نقل قول qolameali
سلام
در مورد صندلی داغ می خواستم چند مورد را خدمتتان عرض کنم:
1. تعدادی سوال برای صندلی داغ آماده کرده ام هر موقع خواستید در مورد نحوه ی برگزاری آن با شما گفتگو کنم.
2. با توجه به اینکه جناب bivafa اعلام آمادگی کرده اند و شما(مسئول واحد انجمن ها) هم فرمودید که از ایشان شروع کنیم لذا اگر جناب bivafa مایل باشند بر روی صندلی بنشینند ممنون می شویم. بالأخره نفر اولمان باید مشخص شود وگرنه یکی بیاد نفر دوم و یکی نفر آخر خودش رو معرفی کنه که نمیشه این طرح رو اجرا کرد..!
3. با توجه به پاسخ شما به جناب nikbakht88 مبنی بر اینکه حضور در صندلی داغ اختیاری است و ممکن است دیگر کاربران هم بخواهند روی این صندلی بنشینند چه خوب است خودشان بیایند و اعلام آمادگی کنند. تا اینکه قرعه کشی کنید (البته نظر اول بنده هم این بود که مدیران را خود شما انتخاب کنید ولی از آنجایی که صحبت از اختیاری بودن و حضور دیگر کاربران پیش آمد ، اعلام آمادگی از طرف خود مدیران و کاربران بهتر است).
در آخر اگر موافق باشید هفته ی آینده را فقط ثبت نام کنیم (یعنی بیایند در تالار پاتوق راسخونی ها و اعلام آمادگی کنند)و بعد از آن ، طرح را اجرا کنیم.
منتظر پاسخ شما هستم.
با سلام
یه پیشنهاد داشتم اونم اینکه اولین نفری که روی صندلی داغ میشینه نفر بعدی رو اون نفر خودش انتخاب کنه
مثلا اگر نفر اول bivafa باشند نفر دوم اون کسیه که bivafa خودش انتخاب کرده.
حالا یه پیشنهاد بود ولی نمی دانم موافق هستید یا خیر؟
به قول گفتنی هر چی خودتون صلاح می دونید