0

پل ارتباطی شما با مسئول انجمن سایت

qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت

باسلام خدمت مسئول محترم واحد انجمن ها

قوانین تالار پاتوق راسخونی ها را گذاشتم. اگر اشکالی و یا کم و کاستی دارد به بنده اطلاع دهید تا اصلاح کنم.

ضمنا اگر پستی که در بخش قوانین تالار پاتوق راسخونی ها گذاشته اید را بردارید تا فقط یک پست( پستی که بنده گذاشته ام) باشد خوب می شود.

در پناه حق

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

سه شنبه 16 خرداد 1391  1:35 AM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon only_n85 siryahya
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

نقل قول doctor114

با سلام و تبریک میلاد حضرت علی علیه السلام:

مدیر ارشد انجمن های راسخون ، خدمت شما عارضم که بنده قصد دارم تا قبل از شروع مسابقات جام ملت های 2012 اروپا ، مسابقه ی پیش بینی 4 تیم برتر جام ملت ها رو در تالار ورزش پیاده سازی کنم . با توجه به این که در راسخون مسابقه ی پیش بینی قهرمان جام قهرمانان اروپا را هم برگزار کردیم و علی رغم این که اصلا در صفحه ی اصلی تبلیغی برای آن صورت هم نگرفت و جوایز هم مشخص نبودند ، ولی حدود 500 نفر شرکت کننده داشتیم . علی هذا خواهشمندم حداکثر تا آخر وقت اداری پنج شنبه جوایز مسابقه مشخص کردد تا در تاپیک مسابقه قرار گیرد و تبلیغ آن در صفحه اصلی و صفحه ی اول انجمن ها هم قرار گیرد . بنده حدس میزنم در این صورت تعداد شرکت کنندگان خیلی بیشتر شود . و شاهدبرگزاری مسابقه ای هیجان انگیز در سطح راسخون باشیم .زیرا تمامی بازی ها به صورت پخش زنده از تلویزیون پخش خواهد گردید .

پیشنهاد بنده هم این است که  به دلیل این که این پیش بینی سخت می باشد و تعداد زیادی برنده نخواهد داشت ، جوایز نفیس باشند .

منتظر شنید نقطه نظرات شما هستم .

سپاس

ضمن عرض سلام و ادب

پیشنهاد جنابعالی دریافت و در دست بررسی است. بزودی در این رابطه با شما مذاکره خواهد شد

با تشکر و قدردانی فراوان

سه شنبه 16 خرداد 1391  4:07 PM
تشکرات از این پست
doctor114
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول qolameali

باسلام خدمت مسئول محترم واحد انجمن ها

قوانین تالار پاتوق راسخونی ها را گذاشتم. اگر اشکالی و یا کم و کاستی دارد به بنده اطلاع دهید تا اصلاح کنم.

ضمنا اگر پستی که در بخش قوانین تالار پاتوق راسخونی ها گذاشته اید را بردارید تا فقط یک پست( پستی که بنده گذاشته ام) باشد خوب می شود.

در پناه حق

با سلام و تشکر از جنابعالی

قوانین وضع شده مطالعه و مورد بررسی قرار گرفت و پاره ای از اصلاحات انجام گرفت.

ضمن آرزوی توفیق روز افزون برای جنابعالی، اصلاحات احتمالی آتی ضمن مذاکره با شما انجام خواهد شد.

خدا نگهدار

سه شنبه 16 خرداد 1391  4:11 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 5491

نقل قول ravabet_rasekhoon

نقل قول doctor114

با سلام و تبریک میلاد حضرت علی علیه السلام:

مدیر ارشد انجمن های راسخون ، خدمت شما عارضم که بنده قصد دارم تا قبل از شروع مسابقات جام ملت های 2012 اروپا ، مسابقه ی پیش بینی 4 تیم برتر جام ملت ها رو در تالار ورزش پیاده سازی کنم . با توجه به این که در راسخون مسابقه ی پیش بینی قهرمان جام قهرمانان اروپا را هم برگزار کردیم و علی رغم این که اصلا در صفحه ی اصلی تبلیغی برای آن صورت هم نگرفت و جوایز هم مشخص نبودند ، ولی حدود 500 نفر شرکت کننده داشتیم . علی هذا خواهشمندم حداکثر تا آخر وقت اداری پنج شنبه جوایز مسابقه مشخص کردد تا در تاپیک مسابقه قرار گیرد و تبلیغ آن در صفحه اصلی و صفحه ی اول انجمن ها هم قرار گیرد . بنده حدس میزنم در این صورت تعداد شرکت کنندگان خیلی بیشتر شود . و شاهدبرگزاری مسابقه ای هیجان انگیز در سطح راسخون باشیم .زیرا تمامی بازی ها به صورت پخش زنده از تلویزیون پخش خواهد گردید .

پیشنهاد بنده هم این است که  به دلیل این که این پیش بینی سخت می باشد و تعداد زیادی برنده نخواهد داشت ، جوایز نفیس باشند .

منتظر شنید نقطه نظرات شما هستم .

سپاس

ضمن عرض سلام و ادب

پیشنهاد جنابعالی دریافت و در دست بررسی است. بزودی در این رابطه با شما مذاکره خواهد شد

با تشکر و قدردانی فراوان

با سلام مجدد:

لطفا در روند کار تسریع صورت گیرد . مسابقات از جمعه شب شروع می شود و همه ی جذابیت مسابقه این است که با جزئیات کامل ، قبل از شروع رقابت ها بارگزاری گردد .امیدوارم این هماهنگی ها تا عصر پنج شنبه انجام شده و نتیجه را به بنده اعلام نمائید .

سپاس از شما .

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

سه شنبه 16 خرداد 1391  9:58 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala
iman_karbala
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 4259

نقل قول doctor114

با سلام مجدد:

لطفا در روند کار تسریع صورت گیرد . مسابقات از جمعه شب شروع می شود و همه ی جذابیت مسابقه این است که با جزئیات کامل ، قبل از شروع رقابت ها بارگزاری گردد .امیدوارم این هماهنگی ها تا عصر پنج شنبه انجام شده و نتیجه را به بنده اعلام نمائید .

سپاس از شما .

با سلام و تشکر

کاربر و مدیر تالار گرامی پیرامون این موضوع مدیر ارشد انجمن ها با بنده صحبت نمود به زودی خبر نحوه برگذاری و اعطاء جوائز با حضرتعالی هماهنگ می گردد .

سه شنبه 16 خرداد 1391  10:31 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام:

با لطف مسئول روابط عمومی ، آواتار قبلی بنده جایگزین شد . از ایشون بسیار سپاسگذارم . درخواست کرده بودند که بعد از تولد حضرت علی علیه السلام ، بنده آواتار مدیریتی خودرا اعمال کنم ، که متاسفانه عکس آن را ندارم .خواهشمندم اگر ضروریتی دارد ، آن را جایگزین آواتار فعلی کنید . هرچند خودم به شخصه با این کار مخالفم و هیچ علاقه ای به آن آواتار ندارم و اگر دست خودم بود ، هرگز این کار را نمی کردم . ولی به احترام مسئولین راسخون ، اگر صلاح میدونید . اشکال نداره.

سپاس

E-Mail to: Doctor114_Rasekhoon@yahoo.com مدیر تالار ورزش و زیرتالارهای فوتبال راسخون

چهارشنبه 17 خرداد 1391  12:13 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014 iman_karbala
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول aliasghar313

باسلام و عرض خسته نباشید

اگه میشه یه خبری بهم بدید که با ایجاد تالار کودک و نوجوان و یا نوجوان موافقید و یا مخالف؟؟؟

خیلی مشتاقم برای ایجاد و فعالیت  در چنین تالاری.!!!

با تشکر فراوان از زحمات شما

کاربر گرامی

ضمن سلام و عرض ادب و تشکر از حسن انتخاب و مشارکت فعال جنابعالی در راسخون

باطلاع می رساند در تالار "چهار دیواری" زیر تالار "آموزش خانواده" ، تالاری با عنوان "تربیت کودکان و نوجوانان" وجود دارد که طی مذاکرات انجام شده تصمیم گرفته شد، فعالیت جنابعالی در پوشش این تالار آغاز شود و لذا خواهان همکاری شما با این تالار و مدیریت آن در جهت تعالی کمی و کیفی آن هستیم، بدین ترتیب، هدف شما که خدمت به جامعه در راستای تعالی علمی فرهنگی روانی و معنوی کودکان و نوجوانان عزیز میهن اسلامی مان است، محقق شده و راسخون نیز از میزبانی شما خرسند خواهد بود.

در ضمن، پیرامون فعالیت در تالار های دیگر مطابق با علاقه مندی های جنابعالی، بزودی با شما مذاکره خواهد شد و از دانش شما بهره کافی خواهیم گرفت.

چهارشنبه 17 خرداد 1391  3:21 PM
تشکرات از این پست
bivafa
bivafa
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 1735

مسئول محترم انجمن های راسخون سلام

امیدوارم سالم و تندرست باشید.

جسارتاً  میخواستم یه نکته  کوچکی درمورد آواتار جدید جنابعالی خدمتتون عرض کنم.

به نظرم از لحاظ زیبایی آواتار جدید از قبلی زیباتر نیست و به نسبت آواتار سایر مدیران زیباییش کمتر است.

نکته ی دیگر و البته مهم تر اون تک ستاره ی طلایی هست که گوشه ی تصویر آواتار مشخصه ، خودم به شخصه اولین بار که نگاهم به آواتار جدیدتان افتاد ،ناخودآگاه یاد "ستاره داوود" یا همون علامت مشهور صهیونیست ها افتادم! حال برای آشنایی بیشتر با این نماد به این لینک مراجعه بفرمایید.

در خصوص این نماد و اهداف و سیاست های آنها صحبت ها و بحث های دیگری نیز وجود داره که احساس میکنم اینجا جاش نیست مطرح کنم.

- شما هم اگه صلاح دیدید از کارشناسان مربوطه ی خودتان که در موسسه حضور دارند کسب علم کنید و ببینید ایشان چه نظری در اینباره دارند.

با تشکر

bivafa_rasekhoon@yahoo.com

چهارشنبه 17 خرداد 1391  4:55 PM
تشکرات از این پست
iman_karbala ravabet_rasekhoon
salmanjavan
salmanjavan
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 11418

سلام

من هم با کاربر بی وفا موافقم

ستاره کنار آواتار مسئول محترم شش پر و یادآور ستاره داوود و آرم وسط پرچم اسرائیل است

لطفا هرچه سریعتر جایگزین گردد

ناگهان چقدر زود دیر می شود...

چهارشنبه 17 خرداد 1391  6:26 PM
تشکرات از این پست
bivafa ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1

نقل قول bivafa

مسئول محترم انجمن های راسخون سلام

امیدوارم سالم و تندرست باشید.

جسارتاً  میخواستم یه نکته  کوچکی درمورد آواتار جدید جنابعالی خدمتتون عرض کنم.

به نظرم از لحاظ زیبایی آواتار جدید از قبلی زیباتر نیست و به نسبت آواتار سایر مدیران زیباییش کمتر است.

نکته ی دیگر و البته مهم تر اون تک ستاره ی طلایی هست که گوشه ی تصویر آواتار مشخصه ، خودم به شخصه اولین بار که نگاهم به آواتار جدیدتان افتاد ،ناخودآگاه یاد "ستاره داوود" یا همون علامت مشهور صهیونیست ها افتادم! حال برای آشنایی بیشتر با این نماد به این لینک مراجعه بفرمایید.

در خصوص این نماد و اهداف و سیاست های آنها صحبت ها و بحث های دیگری نیز وجود داره که احساس میکنم اینجا جاش نیست مطرح کنم.

- شما هم اگه صلاح دیدید از کارشناسان مربوطه ی خودتان که در موسسه حضور دارند کسب علم کنید و ببینید ایشان چه نظری در اینباره دارند.

با تشکر

دوست عزیز و مدیر گرامی

با سلام و عرض ادب

انتقاد سازنده جنابعالی را با دیده منت می پذیرم و به جهت حسن توجه و مسئولیت پذیری تان  و اینکه باعث مرتفع شدن این اشکال گردیدید، از حضرتعالی کمال قدردانی را می نمایم.

خدا نگهدارتان

موفق باشید

پنج شنبه 18 خرداد 1391  9:13 AM
تشکرات از این پست
bivafa doctor114
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول doctor114

با سلام:

با لطف مسئول روابط عمومی ، آواتار قبلی بنده جایگزین شد . از ایشون بسیار سپاسگذارم . درخواست کرده بودند که بعد از تولد حضرت علی علیه السلام ، بنده آواتار مدیریتی خودرا اعمال کنم ، که متاسفانه عکس آن را ندارم .خواهشمندم اگر ضروریتی دارد ، آن را جایگزین آواتار فعلی کنید . هرچند خودم به شخصه با این کار مخالفم و هیچ علاقه ای به آن آواتار ندارم و اگر دست خودم بود ، هرگز این کار را نمی کردم . ولی به احترام مسئولین راسخون ، اگر صلاح میدونید . اشکال نداره.

سپاس

با سلام :

هنوز اقدامی صورت نگرفته و بنده منتظرم. تغییرات اعمال شود .

سپاس

پنج شنبه 18 خرداد 1391  3:27 PM
تشکرات از این پست
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

نقل قول iman_karbala

نقل قول doctor114

با سلام مجدد:

سپاس از شما .

با سلام و تشکر

کاربر و مدیر تالار گرامی پیرامون این موضوع مدیر ارشد انجمن ها با بنده صحبت نمود به زودی خبر نحوه برگذاری و اعطاء جوائز با حضرتعالی هماهنگ می گردد .

با سلام و عرض ادب:

مدیر ارشد محترم انجمن ها و مسئول ذوابط عمومی راسخون:

بنده الان به منزل رسیده و در میل و تالار خودم هیچ موردی در رابطه با ابن موضوع ندیدم . فقط پیامکی از راسخون رسیده که برای هماهنگی بیشتر با شما تماس بگیرم !

باشه! اما مگه این ساعت از روز هم کسی هست از شما ها ؟!

سپاس

پنج شنبه 18 خرداد 1391  3:47 PM
تشکرات از این پست
qolameali
qolameali
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 1301

باسلام خدمت مسئول واحد انجمن های سایت راسخون

با توجه به اینکه در تماس تلفنی با برگزاری طرح صندلی داغ برای مدیران در تالار پاتوق راسخونی ها موافقت کردید لذا یک مورد را راجع به این طرح خدمتتان عرض می کنم :

اگر بخواهم خودم مدیران را انتخاب کنم ممکن است مدیری بگوید چرا اول من و از این جور مسایل.

پیشنهاد بنده این است که خود شما مدیران را به ترتیبی که خودتان صلاح می دانید برای صندلی داغ انتخاب کنید و چه بهتر که خود شما هم اول روی این صندلی داغ بنشینید...!!

مثلا:

1. مسئول واحد انجمن ها

2. مدیر تالار پاتوق راسخونی ها

3. و... .

ضمنا فصل امتحانات را هم در نظر داشته باشید.

با تشکر

گر نگه دار من آن است که من می دانم          شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد

پنج شنبه 18 خرداد 1391  6:42 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام:

چهار تن از کاربران تالار های بنده که خیلی هم پر کار بودند و فعال مدت هاست که خبری ازشون نیست .

Z__T و ghasemkalak و hoseianp و Qousheei. شما خبری از این عزیزان دارید ؟ علت نبودن آن ها در سایت را می دانید ؟ با مدیر قبلی انجمن ها هم در این مورد بحث شد و ایشان جوابی ندادند . لطفا از حال این عزیزان مارا با خبر نمایید.

سپاس

جمعه 19 خرداد 1391  5:59 AM
تشکرات از این پست
bivafa
doctor114
doctor114
کاربر طلایی1

با سلام :

مسابقه ی بزرگ پیش بینی جام ملت های اروپا 2012 راسخون ، در نشانی زیر ایجاد گردیده است :

rasekhoon.net/forum/ThreadShow-585475-1.aspx

لطفا آن نظری دارید ، بین فرموده تا اعمال شود .

سپاس

جمعه 19 خرداد 1391  7:46 PM
تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها