0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

نقل قول nargese_montazer

نقل قول architect0811

نقل قول nargese_montazer

با سلام

architect0811  عزیز اگر صفحه 29 همین تاپیک را کامل بخوانید متوجه قضیه می شوید

این پیشنهاد توسط نیکبخت عزیز داده شده و با همکاری یکدیگر تالار گفتگوی آزاد را روز به روز بهتر خواهیم کرد 

با تشکر

سلام

خودتون هم میفرمائید با همکاری یکدیگر پس چرا تو امضاتون آوردید جانشین ایشون ؟؟؟؟؟

در پاسخ به جناب نجاران هم عرض میکنم اگر گفتم قصد مدیریت تالاری رو ندارم به این دلیل بود که چون  به امضای ایشون اعتراض کردم یه زمون فکر نکنند که قصد مدیریت  تالار گفتگوی آزاد رو دارم .

خدانگهدار

سلامی دوباره

من در امضای خود به هیچ عنوان ننوشته بودم جانشین مدیر تالار گفتگوی آزاد

فقط نوشته بودم مدیر تالار گفتگوی آزاد

به نیکبخت عزیز هم گفتم ایشون سرور ما هستند و تصمیمات نهایی تالار با ایشان هست

نیازی نیست که نوشته بشه معاون ، جانشین یا چیز دیگری

حالا هر جور جناب نجاران صلاح میدونن امضای بنده را تغییر دهند

جناب نجاران بابت اعطای مدیریت زیر تالارها هم تشکر می کنم

با تشکر

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

در این مورد یعنی انتخاب عنوان مناسب جهت سمت کاری شما در تالار گفتگوی آزاد می توانید با جناب نیکبخت مذاکره ای داشته باشید. تصمیمی که در این مذاکره گرفته شود مورد تائید ما نیز خواهد بود.

ضمنا هم اکنون امضاء شما شامل عبارت "جانشین مدیر تالار گفتگوی آزاد" می باشد.

با تشکر

پنج شنبه 30 شهریور 1391  8:25 AM
تشکرات از این پست
nargese_montazer mehdi0014 architect0811 nikbakht88
nargese_montazer
nargese_montazer
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1760

نقل قول ravabet_rasekhoon

مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

در این مورد یعنی انتخاب عنوان مناسب جهت سمت کاری شما در تالار گفتگوی آزاد می توانید با جناب نیکبخت مذاکره ای داشته باشید. تصمیمی که در این مذاکره گرفته شود مورد تائید ما نیز خواهد بود.

ضمنا هم اکنون امضاء شما شامل عبارت "جانشین مدیر تالار گفتگوی آزاد" می باشد.

با تشکر

سلامی دوباره

اینگونه که می فرمایید بهتره، من با نیکبخت عزیز به تفاوق برسم امضا را ویرایش می کنم

فعلا جانشین را برمی دارم چون خوبیت ندارد

با تشکر از پیگیری شما

پنج شنبه 30 شهریور 1391  8:35 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 ravabet_rasekhoon nikbakht88
ali_81
ali_81
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10633

سلام جناب آقای نجاران خسته نباشید .

آیا تالار فسقلی ها مدیر دارد ؟

پنج شنبه 30 شهریور 1391  12:25 PM
تشکرات از این پست
architect0811 mohammad_43 hamid_h ravabet_rasekhoon
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

چند مورد را می خواستم خدمتتون عرض کنم:

1. قبل از بارگذاری سایت جدید ، در قسمت نرم افزار ها تعداد دانلود انجام شده مشخص شده بود ولی در سایت جدید این امکان وجود ندارد. لطفا پیگیری بفرمایید.

2. جوایز دوره ای مدیران چه موقع ارسال خواهد شد؟laughخواستم بگم که چون این مورد جوایز در " لیست جوایز ارسالی سال 1391 " قرار نمی گرفته است. شاید در شهریور ارسال شده ولی به دستمون نرسیده..!! یا اینکه هنوز ارسال نشده است..!!

3. به مهرماه نزدیک می شویم و صندلی داغ دوباره آغاز می شود البته میهمان آن یکی از مسئولین سایت خواهد بود. در این مورد تصمیم گرفتید؟

منتظر پاسخ شما به موارد فوق هستم.

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

پنج شنبه 30 شهریور 1391  4:04 PM
تشکرات از این پست
architect0811 farshon bivafa mohammad_43 doctor114 nargese_montazer hamid_h ravabet_rasekhoon mahmoodsafari
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

سلام:

دو سوال دارم:

1) میخواستم سوالی در مورد مطلبی از مسئول اخبار و اطلاع رسانی بپرسم که وقتی بر روی لینک ایشان در تالار گفتگو کلیک میکنم به صفحه ی اصلی انجمن ها می روم !!! لطفا بررسی کنید .

2) در نشانی های زیر :

http://rasekhoon.net/news/show/629446/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1

http://rasekhoon.net/news/show/628901/%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%B2%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%A8%D9%88%D8%B3-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1/

چند تصویر مرتبط با خبر آورده شده که قدر مسلم مالکیت مادی و معنوی آن متعلق با راسخون نیست . چطور خود را مجاز به دستکاری عکس ها و ثبت آن با نام موسسه نمودید ؟! فکر کنم به لحاظ قانونی این کار تخلف محسوب می شود . درسته؟

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 31 شهریور 1391  10:31 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon mahmoodsafari
mohammad_43
mohammad_43
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 41934

به نام خدا

با سلام و احترام حضور جناب آقای نجاران

بر اساس اعلام موضوع ذیل و اتمام اولین دوره ختم قرآن کریم اسامی افرادی که هدیه به آنها تعلق میگیرد کی اعلام میشود :

ج) هدایای طرح:

در پایان هر بار ختم قرآن، بر اساس میزان مشارکت به تعدادی از شرکت کنندگان در طرح به قید قرعه و برسم یادبود و پاسداشت مشارکت در این طرح معنوی،  هدایایی از طرف روابط عمومی پرتال راسخون تقدیم می گردد و این مازاد بر اجر و پاداش معنوی می باشد.

با تشکر

قُلْ سِیرُوا فِی الْأَرْضِ فَانظُرُوا کَیْفَ بَدَأَ الْخَلْقَ ثُمَّ اللَّهُ یُنشِئُ النَّشْأَةَ الْآخِرَةَ إِنَّ اللَّهَ عَلَى کُلِّ شَیْءٍ قَدِیرٌ (بگو در زمین بگردید و بنگرید خداوند چگونه آفرینش را آغاز کرده است، سپس خداوند به همین گونه، جهان را ایجاد می کند خداوند یقیناً بر هر چیز تواناست)   /عنکبوت20
جمعه 31 شهریور 1391  4:55 PM
تشکرات از این پست
hamid_h saeid63 zahra_53 ravabet_rasekhoon fatemeh35
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام و خسته نباشید:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی دهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس در نشانی زیر ایجاد گردید:

http://rasekhoon.net/forum/thread/652877/page1/

خواهشمندم لینک چرخشی اصلاح گردد.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

جمعه 31 شهریور 1391  5:58 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام:

چهارشنبه 29 شهریور ماه نتایج چهارهفته از فصل قبل را برایتان فرستادم ولی تاکنون میلی مبنی بردریافت آن ها به دستم نرسیده . لطفا اگر رسیده اعلاو وصول نمایید ، اگر هم نرسیده بفرمایید تا از نو بفرستم.

سپاس

جمعه 31 شهریور 1391  9:22 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام:

جدول ارزیابی عملکرد کاربران برایتان ارسال شد. لطفا این دفعه بنده را از دریافت یا عدم دریافت آن با خبر کنید .

سپاس

جمعه 31 شهریور 1391  9:59 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام:

به توکل به خداوند و کمک دوستان کلیه نتایج فصل قبل در تالار لیگ برتر اعلام گردید . نتایج هفته ی 16 تا 22 هم به ایمل های موسسه ارسال شد اگربه دستتان رسیده ، اطلاع دهید لطفا. فقط مانده برندگان 22 تا 34 که آن ها هم در تالار اعلام شده و به ایمیل ها هم ارسال خواهد گشت .

سپاس

جمعه 31 شهریور 1391  11:33 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول ali_81

سلام جناب آقای نجاران خسته نباشید .

آیا تالار فسقلی ها مدیر دارد ؟

کاربر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

خیر.مدت کوتاهی است این تالار فاقد  مدیر می باشد.

همچنان چشم به حضور فعال و عالمانه شما در این تالار داریم.

با تشکر

شنبه 1 مهر 1391  6:59 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 ali_81
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali

سلام خدمت مدیر ارشد انجمن ها

چند مورد را می خواستم خدمتتون عرض کنم:

1. قبل از بارگذاری سایت جدید ، در قسمت نرم افزار ها تعداد دانلود انجام شده مشخص شده بود ولی در سایت جدید این امکان وجود ندارد. لطفا پیگیری بفرمایید.

2. جوایز دوره ای مدیران چه موقع ارسال خواهد شد؟laughخواستم بگم که چون این مورد جوایز در " لیست جوایز ارسالی سال 1391 " قرار نمی گرفته است. شاید در شهریور ارسال شده ولی به دستمون نرسیده..!! یا اینکه هنوز ارسال نشده است..!!

3. به مهرماه نزدیک می شویم و صندلی داغ دوباره آغاز می شود البته میهمان آن یکی از مسئولین سایت خواهد بود. در این مورد تصمیم گرفتید؟

منتظر پاسخ شما به موارد فوق هستم.

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از مشارکت عالمانه شما

1-موضوع ذکر شده با مسئول واحد نرم افزار و واحد فنی مطرح گردید و امیدواریم بزودی مرتفع گردد.

2- جوایز دوره ای مدیران بزودی و پس از ارزیابی عملکرد این  عزیزان برای مدیران حائز شرایط(مدیرانی که موفق به کسب حداقل امتیاز از جدول ارزیابی فعالیت مدیران شده باشند) ارسال خواهد شد و مدیران برتر جوایزی مازاد بر سایرین دریافت خواهند داشت.

3-مقرر گردیده است، کاربر و البته مسئول گرامی جناب rasekhoon_ravabet ، میهمان بعدی برنامه صندلی داغ باشند. مسئولیت و سایر موارد مربوطه را در جریان برنامه کشف نمائید.

اگر موافق باشید تبلیغات برنامه از امروز آغاز و از فردا برنامه را شروع نمائیم.

با تشکر

شنبه 1 مهر 1391  7:10 AM
تشکرات از این پست
qolameali
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

سلام:

دو سوال دارم:

1) میخواستم سوالی در مورد مطلبی از مسئول اخبار و اطلاع رسانی بپرسم که وقتی بر روی لینک ایشان در تالار گفتگو کلیک میکنم به صفحه ی اصلی انجمن ها می روم !!! لطفا بررسی کنید .

2) در نشانی های زیر :

http://rasekhoon.net/news/show/629446/%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%AF%D9%86%DB%8C%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%84%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1

http://rasekhoon.net/news/show/628901/%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D8%B2%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D8%A8%D9%88%D8%B3-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%88%DB%8C%D8%B1/

چند تصویر مرتبط با خبر آورده شده که قدر مسلم مالکیت مادی و معنوی آن متعلق با راسخون نیست . چطور خود را مجاز به دستکاری عکس ها و ثبت آن با نام موسسه نمودید ؟! فکر کنم به لحاظ قانونی این کار تخلف محسوب می شود . درسته؟

سپاس

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام وعرض ادب

کلیه تالار های  گفتگو با مسئولین محترم پرتال راسخون به جهت وجود بخش نظرات در کلیه بخش ها و امکان مکاتبه مستقیم با مسئول هر واحد از این طریق و همچنین بنا به درخواست مسئولین گرامی مبنی بر عدم امکان پاسخگویی به پست های ارسالی در این تالارها به جهت ضیغ وقت و مشغلات کاری و همچنین جهت پرهیز از موازی کاری، قفل شده و ارسال پست در آنها ممکن نیست. جهت مکاتبه با مسئول هر واحد از بخش نظرات آن واحد استفاده نمائید.

در ارتباط با مورد دوم نیز می توانید موضوع ذکر شده را از طریق بخش نظرات خبر پیگیری نمائید.

با تشکر

شنبه 1 مهر 1391  7:18 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول mohammad_43

به نام خدا

با سلام و احترام حضور جناب آقای نجاران

بر اساس اعلام موضوع ذیل و اتمام اولین دوره ختم قرآن کریم اسامی افرادی که هدیه به آنها تعلق میگیرد کی اعلام میشود :

ج) هدایای طرح:

در پایان هر بار ختم قرآن، بر اساس میزان مشارکت به تعدادی از شرکت کنندگان در طرح به قید قرعه و برسم یادبود و پاسداشت مشارکت در این طرح معنوی،  هدایایی از طرف روابط عمومی پرتال راسخون تقدیم می گردد و این مازاد بر اجر و پاداش معنوی می باشد.

با تشکر

مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب و خیر مقدم بابت حضور مجدد شما در تالار های گفتمان

بزودی و پس از تکمیل مرتبه دوم ختم آنلاین قرآن کریم، قرعه کشی مرتبه اول و دوم انجام و اسامی کاربرانی که هدیه دریافت خواهند داشت ، اطلاع رسانی می گردد.

با تشکر از پیگیری شما

شنبه 1 مهر 1391  7:23 AM
تشکرات از این پست
mohammad_43 zahra_53
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

با سلام و خسته نباشید:

مسابقه ی پیش بینی هفته ی دهم لیگ دوازدهم فوتبال ، جام خلیج فارس در نشانی زیر ایجاد گردید:

http://rasekhoon.net/forum/thread/652877/page1/

خواهشمندم لینک چرخشی اصلاح گردد.

سپاس

مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب

عنوان تبلیغ چرخشی اصلاح گردید. لینک تبلیغ همواره به تاپیک "همه چیز  ..." خواهد بود تا کاربران جدید ضمن آشنایی با مسابقه در آن شرکت نمایند.

با تشکر

شنبه 1 مهر 1391  7:27 AM
تشکرات از این پست
doctor114
دسترسی سریع به انجمن ها