پاسخ به:پل ارتباطی شما با مسئول انجمن های سایت
با سلام:
لطفا به نشانی زیر سری بزنید:
http://rasekhoon.net/forum/thread/640465/page14
کاربری تازه وارد با نام کاربری ای ثبت نام کرده که خیلی زیبنده نیست .به همین بسنده می کنم که ، انتهای نام کاربری ایشان 71 است . خیلی خوبه که شخصی در راسخون بر روی نام های کاربری نظارت بیشتری داشته باشد . خواهشمندم در صورت امکان با کاربر یاد شده تماس تلفنی یا ایمیلی گرفته و ضمن تقدیر از این که راسخون را انتخاب کرده و در همین شهریور ماه عضو سایت شده اند و برای اولین بار به واسطه ی مسابقه ی پیش بینی پای به انجمن های راسخون گذاشته اند ، از ایشان درخواست شود چون تا به حال فعالیت زیادی هم نداشته اند ، در همین اوایل کار این نام کاربری را رها کرده و نامی زیبنده ی خودشان و کاربران و راسخون برگزینند.
سپاس
سلام:
ببخشید چرا درسری جدید مسابقه ی روزانه به هیچ طریقی نمیشود متوجه شد که چند نفر در هر زمان شرکت کرده اند ؟! اگر امکان دارد این مورد را هم به برنامه های برنامه نویسان اضافه کنید .
یه مشکل نرم افزاری:
امروزکه می خواستم مطلبموویرایش کنم هم نسخه قبلی ثبت میشه وهم ویرایش شدش حالاخداکنه ماروجزء افرادپست تکراری قرارندن که آخرماه امتیازمنفی بگیرم
مدیرتالارلطیفه وطنزوحومه
با سلام خدمت شما
من درخواست راه اندازی مسابقه برای تالار شخصیت ها رو دارم. اگه موافق باشین جزئیات بیشترش رو براتون ارسال میکنم.
با تشکر
مدیر و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
خواهشمندم طرح مسابقه مورد نظر را به ایمیل انجمن ها(forum@rasekhoon.net) ارسال نمائید تا مورد ارزیابی قرارگرفته و در صورت امکان اقدامات مرتبط با برگزاری آن انجام شود.
با تشکر از زحمات شما
نظر سنجی ای در اینجا ، در مرود یکی از چالش برانگیز ترین قوانین تعیین برندگان مسابقهی پیش بینی فوتبال لیگ برتر قرار داده شده است . خواهشمندم شما و سایر مسئولین و همه ی کاربران گرامی هم در آن شرکت کرده و هم در صورت صلاح دید ، آن را تبلیغ کنید .
مدیر و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از نظرسنجی ارائه شده و فعالیت ارزنده جنابعالی، فکر می کنم از آنجا که نتیجه حاصل از قرعه کشی بر کاربران شرکت کننده در مسابقات پیش بینی تاثیرگذار خواهد بود، بهتر باشد لینک مربوط به آن را در چند مسابقه پیش بینی قرار دهید و سپس به جمع بندی نتایج و تعیین رویه مورد نظر بر اساس نتایج نظرسنجی بپردازید.
با تشکر فراوان
مدیر محترم ارشد انجمنها:
باتوجه به درخواست قراردادن مسابقه درتالارلطیفه وطنز لطفا"تصمیمات لازمه دراین خصوص گرفته شودالان قریب به دوهفته است که درتماس هستم.باکمال تشکر
مورد مذکور و پاره ای دیگر از موارد، بزودی و پس از تست نهایی بارگذاری خواهد شد.
مورد ذکر شده مورد بررسی قرارگرفت. مشکلی که شما متذکر شده اید، مشاهده نشد.احتمالا خطاهایی از جانب شما موجب این امر شده است.
با توجه به مشغلات کاری زیاد و مصادف شدن هفته جاری با شهادت امام جعفر صادق(ع)، تصمیم به تعویق مسابقه گرفته شد. ان شاء ا... در اوایل هفته آتی به این موضوع رسیدگی و در صورت امکان، مسابقه به مرحله اجرا در خواهد آمد.
با تشکر و عرض معذرت از تاخیرات پیش آمده
مسئول گرامی انجمن ها ، بنده متوجه منظورتون نشدم . میشه توضیح بیشتری بدید ؟!
با سلام. اگه یه لطفی بکنین و یه تبلیغی هم از تالار شخصیت ها بکنین ممنون میشم.
ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود.
مدیر تالار های
دانستنی های علمی، نانوتکنولوژِی، نجوم، گیاهان و جانوران
مسابقه ی پیش بینی هفته ی نهم لیگ برتر ، جام خلیج فارس در نشانی زیر ایجاد شده است .
http://rasekhoon.net/forum/thread/649072/page1
لطفا لینک چرخشی اصلاح گردد.
فرآیند تبلیغ از همه تالار های گفتمان در دستور کار قرار دارد و بزودی تالار شما مورد تبلیغ قرار خواهد گرفت. موارد تبلیغاتی احتمالی مورد نیاز را می توانید با ایمیل به اطلاع ما برسانید.
با تشکر از حسن مشارکت جنابعالی
منظور اینجانب این است که، چون نتایج حاصل از این نظر سنجی فقط بر کاربرانی که در مسابقات پیش بینی شرکت می کنند تاثیر گذار است، پس توسط همین عزیزان نیز باید مورد رای دهی قرار بگیرد. لذا نیاز به تبلیغ سراسری نظرسنجی در فضای انجمن ها نمی باشد و شما می توانید به تشخیص خودتان(مثلا برای دو هفته) با قراردادن لینک نظرسنجی در پست اولیه مسابقات پیش بینی، وجود این نظرسنجی را اطلاع رسانی و نظر کاربران شرکت کننده در مسابقات پیش بینی نتایج بازی های لیگ برتر را جویا شده و بهره برداری نمائید.
از زحمات و فعالیت ارزنده جنابعالی کمال تشکر و قدردانی را نموده و از درگاه پروردگار هستی برایتان آرزوی موفقیت می نمایم.
لینک موردنظر اصلاح گردید
با تشکر مجدد