0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول farshon

مدیر محترم ارشدانجمنها:

لطفا" به متن زیرتوجه فرمائید:

با سلام خدمت مدیر محترم farshon

به علت اینکه برخی از کاربران عزیز تصاویردر اندازه بزرگ در پست خود قرار میدهند صفحه به هم ریخته شده ونقل قول و تشکر از دسترس خارج و درصورت ادامه ایم مورد پاسخ هم از دسترس خارج میشود . جسارتا خواهشمدم زحمت کشیده پهنای تصاویر چند پست آخر را که کوچک کنید تا مشکل برطرف شود .

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

مشکل صفحه مربوطه مرتفع گردید.ضمنا روش حل چنین مشکلاتی قبلا توضیح داده شده بود، اگر خودتان زحمت اصلاح آن را بکشید، متشکرم می شویم.

در صورت بروز چنین مشکلاتی و اگر زمان کافی جهت ارزیابی و رفع مشکل را نداشتید مراتب را مجددا از طریق همین تاپیک اطلاع دهید.

با تشکر فراوان

چهارشنبه 5 مهر 1391  2:45 PM
تشکرات از این پست
farshon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

سلام مدیر محترم انجمن ها :

بی زحمت نشانی زیر را ملاحظه بفرمائید :

http://rasekhoon.net/forum/thread/654125/page1/

امضای این کاربر دو کلمه ی گرامی دارد که هردو با نقص املاء شده اند . نمیدانم مسئول بررسی و تائید امضای کاربران چه کسی است ، اما به نظرم خیلی دقت نمی کنند . این امضاها زیبنده ی سایت نیست . لطفا اگر پس از بررسی اشکالی در آن دیدی ، به کاربر مربوطه اطلاع رسانی نمایید تا آن را عوض کند .

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از حسن مشارکت و احساس مسئولیت جنابعالی

قبلا حضورتان در این رابطه توضیحات کافی داده شده است. امضاء مجازی همانند امضاء حقیقی بسته به انتخاب و خواست شخصی افراد تعیین می شود و هر کس می تواند هر امضائی برای خود در نظر بگیرد.

البته اگر امضاء یا آواتار در تضاد با آرمان های پرتال راسخون و نقض کننده ادب، اخلاق، قانون و مخالف با اعتقادات و باورهای دینی و مذهبی  و سایر موارد از این قبیل باشد، به هیچ وجه مورد تائید مسئول مربوطه قرار نخواهد گرفت و تذکرات لازم به کاربر مربوطه ابلاغ خواهد شد.

با تشکر فراوان

چهارشنبه 5 مهر 1391  2:49 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

سلام:

خدمت مدیر محترم انجمن ها عارضم که به جهت جلوگیری از اشتباه کاربران و آشنایی بیشتر و یادگیری موارد جدید و بردن پست ها به سرمنزل مناسب ، تغییرات زیر در این نشانی صورت پذیرد:

http://rasekhoon.net/forum/show/47/page1/

1) در زیر عبارت " لیگ قهرمانان اروپا " به جای " لیگ قهرمانان اروپا " که با فونت نازک نوشته شده ، عبارت " UEFA Champions League " قید گردد.

2) در زیر عبارت " لیگ اروپا " به جای " لیگ اروپا " که با فونت نازک نوشته شده ، عبارت " ( جام یوفای سابق )  UEFA Europa League  " قید گردد.

3) در زیر عبارت " لیگ قهرمانان آسیا " به جای " لیگ قهرمانان آسیا " که با فونت نازک نوشته شده ، عبارت " AFC Champions League " قید گردد.

سپاس از شما

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

تغییرات مورد نظر جنابعالی اعمال گردید.

با تشکر از زحمات و فعالیت گرانقدر شما

چهارشنبه 5 مهر 1391  2:49 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

سلام مدیر گرامی:

خسته نباشید.

با گذشت 5 روز از درج انی سوال و نظر در قسمت مربوط به نظرات  هر دو خبر ، هنوز مسئول محترم حتی آن را تائید نکرده اند تا به نمایش در بیاید !!! چه برسد به این که پاسخ بدهند !!!! این همه در حالی است که نظرات و پیشنهادات مربوط به هر دو خبر در روز های بعد تائید شده و در حال نمایش است !!!! لطفا علت را از ایشان جویا شوید.

سپاس از شما.

موضوع به مسئول مربوطه اطلاع داده شد. امیدوارم بزودی پاسخ خود را دریافت دارید.

با تشکر

چهارشنبه 5 مهر 1391  2:51 PM
تشکرات از این پست
farshon
farshon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 43957

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول farshon

مدیر محترم ارشدانجمنها:

به علت اینکه برخی از کاربران عزیز تصاویردر اندازه بزرگ در پست خود قرار میدهند صفحه به هم ریخته شده ونقل قول و تشکر از دسترس خارج و درصورت ادامه ایم مورد پاسخ هم از دسترس خارج میشود . جسارتا خواهشمدم زحمت کشیده پهنای تصاویر چند پست آخر را که کوچک کنید تا مشکل برطرف شود .

مشکل صفحه مربوطه مرتفع گردید.ضمنا روش حل چنین مشکلاتی قبلا توضیح داده شده بود، اگر خودتان زحمت اصلاح آن را بکشید، متشکرم می شویم.

در صورت بروز چنین مشکلاتی و اگر زمان کافی جهت ارزیابی و رفع مشکل را نداشتید مراتب را مجددا از طریق همین تاپیک اطلاع دهید.

با تشکر فراوان

باعرض سلام واحساس شرمندگی

جناب نجاران

درحال حاضرهم فعلا" صفحات 17و20برای من غیرقابل کنترل هستندوامرشمارواجراکردم اما فایده ای نبخشیدچنانجه زحمتی نیست این دوصفحه روهم بازسازی فرمائید.

مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه

چهارشنبه 5 مهر 1391  3:19 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

با سلام:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی یازدهم لیگ برتر فوتبال ، جام خلیج فارس در نسانی زیر ایجاد گردید :

http://rasekhoon.net/forum/thread/655414/page1/

لطف نموده و همچون دفعات قبل زحمت تغییر و اصلاح لینک چرخشی را بکشید.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 5 مهر 1391  6:48 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 ravabet_rasekhoon
aliasghar313
aliasghar313
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 1342

با سلام و تشکر

نشریه الان آماده شده

ولی همچنان دارم بازبینی میکنم

این شکل کلی نشریه هست که ممکنه مطلبی اضافه و یا کم بشه : اینجا کلیک کنید - این فایل رو کیفیتش رو 40 برابر کم کردم یعنی فایل اصلی خیلی با کیفیت تره

و یه نکته دیگه الان من همه ی بودجه ای که برا اینکار داشتم رو میخوام صرف چاپ کنم متاسفانه قیمت چاپ یه کمی گرونه برا همین اگه میشه برا 3 تا جایزه به یک جمع بندی برسیم 

تعداد نشریه ها رو 3 تا میزنم ! یکی تو راهرو یکی طبقه پایین و یکی هم طبقه بالا

در صورت تایید من میزنم  تو مدرسه!  فردا که تعطیله میرم چاپ کنم

با تشکر

چهارشنبه 5 مهر 1391  8:29 PM
تشکرات از این پست
reza_rasekhekhoon ravabet_rasekhoon
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

نقل قول doctor114

امضای این کاربر دو کلمه ی گرامی دارد که هردو با نقص املاء شده اند . نمیدانم مسئول بررسی و تائید امضای کاربران چه کسی است ، اما به نظرم خیلی دقت نمی کنند . این امضاها زیبنده ی سایت نیست . لطفا اگر پس از بررسی اشکالی در آن دیدی ، به کاربر مربوطه اطلاع رسانی نمایید تا آن را عوض کند .

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از حسن مشارکت و احساس مسئولیت جنابعالی

قبلا حضورتان در این رابطه توضیحات کافی داده شده است. امضاء مجازی همانند امضاء حقیقی بسته به انتخاب و خواست شخصی افراد تعیین می شود و هر کس می تواند هر امضائی برای خود در نظر بگیرد.

البته اگر امضاء یا آواتار در تضاد با آرمان های پرتال راسخون و نقض کننده ادب، اخلاق، قانون و مخالف با اعتقادات و باورهای دینی و مذهبی  و سایر موارد از این قبیل باشد، به هیچ وجه مورد تائید مسئول مربوطه قرار نخواهد گرفت و تذکرات لازم به کاربر مربوطه ابلاغ خواهد شد.

با تشکر فراوان

سلام.ببخشید وارد موضوع شدم. اما بنده در این مورد مثالی که doctor114 زدند و با توجه به توضیحات خود شما،حق را به ایشان میدم/ امضا این کاربر "سد ممد" است که در واقع میبایست همان "سید محمد" میبود! خب اینکه ایشان بیایند و نام پیامبر گرامی را به صورت شکسته بکار ببرند آیا زشت نیست؟ آیا نوعی بی احترامی به نام پیامبر نیشود؟! شاید در عرف و صحبت های روزانه به اشتباه و براساس عادت مردم به اشتباه اینگونه همدیگر را خطاب کنند،اما در جایی مثل سایت راسخون که یک سایت فرهنگی است و خودش باید آغاز کننده و مروج فرهنگ های صحبح باشد،بهتر است صحیح هر چیزی در آن قرار گیرد!!

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

پنج شنبه 6 مهر 1391  12:48 AM
تشکرات از این پست
aliasghar313 mehdi0014 ravabet_rasekhoon doctor114
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

در تالار تحت مدیریت بنده ، دوستان گرامی یک طرحی رو مطرح کرده اند که می خواهند یک تاپیک با موضوع استقلال و پرسپولیس ایجاد کنند. می خواستم بگم که به تالار پاتوق راسخونی ها تشریف بیاورید و مطالب مطرح شده رو مطالعه کنید و نظر خودتون رو هم اعلام کنید.

در پناه حق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

پنج شنبه 6 مهر 1391  1:03 AM
تشکرات از این پست
architect0811 mehdi0014 ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

با سلام:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی یازدهم لیگ برتر فوتبال ، جام خلیج فارس در نسانی زیر ایجاد گردید :

http://rasekhoon.net/forum/thread/655414/page1/

لطف نموده و همچون دفعات قبل زحمت تغییر و اصلاح لینک چرخشی را بکشید.

سپاس

لینک ذکر شده اصلاح گردید.

با تشکر از زحمات گرانقدر جنابعالی

پنج شنبه 6 مهر 1391  11:11 AM
تشکرات از این پست
farshon doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول farshon

نقل قول farshon

مدیر محترم ارشدانجمنها:

با تشکر فراوان

باعرض سلام واحساس شرمندگی

جناب نجاران

درحال حاضرهم فعلا" صفحات 17و20برای من غیرقابل کنترل هستندوامرشمارواجراکردم اما فایده ای نبخشیدچنانجه زحمتی نیست این دوصفحه روهم بازسازی فرمائید.

مدیر و دوست گرامی ضمن عرض سلام و ادب

خواهش می کنم، موضوع ذکر شده ، پیگیری و از صفحات مربوطه رفع عیب خواهد شد.

با تشکر

پنج شنبه 6 مهر 1391  11:15 AM
تشکرات از این پست
farshon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول aliasghar313

با سلام و تشکر

نشریه الان آماده شده

ولی همچنان دارم بازبینی میکنم

این شکل کلی نشریه هست که ممکنه مطلبی اضافه و یا کم بشه : اینجا کلیک کنید - این فایل رو کیفیتش رو 40 برابر کم کردم یعنی فایل اصلی خیلی با کیفیت تره

و یه نکته دیگه الان من همه ی بودجه ای که برا اینکار داشتم رو میخوام صرف چاپ کنم متاسفانه قیمت چاپ یه کمی گرونه برا همین اگه میشه برا 3 تا جایزه به یک جمع بندی برسیم 

تعداد نشریه ها رو 3 تا میزنم ! یکی تو راهرو یکی طبقه پایین و یکی هم طبقه بالا

در صورت تایید من میزنم  تو مدرسه!  فردا که تعطیله میرم چاپ کنم

با تشکر

جا دارد مراتب تشکر و قدردانی ویژه روابط عمومی را  به جهت  فعالیت و اقدامات ارزشمندتان حضور شما ابلاغ نمایم. زحمات زیادی کشیده اید، امیدوارم بتوانیم انجام وظیفه ای درخور فعالیت ارزنده شما داشته باشیم.

در ارتباط با این موضوع با شما تماس تلفنی خواهیم گرفت.

با تشکر فراوان

پنج شنبه 6 مهر 1391  12:04 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

نقل قول doctor114

سپاس

با تشکر فراوان

سلام.ببخشید وارد موضوع شدم. اما بنده در این مورد مثالی که doctor114 زدند و با توجه به توضیحات خود شما،حق را به ایشان میدم/ امضا این کاربر "سد ممد" است که در واقع میبایست همان "سید محمد" میبود! خب اینکه ایشان بیایند و نام پیامبر گرامی را به صورت شکسته بکار ببرند آیا زشت نیست؟ آیا نوعی بی احترامی به نام پیامبر نیشود؟! شاید در عرف و صحبت های روزانه به اشتباه و براساس عادت مردم به اشتباه اینگونه همدیگر را خطاب کنند،اما در جایی مثل سایت راسخون که یک سایت فرهنگی است و خودش باید آغاز کننده و مروج فرهنگ های صحبح باشد،بهتر است صحیح هر چیزی در آن قرار گیرد!!

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام وتشکر از حسن مشارکت و احساس مسئولیت جنابعالی

فکر می کنیم اگر شخصی نامی را با بی احترامی تلفظ نماید، هیچ نقص و عیبی بر صاحب اصلی نام وارد نیاید و بیشتر شخصیت و خصایص اخلاقی خود را در معرض قضاوت دیگران قرار می دهد. برخی از اسامی در اثر تبعیت از عرف اجتماعی و در طول سالها به گونه ای دیگر بکاررفته اند و چه بسا هیچ بی احترامی و بی ادبی در آنها مطرح نباشد.مثلا اگر شخصی را با نام "ممد آقا" صدا زنند، ممکن است شخص به هیچ عنوان ناراحت نگردد. به نظر من، انتساب نام ذکر شده در امضاء این شخص به پیامبر اکرم(ص) نادرست تر از کاربرد اولیه آن در امضاء است.

در صورت نیاز می توانید با مسئول محترم روابط عمومی که تائید امضاء ها را انجام می دهند، مکاتبه نمائید.

با تشکر فراوان

پنج شنبه 6 مهر 1391  12:18 PM
تشکرات از این پست
bivafa
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali

سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

در تالار تحت مدیریت بنده ، دوستان گرامی یک طرحی رو مطرح کرده اند که می خواهند یک تاپیک با موضوع استقلال و پرسپولیس ایجاد کنند. می خواستم بگم که به تالار پاتوق راسخونی ها تشریف بیاورید و مطالب مطرح شده رو مطالعه کنید و نظر خودتون رو هم اعلام کنید.

در پناه حق

بزودی در تالار شما حضور یافته و موارد را مطالعه و در همان جا اعلام نظر خواهم نمود.

با تشکر

پنج شنبه 6 مهر 1391  12:19 PM
تشکرات از این پست
architect0811 qolameali
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول bivafa

نقل قول doctor114

سپاس

با تشکر فراوان

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام وتشکر از حسن مشارکت و احساس مسئولیت جنابعالی

فکر می کنیم اگر شخصی نامی را با بی احترامی تلفظ نماید، هیچ نقص و عیبی بر صاحب اصلی نام وارد نیاید و بیشتر شخصیت و خصایص اخلاقی خود را در معرض قضاوت دیگران قرار می دهد. برخی از اسامی در اثر تبعیت از عرف اجتماعی و در طول سالها به گونه ای دیگر بکاررفته اند و چه بسا هیچ بی احترامی و بی ادبی در آنها مطرح نباشد.مثلا اگر شخصی را با نام "ممد آقا" صدا زنند، ممکن است شخص به هیچ عنوان ناراحت نگردد. به نظر من، انتساب نام ذکر شده در امضاء این شخص به پیامبر اکرم(ص) نادرست تر از کاربرد اولیه آن در امضاء است.

در صورت نیاز می توانید با مسئول محترم روابط عمومی که تائید امضاء ها را انجام می دهند، مکاتبه نمائید.

با تشکر فراوان

سلام مدیر گرامی:

باراک اوباما هم گفته که ما جلوی انتشار فیلم موهن رو نمیگیریم ، چون مخالف آزادی بیان هست و هرکسی نمیخواد نگاه نکنه !!! این فیلم ایجاد دشه و آن ها میگن اگر میدانید بد است ، نگاه نکنید !  الان شما هم تقریبا دارید همینو میگید !!!!!!!!!!!!!!!! کاربر نام های مقدس را خواسته یا ناخواسته به سخره گرفته و شما میفرمائید بد بودنش به صورت نوشتاری مهم نیست ، مهم اینه که بد تلفظ نشه !!!!  خیلی متاسفم ! من که خداییش هنوز به خودم و bivafa بیشتر از شما و کاربر یاد شده حق میدم .

سپاس از شما .

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

پنج شنبه 6 مهر 1391  12:26 PM
تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها