نقل قول architect0811
با عرض ادب و سلام خدمت جناب nikbakht88
از اونجایی که حساسیتتون بالاست به عرضتون برسونم که به احترام پستتون تشکر زدم و به جای نقل قول دکمه ی پاسخ رو زدم
در ابتدا حضورتون عرض میکنم که به هیچ عنوان منظورم این نبود که مدیریت تالار رو به من واگذار کنید حتی اگر این رو از من بخواید همچین کاری رو نمیکنم و اگر غیر از این بود از شما نمیخواستم که اسمم رو از امضاتون بردارید که البته از لطفتون نهایت سپاس رو دارم
بیشتر تمایل دارم بدون دغدغه و به عنوان یک کاربر به دور از مسئولیت در سایت فعالیت کنم
در ابتدا هم کسی رو نمیشناختم که به خاطر اون فرد در راسخون فعالیت کرده باشم که به خاطر اون شخص هم تصمیم به رفتن بگیرم
در فعالیت 4 ماهه ی خودم هم منتی بر کسی قائل نیستم و کار مهمی انجام ندادم صرفا بدلیل تمایل حضور در سایت و گذران وقت فعالیت میکردم و فکر نمیکنم اونقدر مهم باشم که بودن یا نبودنم برای کسی یا سایت مهم باشه ، به همین دلیله که هروقت دوست داشته باشم در سایت فعالیت میکنم و هر وقت هم تمایلی نداشته باشم این کارو انجام نمیدم و در تصمیم گیری هم شما و هم من آزاد هستیم
البته اگر حضورم مهم بود سطحی نظر نبودم اما چون اینطور نیست طبق میل خودم عمل میکنم و هر وقت هم که نمیخوام برای مدتی فعالیت کنم قبلش خبر میدم که کسی نگران نشه
به هرحال امیدوارم همچنان مدیریت تالارتون رو بر عهده داشته باشید چون به وجودتون عادت کردیم و تالار گفتگو چیزی همچون شما رو با نبودتون کم داره و خودتونم اینو به خوبی میدونید
براتون آزوی سلامتی و شادمانی میکنم و هیچ وقت روزهای خوشمون و همچنین محبت و راهنمایی هاتون رو فراموش نمیکنم .
موفق و پیروز باشید
ضمن سلام و وقت بخیر
از مسئول محترم انجمن ها تشکر می کنم. گزینه تشکر برای بنده قابل دسترسی نبود لذا از این مسر بابت همکاری شما و پیگیری موضوع سپاسگزارم.
خواهشا از جناب architect0811 احوالی بپرسید، و مجابشون کنید تا برگردند (توی تالار گفتگو، دوستان احوال ایشون را از بنده جویا می شوند.) فکر کنم چون ایشون می دونند ما قراره همشهریشون بشیم، از ترس اینکه ازشون نخوام که بیاند کمک برای اسباب کشی، جیم شدند!!!!
بخاطر مشکلاتی که دارم مدتی را در حد نیم الی یک ساعت در سایت خواهم بود اما با بهتر شدن شرایط سعی می کنم این زمان را بیشتر کنم. درخواست همکاری و کمک از همه راسخونی ها بویژه همکاری خوب و مدبرانه سرکار nargese_montazer را دارم.
موفق و سربلند باشید.