0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول doctor114

نقل قول iman_karbala

نقل قول doctor114

با سلام مجدد:

لطفا در روند کار تسریع صورت گیرد . مسابقات از جمعه شب شروع می شود و همه ی جذابیت مسابقه این است که با جزئیات کامل ، قبل از شروع رقابت ها بارگزاری گردد .امیدوارم این هماهنگی ها تا عصر پنج شنبه انجام شده و نتیجه را به بنده اعلام نمائید .

سپاس از شما .

با سلام و تشکر

کاربر و مدیر تالار گرامی پیرامون این موضوع مدیر ارشد انجمن ها با بنده صحبت نمود به زودی خبر نحوه برگذاری و اعطاء جوائز با حضرتعالی هماهنگ می گردد .

با سلام و عرض ادب:

مدیر ارشد محترم انجمن ها و مسئول ذوابط عمومی راسخون:

بنده الان به منزل رسیده و در میل و تالار خودم هیچ موردی در رابطه با ابن موضوع ندیدم . فقط پیامکی از راسخون رسیده که برای هماهنگی بیشتر با شما تماس بگیرم !

باشه! اما مگه این ساعت از روز هم کسی هست از شما ها ؟!

سپاس

مدير گرامي باسلام و عرض ادب

طي تماس هاي مكرري كه با شماره تماس هاي جنابعالي گرفته شد و هيچ يك از آنها پاسخگو نبودند، پيامكي مبني بر تماس جنابعالي با مسئولين مربوطه براي شما ارسال گرديد كه با وجود تنوع زياد روش هاي ارتباطي با مسئولين، فكر مي كنم اقدامي كافي و شايسته بوده است .

از طرفي، از آنجا كه تلفن همراه جنابعالي خاموش بوده، بديهي است زماني كه روشن شود پيام به دست شما رسيده است و اين زمان مي تواند، ده روز پس از ارسال توسط ما باشد و در اين رابطه كوتاهي از جانب راسخون نبوده است.

با تشكر

خدا نگهدار

جمعه 19 خرداد 1391  8:38 PM
تشکرات از این پست
doctor114
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول doctor114

نقل قول iman_karbala

نقل قول doctor114

مدير گرامي باسلام و عرض ادب

طي تماس هاي مكرري كه با شماره تماس هاي جنابعالي گرفته شد و هيچ يك از آنها پاسخگو نبودند، پيامكي مبني بر تماس جنابعالي با مسئولين مربوطه براي شما ارسال گرديد كه با وجود تنوع زياد روش هاي ارتباطي با مسئولين، فكر مي كنم اقدامي كافي و شايسته بوده است .

از طرفي، از آنجا كه تلفن همراه جنابعالي خاموش بوده، بديهي است زماني كه روشن شود پيام به دست شما رسيده است و اين زمان مي تواند، ده روز پس از ارسال توسط ما باشد و در اين رابطه كوتاهي از جانب راسخون نبوده است.

با تشكر

خدا نگهدار

سلام و خسته نباشید خدمت مدیر زحمت کش ارشد انجمن ها و مدیر پرتالاش ورزشی راسخونdoctor114

آقا تا اونجایی که ما میدونم سیستم پیامک مخابرات حداکثر12ساعت یه پیام رو نگه میداره و بعدش خود به خود از حافظه سیستم پا میشه! فکر نکنم تا 1روز نگه داره ها

با اجازه هر دوی شما عزیزان میخواستم یه نکته ای درمورد این مسابقه ی بزرگ جام ملت های اروپا که در پیش رو هست خدمتتون بگم....

به نظرم میاد که بخش های مسابقه خیلی زیاده(4بخش) و شاید باعث بشه که کاربران کمی سردرگم بشن و از تمرکز روی یک بخش باز بمونن! مخصوصاً بخش چهارم مسابقه که خیلی گستردگی داره و خودم کلی سردرگم شدم تا فهمیدم قضیه اش از چه قراره! و اینکه باز فکر کنم پیدا کردن نفرات برتر این بخش و امتیاز دهی به نفرات برتر با توجه به نبود معیار دقیق(بر خلاف قسمت های قبل که کاملاً مشخص هست) یکمی برای خودتون هم سخت میشه!

نظر من به این بود که دو یا سه بخش اول برای برگزاری مسابقه کفایت میکنه!

حالا نمیدونم نظر خودتون در اینباره چی بوده!

ببخشید اگه اطاله کلام کردم و یا دخالت شد.

نظر شخصی من بود و دوست دارم مسابقه ای که با زحمات فراوان شما(دکتر) و راسخون برگزار میشه به بهترین نحو ممکن باشه.

ممنونم

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

جمعه 19 خرداد 1391  9:21 PM
تشکرات از این پست
doctor114
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

نقل قول qolameali

باسلام خدمت مسئول واحد انجمن های سایت راسخون

با توجه به اینکه در تماس تلفنی با برگزاری طرح صندلی داغ برای مدیران در تالار پاتوق راسخونی ها موافقت کردید لذا یک مورد را راجع به این طرح خدمتتان عرض می کنم :

اگر بخواهم خودم مدیران را انتخاب کنم ممکن است مدیری بگوید چرا اول من و از این جور مسایل.

پیشنهاد بنده این است که خود شما مدیران را به ترتیبی که خودتان صلاح می دانید برای صندلی داغ انتخاب کنید و چه بهتر که خود شما هم اول روی این صندلی داغ بنشینید...!!

مثلا:

1. مسئول واحد انجمن ها

2. مدیر تالار پاتوق راسخونی ها

3. و... .

ضمنا فصل امتحانات را هم در نظر داشته باشید.

با تشکر

..................................

سلام

هنوز منتظر پاسخ شما در این باره هستم.منظورم انتخاب مدیران به ترتیبی که خود صلاح می دانید برای نشستن روی صندلی داغ...!

جناب bivafa هم قبول کرده اند که به عنوان نفر دوم روی صندلی بنشینند.

در پناه حق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

شنبه 20 خرداد 1391  4:52 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon bivafa
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali

نقل قول qolameali

باسلام خدمت مسئول واحد انجمن های سایت راسخون

با توجه به اینکه در تماس تلفنی با برگزاری طرح صندلی داغ برای مدیران در تالار پاتوق راسخونی ها موافقت کردید لذا یک مورد را راجع به این طرح خدمتتان عرض می کنم :

اگر بخواهم خودم مدیران را انتخاب کنم ممکن است مدیری بگوید چرا اول من و از این جور مسایل.

پیشنهاد بنده این است که خود شما مدیران را به ترتیبی که خودتان صلاح می دانید برای صندلی داغ انتخاب کنید و چه بهتر که خود شما هم اول روی این صندلی داغ بنشینید...!!

مثلا:

1. مسئول واحد انجمن ها

2. مدیر تالار پاتوق راسخونی ها

3. و... .

ضمنا فصل امتحانات را هم در نظر داشته باشید.

با تشکر

..................................

سلام

هنوز منتظر پاسخ شما در این باره هستم.منظورم انتخاب مدیران به ترتیبی که خود صلاح می دانید برای نشستن روی صندلی داغ...!

در پناه حق

مدير گرامي ضمن سلام و عرض ادب

بابت تاخير پيش آمده در پاسخگويي پوزش مي طلبم.

در صورتي كه سئوالات خود را آماده نموده ايد، جهت نحوه برگزاري و نوع سئوالات با شما مذاكره اي صورت خواهيم داد و در نهايت ترتيب مديران از آنجا كه مدير گرامي "bivafa" در ابتدا اعلام آمادگي نموده اند از ايشان شروع مي نمائيم و مديران بعدي در صورت تمايل به قيد قرعه توسط روابط عمومي معرفي خواهند شد. اينجانب نيز در انتها در خدمت شما هستم. البته فقط به منظور احترام به ساير مديران، آخرين نفر را انتخاب مي نمايم.

با تشكر و قدرداني

خدا نگهدار

شنبه 20 خرداد 1391  9:40 PM
تشکرات از این پست
qolameali
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول qolameali

نقل قول qolameali

سلام

در پناه حق

مدير گرامي ضمن سلام و عرض ادب

بابت تاخير پيش آمده در پاسخگويي پوزش مي طلبم.

در صورتي كه سئوالات خود را آماده نموده ايد، جهت نحوه برگزاري و نوع سئوالات با شما مذاكره اي صورت خواهيم داد و در نهايت ترتيب مديران از آنجا كه مدير گرامي "bivafa" در ابتدا اعلام آمادگي نموده اند از ايشان شروع مي نمائيم و مديران بعدي در صورت تمايل به قيد قرعه توسط روابط عمومي معرفي خواهند شد. اينجانب نيز در انتها در خدمت شما هستم. البته فقط به منظور احترام به ساير مديران، آخرين نفر را انتخاب مي نمايم.

با تشكر و قدرداني

خدا نگهدار

سلام

آقا یعنی ما اعلام آمادگی کردیم به بقیه مدیران بی احترامی شد؟

البته الان فکر کردم دیدم کاشکی بر اساس سن از بزرگ به کوچیک بود!! الان هم به نظرم بازم همین کار رو کنیم!

در ضمن یه هماهنگی در مورد برنامه ها و سوالات بکنید که یه موقع سوتی موتی ندیم

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

یک شنبه 21 خرداد 1391  1:06 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon qolameali
nikbakht88
nikbakht88
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5887

سلام و خدا قوت.

در رابطه با برنامه جدید صندلی داغ، نباید اجباری برای مخاطب قرار گرفتن (یا همان نشتن روی صندلی داغ) در کار باشد و بهتر است هر کاربری حق نشستن بر روی آن را داشته باشد. در نظر بگیرید که مدیران سایت، از نظر خدمت رسانی در اولویت هستند و تبعیض بین مدیر و کاربر معمولی به هیچ وجه درست نیست.

این نظر بنده بود و جای تذکر آن الزامی.

موفق باشید.

یک شنبه 21 خرداد 1391  12:41 PM
تشکرات از این پست
qolameali ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول nikbakht88

سلام و خدا قوت.

در رابطه با برنامه جدید صندلی داغ، نباید اجباری برای مخاطب قرار گرفتن (یا همان نشتن روی صندلی داغ) در کار باشد و بهتر است هر کاربری حق نشستن بر روی آن را داشته باشد. در نظر بگیرید که مدیران سایت، از نظر خدمت رسانی در اولویت هستند و تبعیض بین مدیر و کاربر معمولی به هیچ وجه درست نیست.

این نظر بنده بود و جای تذکر آن الزامی.

موفق باشید.

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

اینجانب نیز قبلا در رابطه با برنامه صندلی داغ عرض کرده بودم که مدیران انتخابی در صورت تمایل می توانند شرکت کنند و اجباری در مشارکت در این برنامه ندارند.

از طرفی، اولویت دهی به مدیران به جهت این است که کاربران بیشتری با آنها در رابطه بوده و با آنها آشنایی دارند و این موضوع بر جذابیت برنامه می افزاید، همچنین مدیران محترم بمنظور هماهنگیهای لازم جهت اجرای برنامه در دسترس تر از سایر کاربران هستند. بنابراین حضور کلیه کاربران عزیز راسخون از جمله مدیران، در برنامه صندلی داغ، کاملا اختیاری و داوطلبانه است و از حضور و اعلام آمادگی کلیه کاربران برای شرکت در این برنامه استقبال بعمل خواهد آمد.

با تشکر و قدردانی فراوان

خدانگهدار

یک شنبه 21 خرداد 1391  3:54 PM
تشکرات از این پست
nikbakht88 qolameali
ZEZE12
ZEZE12
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 563

سلام و خسته نیاشید

من پرداخت لینتزنت داشتم برای خرید از فروشگاه راسخون

ولی از حسابم پول کم شده ولی به سایت راسخون واریز نشده

خواهشا کمک کنید

مشکل حل شد

سه شنبه 23 خرداد 1391  12:27 AM
تشکرات از این پست
EramGarden
EramGarden
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 56

سلام . کن .قتی میخوام پروفایل خود را ویرایش دهم ، ران تایم ارور میدهد ! دلیلش چیست؟

اگر چه زنده رود ، آب حیات است

ولی ، شیراز ما ، از اصفهان ، بِِِه !!!

سه شنبه 23 خرداد 1391  8:24 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول EramGarden

سلام . کن .قتی میخوام پروفایل خود را ویرایش دهم ، ران تایم ارور میدهد ! دلیلش چیست؟

دوست گرامی

ضمن سلام و ادای احترام

مشکل پیش آمده احتمالا به جهت ترافیک بالای سایت در آن لحظه بوده است، لذا در زمانی دیگر دوباره سعی بفرمائید. 

در صورت عدم رفع مشکل، از همین طریق مکاتبه فرمائید.

ضمنا، در نگارش جدید سایت، سعی در رفع کلیه مشکلات فنی شده است.

موفق باشید

خدا نگهدار

چهارشنبه 24 خرداد 1391  3:47 PM
تشکرات از این پست
PROMPET
PROMPET
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4609

سلام من سعی کردم تالار نماز را فعال کنم ولی مدیر این تالار گوشه چشمی به ما ندارد؟

با تشکر

چهارشنبه 24 خرداد 1391  7:07 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

سلام

در مورد صندلی داغ می خواستم چند مورد را خدمتتان عرض کنم:

1. تعدادی سوال برای صندلی داغ آماده کرده ام هر موقع خواستید در مورد نحوه ی برگزاری آن با شما گفتگو کنم.

2. با توجه به اینکه جناب bivafa اعلام آمادگی کرده اند و شما(مسئول واحد انجمن ها) هم فرمودید که از ایشان شروع کنیم لذا اگر جناب bivafa مایل باشند بر روی صندلی بنشینند ممنون می شویم. بالأخره نفر اولمان باید مشخص شود وگرنه یکی بیاد نفر دوم و یکی نفر آخر خودش رو معرفی کنه که نمیشه این طرح رو اجرا کرد..!

3. با توجه به پاسخ شما به جناب nikbakht88 مبنی بر اینکه حضور در صندلی داغ اختیاری است و ممکن است دیگر کاربران هم بخواهند روی این صندلی بنشینند چه خوب است خودشان بیایند و اعلام آمادگی کنند. تا اینکه قرعه کشی کنید (البته نظر اول بنده هم این بود که مدیران را خود شما انتخاب کنید ولی از آنجایی که صحبت از اختیاری بودن و حضور دیگر کاربران پیش آمد ، اعلام آمادگی از طرف خود مدیران و کاربران بهتر است).

در آخر اگر موافق باشید هفته ی آینده را فقط ثبت نام کنیم (یعنی بیایند در تالار پاتوق راسخونی ها و اعلام آمادگی کنند)و بعد از آن ، طرح را اجرا کنیم.

منتظر پاسخ شما هستم.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

پنج شنبه 25 خرداد 1391  5:00 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 50672

نقل قول qolameali

سلام

در مورد صندلی داغ می خواستم چند مورد را خدمتتان عرض کنم:

1. تعدادی سوال برای صندلی داغ آماده کرده ام هر موقع خواستید در مورد نحوه ی برگزاری آن با شما گفتگو کنم.

2. با توجه به اینکه جناب bivafa اعلام آمادگی کرده اند و شما(مسئول واحد انجمن ها) هم فرمودید که از ایشان شروع کنیم لذا اگر جناب bivafa مایل باشند بر روی صندلی بنشینند ممنون می شویم. بالأخره نفر اولمان باید مشخص شود وگرنه یکی بیاد نفر دوم و یکی نفر آخر خودش رو معرفی کنه که نمیشه این طرح رو اجرا کرد..!

3. با توجه به پاسخ شما به جناب nikbakht88 مبنی بر اینکه حضور در صندلی داغ اختیاری است و ممکن است دیگر کاربران هم بخواهند روی این صندلی بنشینند چه خوب است خودشان بیایند و اعلام آمادگی کنند. تا اینکه قرعه کشی کنید (البته نظر اول بنده هم این بود که مدیران را خود شما انتخاب کنید ولی از آنجایی که صحبت از اختیاری بودن و حضور دیگر کاربران پیش آمد ، اعلام آمادگی از طرف خود مدیران و کاربران بهتر است).

در آخر اگر موافق باشید هفته ی آینده را فقط ثبت نام کنیم (یعنی بیایند در تالار پاتوق راسخونی ها و اعلام آمادگی کنند)و بعد از آن ، طرح را اجرا کنیم.

منتظر پاسخ شما هستم.

با سلام

یه پیشنهاد داشتم اونم اینکه اولین نفری که روی صندلی داغ میشینه نفر بعدی رو اون نفر خودش انتخاب کنه 

مثلا اگر نفر اول bivafa باشند نفر دوم اون کسیه که bivafa خودش انتخاب کرده.

حالا یه پیشنهاد بود ولی نمی دانم موافق هستید یا خیر؟ 

به قول گفتنی هر چی خودتون صلاح می دونید

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

پنج شنبه 25 خرداد 1391  6:00 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام:

در تبلیغی که در سایت وجود دارد ، و نوشته اخبار و حواشی جام ملت های اروپا ، با کلیک بر روی آن به نشانی زیر می رویم :

http://www.rasekhoon.net/news/category-1757-1.aspx

که کلا یک خبر از جام ملت ها دارد و اخبار هندببال و صدا سیما هم در آن موجود است .

لطفا اصلاح نمائید .

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 26 خرداد 1391  11:20 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
EramGarden
EramGarden
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 56

با سلام:

من در اوبلین باری که در مسابقه روزانه شما شرکت کردم برنده شدم !!

تشکر از شما.

اما نکته جالب تر این که شمارنده برنده شدن من عدد 2 را نشان می دهد !!!!!!!!!

من شنیده بودم که خیلی مشکل داره و قرعه کشی روزا نه شما ولی فعلا که به نفع من شد .

امیدوارم چون خودم گفتم امتیازشو از من کم نکنید !!!!!!

اگر چه زنده رود ، آب حیات است

ولی ، شیراز ما ، از اصفهان ، بِِِه !!!

جمعه 26 خرداد 1391  11:45 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon zareinurse doctor114
دسترسی سریع به انجمن ها