربران گرامی و ارائه ی نام ان ها به عنوان نام کاربری برترتالار های فوتبال ، ورزش ، شخصیت های ورزشی و لیگ های فوتبال اروپایی در مهر ماه 1391، اسامی 8 کاربر زیر اعلام می گردد:

salmanjavan - Hakan_01- sarhang - hojat20- azizjoon6772- smme1372 - shahlolak- abdo_61

نشانی رای گیری :

http://rasekhoon.net/forum/thread/667115/page1/

کاربران دیگر از طریق دکمه تشکر به کاربر دلخواه خود رای می دهند. بر اساس تعداد رای داده شده به هر کاربر، مدیر فیلد "رای کاربران" جدول ارزیابی فعالیت کاربری را تکمیل می نماید و در نهایت امتیاز کلی کاربر را محاسبه می کند.

سپاس

مدیر و دوست گرامی ضمن عرض سلام و ادب

جا دارد از مشارکت ارزنده و قانونمند جنابعالی تشکر نمائیم.

خدا نگهدار

شنبه 29 مهر 1391  9:01 AM
تشکرات از این پست
doctor114
reza_rasekhekhoon
reza_rasekhekhoon
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 878

نقل قول bivafa

سلام  و تشکر از شما

یا علی 

ارتباطاتی در روز های اخیر با ایشان داشته ایم، با این وجود امروز جویای احوال مدیر گرامی مان خواهیم شد.

سلام به همه ی دوستان. با تشکراز جناب بیوفا که لیست حضور وغیاب سایت دستشون هست و ما هم در خاطرش بودیم. باید عرض کنم که من به علت مشکل اینترنت نتونستم بیام این یکی دو هفته رو. نزدیک به دو هفتس که برای اینترنت adsl ثبت نام کردم ولی معلوم نیست کی میخوان به ما بدن. باید بازم برم سراغ جی پی آر اس ایرانسل. الان هم اومدم سایت دانشگاه. در ضمن جناب بیوفا من از طریق گوشی به سایت سر میزدم و بی خر هم نبودم از سایت. با تشکر

ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است          ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.

مدیر تالار های

دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران 

شنبه 29 مهر 1391  9:59 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon doctor114 nikbakht88 bivafa
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول reza_rasekhekhoon

نقل قول bivafa

سلام  و تشکر از شما

یا علی 

سلام به همه ی دوستان. با تشکراز جناب بیوفا که لیست حضور وغیاب سایت دستشون هست و ما هم در خاطرش بودیم. باید عرض کنم که من به علت مشکل اینترنت نتونستم بیام این یکی دو هفته رو. نزدیک به دو هفتس که برای اینترنت adsl ثبت نام کردم ولی معلوم نیست کی میخوان به ما بدن. باید بازم برم سراغ جی پی آر اس ایرانسل. الان هم اومدم سایت دانشگاه. در ضمن جناب بیوفا من از طریق گوشی به سایت سر میزدم و بی خر هم نبودم از سایت. با تشکر

از حضور شما در این تاپیک بسیار خوشحال شدم. تشکر می کنم که حضور گرمتان را اطلاع رسانی فرمودید.

امیدوارم مشکل اینترنت شما بزودی مرتفع گردد  تا بیشتر شاهد حضور شما در انجمن ها باشیم.

با تشکر مجدد و آرزوی موفقیت برای شما و جناب بی وفا

شنبه 29 مهر 1391  11:26 AM
تشکرات از این پست
doctor114 bivafa
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام:

برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی هشتم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس به نشانی:

http://rasekhoon.net/forum/thread/667272/page1/

و

برندگان مسابقه ی پیش بینی هفته ی نهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس به نشانی :

http://rasekhoon.net/forum/thread/667273/page1/

اعلام شده اند . لطفا در صورت صلاح دید زحمت تبلیغ آن ها را در لینک های چرخشی ، جهت اطلاع رسانی به کاربران جدید برای ارسال مدارکشان ، بکشید .

سپاس

شنبه 29 مهر 1391  1:46 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها